- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
somogyib #991 üzenetére
Ha valaki kíváncsi rá, ismerős kért véleményt... bemásolom ide is ha valakit érdekel...
"Először féltem tőle, mert ugye nincs home gomb mint eddig. Ez csak akkor nyilvánul meg ha felkelek és mondjuk ráteszem a kezem a telefonra... nem tudom egyből feloldani vagy ránézni csak ugye kóddal feloldani.
Vettem hozzá vezeték nélküli qi töltőt, nagyon kényelmes rátenni viszont pc-s usb-ről úgy tölt mint a csiga körülbelül, félóra 10% szóval ezt csak akkor használom ha befekszek a gép elő és böngészés közben rá-rá teszem a telefonom.
A kijelző hatalmas pozitív, notch nem zavar böngészés-Instagram-Facebook közben. Játék közben necces mert valamelyik nap leszedtem valami mmo-t és nevet kellett beírnom, csak ugye pont eltakarta a notch a sáv elejét ahova be kellett írni a nevem és nem láttam abszolút, hogy mit írok de nem nagyon használom fektetett módban a telefont szóval ettől is eltekintek.
Fekve böngészni kicsit fárasztó mert nagyon nehéz a telefon, 174 gramm, i7 csak 138 volt azt hiszem. Telefonálás úgy szint.
Dicsérjem is?
Kijelző gyönyörű, az egész telefon nagyon patent, nincsenek illesztési hibák egyben van az egész. Nekem hozza a 8 óra üzemidőt, i7-em csak 5 óra körül produkált, szóval itt is nagy a megelégedés... 2 naponta töltöm csak így a szürke hétköznapokon ha nem megyek semerre.
Most hirtelen ennyi jutott eszembe hosszabban. 300-ért lehet nem vettem volna meg de így 230-ért jó vétel volt. Ennél többet nem fogok kiadni egy telefonért, azt a 80-at is sajnáltam ráfizetni azért az i7-re tekintve, hogy mire használom és csak fanatikus vagyok."
-
-
törölt tag
válasz
somogyib #795 üzenetére
A notch menet az milyen? Balos, vagy jobbos?
Nem lehet kormánypárti, mert nincs rajta duda.
Ok. Abbahagyom, megyek ka-nocth-át járni.
Kiéltem magam a hülyeséggel, jó volt.Akár jöhetne egy komoly irány is újra. Arra inkább kíváncsi lennék, hogy mi jön utána? Mert egykönnyen nem lehet olcsón és hatékonyan megszabadulni a szenzoroktól és a kamera helyigényével. Az Apex egy elég költséges megoldást mutatott, amit alig fognak követni. Az Essential-féle megoldás fog elterjedni?
-
Totheground
addikt
válasz
somogyib #681 üzenetére
Akikkel eddig beszéltem azoknak összeségében bejön a design (mert ugye ha az ember a kezébe veszi a telót, nem sorra veszi, hogy itt egy notch, ott egy 0.1647cm bezel, amott meg egy kamerabump, hanem egy egészt kap, aminek része a notch). Meg, mivel itt nem sztátuszszimbólum, leginkább azok veszik, akiknek amúgy is tetszik. A legerősebb megnyilvánulás az “először fura, aztán megszoktam” volt. Ami ezen a fórumon megy, az nonsense. Persze ezt is lehet rettenetesen csinálni, hogy pár androidos gyártó megoldotta, pl fentre bebaszni a notch-ot, hogy legyen, lent meg hagyni jó nagy bezel-t gombbal.
A kolléga alattam roppant humoros. Vagy mégsem. De az aláírását megfogadom.
-
Reinhardt
őstag
válasz
somogyib #629 üzenetére
Mar irta, hogy:
Szeretném azt is kijelenteni, hogy nekem tetszik a Notch mert szerintem ettől totál egyedi és más a készülék mint az összes többi mai teló.Természetesen ez teljesen szubjektív vélemény. #461
Most jovok ra, hogy a masolo gyartok az igazi Apple haterek, mert ezt az egyediseget akarjak elvenni az iX-tol
-
Szakiii
addikt
válasz
somogyib #597 üzenetére
Igen csak samunál elmúlt pár generációban látványosan figyeltek a nép reakciójára és kéréseire s6-s7 s8-s9 viszont apple pont leszarja mit szeretne a nép, ők diktálnak náluk legalábbis ez figyelhető meg. Bár tény hogy nekik nem kell mást tenni csak azt mondani hogy így jobb (még ha nem is) és mindenki szerint egyből igaz lesz az állítás, sőt lesz aki foggal körömmel védi őket.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
somogyib #441 üzenetére
Attól függ, honnan nézzük.
Ha maradunk a hivatalos verziónál (5,8"-os a telefon), akkor a notch lóg bele a képbe.
Ha viszont azt mondjuk, hogy 5,6"-os a telefon, akkor a kijelző van felhúzva a notch köré.Amúgy szerintem Parallaxis-on kívül senki nem mondott még rá ilyesmit.
-
válasz
somogyib #283 üzenetére
Már hogyne lenne érv? Mit gondolsz, miért van csak 3000 és 3500-as akku az S9-ekbe? Kb 500-zal nagyobbak lehetnének ha nem lenne jack. Ugyanez igaz az iX-nél is, az akku kárára lehetett volna beletenni a jacket. Az már más kérdés, hogy lehetett volna nagyobb is maga a ház, és akkor a probléma letudva, és még notch sem kellett volna.
Szóval nagyon is érthető, hogy miért nincs jack, csak nem szabad azzal magyarázni, hogy elavult technológia, mert az nem igaz. És ez nem azt jelenti, hogy egyetértek az elhagyásával. -
sohajda90
aktív tag
válasz
somogyib #244 üzenetére
Nagyon akarsz kötekedni, kár, hogy az értőolvasás nem megy.
Mind a két kiragadott idézeted csak nyomatékosítja, hogy egy DESIGN elemről van szó, ami semmilyen funkcionalitás problémát nem okoz, funkcionalitás beli extrát meg nem kell neki, mert nem arra készült, hanem a megkülönböztetés jegyéül. A sok kínai meg másolja ész nélkül és nem esik le nekik, hogy ez miért gáz...
Új hozzászólás Aktív témák
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- GTA V
- Napelem
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Delta Force (2024)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest