- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
huaakoa
csendes tag
válasz
Alphadog33 #2797 üzenetére
Az üzeneteket nem tölti le, de nem is érdekes. Arra ott a teló.
De legalább nem bontja a kapcsolatot - legalábbis eddig úgy tűnik.
A gmail-t akkor sem frissíti, nekem azonnal, ha a gmail app van megnyitva. -
huaakoa
csendes tag
válasz
Alphadog33 #2712 üzenetére
Nekem is hasonló volt a problémám.
1 órája tesztelem, eddig még nem lépett le a wifiről.
Rootoltam a tabletet. Megnyitottam a build.prop fájlt egy szerkesztővel (X-Plore nevű fájlkezelőt használok, abban van szövegszerkesztő). Megkerestem a wifi channel sort és beírtam mögé a 14-et.
Eddig úgy tűnik ez megoldotta. -
ronda
aktív tag
válasz
Alphadog33 #2721 üzenetére
Én mikor tegnapelőtt kivettem a dobozból, rögtön ráengedtem a frissítést amit bekapcsolás után ajánlott. Aztán tegnap rányomtam a frissítések ellenőrzésére és volt valami 50 mega körüli. Frissítettem és épp az előbb jelzett emailt lekapcsolt kijelzővel.
-
pcnet
addikt
válasz
Alphadog33 #2706 üzenetére
Ötletem nincs, de tuti nem deep sleep miatt van. Lehet kernel szinten valami energiatakarékossági bizbasz. Wifi keep alive apookat próbálgatom most. Utoljára Galaxy Tab P1010nél volt ilyen Android 2.2-nél.
-
Cravaly
tag
válasz
Alphadog33 #2716 üzenetére
Nem nagyon, csak a telefon jelzi mindig a tablet meg sem szólal.
De nem zavar. -
Cravaly
tag
válasz
Alphadog33 #2712 üzenetére
Tényleg, bocsi.
Most nézem, ez tud 5ghz-t kezelni? -
Cravaly
tag
válasz
Alphadog33 #2706 üzenetére
Wifi>menü gomb (jobb felső sarok)>speciális>vedd ki a pipát a wifi optimalizálás elől
-
janaman01
addikt
válasz
Alphadog33 #2550 üzenetére
igen én is ezt tapasztaltam, hogyha töltőn van , akkor megjönnek az email értesitések, viszont ha le van húzva és alvó állapotban van akkor nem jön értesités.....a wifi beállitásokban a speciálisban pedig be van lőve ahogy kell..
másnál hogy müködik ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest