Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Áprilisban várható az iOS 18.4
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
Új hozzászólás Aktív témák
-
iamdoki
tag
válasz
Napfénysüti #19775 üzenetére
Én csak fradimil3-nak válaszoltam a kérdésére, garanciális kérdésekben sajnos nem vagyok túl kompetens, ahogy a Nokia üzletpolitikájában sem, de ezt jó tudni
-
iamdoki
tag
Engem halálba rak ez a cyan...
Az akksim kétszer olyan gyorsan merül, mint eddig, ráadásul 60-ról 65%-ra töltött a telefon töltő nélkül. A töltés ikon is kint volt
Más valakinek hasonló jelenségek? -
iamdoki
tag
Én a 920 előtt egy 820-ast nyúztam, gyorsabb volt, mint a 920-as. A kijelző meg annyira el van találva rajta, hogy a kis felbontást nem nagyon vettem észre. Akksira is nagyon jó volt, de a 920-am is azt a szintet hozza. Kamera ami gyengébb a 820-ban, de bőven használható volt. Nem biztos, hogy nem váltanék vissza 820-ra, ha a kamera nem lenne nekem ilyen fontos a telefonban a munkám miatt.
-
iamdoki
tag
válasz
inthro #19288 üzenetére
Igen, ez így van, valamennyi elveszik, sajnos 100%-os hatásfokot nem lehet elérni
Nekem egy ilyen kütyüm van. 25-30%-nál szoktam rádugni a telefonra és onnan feltölti 100%-ig.
Én nem szoktam megvárni, amíg teljesen lemerül a telefon, ezeknek az aksiknak elméletben nem is tesz jót. -
iamdoki
tag
Hát ez nagyon vagány
Ennél csak egyszerűbbet találtam, bár én kimondottan a Lumia 920 tartozékok közt kurkásztam.
Rendes napsütésben nem is lehet ez olyan rossz
Meg hát igen, menetelés közben, amikor a telefon pihen a tatyóban, akkor azért töltheti rendesen.
1270 mA-t írnak a kimenetre(gondolom verőfényes napsütésben), a gyári, dugaszos töltő 1500-at tud. Ha 3-4 óra helyett 5-6 óra alatt tölti fel a készüléket, az sem rossz! -
iamdoki
tag
Így van, ha elfelejted feltölteni, az bosszantó tud lenni
Az enyémen van egy kis led, zölden világít, ha van benne elég kraft, és narancssárgán, ha az is merülőben vanMondjuk én elcsíptem egy akciót az amazonon, azokat érdemes lesni.
Ott találtam az említett beépített akksis tokot is, de képek alapján eléggé megnöveli a telefon paramétereit...azt mégsem vállaltam be, így is kicsit robusztus ez a LumiaDe az meg kapcsolható, amikor merül a telefon, egyszerűen egy gombnyomással ott van még egy töltésnyi kraft benne. Ráadásul a tokot együtt kell tölteni a telefonnal, ha jól értelmeztem a leírását
-
iamdoki
tag
Azokkal nincs sok tapasztalatom, de szerintem is ahhoz azért nagy mennyiségű fény kell, hogy rendesen töltsön. A telefonnak meg annyira talán nem tesz jót, ha napon van hagyva. Meg macerás szerintem. Én feltöltöm a kis "delejbicskát" és egy extra töltésem van bármikor nap közben, amikor nincs a szolgálatomra egy konnektor
25 dollárért 2,5-3 töltést is ki lehet sajtolni a 6000 mah-s egységből. Az már elég egy jó hosszú hétvégére is a szabadban
De ha netán napelemesre adod a voksod, és beszerzel egyet, engem is érdekelne, hogy milyen, és mennyire hatékony! -
iamdoki
tag
Sziasztok!
Akksiproblémákra van 2 megoldás, persze mindkettőnél meg kell szokni valamit
Az egyik, amit én használok, az a hordozható PowerBank. Amazonon vettem még egy másik telefonhoz 12 dollárért, kb 8 hónapja használom. 2200 mah-s a drága, kb egy plusz töltésre elég is a Lumiámnak. Vannak ennél jóval combosabb 6000 mah-sok is, azok is 25-30 dollár körül mennek, egész jó ez.
A másik megoldás a tartalék akkus tok. Ettől vastagabb és kicsit magasabb is lesz a telefon, de nem kell egy külső egységet magunkkal "cipelni".
Innentől kezdve kinek melyik megoldás tetszikÁrban kb azonos a két megoldás. Én bringatúrák miatt vettem meg ezt a kis powerbankot, és nekem eddig nagyon tetszik
-
iamdoki
tag
Sziasztok!
1 év androidozás után ismét visszatértem a WP-hez, kezdtem már undorodni az androidos mókolásoktól, hogy minden flottul menjen a telefonon...
Egy olyan kérdésem lenne, hogy érdemes-e feltolni a Lumia 920-ra a 8.1 előzetes verzióját, vagy inkább várjam meg a végeleges változatot? Ahogy olvastam, olyan sokat már nem kell várni rá. Svájcban haveromnak már le is jött, ott elérhető a hivatalos frissítés. Legalábbis tegnap ezzel hencegett nekem skypeon
Új hozzászólás Aktív témák
ma A finnek első Windows Phone 8-as készüléke király is lehetne, de a nagy igyekezetben túl nehézre sikerült az eszköz.