-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
flegga92
senior tag
Sziasztok!
Vett mostanában valaki akksit a telefonba? Sajnos felpúposodott, kinyomta a kijelzőt is. Túl nagy elvárás nincs vele, csak a gyereket szoktuk vele nézni kamerán, meg ha hosszú útra megyünk akkor mesét néz rajta. -
B@ldrick
aktív tag
válasz
SunyaMacs #29815 üzenetére
Szia. Nem tudom érdemes e vele foglalkozni, milyen részegység halhatott meg. Azért köszi.
Strangerpro: Akksi az eredeti 8 éves, nem volt már túl acélos. -
B@ldrick
aktív tag
Üdv.
OP3, OOS 9.0.6, twrp, unlocked. Olyat produkált, hogy az érintőpanel nem reagált, power gombra a menü bejött de csak hosszan nyomva indult újra majd a fehér logo után nem bootol. Recoverybe sem csak fastboot van. Twrp-t beflesseli de nem indul el. Mit tudok még tenni fastbootból hogy életre keljen? -
Strangerpro
tag
Sziasztok
Keresek akkumulátort, esetleg valakinek elfekvőbe??
üdv
-
bil
tag
Sikerült a gombot kicserélnem. Jó kínai cucc volt, működött, minden fasza.
Aki ilyet csinál, arra figyeljen, hogy amikor összepattintja a telót, akkor legyenek kitolva a gombok, mert az összerakás letörheti a gombok belső oldalán levő pöcköket és akkor lehet újat rendelni.
Egyébként cseréltem thermal pad-eket is a telóban. 0.5-öset vettem, de csak a SOC-on és a ROM-on cseréltem, mert ahogy néztem a többi apró pad kicsit vastagabb volt (RAM, power management chip). Sajnos nem sokat javult. Most hamarabb leesik a teljesítménye, kb. 10 mp alatt 70%-ra, de ezt viszont tartja. Korábban lassabban esett le, de viszont jobban, talán 50%-ra is. Szóval alapvetően megváltozott a throttling, de sajnos nem úgy, ahogy gondoltam. Szerintem marad így.
Amúgy itt van egy elég alapos szétszedés, amin látszanak a thermal pad-ek is: [link]
Üdv,
bil -
bil
tag
válasz
overland #29806 üzenetére
Hi!
Saját tapasztalat sajnos nincs - én magam még a hátlapot sem szedtem le - de ez a videó ahogy nézem, pont erről szól. Alig látszik a képernyő, és kicseréli a fazon : [link]
Majd figyelj arra, hogy szakszerűen te is körömmel feszítsd szét a készüléket, ahogy a videón látható. Egyelőre én is növesztem és erősítem, hogy nekem is menjen ha szétszerelésre kerül sor. -
overland
aktív tag
Sziasztok!
Van 1 oneplus3 alig látni a kijelzőn lévő dolgokat (fizikailag nem sérült)
van egy másik amelyik fizikailag sérült, de működik...
valaki próbálta már csak az üveget átrakni az érintőre? -
flegga92
senior tag
Akkor első körben akkor rendelnék gombokat, szerszámok sem ökör árúak, par dollár. Ha nem vagy kísérletező kedvű akkor ha megjön a gomb vidd be egy másik mobiloshoz. Azért az OP elég réteg termék, ráadásul a 3 már nem mai darab. Lehet, hogy ahonnan az alkatrészt szerzi nem tart csak gombot. Ha egy Samsungot vittél volna be biztos nagyobb rutinnal áll neki.
-
bil
tag
Egy másik téma, de még mindig OP3.
Keményen throttlingol már egy ideje a vas, és arra gondoltam, hogy lehet-e ezt újrapasztázni? Sajnos nem találtam videót ebben a konkrét témaban, de a szétszerelős videókban lehet látni, hogy az alaplap alatt már csak a fém hátlap van, vagyis ott talán van némi paszta, plusz az alaplapon a SOC tetején van egy fém kupak, amit gondolom le lehet valahogy pattintani, és talán az alatt is lehet némi szaft.
Valaki próbálkozott már ilyesmivel? Valami konkrét tudás, tapasztalat?
Köszi & üdv,
bil -
bil
tag
Na néztem videót ( [link] ), elvileg simán ki lehet cserélni a gombot, nincs belegyógyítva a hátlapba. Viszont akkor szétszedős tool-okat is kell venni, stb.
Kicsit csökkent a bizodalmam a konkrét boltban, ahol megnézte a szaki a telót. Még rendes is volt, elbíbelődött több mint fél órát, rá akart valamit ragasztani a gomb belsejére bütyök gyanánt, és nem is kért a végén semmit, de ahogy nézem teljes tévúton járt. Nem ismerik ezek a youtube-ot? -
flegga92
senior tag
Aliexpressen van, 6500 Ft. 1-1,5 hét alatt itt van.
-
-
bil
tag
Nem tudjátok, hogy OP3 hátlapot honnan lehetne lőni? Nincs itt vkinek pluszban?
A bekapcsoló gomb bekrepált, és az része a hátlapnak. Így most van egy telóm, amiben szinte új az akksi - pár éve cseréltettem benne hivatalosan, de a gomb miatt nem tudom használni.
Igaz van már helyette egy 7T, de jó lenne megtartani backupnak.
b -
DeathAdder
veterán
USB C portot kéne cserélnem mert ebből már kiesik a kábel, illetve kizárólag a gyári kábele marad meg benne, amivel még lehet tölteni, de már nem megy a gyorstöltés. Nem értem ez hogyan lehetséges, tisztítgattam a portott, de szerintem elkopott.. 2016 óta naponta töltve van, pár hete nyugdíjaztam, de azért használatban marad külföldi SIM-es telefonnak.
Alin látom vannak usb portok, meg akkor már veszek top speakert is mert eléggé halkan hallom akivel telefonálok, viszont ha már szét lesz szedve: akkucsere mennyire ajánlott?
100% original meg blabla.. de vajon érhet ez bármit, vagy jó eséllyel rosszabb lesz mint a 7 éves gyári? -
tailor
őstag
válasz
thomasvold #29792 üzenetére
-
Prego
senior tag
Nos így másfél év használat után az utángyártott kijelző működik, de nem olyan jó:
-A bal oldali gomb már nem működik, a visszalépés funkciót áttettem a jobb gombra, hogy legalább az legyen
-Kicsit túlérzékeny: érintésre néha bekapcsolja a kamerát, vagy az elemlámpát.
Szóval lassan elengedem a készüléket, bár még hét év után is megvan az akkumulátor háromnegyede, másfél nap helyett egyet még simán kibír. Még pár napi izlelgetem az OP11 árcéduláját. -
-
sto1911
veterán
A gyorstoltes nem (csak) a kabel teljesitmenyetol fugg, hanem ha jol tudom vannak benne extra vezetekek is, de javitson ki valaki, aki pontosan tudja.
A lenyeg, hogy utangyartott kabellel is siman megy a gyorstoltes, nekem ketto is van, ami tudja.
Mondjuk az egyik pont gyari
: [link]
A zold Baseus kabellel megy a gyors toltes, de a linkje mar nem el.
A leirasa: Baseus Type C Cable 30W Warp Fast Charging for Oneplus 7t 7Pro USB C Cable for Samsung S30 Huawei P40 P30 USB Charger Data CableEgy piros Baseus kabellel viszont nem. [link]
Leiras: Baseus USB Type C Cable for Samsung S10 S9 Quick Charge 3.0 Cable USB C Fast Charging for Huawei P30 Xiaomi USB-C Charger Wire -
dbius
veterán
Még a mikro usb csatlakozós töltőknél volt többször ilyen gondom, akkor egy fogóval a kábel végén lévő csatlakozót óvatosan összenyomtam és olyan volt, mintha új lenne. Usb c csatlakozóval meg nem fordult elő ilyen, de esetleg próbáld meg, de tényleg csak nagyon óvatosan, mert ha nagyon összenyomod, akkor nem fogod tudni rádugni a telefonra.
-
Prego
senior tag
Sziasztok!
A gyári töltőkábelemben tönkrementek a kis rögzitőfogak. Működik, csak könnyen kiesik a készülékből.
Már a második kábelt veszem meg, a mai vásárlás már bevallottan 5 amperes, de még ezzel is csak a sima töltés indul el (a töltőfejre 4A van írva).
A kábelben is van valami computer? -
AcCEsS
senior tag
válasz
BornToBePuli #29773 üzenetére
A LineageOS recovery is tud annyit, mint a TWRP? Tehát rom mentés/visszaállítás, alap fájlkezelő, cache törlése stb. Tudja ezeket?
(Bocs, most jöttem rá, hogy ezeket mar megkérdeztem a másik fórumon, és a válasz IGEN volt!).
-
g0dl
addikt
Hali nyugdíjas 3T-met szertném frissíteni 17.1-ről 18.1 -re . Milyen recoveryt érdemes használni?
-
HDAdriano
tag
válasz
PistiSan #29770 üzenetére
Sajnos ilyen ez, ez nem a oneplus/lineage os hibája hanem a google safetynet barmosága, és ezt építik be ezekbe a bank appokba, de egy egyszerű root/ custom os-re ennyire miért ugrik..
Én se akartam vele szenvedni aztán 1x csak felceszte az agyam és 2 perc alatt meglett. Manapság rá vagy kényszerítve, ha akarsz normális üzemidőt akkor veszel telefont vagy custom rom, de az utóbbi meg csak kompromiszumokkal lehet használni. -
PistiSan
addikt
válasz
HDAdriano #29769 üzenetére
Hali, én a gyári rendszet, és a lineageos-t használtam csak, utóbbit nagyon szerettem. Feladtam a magiskes dolgokat, nincs kedvem már ilyenbe időt rakni. Az azért mégiscsak furcsa, hogy gyári OOS alatt, ami 2019-ben kapott utoljára frissítést, minden app panasz nélkül fut, feiss ropogós lineageos-en meg elég sokat kell eg, egy appal bajlódni, hogy egyáltalán fusson, pl KH mobilbank ha látja a lineageos nevet, már el sem indul.
-
HDAdriano
tag
válasz
PistiSan #29767 üzenetére
Hali.
Nekem sikerült a legújabb magiskal müködésre bírni az új OTP alkalmazást, illetve a Telekom appja is müködik.
Vannak is videók erről, illetve a magisk-os subredditen posztolta valaki a leírást, sajnos nem könyvelzőztem be, de a lényeg annyi volt, hogy a Magisk beállításokban a "Zygisk beta" bekapcsolása után engedélyzeni kellett a Denylist-et, majd mint a régi magiskhide-ban ki kellett jelölni mi elől akarom elrejteni.
Eddig megy remélem így is marad.
Had kérdezzem meg ha már itt vagyok.
Melyik ROM lenne a jobb választás Lineage OS és Pixel experience Plus között, szemezek már az utóbbival de az előbbiben valamiért a sok év használat után jobban bízom.
Esetleg stabilabb, jobb funkciókkal rendelkezik, vagy esetleg van benne egy normális kamera? -
dbius
veterán
válasz
sztomasso #29761 üzenetére
Az én OP3-am itt van a fiókban, sajnos. Barátnőm használta már és beszélgetés során kiejtette a kezéből, kijelzővel lefelé landolt. Kihajtható tokban volt, kijelzővédő üveggel, semmi külsérelmi nyom nem keletkezett rajta, viszont a kijelzőnek annyi lett, semmi nem látszik rajta. Gépre dugva adatok elérhetőek rajta, tehát az alaplap szinte biztosan nem sérült meg. Soft gold színű, ha gondolod beszélhetünk róla, ha érdekel donor készüléknek.
-
dbius
veterán
válasz
sto1911 #29765 üzenetére
Én a Pixel experience Plus romot raktam a készülékre. Szerintem sokkal jobb, pörgősebb. És frissebb
-
sto1911
veterán
A 9.0.6 nem tud olyat, hogy ha rezgore teszem leveszi a media hangerot is? Mar egy oraja keresem, de nem talalom benne.
Neha olyan erzesem van, hogy visszafele fejlesztettek. Masik pelda az alkalmazaslista, most egyesevel kartyazzam ki oket, mig eddig egy suhintassal tudtam valasztani a sokkal korabbi appok kozul is. Chromeban ez a csoportositas is egy remalom... -
sztomasso
csendes tag
válasz
sto1911 #29759 üzenetére
Ha gondolod megveszem! Lassan 4 eve valtottam le a 3asom Mivel megöltem az motherboardot aztan vettem egy 6t, majd egy 8-t de valahogy semelyik sem volt az a hu de fsza. Aztan multkor nyomkodtam anyum 3asat es rájöttem h ez a szeria volt eddig a legjobb szerintem. Nem túl nagy, fém házas pöpec kis telo.
Mellesleg ha van valakinek elfekvőben Elado es működő motherboardja 3/3t az írjon egy üzit köszi
-
dbius
veterán
válasz
sto1911 #29755 üzenetére
Nem kell. Töltsd le a magisk telepítőt, majd csinálj az apk-ról másolatot és a másolat kiterjesztését nevezd át ZIP-re. Így lesz a magiskból apk-d és zip-ed is.
Ezután twrp telepítés kell, ha nincs a telefonon (bár az esetedbe már van), majd ezután twrp alól telepítsd az átnevezett magisk.zip-et. Utána Indítsd újra a telefont, végül telepítsd a magisk.apk-t, ha nem lenne a telepített alkalmazások között.
-
sto1911
veterán
Mujkodo fastboot driverhez van valakinek linkje? Mar felraktam vagy otot, de nem latja a telot. Win 10 vagy kabel lehet a baja? Mondjuk a kabel adb-vel mukodik.
-
sto1911
veterán
A magisk + root telepiteshez valoban fastboot meg adb kell? Regen is igy volt? Van mas modja esetleg?
-
sto1911
veterán
A gyari frissites a custom recovery miatt nem megy fel vajon? Fel lehet vele rakatni a zipet vagy vissza kell allitanom a gyari recoveryt? Jo regen volt frissitve mar, meg meg azt is elfelejtettem, amit a temaban tudtam
Most látom valami repair módban akarja újra próbálni, csinált már valaki ilyet?
-
PistiSan
addikt
válasz
thomasvold #29744 üzenetére
link google kamera, nem tudom már melyiket használtam, de lassabb volt a hdr készítése, viszont eszméletlen jó képeket készített.
-
tailor
őstag
Sziasztok!
A régi OP3-amról maradt egy eredeti rózsafa fa tok - ha valaki szeretné, jelképes összegért odaadom -
thomasvold
őstag
Nagyon szuper a LineAge, viszont nem találok egy normális kamera app-ot. Most valami Oneplus-os van fenn, de egy rakás sz.r. Ami eredetileg a Oneplus3-hoz volt, esetleg nincs meg valakinek az app? Azt nagyon szerettem.
-
HDAdriano
tag
válasz
sto1911 #29742 üzenetére
Hát ahogy nézem az árakat ez nálam felejtős, ennyi erővel új telefont is vehetnék.
Most ahogy nézem 4G az van, de az akkumulátoromat valami szívja amit nem látok, hogy micsoda, OxygenOS 9.0.6 on vagyok most, hát itt a képernyő idő meg az akku fogyasztás borzalmas, viszont talán standby ban egy picivel jobb lenne.
Illetve néha alkalmazások nem kapnak internetet holott van 4G és stabil wifi kapcsolatom, ez egy pár percig előfordul majd helyrejön.
Firmware + modem firssítéssel valakinek ilyen panaszai vannak, vagy most ilyenkor mit lehet csinálni? Már többször letöröltem a telefont, újraformáztam.. semmi sem segített -
HDAdriano
tag
Mostmár biztos, hogy valami a modem-el van.
Tökéletes wifi kapcsolat esetén valamiért nem jön adat, pl nem tudok bejelentkezni valahova vagy nem tölt be egy oldal 1-2 percig majd utána megpróbálom újra és utána másodpercek alatt reagál.
Ilyenkor mit lehet tenni már több firmware-t is próbáltam amit XDA oldalon OP3 A3003-ra van és mindegyikkel ilyen volt..
Már legalább 4-5 kombót megpróbáltam LineageOS/OxygenOS-el mindegyiknél jelen volt ez a hiba. -
HDAdriano
tag
válasz
PistiSan #29739 üzenetére
Semmit nem csináltam vele, most írja a 4G-t, miután felraktam az OxygenOS-t bebootolt utána kb 30 percig csak a 3G-t látta maximum.
Ez kezd egyre rosszabb lenni.
Viszont a telefon újra rakása után már látom, hogy most is szívja valami 1 óra alatt 5-6%-ot esett a kapacitása úgy, hogy hozzá se nyúltam.
Amepre alkalmazás 300-400 mah fogyasztást ír.
Valami ötlet? XDA fórumon talált kernel tette volna ezt, vagy van valakinek valami tanácsa, honnan szerezzek be biztosan stabil kernel/modem fájlokat, másra nem tudok gondolni csak erre. -
HDAdriano
tag
Sziasztok!
Sajnos van egy kis problémám..
Eddig LineageOS 16.0-án voltam azt hiszem 5.0.8-as kernel és modemmel, hibátlanul müködött szinte leszámítva 1-2x rendszerhibát írt ki de az szerintem a magisk miatt volt.
Gondoltam felrakom a Lineage os 18.1-et ehhez úgye kellett a legfrisebb fimware modem amit XDA-ról szettem le.
1-2 hétig szinte tökéletesen ment mondjuk fura "laggok" az internettel voltak mintha dobta volna a kapcsolatot, de se a wifi se a mobilhálozat nem ment el (a telefon nem fagyott le). (1-2 app meg is érezte ezt és úgy hitte "leállt" az app), a másik nagyobb gond, hogy elképesztő rossz akkuidőm lett valamiért az elmúlt napokban, éjszaka alatt 40-50% -ot csökkentt a kapacitás. (kikapcsoltam a tartozkodási helyet, wifit, mobil hálózatot ugyanúgy fogyasztott, CPU-z vel láttam, hogy az órajelek elképesztő magasra ugranak túl gyakran nem tudom miért a fogyasztás összegzésénél nem is írta ki mi fogyasztott.)Lassan mindent kipróbáltam visszamentem 1 verzióval akkor 2-vel, visszamentem oxygenos-re ott viszont a 4G-re nem akar felcsatlakozni és az összes oxygenos-nél ezt csinálja (tekintettel arra, hogy 3G lassan lekapcsolják ez nem jó így (ha only LTE-re rakom akkor semmit nem csinál).
Jelenleg most a legfrisebb Oxygen OS-el próbálkozom úgy, hogy fel flashelem a legfrisebb modemet hátha rendbe rakja a 4G-t, de még ha meg is oldódik nem tudom megoldja-e a battery draint, majd 1-2 nap múlva kiderül..
Valakinek van valami tuti tippje?
Válaszokat előre is köszönöm.
-
g0dl
addikt
válasz
thomasvold #29727 üzenetére
"nincs akadozás, minden pöccre nyílik"
Pont ezért egy esetleges cserére én azt a következtetést vontam le, hogy nekem nem kell top procis, a középkategória (nord) is kétszer gyorsabb a jelenleginél, pedig sebességre a OP3T is megfelel.
-
Csorbi
addikt
Sziasztok!
Nem igazán találok sehol teljesen egyértelmű és step-by-step (tehát nemcsak az, hogy csináld ezt meg azt, hanem pontosan hogyan is kell, pontos parancsok, stb.) leírást, videót arról, hogy Lineage OS-ről hogyan lehetne visszatenni mindent Oxygen OS-re, beleértve a gyári bootloadert, és azt is zárttá tenni.
Tudnátok ebben segíteni? Van egy kvázi totál karcmentes OP3-asom, most LOS van rajta, de szeretném meghirdetni eladni, és a gyári rendszerrel valószínűleg sikeresebb lenne a dolog. -
PistiSan
addikt
válasz
thomasvold #29729 üzenetére
KH biztosan nem megy.
-
thomasvold
őstag
válasz
TomMusic #29730 üzenetére
Akkor nem tudom az enyém miért volt már idegesítően lassú. Odáig ment már ,hogy ha hívtak, másodpercekig tartott, míg megjelent a kép a telefonon, egyszerűen nem tudtam felvenni, mert csörgött, rezgett, de sötét volt a képernyő.
Hozzá kell tenni, hogy én soha nem csináltam semmilyen factory reset-et soha. Lehet tele volt már szeméttel.
-
TomMusic
őstag
válasz
Nálam a gyári legutolsó verzió van fent, és ugyanolyan gyors mint anno. A Google Maps lassú kicsit, de még elviselhető szinten. Minden más hasít. Mondjuk nincs fent sok alkalmazás.
-
PistiSan
addikt
válasz
Én telefont cseréltem, kh mobilbank nem működik lineageos alatt. Pedig nagyon sueretem azt a rendszert.
-
thomasvold
őstag
4 év gyári ROM után feltettem az Android 11-es LineageOS-t, ég és föld a különbség. Két főverzióval jobb és teljesen megtáltosodott, nincs akadozás, minden pöccre nyílik. Akkuidő jobb lett. Katasztrófa volt már a legutolsó gyári ROM. Válthattam volna már hamarabb is, de nem mertem belekezdeni. Nem nagy dolog, ha esetleg valaki emiatt nem cserél. A gyári már teljesen életképtelen.
-
TomMusic
őstag
Sziasztok!
Cserélt már valaki otthon kijelzőt? Mennyire vészes, és hol lehet kapni? Mire kell vigyázni?
Előre is köszönöm! -
PistiSan
addikt
Múlt héten hétfőn reggel új busz jött, mármint vadi új busz, nem volt rajta a kód amit le lehetne olvasni, 1 hétig így közlekedett! Én vettem papír alapú bérletet még akkor hétfőn, illetve a nálunk szintén azon a héten volt egy nagy telekom/vodafeone leállás, valami elvágott vezetét, vagy kidőlt oszlop (plektyákat hallotunk csak) egyik szolgáltatónál sem működött a telefonhívás, iptv, mobilnet 11 és este 8 óra között, szerencsére nálam ekkor már papír bérlet volt.
-
Prego
senior tag
Itt csináltattam
Nem vettem észre még semmi furcsát, a rajta lévő fóliát kell kicserélni egy méretpontosra.
Milyen tesztprogramokat futtassak rajta? -
dbius
veterán
Na, ez jó hír, az nem is vészes szerintem. Tudsz esetleg egy linket berakni, hogy hol csinálták? Illetve egy rövid beszámolót tudnál írni, hogy milyennek tűnik a kijelző, vagy mit mutat magáról pl. tesztpogramoknak, ill. hogy mit mondtak a szervizben, hogy milyen panelt raknak bele?
-
TomMusic
őstag
válasz
UberMutant #29710 üzenetére
Oksi, köszi!
-
TomMusic
őstag
válasz
UberMutant #29708 üzenetére
A bankkártya mondjuk jó ötlet, köszi!
-
TomMusic
őstag
válasz
UberMutant #29706 üzenetére
-
TomMusic
őstag
Sziasztok,
Cserélt már valaki otthon akksit?
Mennyire bevállalható? -
Prego
senior tag
Hát tettem egy próbát a gyártónál, mielőtt bevinném valamelyik helyi szervízbe: eltelt 48 óra és még nem érkezett rá válasz.
-
dbius
veterán
Sajnálom, hogy nem tudnak alkatrészt szerezni.
Egy dolog biztos csak: eredeti, gyári alkatrészeket CSAK a gyártó forgalmazott a garanciális és gari idő utáni javításokhoz, ezért érdemes mindig először a OnePlus-hoz fordulni javítási igénnyel.
Harmadik fél részére NEM adtak (el) alkatrészt, tehát ezek a szervizek CSAK utángyártott alkatrészeket tudnak berakni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Viccrovat
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest