Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Netfone
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szabonagyur
félisten
Jól olvastam, hogy a Pev for Dev elérhető lesz nekünk is holnaptól kb?
-
szabonagyur
félisten
válasz
Napfénysüti #21381 üzenetére
Tegnap beregeltem Prev for dev-be újra, lejött valami pár megás és most úgy néz ki jó. Majd hétvégén lesz rá időm inkább, akkor kitapasztalom mi lehet a baj, kiderült már nincs garim rá
-
szabonagyur
félisten
válasz
zsamiatt #21378 üzenetére
Igen jó, hogy mondod volt már ilyenem is meló közben, hogy kiírta, hogy töltsem. Jó USB-n rádug, otthagytam...erre nem töltött semmit rajta órák alatt sem. teló újraindít majd 100%-on volt és utána normálisan merült.
Örülök, hogy alaplaphibás.... garanciába csinálják ugye? Már csak gari papírt kell megkeresni, anélkül esélyem sincs ugye?
-
szabonagyur
félisten
2 hete elég furi a 920-am...
Feltöltöm este, 10kor leveszem töltőről és reggel 5kor már pittyeg, hogy le van merülve... WIfi kikapcsolva, már HR is volt, tehát nulla alkalmazással is valahogy lemerül.
De ilyenkor rárakom töltőre, tölt kb egy órát aztán elviszem magammal melóba. Ilyenkor olyan 50-60%-on van, hallgatok rajta 1 óra zenét, meg du 4 körül 20-30 perc telefonálás és este még mindig van 30%, tehát nem merült le.
Mitől lehet ez, hogy éljszaka a semmitől lemerül amúgy meg egész jól bírja?
-
szabonagyur
félisten
LTE hálón mennyi a maximum amit ki lehet belőle hozni letöltés terén? Nálam most olyan 60Mbitet hoz házon belül, világvégén.
-
szabonagyur
félisten
válasz
tejeskifly #21177 üzenetére
Kikapcsolom majd, és igen ott ellenőriztem én is, hogy elvben mennie kéne.
Bár ezt a Telenor szerinti függőséget is furcsállom.
-
szabonagyur
félisten
Hali
Elég érdekes esetem van:
Tehát Lumia 920, Telenornál vásárolt. Nem független a telefon mivel Vodás SIM-el nem megy, de most a DENIM meg nem jön le rá, Recovery tool sem tudja felrakni csak azt a verziót ami a Country Variant verzióra elérhető, a Telenoros Denim meg nem jelenik meg sem se így, se a telefon frissítése alatt.
Ilyenkor mi van akkor? Telenor de mégsem, független de mégsem?
-
szabonagyur
félisten
válasz
inthro #21090 üzenetére
Én is vettem egy 3as kiszerelést de mivel nekem meg nem fedte be az egészet így a széleken voltak pontok amit nem érzett rendesen így le is vettem. 3 próbát tettem vele, 1 naptól tovább egyik sem bírta. Tok is volt rajta azt is eltörtem első mozdulattal, azóta se tok se fólia. Felesleges, eladni úgysem lehet majd jó áron hiába hibátlan, összes előd itt ül a fiókban fóliázva, tokban, de a kutyának sem kell, apróért meg nem adom oda.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Pikkolo^^ #20437 üzenetére
Újraraktam illetve most a 8.1-nek valami másabb verzió jött le, pedig a száma ugyanaz volt teljesen. De pl eredetiben nem volt benne nekem a sok bing időjárás, pénzügyek és társai, sem a Here+ alkalmazások.
Eddig is 8.1 Cyan volt de most benne vannak ezek is.. ki érti. De a lényeg elalszik a képernyő.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Pikkolo^^ #20435 üzenetére
Pont az után kezdte ezt el... Most megpróbálom még újrarakni a szoftvert rajta hátha, de ez elég idegesítő.
Illetve egy másik kérdés: a glance magyar beállítások mellett miért nem érhető el? De a vicc ha beállítom, majd vissza rakom a magyart akkor konfigolni ugyan nem engedi de működik.
-
szabonagyur
félisten
Nem alszik el a teló kijelző hiába állítom át 30másodpercre vagy 1 percre. erre valami megoldás? éjszaka ránéztem a teló és úgy marad t akijelző, reggel 8ra lemezórül (kb 4,5 óra kijelző használat).
App alig van rajta a gyárin kívül.
-
szabonagyur
félisten
válasz
tejeskifly #20382 üzenetére
Köszi, néztem azt korábban is már de nem húztam jobbra
-
szabonagyur
félisten
Beragadt a zárolt képernyőn egy esemény a naptárból, hogy lehet eltüntetni? Eseményt akkor deaktiváltam illetve töröltem is, de még mindig ott van.
-
szabonagyur
félisten
Lehetséges, hogy szerviz után a telóm ami Telenoros volt és független, mostmár telenor függő csak? Voda kártyát nem visz... szervizben kb mindent cseréltek, fóliás telót kaptam vissza.
-
szabonagyur
félisten
Hali
2 napja csinál olyat a telóm (8.1+Cyan), hogy a kamerával képet akarok készíteni és az egész zöldes, plusz akkor nincs se vaku, se autófokusz semmi.
-
szabonagyur
félisten
válasz
szabonagyur #19794 üzenetére
Felment a 2. frissítés is és Cyan lett belőle
-
szabonagyur
félisten
válasz
Воланд #19744 üzenetére
Ha nagyon olcsón megkapja és jó állapotban van én még simán bevállalnám. Mondjuk 40-ért megkapja simán megérheti szerintem, mivel újban nem kap ennyiért. Aztán ha 1 évet bír ki akkor is találhat 1 év múlva ennyiért egyet. Gondolom direkt néz felsőbb kategóriát a kolléga, mivel a mostani 920-al egy szintűrbe nem akar befektetni.
-
szabonagyur
félisten
Az mennyire életszerű, hogy ugyanazon a 920-on a Wp8 esetében a Wifi ott is talál jelet ahol a 8.1 már nem? Wp8.1-en votlam kezdetektől fogva, de most visszaálltam 8.0-ra, hogy tuti legyen a frissítés.
-
szabonagyur
félisten
-
szabonagyur
félisten
Nekem Telenorban vásárolt, eredetileg független készülékem van, amit javítottak teljes egészében és most már csak Telenoros. Erre jött már Cyan vajon? Teló nem mutat semmi, bár a PfD nincs fent, csak addig volt míg felraktam a 8.1-et.
-
szabonagyur
félisten
Van nálam most ideiglenesen egy másik 920 is, de nem enged bejelentkezni az MS fiókomba? MI lehet a probléma? Másik 920 tökéletesen viszi. Ezen még csak sima Wp8 van.
-
szabonagyur
félisten
Telefon újratelepítése után a korábban megvásárolt appokat vissza lehet rakni vagy újra meg kell venni?
-
szabonagyur
félisten
válasz
Khan13 #19350 üzenetére
Látom senki nem igazán olvassa el amit írtam....
Gyárira vissza állítottam a telót, 1 cím van csak. A képeket és videókat feltöltötte mindet, kivéve augusztus elsejét, előtte vagy utána minden felment... Tehát ebből fakadóan a beállítások jók mivel augusztus 2-án illetve 3-án is töltött már fel képet..
-
szabonagyur
félisten
válasz
Воланд #19347 üzenetére
Eddig egy még MSN időkből származó @freemail. hu végű MS fiókom volt, ezt használtam mindenhol és ugye mivel MS fiók ez is volt Onedrive része, tárhely stb., ide mentek fel a képek.
Aztán gondoltam egyet csináltam @outlook.com végű címet, telón nyomtam egy factory resetet és beállítottam az új címet. A telóról a képeket kimentettem gépre, majd vissza másoltam ugyanabba a mappába.A teló megy is, de a régi képeket nem szinkronizálja fel csak az újakat. Tehát az outlook.com címre felment az elmúlt 1 hónapból 500 kép kb, de a tegnapiakat nem akarja felrakni, addig mindet illetve a mait is simán.
Lényegében utolsó lenne a lényeges, az elsőt meg tudom érteni, hogy nem tudja felrakni...
[ Szerkesztve ]
-
szabonagyur
félisten
Hali
Arra valami okos ötlet, hogy miért nem tölti fel a teló Onedrivera a képeket? Tegnapi kb 100 képből egy sem ment fel, de előtt nap illetve ma is amit csináltam szépen felrakta. Van a driveron bőven hely, illetve a teló is működő Wifin van.
Illetve másik kérdés: 1 hónapja Oendrive címet cseréltem, ami előtte készült képeket nem is fogja soha feltölteni magától?
-
szabonagyur
félisten
Sziasztok
Ha rádugom win7-re a telót akkor 3 dologhoz nincs driver eszközkezelő szerint. Felraktam a windows phone programot is amit a nokia is meg MS is ír, de így sem változik semmit. win8 alatt ismer mindent.
A 3 kérdőjeles nevele: Nokia Lumia 920 Rm-XXX -
szabonagyur
félisten
válasz
azigazimoris #19194 üzenetére
Jaaa értem, tanulni kell még ezeket a dolgokat nekem, 1 hónapja van csak WP-m
Meg abból gondoltam, hogy jött MS levél is, hogy lassan itt a Cyan frissítés meg csekkoljam le a linken, meg ismerjem meg a funciókat.
-
szabonagyur
félisten
Ezen oldal[link] szerint a 8.1 a legújabb rendszer Lumia 920-ra is, ezek szerint most már nem csak a Preview érhető el, hanem rendesen a 8.0 frissül OTA-n keresztül? Tehát nem kell a preview app sem meg semmi?
[ Szerkesztve ]
-
szabonagyur
félisten
válasz
Eltomi #19143 üzenetére
Milyen töltővel próbáltad? Nálam is ilyet csinál, hogy a telefonhoz adott Samsung töltővel szenvedve tölt, ha tölt egyáltalán valamit, de a hozzá adott Nokia illetve a Samsung TAB-hoz adott töltővel feltölt. A TAB-om is hiába Samsung csak a saját töltőjével tölt rendesen, a Samsung teló töltőjével hetekig is mehetne...
Ezek szerint ekkora különbség van töltő és töltő között. -
-
szabonagyur
félisten
Hát nem olyan régi a készülék még 2 hetes, de nem volt koszos szerintem. Ugyanakkor készült közeli meg jobb: [link] De ez meg szintén homályos, de jobb mint a korábbi: [link] A képek pár perc különbséggel készültek. Napsütéses jó idő volt. Ami meg nagyon közeli az tényleg szép: [link]
[ Szerkesztve ]
-
szabonagyur
félisten
Igen ezt gondotlam, hogy ki lehet csak bíztam benne, hogy le lehet törölni az acc-ról mint droidnál lehet. Na mindegy, nem akarom még újra rakni csak eszembe jutott.
Illetve minek van, hogy közeli képek szépek, de távoliak néha annyira gyatrák, hogy az ACE2 telóm jobbat lő. -
szabonagyur
félisten
Sziasztok
Amiket telepítettem appokat aztán töröltem, hogy tudom törölni az acc-om alól? Mert jelenleg sok minden van hozzá rendelve, gondolom esetleges teló újratelepítés esetén mindent vissza akarna rakni.
-
-
szabonagyur
félisten
válasz
szabonagyur #18932 üzenetére
Meg van a hiba... valamelyik app letiltotta a forgatást, meg a fényerő szabályozást..
-
szabonagyur
félisten
Na még egy triviálisnak tűnő dolgot kérdeznék...
Ha videót veszek fel miért nem forgatja el automatikusan? Be van állítva a képernyő elforgatás de eddig sehol sem tapasztaltam, hogy elfordulna.
-
szabonagyur
félisten
-
szabonagyur
félisten
Hali
Nálam az új 920-am és olyan kérdésem lenne, hogy másnál is olyan, hogy amikor a lezárt képernyőt nézi mintha villogna az egész?
-
szabonagyur
félisten
válasz
azigazimoris #18906 üzenetére
Pont, hogy nincs letiltva... előfizetés nem lehet netre rajta de letiltva sincs, így ha bent marad és lejön pár MB akkor az drága
-
szabonagyur
félisten
válasz
Bukk900 #18895 üzenetére
Ezeket tudom már, de köszi, elmentem hátha mégsem mindent tudok
Olyasmi okosságra gondoltam mondjuk, mint droid esetében bekapcsoláskor egyből megy a mobil net és ez szívás ha nincs mobil netem, elég drága jelenség. De látom akkor nincs semmi ilyesmi, olyan amilyennek elvártam, gyors és egyszerű, ennyi kell.
-
szabonagyur
félisten
Sziasztok
Pár nap és a kezemben lesz egy 920
Nagy nehezen összejött a dolog, droidról váltok, de üzletekben tapogattam és imádom. Kérdésem kell e valamit állítani egyből vagy van valami triviális dolog ami nélkül nem lehet használni? VIgyázni mennyire kell rá? Nem dobálom vagy valami, kulcs mellé sem rakom, max zsebben van.
-
szabonagyur
félisten
Sziasztok
Ha külföldön veszek egy ilyen telefont függetlenül akkor azt át lehet állítani magyarra vagy angolra? Németországban venném. Valamint otthon gondolom minden gond nélkül lehet használni?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A finnek első Windows Phone 8-as készüléke király is lehetne, de a nagy igyekezetben túl nehézre sikerült az eszköz.