- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
de esztétikailag csak hozzáad valamit a képernyőhöz, nem elvesz
Némi színtorzítás az amit hozzáad, semmi más
(Nem véletlen, hogy igyekszik az alkalmazásaiban akkora margót hagyni a Samsung, hogy még véletlenül se legyen releváns tartalom az edge széleken.)de egyébként bármelyik grafikus/designer azt mondja rá, hogy olyan ronda és oda nem illő, hogy hihetetlen.
Ez persze nem igaz, de jól hangzik
-
Parallaxis
addikt
Mondok jobbat: az autó szélvédőin a visszapillantó mögött van egy "notch", oda teszi ka szenzorokat... a te szavaiddal érve akkor az nem elvesz a szélvédőből, a kilátásból, hanem a notch két oldalán lévő maradék terület tesz hozzá
Téves, akkor lenne Apple féle notch, ha a szélvédő felhúzódna két oldalon a tetőre egy darabon. Ahogy az iPhone X-en így ott is a nem használt területet használná pluszban.
-
törölt tag
Ott vannak szenzorok az szélvédőn. Pl. Esőérzékelő is ott van.
Tehát nagyobb a szélvédő. De szerintem a szélvédők sokkal komolyabb fejlesztések, mert szabadon állítható a képarányuk. Ha lehajtod a napellenzőt, akkor a 16:9 arányt áttoltad 2.35:1 re, és még a 3D élmény is ugyanolyan marad. Sőt, a HDR is jobb lesz, nem ég bele a képbe az ég.
-
Reinhardt
őstag
A tokeletes szimmetriat majd a XI hozza el az also notch-csal, de a X meg igy is szimmetrikusabb barmi masnal.
(#501) Parallaxis: Ahogy itt írta valaki, ha az Apple kéket mond, akkor ha az kék, akkor is pirost mond vérpistike, mert nehogy már...
Semmi hasonlot nem irtam. Es eleve nem is az Apple-lel van a baj, ok sosem mondtak, hogy ez a telefon 5.6"-os 18:9-es + extra teruletek a notch mellett. Azt vki mas kezdte az Apple szajaba adni.
-
Johnny_vT
senior tag
-
Parallaxis
addikt
Kár, hogy az áttekinthető ergonomikus képernyőtervezés tőled távol áll, de biztos, hogy a Samsung féle összehányt/zsúfolt megoldás jobban bejön
A kedvencem a jegyzetek, ahol még az iOS 6-ból visszamaradt szkeuomorf háttérre
Igaz, hogy csak iPad-em van, de fingom sincs róla, hogy mire gondolsz.
-
törölt tag
Én még annak örülnék nagyon, ha leszoknának az üveg hátlapról, de legalább az ívelt üveg hátlapról, mert úgy csúszik, mint a szappan, és ha ívelt, akkor még fóliát sem lehet rátenni normálisan, így marad a tok, ami meg úgyis teljesen tönkre vágja a designt, akkor meg akár lehetne műanyagból is az egész
-
törölt tag
Gondolom valami merevítés van benne valahogy, amit mostanában gyakran acélból csinálnak, gondolom bizonyos elrendezésben az aluminium nem lenne optimális. Az új Sony telefonok is marha nehezek lettek, meg úgy általában az utóbbi időben olyan 160-180g környékére kúszott vissza a telefonok tömege.
-
Johnny_vT
senior tag
Nekem sosem volt ilyen gondom. Igaz, nem is szoktam egy kézzel tornáztatni az ujjaimat, ha bármi gépelést, vagy komplexebb dolgot művelek, ahhoz bizony kell a második kéz is. Ez viszont típustól független, már a korábbi 5"-os telefonomat sem tudtam rendesen egy kézzel használni - pedig nem Trump-méretűek a kezeim.
-
passatgt
aktív tag
Ébresztő az szerintem is hiányzik, viszont a többi tök felesleges... GPS-t, Bluetooth-t soha nem kapcsolgatom, mindig megy. Az akksi %-ot már pár verzióval ezelőtt kilőtte az Apple, beállításokban lehet csak visszakapcsolni, amiről valszeg kevesen tudnak az átlag felhasználók közül. Személy szerint még a térerőt sem mutatnám: mi változik akkor, ha csak 1 csík van a 4-ből? Akkor is fogok telefonálni. Elég lenne akkor mutatni valamit, ha abszolút nincs térerő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged