Hirdetés
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Nothing Phone (3a), feketén-fehéren
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Tasker
- Áprilisban várható az iOS 18.4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Google Pixel topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
Rakerdeztem T-nel, mi a helyzet a cyannal. Eloszor turelmet kertek, majd ma megerkezett a valasz. Ok mar elfogadtak a frissitest, Ms-en mulik, hogy mikor lesz elerheto.
Elhisszuk ezt?
-
iamdoki
tag
válasz
inthro #19288 üzenetére
Igen, ez így van, valamennyi elveszik, sajnos 100%-os hatásfokot nem lehet elérni
Nekem egy ilyen kütyüm van. 25-30%-nál szoktam rádugni a telefonra és onnan feltölti 100%-ig.
Én nem szoktam megvárni, amíg teljesen lemerül a telefon, ezeknek az aksiknak elméletben nem is tesz jót. -
iamdoki
tag
Hát ez nagyon vagány
Ennél csak egyszerűbbet találtam, bár én kimondottan a Lumia 920 tartozékok közt kurkásztam.
Rendes napsütésben nem is lehet ez olyan rossz
Meg hát igen, menetelés közben, amikor a telefon pihen a tatyóban, akkor azért töltheti rendesen.
1270 mA-t írnak a kimenetre(gondolom verőfényes napsütésben), a gyári, dugaszos töltő 1500-at tud. Ha 3-4 óra helyett 5-6 óra alatt tölti fel a készüléket, az sem rossz! -
kpal
nagyúr
válasz
iamdoki #19281 üzenetére
Ilynre gondoltam [link] tudom lassú de bárhol vagyunk hosszabb ideig konnektor távol akkor jó lehet egy ilyen is . Lényegében korlátlan energia áll rendelkezésre . Ezek ilyen akár táskára kiakaszható és közbe a telefon ellehet rakni és nem éri fény se [link] .
[ Szerkesztve ]
-
iamdoki
tag
Így van, ha elfelejted feltölteni, az bosszantó tud lenni
Az enyémen van egy kis led, zölden világít, ha van benne elég kraft, és narancssárgán, ha az is merülőben vanMondjuk én elcsíptem egy akciót az amazonon, azokat érdemes lesni.
Ott találtam az említett beépített akksis tokot is, de képek alapján eléggé megnöveli a telefon paramétereit...azt mégsem vállaltam be, így is kicsit robusztus ez a LumiaDe az meg kapcsolható, amikor merül a telefon, egyszerűen egy gombnyomással ott van még egy töltésnyi kraft benne. Ráadásul a tokot együtt kell tölteni a telefonnal, ha jól értelmeztem a leírását
-
iamdoki
tag
Azokkal nincs sok tapasztalatom, de szerintem is ahhoz azért nagy mennyiségű fény kell, hogy rendesen töltsön. A telefonnak meg annyira talán nem tesz jót, ha napon van hagyva. Meg macerás szerintem. Én feltöltöm a kis "delejbicskát" és egy extra töltésem van bármikor nap közben, amikor nincs a szolgálatomra egy konnektor
25 dollárért 2,5-3 töltést is ki lehet sajtolni a 6000 mah-s egységből. Az már elég egy jó hosszú hétvégére is a szabadban
De ha netán napelemesre adod a voksod, és beszerzel egyet, engem is érdekelne, hogy milyen, és mennyire hatékony! -
-
Geri8
tag
Milyen az a napelemes aksi nélkül? Közvetlenül a telefont tölti?
A hagyományos napelemes powerbankok:. Lassan töltenek telefont, lassan töltenek a napról, napon kell tartani, kicsi kapacitás. De ha találsz olyat ami nem ilyen, akkor drága, ha mégsem, szólj mert nekem is kell -
iamdoki
tag
Sziasztok!
Akksiproblémákra van 2 megoldás, persze mindkettőnél meg kell szokni valamit
Az egyik, amit én használok, az a hordozható PowerBank. Amazonon vettem még egy másik telefonhoz 12 dollárért, kb 8 hónapja használom. 2200 mah-s a drága, kb egy plusz töltésre elég is a Lumiámnak. Vannak ennél jóval combosabb 6000 mah-sok is, azok is 25-30 dollár körül mennek, egész jó ez.
A másik megoldás a tartalék akkus tok. Ettől vastagabb és kicsit magasabb is lesz a telefon, de nem kell egy külső egységet magunkkal "cipelni".
Innentől kezdve kinek melyik megoldás tetszikÁrban kb azonos a két megoldás. Én bringatúrák miatt vettem meg ezt a kis powerbankot, és nekem eddig nagyon tetszik
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #19272 üzenetére
Amennyiben az ár/érték aránya jó lesz a fizetős upgrade-nek, úgy miért is ne?
-
chosa921
tag
Sziasztok! Mondjatok már egy olyan alkalmazást amivel tudok saját zenét beállítani csengőhangnak,a választ előre is köszönöm
-
gyurkikrisz
őstag
Cyan magyar függetlenre mikorra jön ki kb? 1-2 hét? Szervízbe akarom vinni, rögeszmém hogy szar a töltőelektronikám, és nem akarok kifogni egy barmot aki elkezd szopózni a pfd miatt...
-
Воланд
titán
válasz
szabonagyur #19265 üzenetére
szvsz a tavasszal esedesek threshold-ra rasutik a 9-es verzioszamot.
-
Blyan
félisten
válasz
szabonagyur #19263 üzenetére
pár évig még nem valószínű a WP9.
Mondjuk jövő ilyenkor?
-
donceleger8
őstag
-
Stellito
újonc
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni hogy mi lesz a későbbiekben a wp 8.1-el? Mármint hallottunk már olyanokat hogy jönni fog a wp9.. és akkor a 8-at megint ott hagyják mint a 7-et? Vagy 2016-ig még adnak ki rá frissítést és kész?Mi lesz a wp8-as telefonok jövője? -
inthro
aktív tag
válasz
Stellito #19255 üzenetére
Szia. Nekem nagyjából 1 napot megy el mobilnetről (13-14 órát) egy kicsivel többet bir WIFI-ről. Ezt betudhatjuk a hardvernek szerintem, de mindig viszek magammal Nokia DC-19-et vagy egyéb gyorstöltőt és igy probléma megoldva.
1 napot vagy kettőt úgy megy el nálam, hogy kikapcsolom a netet amikor nincs rá szükségem és manuálisan frissitem az e-maileket és a többit. Ezzel meg kell barátkozni, mert csupán 2000mah az akksi benne. -
Stellito
újonc
Sziasztok!
Nektek milyen üzemidőtök van a 920-al?
Én ha csak netezek is vele, esetleg chatelek fél nap alatt simán lemerül :S(nem játszok)
Hogy lehetne legalább 1 napra kibővíteni az üzemidőt úgy hogy azért használni is tudjam a készüléket? -
donceleger8
őstag
Nekem is fent volt a developeres változat, aztán olvastam ezt a frissítési hiba dolgot. Hirtelen felindulásból visszaraktam a 8.0-át az ncs-el. Igaz a független verziót az amúgy t-s telóra, hogy ne kelljen sokat várni a frissítésre. Aztán ahogy nézem még a független verzióra is tesztelés alatt szöveg áll.
Gondoltam megvárom rendesen, de annyira puritán a rendszer 8.1 után, hogy nem bírtam ki. 3 óra után visszaraktam a developert és felfrissítettem 8.1-re. Mire elérhető lesza cyan, addig lehet a Microsoft is javítja ezt az állítólagos hibát. Ha mégsem, akkor majd akkor visszateszem a 8.0-át és majd úgy frissítem. -
btudos
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #19250 üzenetére
Masik tolto?
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
gyurkikrisz #19248 üzenetére
Használat közben mindig is lassan fog tölteni és nagyon fog melegedni. Amikor úgy gondolja, hogy már elég meleg akkor majd újraindul.
-
gyurkikrisz
őstag
Baromi lassan tölt a teló, 10 percenként kb 4 százalékot, illetve töltés közben merül (most éppen 30 perc böngészés és pici messengerrel 8%-ot). Lehet ezen segíteni? Nyomjak HR-t? Vagy csak simán a nyári hőség teszi ezt? Konstansan 27 fokban tartom a telót, és szinte egész nap használom.
-
Pikkolo^^
addikt
Hivatalos szervizen kívül - ebay - lehet eredeti aksit kapni?
-
törölt tag
Sziasztok,
Szedett már szét valaki L920-at? Tényleg kell hozzá egy Torx T2-es csavarhúzó? Az alaplapot állítólag 2 ilyen fixálja... égen földön nem kapok itthon T2-est... -
Statikus
senior tag
Néhány napja véletlenszerűen a Skype ikonján megjelenik egy 1-es (mintha kaptam volna valami üzenetet).
Belépek, semmi... -
chosa921
tag
Sziasztok!
Valamilyen úton módon elérhető a 920-asnál hogy .flac zenefájlokat is lejátszon?
-
polonic
félisten
Ez a nokia recovery tool hogy is működik?
A legutolsó kiadott rendszert teszi fel mindig? Os-sel együtt, nem csak a firmware-t?
-
BobTail
őstag
Vaklárma, nincs Cyan
-
rgeorge
addikt
válasz
BobTail #19224 üzenetére
Szintén zenész (független 920).
-
BobTail
őstag
Független 920-asomra jön a Cyan.
-
AngelH
aktív tag
-
Khan13
senior tag
válasz
iamdoki #19218 üzenetére
Az oprendszer már rég nem előzetes állapotú, csak a Cyan firmware nincs mellette. Ha leszeded most, később csak azt kell. Illetve pletykálnak az első frissítés érkezéséről, ami a Developer Preview programmal szintén előbb lehet megkapni, már ha szereted korán használni az új dolgokat. Elvileg már nyáron jöhet a "bátraknak".
-
iamdoki
tag
Sziasztok!
1 év androidozás után ismét visszatértem a WP-hez, kezdtem már undorodni az androidos mókolásoktól, hogy minden flottul menjen a telefonon...
Egy olyan kérdésem lenne, hogy érdemes-e feltolni a Lumia 920-ra a 8.1 előzetes verzióját, vagy inkább várjam meg a végeleges változatot? Ahogy olvastam, olyan sokat már nem kell várni rá. Svájcban haveromnak már le is jött, ott elérhető a hivatalos frissítés. Legalábbis tegnap ezzel hencegett nekem skypeon -
hippo0315
senior tag
Még egy segítséget szeretnék kérni.
Mivel az előző telóm megpusztult, igy a kapcsolatok csak vcf file-ban vannak meg, ezt miként lehet feltölteni egy WP-s készülékbe?
Előre is köszi a helpet
-
hippo0315
senior tag
Szervusztok!
Minap vettem egy Lumia 920-at, még barátkozom vele 4 év androidozás után.
Az lenne a kérdésem, hogy erre a készülékre várható-e a WP 8.1?
Előre is köszi az infót.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
szabonagyur #19207 üzenetére
Ne nézegesd, akkor nem zavar...
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
szabonagyur #19205 üzenetére
Nálam is ezt írja Win7-64 bit alatt, de ennek ellenére tökéletesen működik, így nagyon nem aggódom miatta. (Magyarul file-kezelőből simán elérem a telefon memóriáját).
-
szabonagyur
félisten
Sziasztok
Ha rádugom win7-re a telót akkor 3 dologhoz nincs driver eszközkezelő szerint. Felraktam a windows phone programot is amit a nokia is meg MS is ír, de így sem változik semmit. win8 alatt ismer mindent.
A 3 kérdőjeles nevele: Nokia Lumia 920 Rm-XXX -
Pikkolo^^
addikt
Van 2 garis hiba amit a végleges 8.1 után megszeretnék csináltatni. Telekomos garipapírom van, ezt elfogadják a Nokia Care-ben (IMEI alapján még garis)?
Hibák:
- porosodik a selfie kamera,
- headsettel (vezetékes és BT) az egyik oldal nagyon halk. -
Statikus
senior tag
MEGOLDÓDOTT
Exchange megosztott naptárakat végre látom a Lumiámon.
Megoldás:
- Online közzététel, megfelelő engedélyek beállítása utána kapsz egy ics végű linket
- Outlookban, vagy OWA-n naptár megnyitása, linket megadod (tulajdonképpen ez egy előfizetés)
- Lumia naptárában azonnal megjelent automatikusan7 hónap szenvedés után látom végre, amire szükségem van.
HAJRÁ WP, már csak néhány jelentéktelen apróság, üzemidő és meglesz a tökéletes oprendszer(Windows Phone topicba is beírtam, nem mindenki olvassa mindkettőt)
Új hozzászólás Aktív témák
ma A finnek első Windows Phone 8-as készüléke király is lehetne, de a nagy igyekezetben túl nehézre sikerült az eszköz.
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Spotify
- Politika
- Android szakmai topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával