- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
1000
-
válasz
somogyib #991 üzenetére
Ha valaki kíváncsi rá, ismerős kért véleményt... bemásolom ide is ha valakit érdekel...
"Először féltem tőle, mert ugye nincs home gomb mint eddig. Ez csak akkor nyilvánul meg ha felkelek és mondjuk ráteszem a kezem a telefonra... nem tudom egyből feloldani vagy ránézni csak ugye kóddal feloldani.
Vettem hozzá vezeték nélküli qi töltőt, nagyon kényelmes rátenni viszont pc-s usb-ről úgy tölt mint a csiga körülbelül, félóra 10% szóval ezt csak akkor használom ha befekszek a gép elő és böngészés közben rá-rá teszem a telefonom.
A kijelző hatalmas pozitív, notch nem zavar böngészés-Instagram-Facebook közben. Játék közben necces mert valamelyik nap leszedtem valami mmo-t és nevet kellett beírnom, csak ugye pont eltakarta a notch a sáv elejét ahova be kellett írni a nevem és nem láttam abszolút, hogy mit írok de nem nagyon használom fektetett módban a telefont szóval ettől is eltekintek.
Fekve böngészni kicsit fárasztó mert nagyon nehéz a telefon, 174 gramm, i7 csak 138 volt azt hiszem. Telefonálás úgy szint.
Dicsérjem is?
Kijelző gyönyörű, az egész telefon nagyon patent, nincsenek illesztési hibák egyben van az egész. Nekem hozza a 8 óra üzemidőt, i7-em csak 5 óra körül produkált, szóval itt is nagy a megelégedés... 2 naponta töltöm csak így a szürke hétköznapokon ha nem megyek semerre.
Most hirtelen ennyi jutott eszembe hosszabban. 300-ért lehet nem vettem volna meg de így 230-ért jó vétel volt. Ennél többet nem fogok kiadni egy telefonért, azt a 80-at is sajnáltam ráfizetni azért az i7-re tekintve, hogy mire használom és csak fanatikus vagyok."
-
válasz
ZavaBalazs #964 üzenetére
Ha a másik felé fordítom a telefont akkor kint a kijelző legszélén a scrollbar. Nincs beljebb.
-
válasz
ZavaBalazs #955 üzenetére
-
válasz
ZavaBalazs #955 üzenetére
Nem.
-
válasz
ZavaBalazs #953 üzenetére
-
válasz
Parallaxis #297 üzenetére
Jaah.
madgie: Az üveg hátlap.
-
válasz
Parallaxis #292 üzenetére
Létezik már rá applikáció. Notch Remover
-
válasz
Juhaszatti #267 üzenetére
Ha minden tökéletes lenne akkor is lenne pár olyan
androidosember akinek valami nem tetszik. -
Igen kitakar de ez max játék vagy videó közben zavaró. Videónál, képeknél vissza tudsz zoomolni ugye a notch széléig ugye úgy adja ki a 16:9 arányt de játéknál sajnos nem.
De pont azt mondom ha nem így csinálják meg csak síkban levágják akkor bukták azt a kevés helyet a notch-tól bal-jobbra. Kamerákat meg nem tudták volna máshova bezsúfolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Asztalos klub
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged