Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • OberMotz

    aktív tag

    válasz Kavinton75 #2773 üzenetére

    Ezt írták vissza:

    - - -

    Levelére válaszolva tájékoztatjuk, hogy az xxx számú rendelését korábbi tájékoztatásunknak megfelelően nem állt módunkban teljesíteni, ezért töröltük. A FreeTAB 8025 mellett feltüntetett 15 990 Ft-os vételár technikai okok miatt tévesen szerepelt a www.mediamarkt.hu oldalon.

    Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az MS E-Commerce Kft., a Media Markt weboldalának készítése során a lehető legnagyobb gondossággal járt el, azonban előfordulhatnak hibák, melyeknek javítása az észrevételt követő legrövidebb időn belül megtörténik. Az MS E-Commerce Kft. nem vállal felelősséget a www.mediamarkt.hu oldalon előforduló indirekt gépelési illetve adatbeviteli hibákért, hiányosságokért.

    Meg kívánjuk jegyezni, hogy mivel a szerződés nem jött létre, webáruházunknak jogában áll a fenti tájékoztatásnak megfelelően eljárni.

    - - - - - -

    A visszaigazoló emailjükben benne van, hogy az nem minősül szerződésnek, de szerintem bepróbálkozok a fogyasztóvédelemnél:

    A jelen rendelés-visszaigazolás csak az Ön tájékoztatását szolgálja, és nem minősül az Ön adásvételi szerződésre vonatkozó ajánlata elfogadásának.

    Ennek ellenére nyomok egy kört a Fogyasztóvédelemnél.

Új hozzászólás Aktív témák