- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Google Pixel topik
- Elődjéhez képest sokat változott a Redmi Note 15
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny_vT
senior tag
válasz
Parallaxis #392 üzenetére
Továbbra sincs érvelési alapod oldalszélességhez viszonyítani, ahogy nekem sincs oldalmagassághoz.
--->> (#380) ZavaBalazs
-
griffin90
tag
válasz
Parallaxis #388 üzenetére
hat de ha vmi fizikailag nqgyobb, akkor az nagyobb es kesz. rendelkezhet ket szek ugyanolyan arqnyokkal, egy babamereture kenyelmetlen raulni.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
Parallaxis #391 üzenetére
Nem belenagyításról beszéltem, hanem képernyőhöz igazításról.
magyarul a 16:9-et nyújtja ki 18:9-re.
Attól még épp úgy látszik minden, és mivel alig van különbség a 2 képarány között, meg sem mondod, hogy nem ilyen alapból a videó.
Na ilyenkor gyönyörű az a notch.(#394) syn7h37ic:
Én TV-n is ki szoktam csapni fullscreen-be a filmeket, mert utálom, ha alul-felül ott van egy 20-20 centis fekete sáv.
Ezt is max. 10 másodperc, mire megszokja a szemed, utána fel sem tűnik, hogy ki lett húzva. Pedig ott kicsit "drasztikusabb" a beavatkozás. -
törölt tag
válasz
Parallaxis #381 üzenetére
Hátőőő....2.35:1 filmekkel mi a helyzet? A legtöbb mozi abban a képformátumban van forgatva. A brazil szappanoperák 16:9-ben, meg a TV műsorok. Jöhetsz a 16:9 filmekkel, azok mind újra vannak vágva.
De a korábban linkelt játék is nagyon innovatív a kicsípett tartalommal. Meg a telefonok kamerái vesznek fel 16:9-ben. Ennyi. Kár, hogy a 16:9 TV-n az összes nagy filmnél csak alul felül van csík, és nem baloldalt egy NAAAAGY FEKETE DÉÉÉÉ -
Johnny_vT
senior tag
válasz
Parallaxis #391 üzenetére
Itt viszont szólni kíván a képpontsűrűség érve.
570ppi vs 479ppi
Találd ki melyik melyik és mondd meg, melyikre lehet több hasznos dolgot kitenni nagyobb méretben.
-
Parallaxis
addikt
válasz
<Lacy85> #383 üzenetére
Teljesen mindegy, mennyivel nagyobb. Ha nagyobb, akkor nagyobb a felület.
Ja ugyanazt a tartalmat látod nagyobban, viszont nem több tartalmat.
Még jó, hogy ki lehet tenni azokat a videókat teljes képre is. Ez sem űrtechnika. Viszonylag régóta használható.
Ja 4:3-as TV-n is ki lehet rakni a 16:9-es filmet teljes képernyőre
ja csak elveszi némi képi infó, de hát ez nem gond, mert lehet ész nélkül érvelni vele. -
törölt tag
Egyezzetek meg, hogy valakinek tetszik az ugrótorony platform a telefon tetején, valakinek meg nem.
Legfeljebb majd levetik magukat onnan. -
Johnny_vT
senior tag
válasz
Parallaxis #385 üzenetére
By the way.
A Samsungok képaránya 18,5:9.
Ha levesszük az értesítési sávot pont 18:9-et kapunk, ami mellett oly' hevesen érvelsz. Ugyanezt kapjuk iX-en is, csak ott többet kell levenni a vastag notch miatt.Szóval összefoglalva mindkét modell képernyője egy értesítési sávnyival nagyobb a 18:9-nél. Csak míg a Samunál ez teljes szélességű, addig az iX-nél 2/3-ad részben ki van takarva (a maradék helyen viszont ugyanúgy egy sorban vannak az ikonok).
Az illúziót az okozza, hogy az iX sávja magasabb (ugye pont mint a notch), ezért ott technikailag 19,5:9-ről van szó a 18,5:9-cel szemben. Birkaság ezen vitázni, de majd 390 kommenten keresztül sikerült.
-
Parallaxis
addikt
válasz
ZavaBalazs #380 üzenetére
Szuper a képed, de akkor ezek szerint az S9+ még nagyobb hasznos felülettel bír, mert fizikailag jóval nagyobb? Ja nem, mert tök azonos a képtartalom.
-
akooos
veterán
-
Johnny_vT
senior tag
válasz
...és a GS8 még 2 mm-rel keskenyebb is.
-
Parallaxis
addikt
Ok, hagyjuk, feladom.
Bár képernyőmentésekkel egyértelműen látszik, hogy mi a helyzet, de ennek ellenére mondjátok a sületlenségeket.
Tényleg értem, óriási botrány, hogy ezt nem a Samsung találta ki, így kötelesség ostobaságokat írni róla.
Az egyetlen értelmes ellenérvnek én azt tudom elfogadni, ha valakinek nem tetszik, mert ez egyéni döntés kérdése.De értelmes embernek ettől elvonatkoztatva fel kéne fogni, hogy ha van egy adott és sajnos elfogadott képarány (18:9) és ha ezen felül van bármennyi és bármilyen képernyőtartalom, akkor az plusz felület. Ennyi.
-
batai15
félisten
válasz
Ez szemlélteti a legjobban.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
Rosszul látod. Majd mindjárt átméretezi úgy, hogy az iPhone-é legyen nagyobb.
(#381) Parallaxis:
1. Teljesen mindegy, mennyivel nagyobb. Ha nagyobb, akkor nagyobb a felület. Ezzel nem tudok mit kezdeni.
2. Még jó, hogy ki lehet tenni azokat a videókat teljes képre is. Ez sem űrtechnika. Viszonylag régóta használható. -
helixP
nagyúr
válasz
Parallaxis #361 üzenetére
Kérlek ne hagyd abba, eleinte bosszantott, hogy kardoskodsz, de ez most már egyre jobb
ZavaBalazs: de az egy plusz felület hát nem érted meg?
-
Parallaxis
addikt
válasz
<Lacy85> #376 üzenetére
Lassan akkor ott tartunk, hogy pont olyan jó egy 4"-os telefonon olvasgatni, meg videót nézni, mint egy 6"-oson.
Ha ekkora lenne a különbség (S9/iX), akkor igazat is adnék, de nem így van (0,2 col az eltérés).
Mondjuk videónál a notch tényleg plusz tartalmat ad, mert notch nélkül nincs fekete bevágás.
Még mindig 16:9-es a legtöbb lejátszott videó, de semmi gond.
-
Szakiii
addikt
válasz
Parallaxis #371 üzenetére
nem tudok már mit mondani, kegyetlen... fizikailag nem nagyobb te is belátod és folytatod..
-
<Lacy85>
addikt
válasz
Parallaxis #374 üzenetére
Lassan akkor ott tartunk, hogy pont olyan jó egy 4"-os telefonon olvasgatni, meg videót nézni, mint egy 6"-oson.
Ja, kit érdekel a méret, meg a hasznos felület.
Mondjuk videónál a notch tényleg plusz tartalmat ad, mert notch nélkül nincs fekete bevágás. -
Johnny_vT
senior tag
válasz
Parallaxis #374 üzenetére
Na, idővel csak eljutunk a Terület = a * b képlethez. Ne feledjuk, ez az ókori görögöknek sem ment egyből.
-
Parallaxis
addikt
válasz
Juhaszatti #370 üzenetére
Notch nélkül megmarad mind az 5,8 coll 18:9-en, a notch alatt már csak ~5,6 coll.
Kit érdekel a képátló, ha a képarány és a tartalom azonos (tegyük fel, hogy mindkét készüléken egy full screen böngésző van nyitva a Mobilaréna fórumával)???
Az S9 és S9+ esetén tök ugyanaz a képtartalom és minden képi információ, holott a képátló eltér.
-
Ispy
nagyúr
Akkor most ki áll nyerésre, mennyi egyáltalán az állás?
-
Parallaxis
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #367 üzenetére
Fizikailag nem, de ezt senki nem is mondta.
De a képernyőn lazán több infó fér el a telefon esetében (Ha futtattál volna már TeamViewer-t mobilon, akkor ez a hozzászólásod meg sem született volna). -
Juhaszatti
addikt
válasz
Teljesen lényegtelen a képarány, ha azonos képátlójú telefonokat nézünk. 19,5:9-ből levágsz annyit hogy 18:9 legyen, de az már nem ugyanaz a 18:9 mint az ugyanúgy 5,8-as notch nélküli telefonon. Notch nélkül megmarad mind az 5,8 coll 18:9-en, a notch alatt már csak ~5,6 coll.
-
<Lacy85>
addikt
-
válasz
Facepalm ON
Ezek szerint neked egy 18:9-es, 5,8"-os QHD+-os telefon nagyobb, mint egy 16:10-es, 21"-os FHD monitor
Köszönöm, feldobtad a napom
atike: én már feladtam
-
atike
nagyúr
...senki sem adja fel?
-
Johnny_vT
senior tag
válasz
Parallaxis #359 üzenetére
Jaa, arra gondolsz, amit mindenki szid, amiért pontatlan és sok megszokást igényel? Igen, azt hiszem valami rémlik...
Tényleg jobb megoldás, mint egy kedved szerint ki- és bekapcsolható navigációs sáv. Ja nem! -
akooos
veterán
– Figyelem, az autópályán egy őrült sofőr szemben megy a forgalommal!
– Hogyhogy egy? AZ ÖSSZES!!! -
<Lacy85>
addikt
válasz
Parallaxis #359 üzenetére
Csak sajnos ettől még mindig nem lesz igazad, ugyanis nem foglalják a helyet.
A lényeg ez volt, a többi meg csak a szokásos terelés. -
törölt tag
válasz
Parallaxis #353 üzenetére
Hogy micsoda?
Akkor goto a második része az előző hozzászólásnak, és mondjuk tedd rá egy 21:9-es képarányú telefonra, mindjárt szar lesz az X megoldása
Az teljesen mellékes ezek szerint, hogy ez egy 4"-os telefon, így szart se fogsz látni a képernyőn, de a képarány akkor jobb lesz
-
Parallaxis
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #360 üzenetére
A szélesség érdektelen, a képarány számít.
Vagy szerinted egy 6"-os kijelzőn több infó látszik, mint egy 4,5"-oson azonos képarány és tartalom esetén? -
válasz
Parallaxis #358 üzenetére
19,5:9 valóban nqgyobb, mint a 18,5:9, ha ugyanolyan széles a két telefon kijelzője.
-
Parallaxis
addikt
válasz
Johnny_vT #350 üzenetére
Végre megértette, hogy az extra szélesség egy plusz terület
Sajna a Samsung ezt máshogy gondolja, mert az Edge miatt jókora margókat használ, így a teljes szélességet a legtöbbször nem tudod kihasználni (a böngésző pont olyan ahol igen, de ott engem kifejezetten zavar a kép enyhe torzulása).
Na ugye, hogy ugye, hogy zavaró az a notch ott az Alma tetején?
Igen, a 18,5:9 a te elképzelésed szerint továbbra is nagyobb felület, mint a 19,5:9.
Nincs több kérdés...
-
Johnny_vT
senior tag
válasz
Parallaxis #355 üzenetére
Ezzel nem tudom mire célzol. Huawei P10-nél is kapacitív módon, képernyőgombok nékül oldották meg, az meg hamarabb volt, mint szifon X. Vagy nem értem, most oltani próbáltál?
Szerk.: Lehet, hogy nem is jóra reagáltam. Mi a fenét akartál itt kifejezni egyáltalán?
-
-
Reinhardt
őstag
válasz
Parallaxis #306 üzenetére
-
<Lacy85>
addikt
válasz
Parallaxis #326 üzenetére
S9-en pont úgy el lehet tüntetni a navi sávot, mint S8-on. Max. páran nem találják meg elsőre.
Chrome helyett meg ott a samsung saját böngészője. Ott mindent el tudsz tüntetni. -
Johnny_vT
senior tag
válasz
Parallaxis #345 üzenetére
A logikád acélos! Lefordítom amit írtál, csak kicserélem benne a nézőpontot, hogy lásd milyen nevetséges amit állítasz. Vastaggal a cserélt szavak. (A kihúzott rész esetünkben értelmezhetetlen.)
"Hihetetlen
Végre megértette, hogy az extra szélesség egy plusz terület, ami normál 19,5:9-es felületen kívül van.
Vagyis foglaljuk össze:
Az extra szélesség (edge) plusz felület, aminek rengeteg haszna van, például gyorselérést biztosít a kontaktokhoz, a számológéphez, a naptárhoz, a kedvenc appjaidhoz, így az nem foglal helyet a normál képernyő területből.
Így a teljes 18:9-es képernyő használható úgy, hogy nem kell az alkalmazásokat teljes képernyős módban futtatni, kezelőgombokat rejtegetni és egyéb felesleges műveletet végezni."Na ugye, hogy ugye, hogy zavaró az a notch ott az Alma tetején?
-
törölt tag
válasz
Parallaxis #335 üzenetére
Nem szélességet vagy magasságot kell igazítani, hanem kijelzők valós fizikai méretei szerint egymáshoz mérni. Ennyi erővel igazíthatnál egy szifon 2 kijelzőt is mellé, miközben területre tök más a kettő.
-
madgie
titán
válasz
Parallaxis #346 üzenetére
Papírszerűen "görcsös", ami tök hülyén néz ki ezzel a fejléccel.
-
Parallaxis
addikt
válasz
Johnny_vT #337 üzenetére
Ha szélességhez igazítjuk, akkor az Apple magasabb. Ja, de a nyert magasság 2/3-át kitakarja a notch!
Hihetetlen
Végre megértette, hogy a notch egy plusz terület, ami normál 18:9-es felületen kívül van.
Vagyis foglaljuk össze:
A notch plusz felület, aminek egyetlen haszna, hogy felkerül oda a státuszsor, így az nem foglal helyet a normál képernyő területből. Így a teljes 18:9-es képernyő használható úgy, hogy nem kell az alkalmazásokat teljes képernyős módban futtatni, kezelőgombokat rejtegetni és egyéb felesleges műveletet végezni.
Nagyjából ezt már a topic elején leírtam, de végül is kellett 340 hozzászólás, hogy értelmezni tudja egy-két droid fan
-
madgie
titán
válasz
Parallaxis #342 üzenetére
A háttér papírfelülete szerinted mi? Szerintem kettőnk közül nem nekem kellene visszaülni az iskolapadba, ha dizájnról van szó...
De hát az iOS 11 köztudottan szenzációs, az automata fényerő beállítását vajon hová tették? Naná, hogy eldugták a p*csába, nehogymár mondjuk a CC-ben ott legyen...
-
<Lacy85>
addikt
válasz
weberzolee #330 üzenetére
De miért a képarányon lovagoltok?
Pl. S8, iX. Mindkettő 5,8".
Az egyiken ott az egész kijelződ szabadon, a másikból meg leesik a teteje a notch miatt.
Na melyiken lesz több hely rendes tartalomnak?
Para erőlködésén is sírva röhögök. Húzzuk össze a képet, mert úgy lesz egyenértékű.
Samun a TELJES felületet használhatod böngészésnél is. iPhone-nál mekkora terület ugrik? Kiszámolták. Majd 20%.
A területet meg nem képernyő arányban mérik. Mondjuk meglep, hogy ezzel újat mondtam. -
Johnny_vT
senior tag
-
Johnny_vT
senior tag
válasz
Parallaxis #338 üzenetére
Ha már segédeszközt is be lehet vetni, akkor a Facebook beépített böngészőjénél még címsor sincs, a képernyő 100%-át a webes tartalom borítja be. Legalábbis azon a telefonon, amelyiken nincs notch.
-
Johnny_vT
senior tag
válasz
Parallaxis #335 üzenetére
Ha magassághoz igazítjuk, akkor a Samsung szélesebb.
Ha szélességhez igazítjuk, akkor az Apple magasabb. Ja, de a nyert magasság 2/3-át kitakarja a notch!
Nagy ördöngősség ám ez a geometria dolog, vigyázni kell vele, mert még a fejébe száll az embernek!
-
madgie
titán
válasz
Parallaxis #334 üzenetére
Hát valóban, merő áttekinthetetlenség ez, bezzeg az X-en, ahol a képernyő felénél kezdődik a hasznos tartalom... zseniális. És még játszod az értetlent, hogy nem látod a jegyzeteket
szerk: sima iPhone-on így néz ki, zsenilis, ahogy az anyagszerű háttérre és szürkés betűkre odaqrták a fekete flat Nots feliratot. De az X-nél legalább még letolták ezt is a notch miatt. Szerintem a dizájnrészleg évek óta alszik almáéknál.
-
Parallaxis
addikt
Kár, hogy az áttekinthető ergonomikus képernyőtervezés tőled távol áll, de biztos, hogy a Samsung féle összehányt/zsúfolt megoldás jobban bejön
A kedvencem a jegyzetek, ahol még az iOS 6-ból visszamaradt szkeuomorf háttérre
Igaz, hogy csak iPad-em van, de fingom sincs róla, hogy mire gondolsz.
-
válasz
Parallaxis #326 üzenetére
Egyvalaki panaszkodott erről, ő is azért, mert nem ért a rendszerhez.
-
Johnny_vT
senior tag
válasz
Parallaxis #329 üzenetére
Teljesen egymagas a kettő. Azt mondjátok a notch is hasznos terület, akkor mégis miért kéne anélkül összehasonlítanom őket?
De tessék, itt a RAW, igazítsd ahogyan akarod.
-
Parallaxis
addikt
válasz
Johnny_vT #327 üzenetére
Az S9-es shoot szélesebb, légyszi arányosítsd, hogy azonos legyen a szélesség és máris elvesztesz egy egész centit
Egyébként ha Safariban scrollozott volna, akkor eltűnnek az alsó vezérlők és a felső is összébb húzódik, szóval nem egészen sportszerű így az összevetés.
De ha sportszerűek akartok lenni, akkor mindkét platformon használjatok Chrome-ot, azonos oldallal és arról küldjetek screenshoot-ot (vagy iOS-en kéne szintén fullscreen-es böngészőt shootolni). -
madgie
titán
válasz
Parallaxis #325 üzenetére
Hasznos tartalom és iOS 11 egy mondatban mókásan festenek, szenzációsan néznek ki a negyedképernyőnyi üres felületek, még notch-csal is írtó béna minden. A kedvencem a jegyzetek, ahol még az iOS 6-ból visszamaradt szkeuomorf háttérre rápingálták ezeket az ordas flat betűket.
A feleségem másfél hete kapott tőlem egy 6S-t, külön öröm volt mindkettőnk számára, hogy találtam olyan új készüléket, amin még iOS 10.3.3 volt.
-
Johnny_vT
senior tag
válasz
Parallaxis #325 üzenetére
Ezt a maszlagot nem tudom értelmezni, megcsináltam magam.
Megjegyezném, hogy a notch belógása kétszer akkora, mint a normál status bar a Samsungon, de összességében nézve is elég gyatra az Almás megoldás. A kettőt összehasonlítva az Alma hasznos területe 18,7%-al kevesebb mint a Galaxy-é (AutoCAD-ben mérve).
(A szövegméret-beli különbséget ne nézzétek, én webes nézetben böngészem a fórumot és ott szabadon állítható a nagyítás. 1440x2960-ban így pont kellemes.)
-
Parallaxis
addikt
válasz
Johnny_vT #321 üzenetére
Hát már hogy a viharba ne lenne szimmetrikus?
Hát pont úgy, ahogy a képen is látszik, tekintve, hogy a felső káva vastagabb, mint az alsó
De szintén lassan 4 éve képtelenek megoldani, hogy alul egy vonalban legyen az USB/fülescsati/hangszóró/mikrofon és ne eltolva.
Ha még nem láttál élőben S8-at vagy S9-et, akkor szólok, hogy a virtuális gombok kikapcsolhatók
S9-es topikban akkor miért is panaszkodnak, hogy a virtuális gombok nem tüntethetők el?
De azt is megnézem, hogy miként tünteted el pl. Chrome esetén a státusz sort.
-
Parallaxis
addikt
válasz
<Lacy85> #315 üzenetére
Akkor most ugyanezt próbáld ki úgy, hogy samsungnál is böngészőt screenshot-olsz. Meg fogsz lepődni a hasznos tartalom arányán.
Min lepődnék meg?
Az S9 képaránya kisebb, mert pont a notch általi plusz területtel kevesebb.
Mondjuk azon meglepődtem, hogy van aki olyan mazochista, hogy inverzben nézi a webet -
<Lacy85>
addikt
válasz
weberzolee #323 üzenetére
Szóval kevesebb a tartalom, ha valamit kiraksz teljes képernyőre (mindjárt jön az, hogy aki iPhone-t használ, az soha nem nagyít ki képet sem
), akkor belóg a notch, de ettől függetlenül mégse vesz el helyet, és mégse takar ki semmit.
Rendben, akkor ebben megegyeztünk. -
weberzolee
aktív tag
válasz
<Lacy85> #320 üzenetére
Az iX -nél látszik, nyilván kevesebb a weblap tartalom...nem nehéz (de sajnos igen...) belátni, hogy egy 19,5:9 -es képarányú kijelző több információt jelenítHET meg mint egy 18,5:9 -es. Hogy ez hol érvényesül vagy hol nem az egy más kérdés, de kevesebb információ biztos nem jelenik meg.
-
Johnny_vT
senior tag
válasz
Parallaxis #295 üzenetére
-
<Lacy85>
addikt
válasz
weberzolee #319 üzenetére
Nem ferdítek, mert ha görgetsz lefelé, automatikusan eltűnik.
Navigációs sávval együtt. -
válasz
weberzolee #314 üzenetére
Azt egy szóval sem mondtam, hogy nem érvek hangzottak el itt.
(Sőt...)
Csak fel akartam hívni a figyelmet arra, hogy ha a vitapartner görcsös megmagyarazást lát az érveléseidben, nem biztos, hogy nincs igaza.
Csak nézőpont kérdése, és hogy mit fogadunk el ténynek.Mondjuk engem személy szerint hidegen hagy, hogy a notch jó-e vagy sem, mert nem ad semmi pluszt, de nem is vesz el semmit.
Ízlések és pofonok.
Semmi értelme vitatkozni a létjogosultságán. -
Rothmanakos
tag
Ez a notch kb olyan, mint a telefonok vékonyítása. Én például ellenzem, mert nyilván kisebb akksi fér bele, és inkább tűrnék még plus 1 mm-el vastagabb hátlapot azért, hogy ne kelljen naponta töltenem, vagy "elférjen benne a jack" (azért az idézőjel, mert ez szerintem még mindig csak Marketing bullshit, hogy nem fér el). A kijelzőn is jobb szerintem, ha van 3mm káva végig, ahelyett, hogy valahol 0mm, valahol meg fél centire belóg. Egyszerűen jobban néz ki szerintem (ez persze csak vélemény, bár ahogy hallom, nem csak ez enyém...)
-
<Lacy85>
addikt
válasz
Akkor most ugyanezt próbáld ki úgy, hogy samsungnál is böngészőt screenshot-olsz. Meg fogsz lepődni a hasznos tartalom arányán.
De kicsit segítek:
[link]
Tedd rá ezt. -
weberzolee
aktív tag
válasz
Dr. 444Hertz #308 üzenetére
Ki dönti el és mi alapján hogy ez épp melyik kategória? Mitől érv egy megmagyarázás és vica-versa? Mitől nem érv ami itt szóba került?
@helixP
elvesz a hasznos területből
19,5:9 arányú kijelzőből mennyi hasznos ha 16:9 -es videót/képet nézel? és ha 18:9 -es videót/képet nézel? Információt vesztesz ha egy információt nem tartalmazó területből eltakarsz? rosszabb lesz ha több információt látsz mint egy 18,5:9 -es kijelzőn? -
törölt tag
Én még annak örülnék nagyon, ha leszoknának az üveg hátlapról, de legalább az ívelt üveg hátlapról, mert úgy csúszik, mint a szappan, és ha ívelt, akkor még fóliát sem lehet rátenni normálisan, így marad a tok, ami meg úgyis teljesen tönkre vágja a designt, akkor meg akár lehetne műanyagból is az egész
-
madgie
titán
Hát már hogy venne el, játékoknál is óriási szerepe van
-
helixP
nagyúr
válasz
Parallaxis #294 üzenetére
Attól, hogy még egyszer elmondod ugyanazt, az emberi szem számára az akkor is csak egy belógó fekete sziget lesz, ami elvesz a hasznos területből.
-
válasz
weberzolee #299 üzenetére
A megmagyarázás és az érv nem zárja ki egymást, lehet a kettő egy és ugyanaz.
-
somogyib
őstag
válasz
Ez egy kicsit zavaros, inkább rajzold körbe, hogy hol vannak a képernyőszélek, mert így semmit nem látok.
-
Parallaxis
addikt
No kérem.
Vettem -secret- által beillesztett screenshoot-ot és ráillesztettem egy S9 screenshoot-ot. Ennél egyszerűbben nem lehet prezentálni a különbséget..
Aki ezek után is azt mondja, hogy a notch elvesz a képből és nem hozzáad, az nyugodtan dugja továbbra is a fejét a homokba, de nem lesz igaza
Szóval lehet, hogy százalékosan több a kijelző aránya a készülék méretéhez képest az S9-nél, de a látott tartalom biza elmarad az iX-hez viszonyítva.
-
madgie
titán
válasz
#16820480 #300 üzenetére
Igazából ha az iPhone 4/4S merevségét hozták össze ekkora méretben, az nagyon jó. Mostanában nagyon törékenyek a telefonok és üveg ide, vagy oda, meg lehet jól is építeni egy telefont. Gondolom az X-nél figyeltek erre, ami dicséretes... nem szeretem ugyan a nehéz telefonokat, de ha ez az ára, elfogadom
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GTX1660 super 6gb új állapot OEM 2db.
- Realme GT2(használt, független, 128 GB, 8 GB RAM, szürke)
- GAMER PC! i7 12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE - OLED 240HZ
- Belépő GAMER PC! i5-12400F / RX 6600 XT / 16GB 3200MHz / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad P1 G7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest