- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
Megnyugtatlak, hogy nincsen olyan, hogy apple hate, a samsungos cikkek alatt ugyanúgy vannak haterek, mint ahogyan a windows phonos cikkek alatt is voltak mindig.
Itt meg ugye alapvetően a noccsról ment a vita, amíg az apple tulajok el nem kezdték bizonygatni, hogy apple ezt milyen jól oldotta meg, tehát aki szerint meg nem, az akkor automatikusan apple hater. Értem. Egyébként az apple tulajoknak meg samsung fóbiája van, vagy mi?
És nem, nincsen samsungom, sosem volt és sohasem lesz, nem szeretem, se az LG. Igaz apple telefonom se lesz, mert túl drága.
-
Ispy
nagyúr
válasz
Parallaxis #511 üzenetére
Eszembe sincsen. olvass vissza....
-
Ispy
nagyúr
válasz
Parallaxis #501 üzenetére
A gond az, hogy egyedül az Apple megoldása az, aminek van értelme
a technológia jelenlegi állása mellett a szigetes kialakítás az egyetlen értékelhető megoldás
Vicces, hogy ezek tények, de mégis sokan képesek ezt vitatni.
Na pont ezért megy itt a flamelés, mert úgy állítod be a mondandódat, mint valamiféle egyetemes igazság, amikor meg megcáfol valaki, akkor meg csak nem veszi figyelembe a tényeket. De a tények nem önmagukban léteznek, hanem kell mögéjük egy kikezdhetetlen érvrendszer, ami itt erősen megkérdőjelezhető minden oldalról.
Mert ha csak annyit írtál volna a elején, hogy nekem tetszik, szeretem, szerintem ez egy klassz dolog, akkor most 300 kommenttel kevesebb lenne itt, mert ezzel senki sem fog vitatkozni.
-
Ispy
nagyúr
Nem tudom feltűnt-e, hogy nem az apple a hate tárgya, hanem az apple által eszközölt kényszermegoldás. A vita is arról szólt, hogy ez a nocsás megoldás egy fantasztikus ficsör vagy egy evoluciós baki-e. Ha az andoridos majmolás is elindul az pont annyira béna megoldás lesz, és pont annyi fogják utálni azt, mint ezt. Egyébként a cikk is nocsról szól, illetve annak a terjedéséről, csak aztán elindult a háború, aminek szerintem az oka az volt, hogy páran megpróbálták megmagyarázni, hogy miért is zseniális megoldás ez.
-
Ispy
nagyúr
válasz
Parallaxis #411 üzenetére
A kérdés, hogy van-e benne noccs.
-
Ispy
nagyúr
Akkor most ki áll nyerésre, mennyi egyáltalán az állás?
-
Ispy
nagyúr
válasz
-secret- #259 üzenetére
Most komolyan, egy ekkora kijelzőn az a pár milli, amit az infobar elfoglal olyan nagy veszteség lett volna? Cserében nincsenek kompromisszumos megoldások.
Mondjuk részemről a kávamentes telefon is a parasztvakítás kategória, mintsem a hasznos funkciók része. Fent-lent még csak csak van értelme csökkenteni, de oldalt pont semmi jelentősége.
-
Ispy
nagyúr
válasz
Parallaxis #218 üzenetére
Szerintem kár ezen rugóznotok, neked tetszik, másnak nem, az meg, hogy mi lesz, majd kiderül (egyébként a zsák kukoricám is elfogyott már), szóval mindenki nyugodjon le a 3,14csába.
Ja egyébként meg a nocs egy szar, apple meg pffff....Na jó, mára már elég volt a trollkodásból. -
Ispy
nagyúr
válasz
Totheground #175 üzenetére
Nem muszáj értened, csak fogad el.
Én ránézek a fehér kis pacára, amiben van egy kis fehér paca, az nem mond semmit, ha ránézek, hogy 34%, akkor tudom mennyi van még hátra netezés/játék/telefonálásból és el tudom dönteni, mit lehet és mit nem.
-
Ispy
nagyúr
válasz
Totheground #173 üzenetére
Nekem is fontos a %, az az első amit minden telefonon beállítok, és igen, szeretem tudni mennyi az annyi, az ikon szart se ér.
Majd, ha havonta 1x kell tölteni, akkor nem lesz fontos....
-
Ispy
nagyúr
Soha nem szerettem a sonyt, telefonban sem, de a cikkből az a telefon néz ki valahogyan egyáltalán, mybad
Szerintem ezt a kávanélküliséget túltolták egy kicsit a fiúk, remélhetőleg lehet majd kapni ezután is notchtalan, kávás készülékeket is, így aki akar az tud venni magának.
Mondjuk engem eddig sem fenyegetett az a veszély, hogy 200k+-os készülékek között keljen válogatnom, lejjebb meg azért van miből választani bőven.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- BestBuy topik
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Androidos tablet topic
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest