- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Azért arra kíváncsi lennék, hogy az englis tescoban is ilyen elcseszett partíció kiosztással adták-e ki ? Erről van valakinek valamilyen információja esetleg? Nem mint ha bánnám mert akkor valószínűleg nem ment volna le az ára csak érdekel a dolog.
-
dome.no1
tag
válasz
Revoltek #1891 üzenetére
Ennél azért egyszerűbb az xposed modul. Az magától pakolja az sdre az obb-t.
Ha ez nincs , le se tudod tölteni a játékok egy részét, mert megáll helyhiány miatt.
Ha a programokat is át akarod rakni ,akkor jön a Link2SD, azt is be lehet állítani automatára, de az nem ajánlott. Én biztos ami biztos megvettem belőle a plust.
-
ntomy
újonc
válasz
diablo1984 #1772 üzenetére
Akit érdekel: Tesco - Ünnepi nyitva tartás - Karácsony, Szilveszter
-
Revoltek
aktív tag
Lehet hülyeség, de az SDFix: KitKat Writable MicroSD appal nem lehetne megoldani a tárhelyügyet?
-
DraXoN
addikt
Igen, nekem megvan vége, valóban több mindent átrak (cserébe lassabban tölt be, bár a belső memória se veszett gyors). Nekem azzal volt bajom csak, hogy az esetleges obb fájlokat nem rakja viszont át. És azok is tudnak azért helyet foglalni.. azért akartam megfordítani a belső és külső SD tárat.
A link2SD és az SD fordítás együtt elég jó eredményt ér el (szerintem). -
Vangelis
félisten
Sötéttükörnek jó lesz ez a cucc
-
torma1981
veterán
Hát nekem úgy tűnik nem kell aggódnom. Ismerős tescos csaj rek egyet félre.
Nem kell sietnem. Reggel már hajnalban megy.
-
Nekem a rootolt készülékemen sem megy a Link2sd, pedig mindent úgy csináltam ahogy leírták, 1. partíció fat32, primary és aktív, második ext2, primary és nem aktív (egyszerre csak 1 primary lehet aktív), de nem megy a linkelés.
Az exposed frameworkos dolog megyeget, de az sem tökéletes.... -
róland
veterán
Link2SD+ -t próbálta valaki? (Állítóalg az alkalmazások belső adatait, könyvtárait is áttelepíti az SD kártyára.)
-
bajaki
őstag
Lehet benézek én is holnap reggel Kiskőrösön a Tesco-ba. Gondolkozok egy ilyen gépen.
Akik FHD telefon mellett használják, azoktól kérdezem, hogy a telefon után mennyire hányadék a tablet kijelzője?
-
Vangelis
félisten
válasz
Blackmirror #1863 üzenetére
Ott nem keresik a hiénák
-
DraXoN
addikt
Látom sokaknak gondja van a link2SD-vel.
Nekem gond nélkül működik, amit csináltam:
2 partició kell az SD kártyára, az első egy FAT32-es, a második meg egy linuxos pl. ext2 vagy ext4 fájlrendszerű (én kb 11/4 arányban osztottam fel, a kisebb az ext4). Ez utóbbi mindenképpen kell, mert csak ilyen fájlrendszeren tudja a jogosultságokat beállítani a rendszer, anélkül nem működne. [Ezzel lehet particionálni a kártyát]Az SD-re telepítés továbbra se fog menni, viszont lehet helyette SD-re linkelni, az ugyan nem olyan hatékony de jobb mint a semmi.
Mondjuk én alapból egy 16GB class10-es Samsunggal próbálkoztam.. illetve nem, előtte egy "elfekvő" noname 2GB-os kártyával próbáltam ki, hogy működik e ez a particionálós dolog, és azzal is sikerrel jártam. Szerintem nem a kártyán múlik.
Viszont az átlinkeléshez úgy rémlik, hogy kell a root, mert a rendszeren módosít a program. -
sinya123
csendes tag
szerintem nagy falat volt nekik, de lenne vmki külső progi és rom nem lenne dolguk.
Valaki tudja h csak abba boltba lehet visszavinni ahol vettem vagy egy másik tesóba is? -
DraXoN
addikt
-
guest666
aktív tag
van egy régi Bt GPS vevőm, képes lesz ez a tablet navigálni össze párosítva
Google Maps vagy here offline navival? -
sinya123
csendes tag
Nekem meg ma beállt a tab. pedig nem is frissítettem. próbáltam berakni bootloaderbe azt már csak be sem jön a rendszer.
-
tatararpad
őstag
válasz
Badboys #1845 üzenetére
Figyelj, 15K HUF, 2 év garancia, ha szerencséd van két év alatt kifingik és visszaadják az árát, vagy ezalatt lesz rá Cyanogenmod. Azt tartsd szem előtt hogy erre a tabletre 0 lesz a support, tehát ha engem kérdezel még hibajavítás sem fog érkezni rá, nem hogy újabb szoftver vagy teljesítményjavítás. Következésképpen ha most valami hiányzik belőle akkor ne aggódj, mert mindig is hiányozni fog.
-
Badboys
őstag
Köszönöm mindenkinek a választ lehet akkor beruházok egyre.1-2 hónapot kihúz vele aztán meglátjuk hogyan tovább. Nagyon rosszkor dobta el magát a másik.Mindenképpen egy Nokiára szeretnék váltani és állítólag februárban már kapható lesz Kínában.
-
Revoltek
aktív tag
Kicsit off:
Be merjek ruházni egy ilyenbe a tablet mellé? Azon filózok még, hogy vajon kezelné-e? -
INMOTEP
őstag
válasz
Scoobyka #1839 üzenetére
Hát nekem megfelel a célra ,igaz én okostelefonnal teszteltem a videótelefonálást és ott nem láttam rossznak a képminőséget .Pc-n nem próbáltam még de szerintem annyira nem lehet rosz ott sem .Érdekesség hogy visszatérve a kamerára a hátlapi kamera elég zavaró szemcsés képet ad bent lakásban például ,viszont az előlapi kamera picivel szebb tisztább képet ad .Persze azért nem összehasonlítható egy komolyabb webkamerával
-
válasz
INMOTEP #1833 üzenetére
Na az a funkciót én nem használtam és nem is fogom ezért én nem vettem észre, de igazad lehet.
(#1831) nzolo76
Valakinek ment az sd-re írás anélkül is. Én sem úgy rootoltam, mert már meg volt mikor leírták.
DE a Link2sd nekem sem megy, de lehet, hogy az SD kártya nem tetszik neki. De nem töröltem le és nem 0-ról kezdtem, mert már volt rajta olyan adat amit nem akartam elveszíteni. De ha lesz időm, majd lementem és nekiállok 0-ról.(#1836) róland
De van mindigTV apk, de amit találtam nem volt aktuális, ezért nem működött a stream. De simán le kell venni a mobil1 marketet, root nélkül is felmegy, majd azzal telepíteni a mindigTV-t. Az az aktuális verziót teszi fel.
-
Badboys
őstag
Kénytelen vagyok be invesztálni egy ilyen csodába mert a másik tab behányt tegnap. A páromnak kell mert ezen szoktunk skypolni. Csupán skype és faszbukra kell neki ezeket elviszi vagy ezzel nyűglődik a kevés tárhely miatt. Ami nagyon lényeges a wifi milyen eldobálós vagy stabil? Milyen hatékony az antennája? Nem túl gyenge? Köszönöm ha valaki megtisztel a válaszokkal.Nem igazán van kedvem az itt olvasottak miatt ezt venne,de most csak ennyi van ilyesmire. Nem játszik vele nem telepítgeti agyon semmivel csupán e két tevékenységre kellene meg némi böngészés.
-
válasz
ozeviktor92 #1807 üzenetére
Nem kell recovery módba indítani a roothoz a TAB-ot, csak az adb drivert rendesen felrakni, valamint adb kapcsolatnál fel jön egy ablak és engedélyezni kell a tab-on, utána mehet a dolog.
(#1830) raziel01
Nem kell telepíteni, mi nem tiltottuk le, de lehet használni -
raziel01
veterán
De lelehet tiltani, hogy frissíteni akarjon?
-
Töltsd le a moble 1 marketetet azzal tudod telepíteni a Mindig TV-t. A Google Play nem engedi (nem tudni miért, talán az x86 miatt)
#1827) nzolo76:
Frissítés jelentéktelen dolgot csinál, nem javít semmit. Csak a gyártás óta kijött 2 frissítés s a Tab mindenáron fel akarja telepíteni. Ha hibás a TAB akkor egyből megadja magát a frissítéstől. -
nzolo76
tag
sziasztok
Visszaolvastam pár 100 hozzászólást, és látom, hogy tárhely a legfőbb probléma illetve a frissítés.
Ha nem frissít, behal, akkor csere, de ha helyben lefut a frissítés, mehetek haza, a tab jó.
Viszont nem teljesen értem, hogy ha sikerül a frissítés, azzal mit érek el? Csak azt, hogy az SD is telepíthetek, vagy átparticionál ez a frissítés? -
válasz
gabesz8606 #1766 üzenetére
Nem kell levenni azokat az appokat (én is így jártam), csak apk fájlból újtra kellett telepíteni a Google play áruházat utána már nem lépett ki.
-
válasz
gabesz8606 #1763 üzenetére
Igen nekem sem megy a LInk2sd, pedig 2 kártyával is próbáltam, mindkettő class 4-es ((gb Kingston, 16 GB Adata)
-
róland
veterán
Mennyi idő míg frissít?
-
diablo1984
veterán
összeszarja magát ha szar! keress még pixelhibákat míg tölt lefelé, a tárhelyet is csekkolhatod, de nem lesz meglepetés szerintem!
mennyire elegáns amúgy fehér/bronz színben? ami eddig nekem fehér volt, az idővel sárgult befelé, a fene tudja, hogy ez is úgy viselkedhet-e.....
-
Szóval, ha holnap ha veszek egy ilyen csodát, amit még mindig nem döntöttem el, akkor ott helyben csináljak egy szoftver frissítést?
Mit kell vagy kellene látnom? Összeomlik? Nem csinál semmit vagy felrobban stb.. -
Merlini
tag
Amazonon 57eFt értékben tölthető le karácsonyi programcsomag, ma estig ingyen.
A letöltés leállítható, ha jött róla e-mail, hogy megveted 0$-ért, akkor ezt a "megvásárolt" programot amazon loginnal és appstore-al újra letöltheted bármikor.
-
Scoobyka
addikt
Asszony megy visszavinni vmi ajandekot, en ilyenkor ha lehet mar kerulom az aruhazat.
Olyan ritkan alhatok rendesen,hogy en inkabb alszok,meg ha szeretnek akkor sem kene erte kapkodni szerencsere
Rasky:sztem Debrecenbe nezd ha tokmindegy. A monostori aruhazban nem ment nagyon.
-
ozeviktor92
tag
-
Scoobyka
addikt
Ezzel kapcsolatban en korabban irtam,azota kaptam egy jelzes erteku mailt,igy csondesebb vagyok.
-
Scoobyka
addikt
Kaptam mailt,senkinek nem kell eltaposni a masikat Kelet-Mo-n a tabletert,mindenhol van boven. Ha csak nem lesznek idiotak akik 100dbokat visznek el szemelyenkent haszonszerzes miatt,kenyelmesen bemehetek erte delelott barmikor
Keson keloknek sztem johir
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Tőzsde és gazdaság
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- NVIDIA® driverek topikja
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest