- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
Na pont ezért megy itt a flamelés, mert úgy állítod be a mondandódat, mint valamiféle egyetemes igazság
Tekintve, hogy biza az.
Mutass jobb technológiát, ami ezt a kérdést megoldja (az Apex nem az, mert a vibrációs hangkeltés már bizonyítottan szar megoldás, mint ahogy a mechanikusan előugró kamera és a béta állapotban lévő kijelző alatti ujjlenyomat érzékelés is). Ha tudsz mutatni, akkor megcáfoltál.
Cáfold meg, hogy az iX 19,5:8-ös képarányú kijelzőjének nem 18:5-ös arányú a notch alatti része és azt, hogy a szigetet az Apple elsősorban nem státuszinformációk megjelenítésére használja, amivel kiegészíti az alap képernyőterületet.
A tények addig tények, amíg meg nem cáfolják őket.. eddig ez nem történt meg.
-
Somatom
veterán
Úgy tűnik, hogy még az iPhone X -et használók közül sem mindenki tartja hasznosnak a notchot:
-
Parallaxis
addikt
Nem tudom feltűnt-e, hogy nem az apple a hate tárgya, hanem az apple által eszközölt kényszermegoldás.
A gond az, hogy egyedül az Apple megoldása az, aminek van értelme, a többi értelem nélküli másolás (a sziget egy vastag alsó káva mellett értelmét veszti).
csak aztán elindult a háború, aminek szerintem az oka az volt, hogy páran megpróbálták megmagyarázni, hogy miért is zseniális megoldás ez.
Szerintem senki nem mondta, hogy zseniális megoldás. Én is csak azt állítom, hogy a technológia jelenlegi állása mellett a szigetes kialakítás az egyetlen értékelhető megoldás a kávamentes (vagy, ha úgy tetszik, minimális kávás) megjelenéshez. No meg azt az egyébként teljesen egyértelmű dolgot fejtettem ki, hogy a iX szigete, az alap 18:9-es képarányú alap képernyőterülethez ad hozzá plusz információs területet.
Vicces, hogy ezek tények, de mégis sokan képesek ezt vitatni.
Ahogy itt írta valaki, ha az Apple kéket mond, akkor ha az kék, akkor is pirost mond vérpistike, mert nehogy már...
-
Juhaszatti
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- UHD filmek lejátszása
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Harmadszorra is haladékot adott a TikToknak Trump
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
- OLED monitor topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Seasonic Focus GX 1000W 80+ gold
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070 12GB!
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest