Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
Na pont ezért megy itt a flamelés, mert úgy állítod be a mondandódat, mint valamiféle egyetemes igazság
Tekintve, hogy biza az.
Mutass jobb technológiát, ami ezt a kérdést megoldja (az Apex nem az, mert a vibrációs hangkeltés már bizonyítottan szar megoldás, mint ahogy a mechanikusan előugró kamera és a béta állapotban lévő kijelző alatti ujjlenyomat érzékelés is). Ha tudsz mutatni, akkor megcáfoltál.
Cáfold meg, hogy az iX 19,5:8-ös képarányú kijelzőjének nem 18:5-ös arányú a notch alatti része és azt, hogy a szigetet az Apple elsősorban nem státuszinformációk megjelenítésére használja, amivel kiegészíti az alap képernyőterületet.
A tények addig tények, amíg meg nem cáfolják őket.. eddig ez nem történt meg.
-
Somatom
veterán
Úgy tűnik, hogy még az iPhone X -et használók közül sem mindenki tartja hasznosnak a notchot:
-
Parallaxis
addikt
Nem tudom feltűnt-e, hogy nem az apple a hate tárgya, hanem az apple által eszközölt kényszermegoldás.
A gond az, hogy egyedül az Apple megoldása az, aminek van értelme, a többi értelem nélküli másolás (a sziget egy vastag alsó káva mellett értelmét veszti).
csak aztán elindult a háború, aminek szerintem az oka az volt, hogy páran megpróbálták megmagyarázni, hogy miért is zseniális megoldás ez.
Szerintem senki nem mondta, hogy zseniális megoldás. Én is csak azt állítom, hogy a technológia jelenlegi állása mellett a szigetes kialakítás az egyetlen értékelhető megoldás a kávamentes (vagy, ha úgy tetszik, minimális kávás) megjelenéshez. No meg azt az egyébként teljesen egyértelmű dolgot fejtettem ki, hogy a iX szigete, az alap 18:9-es képarányú alap képernyőterülethez ad hozzá plusz információs területet.
Vicces, hogy ezek tények, de mégis sokan képesek ezt vitatni.
Ahogy itt írta valaki, ha az Apple kéket mond, akkor ha az kék, akkor is pirost mond vérpistike, mert nehogy már...
-
Juhaszatti
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Interactive Brokers társalgó
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen széket vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- MSI Thin - 12450h, RTX 4050 és 16gb RAM + 1tb SSD
- HP ProDesk 600 G2 SFF PC, Intel 6. generációs CPU, SSD és RAM nélkül
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest