- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BornToBePuli
aktív tag
válasz
Macika66 #4077 üzenetére
Ha érdekel akkor a Ptk. dologi jogi könyvében megtalálod.
Felesleges dobálóznunk a paragrafusokkal.
Az önbíráskodásról viszont annyit érdemes tudni, hogy az egy erőszakos vagy fenyegető cselekmény.
Viszont, ha tényleg úgy van, ahogy te mondod és a saját tulajdonod önbíráskodás visszaszerezni, akkor menjünk tovább ezen a logikai vonalon.
Ha te meglátod a tolvajt a kávézóban és ott van az asztalán a telefonod. Oda mész és elveszed, akkor ha visszaveszi tőled, akkor az önbíráskodás lenne a részéről, ha visszavenné?
A jogászkodást érdemes meghagyni a jogászoknak. ;-)
-
Belba
őstag
válasz
Macika66 #4075 üzenetére
1./ Sokféle telefon van, pl a miénkben nincs SD kártya, minden a telefon memóriájában van elmentve...
2./ Honnan gondolod, hogy mindegyik telefontolvaj profi?... Sok tolvaj visz mindent válogatás nélkül, ami csak a keze ügyébe kerül... Aztán a zsákmányt nekiáll nyomogatni....
3./ Millióféle eset van, egyáltalán nem biztos, hogy erőszakoskodni kell, ha a telefonodat vissza akarod szerezni a tolvajtól... Lehet, hogy elég szépen kérni...
De kíváncsi lennék, melyik tolvaj fog feljelenteni a rendőrségen, mert rácsaptam a kezére amiért ellopta a telefonomat!...4./ Nem, egyáltalán nem biztos, hogy csak rutinos telefontolvajok lopnak telefont, akik pontosan tudják mit kell csinálni!... A tolvajok többsége piti kis zsebtolvaj vagy alkalmi tolvaj... Lehet egy iskolai diáktárs, egy munkahelyi kolléga, vagy egy takarító, stb...
Ha egy vásárló lesz lefülelve, akkor majd tisztázza magát, de legalább a lopott telefon megkerül!... (A vevő meg megszívta, mert úszik a pénze.)5./ Sokféle eltűnés van... Van aki előre megfontolt szándékkal megy világgá, van aki akarata ellenére válik kámforrá... Van aki nem vitte magával a telefonját (akarattal, vagy mert otthon felejtette), van aki vitte magával... Fogalmunk sincs hány eltűnt személyt találtak meg a nyomkövető alkalmazással vagy csak a cellaadatok alapján... Lehet, még gyorsabban megtalálhatnák az eltűnt embereket, ha többen használnák ezeket az alkalmazásokat (nem kellene napokat várni, míg a rendőrség megkapja a cellainformációkat)...
Attól még, hogy te ilyenről nem hallottál, még lehet hogy többeket megtaláltak így... Azért a rendőrség nem ver mindent nagydobra...6./ Hosszú ideig (míg fenn voltak a FB-on) napi szinten olvastam a Tolvajkergetők csoport bejegyzéseit, ahol hihetetlenül nagy arányban találták meg az ellopott bringákat és telefonokat!!!... Sok telefont pont az ilyen lopásgátló-nyomkövető alkalmazásokkal!...
-
válasz
Macika66 #4045 üzenetére
Nyilván én is a saját tapasztaltaim alapján tudok nyilatkozni, de jó minőségű, jól felrakott fóliánál nem láttam olyat, hogy két hónap után elkezd feljönni. A vicc az, hogy a Zopo ZP998 nem volt felső kategóriás, de ott 3 hónap alatt semmi hasonlót nem láttam. A Nexus 4-esre Zagg InvisibleShield-et raktam, több, mint egy évig használtam úgy, dettó nem jött fel a széleinél. A telefont pedig ugyan úgy használom évek óta...
De miután a jelek szerint mindenki másnál tökéletes a gyári fólia, nyilván vagy az enyémet már a műszak végén rakta fel a munkás, vagy én extrém kihívások elé állítottam...
-
enterlaci
senior tag
válasz
Macika66 #3958 üzenetére
Na, ez így egy elég könnyen emészthető magyarázat a működésére. Most már egyre kíváncsibb vagyok, be is dobok egy autós töltőt is a kosárba..
Az emlegetett webboltokat kerülöm is, ez számomra egyértelmű.
Oneplus csapat biztos jó lesz ha már ennyien dicséritek, nincs igazából kétségem mára már. -
adika4444
addikt
válasz
Macika66 #3957 üzenetére
Ez az a tipikus pistijóska gsm kategória... Volt szerencsém ilyenhez, nem ajánlom én se.
A 2 év garancia jó nagy betűkkel felírva, kisbetűvel meg elrejtve a mittomén minek a közepén hogy a második év csak sw támogatás. De azért a eladó hölgy (akire tudnék egy jóval ráillőbb szót használni) rábeszélt minket a 2 év garira (az iPod így +5 vagy 10k volt), mert hát így nekik jobb volt, mi meg ugyanolyan jól jártunk volna...
Ott van a szavatosság is, így második évben is kiverhettünk vvolna belőlük javítást csak ez elég rég volt akkor még valahogy nagyon bekajáltam az eladók szavait. Most már tudom hogy 10-ből 7 át akar baszni többé kevésbé, és van a 3 akik meg ritkaságszámba mennek. Szerencsére a ritkán előforduló korrektre jónéhány példát tudnék mondani szinte minden téren... -
enterlaci
senior tag
válasz
Macika66 #3928 üzenetére
"What's in the box". Homlokra csapós smile, mert ezt az oldalt nem láttam eddig, mondjuk leírhatták volna a specifikációknál is mi van a dobozban, mindegy..
..viszont igen, sokszor futottam bele magyar webshopok hirdetésébe, hogy "ahhoz nincs töltő, meg ez sincs az sincs, de kicsit drágábban van!" Ez komoly, nem kamu, viszont borzasztó.
-
Belba
őstag
válasz
Macika66 #3928 üzenetére
Megvédeném enterlacit, mert mikor az első OnePlus 3T mobilomat rendeltem, akkor nekem is az jött le, hogy a Dash gyorstöltő egyfajta PLUSZ, amit külön kell megvenni... És a dobozban alapból egy sima kutyaközönséges töltő van...
Aztán utána kerestem, mi van a dobozban és a YouTube-on több "kicsomagolós" videó győzőtt meg, hogy a dobozban Dash töltőt adnak!...
A oneplus weboldalán elég eldugva lehet megtalálni a "doboz tartalma" leírást...
-
Belba
őstag
válasz
Macika66 #3856 üzenetére
No, elküldtük a javítási kérelmet, végülis nem volt olyan bonyolult, mint amilyennek képzeltem....
ÉÉÉÉS rendeltem egy másik telefont (jobb híján egy 64 GB-os Gunmetal-t), mert akárhogy keresgélek, nem találok ennél jobb mobilt a piacon...
Az előrejelzés szerint 24-én (szerdán) érkezik...Ha megjavítják a 128 GB-os telefonomat, akkor ez majd jó lesz tartaléknak, vagy a lányomnak adom...
-
Belba
őstag
válasz
Macika66 #3854 üzenetére
Ajjaj, semmiféle szabálytalanságra nem gondoltam a "trükk" kifejezés alatt...
Azt értettem a "trükk" alatt, hátha létezik valamiféle olyan "fogás", amit a profik ismernek, én meg nem (pl.: két gombot nyomni egyszerre és kelet felé elmormolni egy imát)...
Macika66!
Akkor a te segítségedet kérem, írd le nekem pontosan, mit hogyan csináljak?
Állítólag valamilyen fotókat is kell mellékelnem a Supportnak, de miről?!
A Nagy Fekete Képernyőről???...
Úgy néztem, hogy a panasz-oldalon 3 fájlt lehet feltölteni...Előre is hálásan köszönöm!
-
kazanka
őstag
-
-
-
válasz
Macika66 #3814 üzenetére
Ez igaz, de pont az innovatív, fiatalos réteg menekül az OTP-től, nehézkes, drága. Viszont nem az OTP-vel van baj, hanem azzal, hogy az NFC-s fizetés két szolgáltató összekötéséből jön létre: nem elég T ügyfélnek lenned hanem még OTP-snek is kell lenned (és még a listán szereplő telefonodnak is kell lennie)
Ehhez képest a Gránitnál ha ügyfél vagy már csak egy NFC-s telefon kell, semmi egyéb. Nem a Gránit megoldása jobb, hanem az, hogy nem kell még egy szolgáltató a működéséhez és kvázi bármilyen telefonnal megy.
szerk:
(#3817) kano tökéletesen egyetértek, a QHD igazán csak a VR cuccokhoz kell amúgyis, bár a Google ebbe az irányban halad az O-val,.,, -
válasz
Macika66 #3807 üzenetére
Sztem a T és társai nem azért dobták az NFC-s dolgot, mert visszaélések voltak hanem mert korlátozott volt a használatuk. Emlékeim szerint OTP-s számla kellett hozzá, csak bizonyos telefonokkal működött. Ehhez képest a GránitPay nagyságrendekkel szabadabb: bármilyen NFC-képes telefonnal megy, és nem kell hozzá XY szolgáltató is.
Én is tudnék nélküle élni, de határozottan jó, hogy van, bizonyos esetekben megkönnyíti a fizetést.Kína amúgy más tészta, nem a Visa/Master kártyatársaságok felségterülete, így azzal sztem nem igazán lehet hasonlítani a fizetési megoldásokat, de erről az ott élők tudnának mesélni.
-
lazajnd
tag
válasz
Macika66 #3743 üzenetére
Amennyi szerencsétlenkedés megy a fólia/tempered glass kombókkal, szinte meg is értelek
Már ollóval levágtam a sarkát ami feljött, és van már egy érezhető sérülés a gyári fólián... lassan érik a csere.
QHD szerintem is marhaság, SoC nem érdekel, kamerát túlélem. RAM + tárhely (128GB) megfelelő páros. Tökéletes választás volt ez a telefon. Ráadásul amilyen érdekes hibák itt előjönnek... még szerencsésnek is érzem magam hogy szoftveresen is hibátlan a készülék. -
Pszihonaranc
senior tag
válasz
Macika66 #3723 üzenetére
1) valahogy kiderítem, hogy a 3 komponens közül melyik a bűnös (töltő, kábel, telefon), reméljük a legjobbakat.
2) a következő módszerrel próbáltam importálni névjegyeket: donor telefonon csináltam egy exportálás belső tárhelyre-t. Az így kapott mentés 1db .vcf fájlt eredményezett. Ezt a fájlt továbbküldtem bt-n a 3T-re majd rákattintottam. Az értesítési sávon megjelent, hogy -névjegyek-, a xyz.vcf hamarosan importálva lesz. És ott megakad a folyamat. Se előre, se hátra nem megy, még csak eltüntetni sem tudom az értesítési sávról telefon újraindítás nélkül.
Ugyanez a végeredmény akkor is, ha a telefonkönyv menüből megyek rá, hogy névjegyek importálása.3) sajnos nem kizárt dolog, mert a piros, zöld és kék színek kivételével az összes színt elrontja. Nem kell, hogy külön színkódra kalibrált legyen, de a lila ne legyen már fehér és így tovább.
Valakinek nem fontos, hogy lássa a színeket, nekem az.sbwolf: lehet a dash kábel miatt nem tölt?
sajnos nincs itthon más USB-c kábel, úgyhogy nem tudom egyelőre kipróbálni mással.
-
-
Kocsó
aktív tag
válasz
Macika66 #3634 üzenetére
és ha mondjuk mégsem szeretném, hogy telibe tolja a full image-t (és ugorjon a root és a TWRP), akkor van rá mód, hogy valami "update.zip"-et TWRP alól feltegyek
Vagy örüljek annak is hogy engedik hivatalosan a root-ot?(#3635) Tanisz: én anno banggood-ról vettem autós töltőt és nagyon meg vagyok vele elégedve (egy OP3T-t és egy QC-s HTC ONE A9-et tölt a kocsiban). Szerintem érdemes rá várni, hogy érkezzen raktárra. Korrekt oldal. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom. Eddig.
-
válasz
Macika66 #3634 üzenetére
Na bakker. Akkor minden egyes alkalommal újra kéne felrakni a TWRP-t?
Az itt megtalálható OTA nem úgy működik, hogy ha TWRP-ben felflash-eled, akkor marad minden?
@Tanisz: No offense, de szvsz elmész egy mobiltelefonos boltba, és veszel egy normálisabb 1,5-2A-es töltőt. Én a Nexus 4-estől maradt LG töltőt használom, teljesen jól működik.
-
zizol
aktív tag
válasz
Macika66 #3615 üzenetére
Valóban részletgazdag, ami néha jól jön (jól bele tudsz zoomolni a képbe, illetve egy rossz képkivágásnál tudsz cropolni). Valóban kevés fényben elvérzik az érzékelő, de egész jól lehet manuális módban tuningolni. Ehhez stabil kéz vagy állvány kell illetve nem mozgó téma
.
De ami igazán zavar, hogy kicsi a dinamika tartomány. Kontrasztos témákkal bajban van, a hdr szinte semmit nem javít rajta.
Szerintem ezen software-esen lehetne javítani. Nem értem, hogy erre miért nem fordít egyik kínai gyártó sem figyelmet. -
g0dl
addikt
válasz
Macika66 #3543 üzenetére
Így lett nekem 3T sima OP3 helyett. A gyártást átállítják a következő modellre, aztán mikor készlet elfogy, akkor esetleg lehet reménykedni, hogy valaki eláll a rendelésétől, mert ő az újat szeretné.
Most a 64GB még azonnali szállítással van, de ha ez pár nap fölé emelkedik, akkor már a végét járja a készlet. -
PistiSan
addikt
válasz
Macika66 #3536 üzenetére
Igen, tudom!
Mint írtam, 7.1.1-re nem megy már fel, ha nem hiszed töröld le, és próbált meg újra rakni Play-ről.
Nekem is települ most is, 7.1.1 alatti rendszerre, én is az ingyenes időszakban telepítettem elsőnek az alkalmazást.
Remélem idén ha megint lesz ilyen akció, akkor már a 7.1.1-is támogatott lesz hivatalosan. -
PistiSan
addikt
válasz
Macika66 #3526 üzenetére
Nekem is meg van már jó ideje, 6 hónapos a készülék, még 5 hetet vártam anno a szállításra.
Előző android főverzióval nem volt ilyen gond.
Örültem a 7es android frissítésnek amikor megkaptuk, de ha igazán végig gondolom lehet többet veszítettünk mint amit kaptunk.... Szépen lassan majd javítanak mindent. -
-
válasz
Macika66 #3235 üzenetére
ez van most. a kocsiban van dab vevőm (amikor vettem a fejegységet, a dab verzió drágább volt, de raktáron, aztán annyira nem kellett senkinek, hogy végül a sima verzió alá akciózták
így csak egy antenna splitter kellett). észak felé vácnál van a vételkörzet vége, budaörsön is megy ha jól emlékszem, másfelé nemigen próbáltam. ami érdekes, hogy tízcentire elég kihúzni az antennát, a hosszabb nem segít.
-
adika4444
addikt
válasz
Macika66 #3235 üzenetére
Norvégiában olyan komolyan gondolják, hogy FM le és csak DAB...
Itthon is el tudnám viselni a DAB-ot, csak szép magas bitrátával... És egy OP3T vagy OP5 DAB vevővel
(#3237) sbwolf:
Az is benne van a letöltött mappákban? Továbbá ha nem kell a root rejtés akkor SuperSU is használható? -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Yettel topik
- Tőzsde és gazdaság
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Mozilla Firefox
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest