2018. június 22., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Ismét előkerült a OnePlus 5

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PriceRaja blog

Két dolog nem látható a fotókon: 3,5 milliméteres jack csatlakozó és műanyag antennacsíkok. A beépített sztereó hangszóróra azonban van némi esély.

Hirdetés

A OnePlus korábban több pletykát is megerősített a közelgő csúcsmodell kapcsán, saját Weibo-oldalukon már Hello 5 néven üdvözölték is a nyáron debütáló mobilt, az első, reálisnak tűnő részletfotók azonban csak most jelentek meg, természetesen kínai forrásból, az indiai PriceRaja blog közreműködésével. A fotók megmutatják a dupla kamerarendszerrel és kéttónusú vakuval szerelt, de alapvetően az elődökre hasonlító hátlapot, amiről azonban látszólag lemaradtak a műanyag antennakivezetések. Jól néz ki, remélhetőleg a végleges modellnél is meg tudják oldani ezt a kialakítást. Halványan látható a gombelrendezés: bal oldalon maradhat a hangerőszabályzó-páros, illetve a némítócsúszka, jobb oldalon pedig a bekapcsológomb foglalhatja el megszokott helyét.

Vajon felülre kerül a 3,5 milliméteres jack csatlakozó? Vajon felülre kerül a 3,5 milliméteres jack csatlakozó?
Vajon felülre kerül a 3,5 milliméteres jack csatlakozó? [+]

Nem csak antennakivezetéseket, hanem 3,5 milliméteres jack csatlakozót sem lehet látni, bár ezek után furcsa lenne, ha száműznék a jól bevált, analóg audiokimenetet, szóval elképzelhető, hogy a mobil tetejére kerül a csatlakozó, ez esetben pedig reménykedhetünk abban is, hogy az alulra került sztereó hangszóró miatt nem maradt neki hely. A PriceRaja máris meghatározott egy árat és egy megjelenési időt, körülbelül 154 000 forintnak megfelelő címke díszeleg az augusztus 4-ei premierhez kapcsolódóan, kíváncsian várjuk, hogy ebből mennyi fog megvalósulni.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.