- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
Na pont ezért megy itt a flamelés, mert úgy állítod be a mondandódat, mint valamiféle egyetemes igazság
Tekintve, hogy biza az.
Mutass jobb technológiát, ami ezt a kérdést megoldja (az Apex nem az, mert a vibrációs hangkeltés már bizonyítottan szar megoldás, mint ahogy a mechanikusan előugró kamera és a béta állapotban lévő kijelző alatti ujjlenyomat érzékelés is). Ha tudsz mutatni, akkor megcáfoltál.
Cáfold meg, hogy az iX 19,5:8-ös képarányú kijelzőjének nem 18:5-ös arányú a notch alatti része és azt, hogy a szigetet az Apple elsősorban nem státuszinformációk megjelenítésére használja, amivel kiegészíti az alap képernyőterületet.
A tények addig tények, amíg meg nem cáfolják őket.. eddig ez nem történt meg.
-
Somatom
veterán
Úgy tűnik, hogy még az iPhone X -et használók közül sem mindenki tartja hasznosnak a notchot:
-
Parallaxis
addikt
Nem tudom feltűnt-e, hogy nem az apple a hate tárgya, hanem az apple által eszközölt kényszermegoldás.
A gond az, hogy egyedül az Apple megoldása az, aminek van értelme, a többi értelem nélküli másolás (a sziget egy vastag alsó káva mellett értelmét veszti).
csak aztán elindult a háború, aminek szerintem az oka az volt, hogy páran megpróbálták megmagyarázni, hogy miért is zseniális megoldás ez.
Szerintem senki nem mondta, hogy zseniális megoldás. Én is csak azt állítom, hogy a technológia jelenlegi állása mellett a szigetes kialakítás az egyetlen értékelhető megoldás a kávamentes (vagy, ha úgy tetszik, minimális kávás) megjelenéshez. No meg azt az egyébként teljesen egyértelmű dolgot fejtettem ki, hogy a iX szigete, az alap 18:9-es képarányú alap képernyőterülethez ad hozzá plusz információs területet.
Vicces, hogy ezek tények, de mégis sokan képesek ezt vitatni.
Ahogy itt írta valaki, ha az Apple kéket mond, akkor ha az kék, akkor is pirost mond vérpistike, mert nehogy már...
-
Juhaszatti
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair SF850L Gold 850W SFX Moduláris Tápegység
- Corsair RM1000X Gold 1000W Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- MAKULÁTLAN! Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Kiwiears Astral
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest