Hirdetés
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Áprilisban várható az iOS 18.4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
válasz
Bogyó bá' #18998 üzenetére
Hát igen, sajnos nagy érv mellette h. nem kell +1 GPS-t vinni (a 920-as képernyője még kicsi nekem a használhatósághoz) nem kell +1 akkuval szarakodni, érzékel kerékjeladóval akkor is amikor ausztriában alagútban van elágazás de GPS-jel meg épp nincs oszt kanyarodni kéne v. egyenesen haladni, stb. Jól tudják ezt a moslék autógyártók is, különben kutya nem venné az 5-8 évvel a mai csúcstechnika mögött kullogó szarjaikat
-
ricsip
addikt
válasz
Melack #18988 üzenetére
http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_Phone_version_history
Áldassék a wikipedia neve mindörökké, meg hogy vannak olyan félőrült fanatikusok akik ezeket az adatokat összegereblyézik hozzáférhetőve teszik és naprakészen tartják. A végtelen kapzsi gyártók meg kivétel nélkül rohaggyanak meg mind a titkolózásaikkal és h. nem teszik hasonló formátumban közzé azt ami abszolute nem ipari titoknak számít.
És ide nem csak a MS-ot v. más IT céget értek, hanem a szemét piszok autógyártókat is. Van egy 2009-es kocsi, a gyári navi 2008/2009-es ősrégi elavult szar benne. Frissíteni kéne rajta térképet. De még azt sem tudom kideríteni, milyen típusú PONTOSAN az egység, hogy ki tudjam deríteni melyik DVD-t vegyem meg webshopról. A gyártó oldalán 50x50 pixeles elmosódott szar agyontömörített JPG fénykép alapján azonosítsa be a paraszt a típust. Mert a menüje 1 büdös kib* szót nem szól típusról, HW vagy SW verzióról v. térkép dátumokról, semmi. Mintha ipari titok lenne, hogy tartsuk sötétségben a hülye vásárlót és kössük magunkhoz. Egy hete túrom a netes fórumokat, és ott is csak az összevissza sötétség megy. Persze, vigyem a dílerhez, h. legomboljon 30-40.000 pénzt mert ránézett, mikor 60 ezerért fullHD felbontású 0 km-es 4-magos Android tabletet veszek hivatalos navigációval 1+ év map update supporttal. A 2012 szeptemberi saját kocsimba is lett rakva gyári navi. Na ahhoz 0 napos software v. map support járt. Megvehetem a térkép update-t 120 EUR / alkalom áron, de az is már lassan 1 éves. Hátha a megvétel után másnap kijön az idei is, megintcsak 120 EUR-val mehetek a kasszához. A szoftvert (nem a térképet, hanem magát a NAVI szoftvert) meg nem hajlandó a kereskedő frissíteni, mert állításuk szerint az aktuális szoftver verziónak elválaszthatatlan része a térkép update is is, és azt nem fogják nekem odaadni ingyen a szoftver update részeként. Toyota Avensis 2012 Touch & Go sima (nem Plus-os), csak hogy okuljatok. Az idei már 2.0.x-es szoftverrel jön ki, azzal már nincs ez a szopás. Az enyém meg még gyári garis több mint 1 évig, de a szoftvert nem kapom meg gyári garanciában. Remélem a most bekasztlizott MS alkalmazott helyett lesz új aki folytatja a szivárogtatásokat.
[ Szerkesztve ]
-
Amacs
aktív tag
Mit várjak a bolti garanciától? Kamera porosodás jött elő, illetve a kijelző vibrál akkor is ha ki van kapcsolva az olvashatóság javítása napsütésben.
-
válasz
Napfénysüti #18990 üzenetére
Attól függ, mennyi idő alatt teszed meg az 50 km-t
-
Napfénysüti
nagyúr
Valaki próbálgatta már hogy Endomondo trackelés mellett Meddig bírja az akksi? Kíváncsi lennék hogy úgy 50km bringázást vajon végig tudna-e követni?
-
Melack
veterán
Tudja valaki, hogy milyen frissítés jött a dev. pre rendszerre?
-
dredd17
tag
Nem jelez a Messenger hogy üzenetet kaptam pedig a engedélyezve van a háttérben! Valami ötlet????
-
inthro
aktív tag
válasz
kory24 #18981 üzenetére
Úgy értem, hogy megfogod a fülest és nem simán bedugod a füledbe, hanem behelyezed és jobbra - balra csavarod mondjuk kétszer és szépen beleül a füledbe, ha a megfelelő gumiharangot választottad, amiből 6 párat adnak. Nagyon jó a zajszűrése, még az utcán is remek a mély és a magas, bár nem ajánlott tényleg utcán hordani, mert balesetveszélyes. Nem tudom, hogy a POP-ra érvényes-e, ennél írja a használati utasítás is, működik a hangerő szabályzó is, csak még számot nem tudtam vele váltani
-
inthro
aktív tag
válasz
kory24 #18965 üzenetére
Szia. Éppen ma jött meg a Nokia WH-920-as fehér színben Németországból, huu hát tényleg szépen szól
A mélyet kedvelőknek különösen ajánlom, de szerintem mindenki megtalálná benne a kedvencét, mert nem rossz cucc. 16eFt volt DHL szállítással együtt. Megmarad a fülben, csavarni kell rajta kettőt és szépen beleül.
-
ricsip
addikt
válasz
spider80 #18974 üzenetére
A tegnapi peccsel egyelőre jónak TŰNIK a glance. Már nem merek írni semmit biztosra, mert egyik napról a másikra romlanak el WP alatt a jónak tűnő dolgok.
A jutub mobil oldal se kresselte még el eddig az IE-t. Normál esetben max 10 perc brózolás kinyírja 8.1 első béta óta.
[ Szerkesztve ]
-
spider80
őstag
Értem. Nekem szerencsére úgy tűnik mindenféle variálás nélkül megszűnt a jelenség a 8.1 legújabb frissítésével. Most már lassan hetek óta nem volt semmi gond. De abban is lehet valami,amit mondasz,mert mikor annak idején visszatettem a 8.1 után a 8.0-át,fél nap alatt megint jött a sötétülés. Gondolom az is valahogy összefüggött az akksi kalibrálással.
-
Blyan
félisten
válasz
gyurkikrisz #18971 üzenetére
egyik pillanatban megy a telefon, minden rendbena másikban, meg mintha dummy készülék lenne,vagy csontra merült volna; nem reagál semmi gombra, kijelző totál kikapcsolt állapotban.
Majd a power + volume down 10mp (soft reset) bekapcsolta megint, de olykor csak második-harmadik nekifutásra. Mert bár volt, hogy a Nokia felirat még látszik, de aztán újra tök kuka, a kék Windows lógóig már el sem jutott. Csak mondjuk harmadik próbálkozásra.[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz
spider80 #18970 üzenetére
Mindig az volt a gyanúm, mikor megtörtént, hogy csontra merült a telefon és nem kapcsol már be. De a soft reset (bekapcs+ hangerőle) után elindult, de akkor is volt, hogy csak 2-3 próbálkozás után és a töltöttség is mindig normál értéken volt - tehát nem 10-20 %. hanem az ami kb reális az adott állapotban (változó alkalmanként történt az eset). Aztán egyik nap az tűnt fel, hogy bár másfél napja nem volt töltőn, de a battery saver mindig azt írta, hogy töltés kevesebb, mint egy órája volt. Bármit is tettem vele, reboot, töltés, akármi.
Szóval próba cseresznye alapon addig merítettem az akksit a WPBench nevű szörnyedvénnyel, amíg ki nem kapcsolt, aztán bekapcsoltam és újra és újra, egészen addig, amíg már nem lehetett egy leheletnyit sem visszakapcsolni, majd feltöltöttem teljesen. Ennek pár napja, azóta nem volt ez dolog és a battery saver is rendesen mutatja az eltelt időt.
Simán lehet, hogy nem függ össze a kettő, de egyelőre nincs ez a szarság.
Ha megint előjön, akkor még egy halvány reménysugár HR majd szerviz. -
-
BobTail
őstag
válasz
kory24 #18963 üzenetére
Uh, hát sajnálom hogy kényelmi és esztétiaki szempontból nem vált be, de azért nem ajánlottam a gyárit, mert nekem egy idő után mindegyiknek behorpadt a membránja, és csak kiszippantás után tudta használni, ha utána óvatosan dugtam be a fülembe. Illetve hangzásban sem igazán erős, alapzaj is van, amit már 18-as hangerő felett tisztán lehet hallani.
-
kory24
őstag
válasz
BobTail #18918 üzenetére
Megvettem a Coloud POP-ot, de eddig határozottan megbántam....
A kábel szép és jó, de a fülbedugó rész olyan ultragagyi érzést keltő.
Akármelyik gumival próbálom kifordul a fülemből.
Nemtudom miért, lehet a csavarodásmentes kábel súlya húzza ki? Vagy csak idétlen a dugó kialakítása?Volt már több agybadugós fülesem, azokkal nem volt efféle gondom, tehát nem a fülemmel van a baj
A gyári headset is nagyon jó, kár, hogy nem azt vettem :s
-
polonic
félisten
Elkezdte tölteni. De szerintem lassabban, mint a gyárival. A telefon háta egyáltalán nem melegszik, míg a gyári töltővel való töltésnél igen.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
btudos #18949 üzenetére
Semennyi töltésnél nem lesz baja, a telefon egyszerűen nem vesz fel több áramot, mint amire szüksége van. Paks is 2000MW-os (230V-ra átszámolva 8.695.000,- Amperes, 5V-ra átszámolva 400.000.000,- Amperes, mégis tudom róla tölteni a telefont. (Bebaßna, ha mind bejönne az USB kábelemen...)
-
polonic
félisten
szerintetek baj lesz, ha a 2,3 amperes töltővel töltöm a készüléket?
-
ricsip
addikt
válasz
dredd17 #18942 üzenetére
A 8.0-ban mikrooptimalizálták az egész rendszert arra a kevés fícsörre amit akkor tudott 2012 szeptemberében. Csakhogy azóta kijött a 8.0-hoz 3 update, meg még néhány 8.1 béta, és a bekerült tucatnyi új fícsör hozzányúlt gondolom azokhoz a részekhez amiket előtte 1-2 évig finomhangoltak. Most meg nincs idő szüttyögni rajta, mert korbáccsal üti őket a homoerotikus J.B.
-
dredd17
tag
válasz
ricsip #18933 üzenetére
Nekem a glance screen rendesen működik, de pl. azt vettem észre a 8.1 felrakása óta, hogy ki volt tűzve a képernyőre egy kb. 15 főből álló csoport, munkatársak. A 8 esetében rányomtam és már be is villant a kollégák fényképe, de a 8.1-nél kb. 1 - 1,5 másodperc a várakozási idő.
Ne értsetek félre, még ez sem lassú csak nem értem! -
Blyan
félisten
válasz
Bukk900 #18940 üzenetére
Tegnap volt egy totális battery drain-em.
Forró volt a drága, mint a picsa, csak az tűnt fel miért égeti a combom a telefon.
Múlt héten meg pár indokolatlan elsötétülés (olyan 24 óránként), de azt úgy tűnik megoldottam. Vagyis volt egy sejtésem, és azt korrigálva azóta egyelőre nincs.
[ Szerkesztve ]
-
Bukk900
őstag
Jó sok hibád lehetett, nálam 7 nap 0,16 mega. Diagnostics.
-
Blyan
félisten
Én bekapcsolva hagytam mindent. 1 mega ment el az elmúlt 7 napban feléjük. Ezt a diagnostics appot nem találtam sehol.
Mondjuk, hogy a Glance-szel mi van, azt nem értem, mert nálam mindent rendesen mutat.
[ Szerkesztve ]
-
ricsip
addikt
Szerintem igen.
Pl. alapesetben a feedback küldés engedélyezve van minden telefonon, meg tudod nézni mennyi adatot küld hetente a központba. A crash-ek, váratlan restartok ebből kihámozhatók. Meg persze a személyes adataid, email-ek, contact-ok, SMS-ek stb. de ezt valszeg még 15 más módon is ki tudják szedni a telefonodból az MS-nél, szóval bele kell törődni, mást amúgysem tudsz tenni.Az ennél szofisztikáltabb hibákra kihozott MS egy "Diagnostics" nevű appot, amit bármikor futtathatsz, elindítod benne a teljes system loggingot, reprodukálod a hibát, lestoppolod az adatgyűjtést, majd az egész csomagot feltöltöd az MS-hez némi hibaleírással. Azért ez elég hasznos lehet azzal összehasonlítva mikor az emberek random fórumokban hőbörögnek h. ez szar az szar, és várják a csodát. Aki nem dolgozik az IT iparban, nilván fogalma se lehet róla h. a mindenféle random fórumokon anyázás nem jut el a coder-ek fülébe, ezek a direkt error riport-ok létszükséglet bármilyen hiba javításához.
[ Szerkesztve ]
-
Tomy Yayo
senior tag
Ha be van kapcsolva a feedback settingsben, akkor igen. Vagy szerinted jókedvükben gyűjtik az adatokat a felhasználói szokásokról? Meg még sok egyéb forrást használnak user oldalról, ebben biztos vagyok. Mindig az jut eszembe, hogy milyen volt az asztali win8 devprev, aztán milyen lett a végleges. Ég és föld volt, rengeteget csiszoltak rajta, különösen az új felületen. Itt ekkora változásokra egyáltalán nem számítok, csak azért hoztam fel, mert biztos vagyok benne, hogy fognak még javítgatni dolgokat.
-
szabonagyur
félisten
válasz
szabonagyur #18932 üzenetére
Meg van a hiba... valamelyik app letiltotta a forgatást, meg a fényerő szabályozást..
-
ricsip
addikt
válasz
dredd17 #18922 üzenetére
A glance screen nekem minden ujabb 8.1 update alkalmaval egyre rosszabbul es megbizhatatlanabbul viselkedik. Csak amulok es bamulok amikor minden update utan valami elromlik ami eddig jol mukodott. Es kepzeljuk el akkor milyen tragya szoftvert kaptunk volna kezhez 2-3 honap mulva ha nincs ez a dp.
-
Khan13
senior tag
válasz
szabonagyur #18930 üzenetére
Úgy veszi fel a videót, ahogy a telefont tartod. A képernyő elforgatásnak semmi köze ehhez. Ha fektetve veszed fel, akkor "rendes" videó lesz az eredmény, amit fektetve tudsz visszanézni teljes képernyőn, illetve álló képernyőn átméretezve, hogy széltében beférjen. Számítógépen értelemszerűen szintén a fekvő módon felvett videó lesz "normálisan" megjelenítve.
-
szabonagyur
félisten
Na még egy triviálisnak tűnő dolgot kérdeznék...
Ha videót veszek fel miért nem forgatja el automatikusan? Be van állítva a képernyő elforgatás de eddig sehol sem tapasztaltam, hogy elfordulna.
-
Tomy Yayo
senior tag
válasz
szabonagyur #18925 üzenetére
Az appok eddig is abc sorrendben voltak, csak most értél el akkora telepített app-mennyiséget, hogy bekapcsolódott ez a betűnkénti elválasztás. Automatikus a dolog, és nem lehet kikapcsolni.
-
dredd17
tag
válasz
szabonagyur #18925 üzenetére
Szerintem mindig abc sorrendben rakja, csak ha sok az alkalmazás akkor látod az abc betűit is. Véleményem szerint eltüntetni nem lehet, de ebben nem vagyok biztos!
-
szabonagyur
félisten
-
dredd17
tag
válasz
szabonagyur #18921 üzenetére
Nálam amikor lezárom a kijelzőt villan egyet és kiírja az időt, mert a gyorsnézetnél a gyors pillantás van beállítva! A képernyő ugyan sötét, de mégis olyan mintha világítana pár másodpercig! Amennyiben nem használom a gyorsnézetet, akkor szinte észrevehetetlen! Lehet az IPS kijelző miatt van, engem nem zavar! Nem tudom, hogy Amoled kijelzőnél van-e ilyen probléma!
-
szabonagyur
félisten
Hali
Nálam az új 920-am és olyan kérdésem lenne, hogy másnál is olyan, hogy amikor a lezárt képernyőt nézi mintha villogna az egész?
-
MAGUS7
tag
Sziasztok abból lehet valami gondom ha Preview for Dev 8.1-el vizem szervizbe a 920-am ? (T-mobile) már volt egyszer szervizben,előlapi kamera porosodás meg kijelzővibrálással,meg még ki tudja mivel,sokmindent cseréltek,most viszont mozog az akksi,5 óra alatt lemerül,a led vaku néha nem kapcsol be csak ha megrázom a telefont vagy esetleg ez a 8.1 újdonsága :-D ? arra semmi esély nincs hogy esetleg új készüléket kapjak ?
-
kory24
őstag
Sziasztok!
E 2 közül melyik lenne jobb?
Hangzásba van különbség?
Csak a csavarodásmentes kábelben van különbség vagy másban is?
Ahogy látom képen a Coloud Pop-osnak hajlított a jack csatlakozója, az nem gond? gyakran van zsebben a telefon. -
BobTail
őstag
Ha jól sejtem mindketten Telekomosok vagytok. Az előbb rosszul fogalmaztam, nem mindegyik szolgáltatónál működik nálam, mert "csak" Telenoros és Vodefone-os kártyáim vannak...
-
Gyufaaa
veterán
-
Melack
veterán
Az MMS beállításokat valaki leírná ide nekem? A rendszer az istennek sem akarja a mostanit elfogadni :/
-
Gyufaaa
veterán
Nem ide akartam....
[ Szerkesztve ]
-
Statikus
senior tag
válasz
szabonagyur #18904 üzenetére
Új telefont, mikor bekapcsolod, maximum a mobil internetre tud kapcsolódni.
De nem fog forgalmat generálni, mivel a szinkronizáláshoz először be kell majd állítanod a fiókjaidat.
Ha ennyire számít, hogy ne fogalmazzon, bekapcsoláskor nyomsz a PIN kód megadásánál egy "mégse"-t és onthefly módban elindul a készülék. Letiltasz mindent, majd bekapcsolod a SIM-et. -
szabonagyur
félisten
válasz
azigazimoris #18906 üzenetére
Pont, hogy nincs letiltva... előfizetés nem lehet netre rajta de letiltva sincs, így ha bent marad és lejön pár MB akkor az drága
-
azigazimoris
aktív tag
válasz
szabonagyur #18902 üzenetére
Cégnél szólni, hogy az adatforgalmat tiltsák le a szolgáltatónál.
Bár gondolom alapból le van tiltva céges kártyán...
És akkor nopara :-) -
Khan13
senior tag
Ha van elérhető WiFi, és telepítéskor megadod, akkor GDR3 óta már szerencsére azon kezdi el a szinkronizálást. Utána persze ha nincs mobilnet, akkor le kell tiltani. Korábban nekem sem volt szimpatikus (főleg Android játszotta rendszeresen) hogy jött az SMS, hogy már alig van pénz a kártyámon
-
Lall
veterán
válasz
szabonagyur #18902 üzenetére
Akkor majd kapcsold ki. Ne kezdjen el névjegyzéket és egyéb dolgokat szinkronizálni a háttérben.
-
Lall
veterán
válasz
szabonagyur #18900 üzenetére
Itt is be van kapcsolva alapértelmezetten. A gyártók nem Magyarországot és Etiópiát veszik alapul.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A finnek első Windows Phone 8-as készüléke király is lehetne, de a nagy igyekezetben túl nehézre sikerült az eszköz.
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...