Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android dual SIM okostelefonok
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szakiii
addikt
válasz
Parallaxis #599 üzenetére
Az hogy kinek tetszik és kinek nem az teljesen szubjektív. Az hogy a cikk írónak tetszik az csak 1 ember véleménye, az hogy neked is az 2 ember véleménye, ezért kellett ez a szavazás hogy egy nagyobb mennyiségből látszódjon hogy most akkor mi is az emberek hozzáállása. Ami alapján úgy néz ki hogy az emberek közel 80%nak nem tetszik ez a megoldás.
-
Szakiii
addikt
válasz
somogyib #597 üzenetére
Igen csak samunál elmúlt pár generációban látványosan figyeltek a nép reakciójára és kéréseire s6-s7 s8-s9 viszont apple pont leszarja mit szeretne a nép, ők diktálnak náluk legalábbis ez figyelhető meg. Bár tény hogy nekik nem kell mást tenni csak azt mondani hogy így jobb (még ha nem is) és mindenki szerint egyből igaz lesz az állítás, sőt lesz aki foggal körömmel védi őket.
-
somogyib
őstag
válasz
Fecogame #594 üzenetére
Ebben az évben még biztos megmarad az iX utódon, mert nem hiszem, hogy annyira le tudnák csökkenteni a szenzorok méretét, hogy sziget nélkül beférjenek a kávába. És ha az iPhone-on megmarad, akkor a többi másolónál is.
De gondolom értenek abból, hogy elég megosztóra sikeredett ez a dizájn, ezért valamilyen módon előbb-utóbb el fog tűnni a sziget. (a Samsungnál is vették a lapot, hogy az S8-on szar helyen van az ujjlenyomat-olvasó, és az S9-en már áthelyezték). -
judas13
addikt
Életetek végéig ezt használjátok.
Kinek nem noccsa ne vegye magára. -
Ádám16
addikt
válasz
neoforce #585 üzenetére
Várjuk ki a végét az LG-t és a OnePlust illetően.
A Sony, Samsung, HTC ott van még, Asus azért nem egy meghatározó márka a telefonok terén, az LG lefelé ívelő pályán van a G4 óta, töketlen banda, a OnePlus pedig csak azért lett nagy név, mert jó áron kínált csúcs telefonokat. Nagy ötleteket sosem vetettek be, ha pedig most majmolnak, akkor max. ők sem lesznek több a többi gagyi kínai márkánál. A Huawei valóban csalódás lesz a P20 + Lite-tal, azt aláírom.
Van miből válogatni, még mindig tartom az állításom.btw én egy SE-t használok, krva nagy kávákkal, 4"-os "fejletlen" kijelzővel, mégis ez a tökéletesen szép készülék számomra.
-
Ádám16
addikt
válasz
neoforce #580 üzenetére
Egyszerű a recept. Nem vesztek ilyen telefonokat.
2-3 éve a "teljes kávamentességért" ment a sírás, hogy az márpedig minek, belelóg a kezed, szarul néz ki, etc.
Tavaly ment az új kijelzőarány miatt, nyúlánk, nem szép, nem jó.
Idén ez lesz a sláger. El kell engedni, van elég telefon notch nélküli készülék a piacon. Ráadásul én úgy vélem, hogy az Apple törölni fogja a sziget dolgot idén, vagy jövőre, s akkor a gyártók is azt fogják másolni. -
Ádám16
addikt
Szerintem nem rossz dolog ez, a X-en kifejezetten tetszik ez a notch dolog, funkciók is tartoznak hozzá. Egyedül videólejátszásnál zavaróak a belógó élek.
Azon fogok majd mosolyogni, ha idén megoldja az Apple azt, hogy ne legyen ott az a sziget. Akkor jövőre minden notch-os telefon gagyi, ósdi lesz? -
Azon telefonok listája, amiket soha nem fogok megvenni
-
Samott
addikt
MKBHD is ezen lamentalt: The State of Bezels! (2018)
-
utomi
senior tag
Érdemes elolvasni. Kicsit érettebb hozzáállás mint az MAs cikk.
-
janeszgol
félisten
#548, #550-#555: +1. Ezeken nagyon jot nevettem. Koszi.
-
törölt tag
A statisztika szerint akkor a fórumozók 75% Héter Vér István, általános utálkozó. Tiszta sor. A 6% azt gondolja, hogy szükséges, a majmolás a többi meg helikopter. Értelek... Tudod széllel szemben lehet hugyozni, csak nem fog utána jól kinézni senki. Állítom jövőre eltűnik az egész őrület a süllyesztőben. És továbbra is arról lehet itt szavazni, hogy jó, vagy rossz a Tihanyi-félsziget a Pixel-tengerben, amit most villantanak a gyártók, és nem magáról az Apple-ről.
Csak a droidos közösség el fogja tudni dönteni, hogy kell-e nekik a Krím-félsziget, vagy vesznek egy másik hasonló tudásút, földnyelvek nélkül. -
utomi
senior tag
válasz
<Lacy85> #533 üzenetére
Jaj csak ezt ne ! Persze nem Apple köpködés megy csak a notche amiből viszont jelenleg kereskedelmi forgalomban csak az iX és a PH1 kapható de azt inkább hagyjuk ! Vagyis akkor mégis csak Apple köpködés megy. Egyébként pedig lehet tagadni de tény , hogy néhány vérpistikének egyszerűen lételeme , hogy amint meglát valamit ami kapcsolódik az Applehoz akkor habzó szájjal megy a hate.Ez van ! Amúgy pedig továbbra sem értem ,hogy mégis miért nem lehet azt elfogadni ,hogy van aki szerint nem feltétlen csúnya a Notch ,sőt (bár az bizonyítottan elmebeteg) van olyan aki szerint tetszetős!
-
neoforce
aktív tag
Ez a vita még mindig megy?! Jó istenem..
-
Sebhelyes
senior tag
Agymosott márkabuzik...
-
Srácok, köszönöm ezt a fórumot.
Több leendő előadásom demonstráló anyaga lesz ez a "vita". -
törölt tag
Ezt már Petőfi is megmondta:
Habár alul a káva
És fölül a nocssnak árja
Azért a szkín az úr! -
somogyib
őstag
válasz
weberzolee #541 üzenetére
Windows 8: ott is rengetegen oltották az új, csempés UI-t (szerencsére a MS értett belőle
). De ott sem arról volt szó, hogy MS-hívők vs. MS-tagadók, hanem hogy "szuper az új UI vs. trágya az új felület".
Most meg a notch trágya...vagy nem...kinek, hogy.
-
arnyekxxx
veterán
válasz
-
S e t h
nagyúr
válasz
<Lacy85> #540 üzenetére
Lassan teljesen meg vagyok győződve arról, hogy szándékos trollság esete forog fent, mert ekkora szereptévesztésben nem lehet senki.
Éveken át köpködni minden ami android és fetisizálni a teljes apple portfóliót, miközben egy S7 tulajdonosa, mit tulajdonosa, mártírja, hiszen nem vált az istennek sem a szent grálra. -
<Lacy85>
addikt
válasz
Szóval még a cikket sem tudtad értelmezni. Még jobb.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
Parallaxis #534 üzenetére
"Ugyebár nem Apple termék, így 122 hozzászólás után elhalt a topik és nem is gyűltek oda a vérpistike haterek köpködni."
Vagy esetleg nem gyűltek oda a remegő fanok, és nem védték az életük árán is 500 hsz.-en keresztül.
Mert ha jól megnézed, akkor itt kb. 75%-ban te vitázol a fórummal.
Hmmm...érdekes dolgok ezek.A samsung dolgot megint nem értem. Mai napig rengetegen utálják az edge kijelzőt, hangot is adva ezzel.
Csak ott senki nem akarja ilyen szánalmas körítéssel megmagyarázni, hogy "hülyék vagytok, az a legkirályabb". -
Somatom
veterán
válasz
Ami a Samsungot illeti, én úgy látom, hogy az S6 -os pofon után konzervatívabban reagálnak az ilyen dilikre. Nem ugrottak fel erre a notch vonatra sem, és a jack kimenet is megmaradt az S9 -ben. Az eladások pedig igazolják, hogy nem szükséges más gyártók dilijeit leutánozni.
-
arnyekxxx
veterán
válasz
weberzolee #536 üzenetére
Láthatóan mégse esett le, hogy nem az Apple a vita tárgya hanem az a kretén belógó bizbasz.
látom már csak sértegetésre futja a csöpp agyadból.
költői
-
helixP
nagyúr
válasz
Ez azért már üldözési mánia a javából. Utoljára ilyet a BlackBerry-s kollégáktól láttam...
-
arnyekxxx
veterán
válasz
bár van aki nemtetszését fejezte ki, de összességében pozitív volt a fogadtatás
a belógó kameráé?
A vakhit ahhoz kell, hogy 500 hozzászóláson keresztül védd a védhetetlen.
-
Parallaxis
addikt
válasz
<Lacy85> #533 üzenetére
Ha valamelyik nagyobb android gyártó jött volna elő ezzel a remekművel, akkor is mindenki szidná
Ha a Samsung hozta volna ki, akkor az oldalon tuti dicsőítő cikkek lennének és bár páran kijelentenék, hogy ronda és haszontalan, de a többségnek tetszene (pont mint az edge).
De egyébként ezt nem is kell találgatni, ott az Essential Phone, van sziget és van batár káva is alul. A hozzá tartozó topikban, bár van aki nemtetszését fejezte ki, de összességében pozitív volt a fogadtatás. Ugyebár nem Apple termék, így 122 hozzászólás után elhalt a topik és nem is gyűltek oda a vérpistike haterek köpködni.
Rajtuk kívül itt senki nem csinál hitvitát ebből.
Ó dehogynem, végül is alig 500 hozzászólás győzködik arról, hogy nincs igazam és mekkora gáz ez a dolog
Ha ehhez nem kell vak hit, akkor mihez? Én mindenesetre jól szórakoztam -
<Lacy85>
addikt
Ugorjunk neki a másik oldalról. Ha valamelyik nagyobb android gyártó jött volna elő ezzel a remekművel, akkor is mindenki szidná (sőt, szidják is kb. az összes telót, ami így fog kijönni).
Nem a gyártóról van szó, hanem a megoldásról.
Arról meg nem a fórumozók 80%-a tehet, hogy pár beteges fan nem tudja feldolgozni, hogy szeretett cégük is csúnyán be tud nézni dolgokat.
Rajtuk kívül itt senki nem csinál hitvitát ebből. -
Ispy
nagyúr
Megnyugtatlak, hogy nincsen olyan, hogy apple hate, a samsungos cikkek alatt ugyanúgy vannak haterek, mint ahogyan a windows phonos cikkek alatt is voltak mindig.
Itt meg ugye alapvetően a noccsról ment a vita, amíg az apple tulajok el nem kezdték bizonygatni, hogy apple ezt milyen jól oldotta meg, tehát aki szerint meg nem, az akkor automatikusan apple hater. Értem. Egyébként az apple tulajoknak meg samsung fóbiája van, vagy mi?
És nem, nincsen samsungom, sosem volt és sohasem lesz, nem szeretem, se az LG. Igaz apple telefonom se lesz, mert túl drága.
-
-
utomi
senior tag
válasz
Reinhardt #491 üzenetére
Szoval az igazsag bajnoka vagy.
Vagyis még az én kurva anyámat mert nem szállok bele mindenkibe és kezdek személyeskedni.
erdekes.
Na akkor nezuk at jobban a hosszu hozzaszolasod.
Egyertelmu, hogy nem tartod tiszteletben a cikkiro velemenyet, es az itt forumozok 80-90%-anak velemenyet se.Amennyiben a tisztelt cikk író ezt az egészet a blog kategóriába tette volna egy szavam se lenne. De ez a Teszt kategóriába került ahol szerintem nem lenne szabad ennyire elfogult és szubjektív cikknek szerepelni. A fórumozók véleményét egy percig sem kezdtem ki csak leírtam a saját eltérő véleményem ! Vagy az is már tiszteletlenség ?
Akik szerinted csak nyomjak a szokasos toxicot.
Ezutan elengedsz egy gyonyoru toxic hate dumat a Samsungrol, amit ugyan probalsz kicsit arnyalni azzal, hogy az elejen bejelented, hogy Samsung S8 vagy S9 is gyönyörű. Amit aztan rogton kicsit savazol is (Mindazonáltal az egyik legunalmasabb update az S9 lett mostanság.). Ez az iPhone 6-8 fenyeben meg szebb (elnezest a hater tixicert).Nem hiszem ,hogy komolyabban bántottam volna bármelyik Samsung telót. Pusztán leírtam a saját tapasztalaton alapuló véleményem . Szerintem ez még mindig korrektebb mint amit itt sokan csinálnak az iXel kapcsolatban !( Látatlanban fikázni ) Az iPhone 7 és 8 Update tényleg brutál unalmas volt de ez miért menti fel a Samsungot ? Vagy ha az Applenek szabad szart csinálni akkor a Samsungnak is ?
A velemenyedet tiszteletben tartom: nekem tetszik a Notch mert szerintem ettől totál egyedi és más a készülék mint az összes többi mai teló.
Az alszentsegedet viszont mar nem.
Sajat magad legnagyobb ellensege vagy.Ez nálam már szemelyeskedes és trollkodás amire inkább nem reagálok ! : R
Mindezek mellett mégegyszer elmondanám ,hogy nem az a gond ha nem tetszik a Notch vagy akár az Apple csak azt tartom rohadtul gáznak ,hogy egy ideje baromi nagy divat az Apple hate csak mert APPLE és akkor minden szar. Az ilyen minden észérvet nélkülöző gyűlölet nem fér a fejembe de biztosan velem van a gond.
-
Reinhardt
őstag
válasz
arnyekxxx #521 üzenetére
Ez itt nem Apple vita.
Tekintve, hogy biza az.
Mind lattuk, hogy milyen szanalmas modon probalta lemasolni az Essential Phone a meg meg se jelent iX-et. Az eredmeny emlitesre se melto, lopni csak kesz termeket kene... Tehat megallapithato, hogy az iX volt az elso telefon notch-csal. Ez TENY.
A tobbiek ezt az elore mutato fantasztikus technologiat akarjak lenyulni, ez TENY.
iX-et az Apple gyartja, ez TENY.
Tehat ez egy Apple vita.A tenyek addig tenyek, amig meg nem cafoljak oket.. eddig ez nem tortent meg.
-
somogyib
őstag
válasz
Parallaxis #511 üzenetére
"Cáfold meg, hogy az iX 19,5:8-ös képarányú kijelzőjének nem 18:5-ös..."
Ez már nem matematika, hanem számmisztika.
-
Fryskitt
addikt
-
somogyib
őstag
válasz
Parallaxis #501 üzenetére
"a sziget egy vastag alsó káva mellett értelmét veszti"
Na ez az amit nem értek (pedig próbálkozom erősen
):
Ha arra hivatkozol, hogy azért jó a notch, mert így extra képernyőterületet lehet nyerni, akkor ennek semmi köze a kávamentesítéshez = tök mindegy, hogy mi van alul - a lényeg, hogy fent plusz területet nyersz. Nem?
szerk: tudjuk, hogy technológiát tekintve a notch mellett vagy, de még nem olvastam, hogy esztétikailag hogy látod. Dizájn szempontjából is tetszik a megoldás?
-
arnyekxxx
veterán
válasz
weberzolee #519 üzenetére
Apple vitákba
Ez itt nem Apple vita.
-
S e t h
nagyúr
Hiányzik Touch-ko.
Esküszöm. -
weberzolee
aktív tag
válasz
szerintem engedd el, mert már félregépelsz
19,5:8-ös ... 18:5. aki érti amit írsz úgyis elfogadta (itt ilyen nincs
), aki nem azt meg nem fogod tudni meggyőzni. Apple vitákba itt beleállni olyan, mintha egy hindut akarnál meggyőzni hogy a marhahús márpedig finom
-
arnyekxxx
veterán
válasz
valamiféle egyetemes igazság
Tekintve, hogy biza az.
Ha én valamit szeretek magamban, az a szerénység.
-
arnyekxxx
veterán
válasz
Parallaxis #500 üzenetére
ez valami iHumor volt ha jól értem
-
Reinhardt
őstag
válasz
-
válasz
A vicc, hogy ezt a notch dolgt eleve úgy állítod be, mint valami hatalmas technológiai vívmányt.
Most nem mennék bele a részletekbe, de hidd el, hogy ez csak egy dizájnelem, figyelmen kívül hagyva az összes esztétikai megoldást, hogy minél "kavamentesebb" legyen...
Zárójel: egyáltalán nem kavamentes az iX.
És nem is baj.
Csak a notch rohadtul nem ad, nem vesz el semmit. -
Fryskitt
addikt
Kitartóak vagytok ebben a témában....
-
Somatom
veterán
válasz
A notch sem oldja meg, mivel jelenleg nem létezik ilyen technológia. Hasonló, mint a noname kínai telóknál a kávamentesítés. A kijelző üvegét ráhúzták a kávára. De, attól az még nem lett a megjelenitett tartalom szempontjából hasznos felület. A teljes kijelző szempontjából pont olyan kamu, mint az iPhone X -ben a notch.
-
Ispy
nagyúr
válasz
Eszembe sincsen. olvass vissza....
-
Parallaxis
addikt
Na pont ezért megy itt a flamelés, mert úgy állítod be a mondandódat, mint valamiféle egyetemes igazság
Tekintve, hogy biza az.
Mutass jobb technológiát, ami ezt a kérdést megoldja (az Apex nem az, mert a vibrációs hangkeltés már bizonyítottan szar megoldás, mint ahogy a mechanikusan előugró kamera és a béta állapotban lévő kijelző alatti ujjlenyomat érzékelés is). Ha tudsz mutatni, akkor megcáfoltál.
Cáfold meg, hogy az iX 19,5:8-ös képarányú kijelzőjének nem 18:5-ös arányú a notch alatti része és azt, hogy a szigetet az Apple elsősorban nem státuszinformációk megjelenítésére használja, amivel kiegészíti az alap képernyőterületet.
A tények addig tények, amíg meg nem cáfolják őket.. eddig ez nem történt meg.
-
-
Ispy
nagyúr
válasz
A gond az, hogy egyedül az Apple megoldása az, aminek van értelme
a technológia jelenlegi állása mellett a szigetes kialakítás az egyetlen értékelhető megoldás
Vicces, hogy ezek tények, de mégis sokan képesek ezt vitatni.
Na pont ezért megy itt a flamelés, mert úgy állítod be a mondandódat, mint valamiféle egyetemes igazság, amikor meg megcáfol valaki, akkor meg csak nem veszi figyelembe a tényeket. De a tények nem önmagukban léteznek, hanem kell mögéjük egy kikezdhetetlen érvrendszer, ami itt erősen megkérdőjelezhető minden oldalról.
Mert ha csak annyit írtál volna a elején, hogy nekem tetszik, szeretem, szerintem ez egy klassz dolog, akkor most 300 kommenttel kevesebb lenne itt, mert ezzel senki sem fog vitatkozni.
-
Parallaxis
addikt
válasz
ZavaBalazs #506 üzenetére
Értelmetlen, mert abban a kávában elférne minden, amit egyébként a szigeten helyeznek el.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
miért, ha alul van káva, akkor a notch már nem ad hozzá a képernyőhöz?
-
Somatom
veterán
Úgy tűnik, hogy még az iPhone X -et használók közül sem mindenki tartja hasznosnak a notchot:
-
Reinhardt
őstag
A tokeletes szimmetriat majd a XI hozza el az also notch-csal, de a X meg igy is szimmetrikusabb barmi masnal.
(#501) Parallaxis: Ahogy itt írta valaki, ha az Apple kéket mond, akkor ha az kék, akkor is pirost mond vérpistike, mert nehogy már...
Semmi hasonlot nem irtam. Es eleve nem is az Apple-lel van a baj, ok sosem mondtak, hogy ez a telefon 5.6"-os 18:9-es + extra teruletek a notch mellett. Azt vki mas kezdte az Apple szajaba adni.
-
Parallaxis
addikt
Nem tudom feltűnt-e, hogy nem az apple a hate tárgya, hanem az apple által eszközölt kényszermegoldás.
A gond az, hogy egyedül az Apple megoldása az, aminek van értelme, a többi értelem nélküli másolás (a sziget egy vastag alsó káva mellett értelmét veszti).
csak aztán elindult a háború, aminek szerintem az oka az volt, hogy páran megpróbálták megmagyarázni, hogy miért is zseniális megoldás ez.
Szerintem senki nem mondta, hogy zseniális megoldás. Én is csak azt állítom, hogy a technológia jelenlegi állása mellett a szigetes kialakítás az egyetlen értékelhető megoldás a kávamentes (vagy, ha úgy tetszik, minimális kávás) megjelenéshez. No meg azt az egyébként teljesen egyértelmű dolgot fejtettem ki, hogy a iX szigete, az alap 18:9-es képarányú alap képernyőterülethez ad hozzá plusz információs területet.
Vicces, hogy ezek tények, de mégis sokan képesek ezt vitatni.
Ahogy itt írta valaki, ha az Apple kéket mond, akkor ha az kék, akkor is pirost mond vérpistike, mert nehogy már...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506HE / 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Legion Slim 5 16AHP9 16" QHD+ IPS Ryzen 7 8845HS RTX 4070 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Be Qiet Dark Rock PRO 4
- Asus ROG Strix RTX 3060 TI V2 OC
- ZBook Fury 16 G11 16" FHD+ IPS i7-14700HX RTX 3500 Ada 32GB DDR5 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3278, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest