Új hozzászólás Aktív témák
-
somogyib
őstag
Vannak ilyen appok, amik kihasználják ilyenkor a notch melletti területet.
A baj inkább azzal van, hogy ha fektetett módban pl. böngészel, videót nézel és a hasznos tartalom csak a notch aljáig ér, akkor a másik oldalon is egy notch méretű üres terület marad szabadon, kihasználatlanul. Teljes képernyőn meg kitakar a tartalomból.
Ráadásul fektetett módban a notch melletti képernyőterületről eltűnnek az értesítési ikonok, így haszontalan lesz.
-
Parallaxis
addikt
Szerinted ha ilyen tartalmat nézel egy notch-os csodán (bármelyik gyártó modellje is legyen az) akkor az hogyan fog megjelenni ott...?
Alapból pont úgy, mint mondjuk az S9-en, mivel a notch nélküli hasznos terület ugyanúgy 18:9-es.
Ha meg belenagyítasz, akkor ez a te döntésed..Szóval még mindíg nem értem, hogy mi a problémád.
-
Parallaxis
addikt
A filmek és sorozatok jó része már réges rég nem ebben a két formátumban dolgozik...
Én még nem láttam 16:9-től eltérő sorozatot, mint ahogy Youtube-on se nagyon van más és a filmek is csak akkor térnek el, ha az eredeti mozis arányt adják ki, egyébként azok is 16:9-esek (már csak azért is mert minden más megjelenítő /TV, projektor/ ilyen képarányú).
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged