Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz
Dr. 444Hertz #1001 üzenetére
Igazából várható volt a válasza, az a képernyőkép felér egy kínzással. Pont az ilyeneknél jut az ember eszébe, hogy oké, szabadság, de akkor inkább legyen zárt az a rendszer, ne nézzen ki úgy a kezdőképernyő, mintha az Android 2-höz utaztunk volna vissza.
Persze tudom, ízlések és pofonok, a HTC témaválasztóján kívül igazából még egyik androidos telefonnál sem találkoztam olyannal, hogy ne állt volna égnek a nemlétező hajam a felhasználói bázis által feltöltött témák 95%-ától.
-
madgie
titán
válasz
Parallaxis #893 üzenetére
Magyarul kiderült, hogy igazam van, és tényleg sz*rba se nézi a grafikus/designer szekció ezt a vizuális borzalmat (ugye nekik ez a munkájuk), te meg szokás szerint terelsz, félrebeszélsz. Nem is vártam mást.
-
madgie
titán
válasz
Parallaxis #858 üzenetére
Az Edge a használhatóság rovására megy, tok nélkül pláne, de esztétikailag csak hozzáad valamit a képernyőhöz, nem elvesz. Notch esetében minimum viszonylagos ez, szerinted hozzáad, más szerint elvesz, de egyébként bármelyik grafikus/designer azt mondja rá, hogy olyan ronda és oda nem illő, hogy hihetetlen.
És ennek semmi köze ahhoz, hogy néhány fantáziatlan androidos gyártó elkezdte másolni ezt is.
Egyébként zöldhályogosként szívesen hallanék olyan érveket a szemészeten, hogy az esetleges látótérkiesés tulajdonképpen nem baj, mert nem elvesz, hanem a kieső területnél körben hozzátesz...
-
madgie
titán
válasz
Parallaxis #851 üzenetére
Hát ja, egy időben ez is menőnek tűnt, meg magasabb lett tőle az ember
-
madgie
titán
válasz
Parallaxis #604 üzenetére
Mert a képernyő tetején lévő vakfolt az aztán nem optikai csalás
Mondok jobbat: az autó szélvédőin a visszapillantó mögött van egy "notch", oda teszi ka szenzorokat... a te szavaiddal érve akkor az nem elvesz a szélvédőből, a kilátásból, hanem a notch két oldalán lévő maradék terület tesz hozzá
-
madgie
titán
válasz
Parallaxis #482 üzenetére
Mert az X-en nem vastagabb a felső káva a notch-csal
-
madgie
titán
válasz
Parallaxis #346 üzenetére
Papírszerűen "görcsös", ami tök hülyén néz ki ezzel a fejléccel.
-
madgie
titán
válasz
Parallaxis #342 üzenetére
A háttér papírfelülete szerinted mi? Szerintem kettőnk közül nem nekem kellene visszaülni az iskolapadba, ha dizájnról van szó...
De hát az iOS 11 köztudottan szenzációs, az automata fényerő beállítását vajon hová tették? Naná, hogy eldugták a p*csába, nehogymár mondjuk a CC-ben ott legyen...
-
madgie
titán
válasz
Parallaxis #334 üzenetére
Hát valóban, merő áttekinthetetlenség ez, bezzeg az X-en, ahol a képernyő felénél kezdődik a hasznos tartalom... zseniális. És még játszod az értetlent, hogy nem látod a jegyzeteket
szerk: sima iPhone-on így néz ki, zsenilis, ahogy az anyagszerű háttérre és szürkés betűkre odaqrták a fekete flat Nots feliratot. De az X-nél legalább még letolták ezt is a notch miatt. Szerintem a dizájnrészleg évek óta alszik almáéknál.
-
madgie
titán
válasz
Parallaxis #325 üzenetére
Hasznos tartalom és iOS 11 egy mondatban mókásan festenek, szenzációsan néznek ki a negyedképernyőnyi üres felületek, még notch-csal is írtó béna minden. A kedvencem a jegyzetek, ahol még az iOS 6-ból visszamaradt szkeuomorf háttérre rápingálták ezeket az ordas flat betűket.
A feleségem másfél hete kapott tőlem egy 6S-t, külön öröm volt mindkettőnk számára, hogy találtam olyan új készüléket, amin még iOS 10.3.3 volt.
-
madgie
titán
Hát már hogy venne el, játékoknál is óriási szerepe van
-
madgie
titán
válasz
#16820480 #300 üzenetére
Igazából ha az iPhone 4/4S merevségét hozták össze ekkora méretben, az nagyon jó. Mostanában nagyon törékenyek a telefonok és üveg ide, vagy oda, meg lehet jól is építeni egy telefont. Gondolom az X-nél figyeltek erre, ami dicséretes... nem szeretem ugyan a nehéz telefonokat, de ha ez az ára, elfogadom
-
madgie
titán
válasz
Parallaxis #123 üzenetére
Király, akkor már négy információ kifér egyszerre fent? Jövőre öt, vagy hat is lehet, revolutionary.
-
madgie
titán
Naná, nem fontos a GPS helyzete, mikor iOS-en csak az képes a háttérben futtathatóvá tenni 3rd party appokat. Aztán majd pislogsz, mitől merül a telefon.
Az akkuszázalék alapból mindig ki volt kapcsolva, de energiatajarékos módban mindig be is kapcsolt automatikusan. Ez a mód meg kábé kötelező volt a 4.7" iPhone-oknál, másképp nem nagyon bírt ki egy napot a lufi kis akkuja.
-
madgie
titán
válasz
Parallaxis #81 üzenetére
Információs terület, ahová nem fér ki az akkumulátor százalékos kijelzése, nem fér ki, hogy be van-e kapcsolva az ébresztő, BT, GPS, stb. Milyen információs terület az, ahol nem fér ki semmilyen információ a térerő meg idő kivételével?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- DELL T40 EMC Szerver
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged