Hirdetés
- iPhone topik
- Mobil flották
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A mobilos gaming aranykorát ígéri a Red Magic 10 Pro különkiadása
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Áprilisban várható az iOS 18.4
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyurkikrisz
őstag
Vajon van még alkatrész a szervízben a 920-hoz?
lassan 3 éves, hátha cserélnék már 930-ra.
[ Szerkesztve ]
-
gyurkikrisz
őstag
nekem már a kettővel ezelőtti is nagyon bejött 920-on, maximum gyorsan merült. Visszatérni 8.1-re egy kínszenvedés volt, az egész olyan funkciószegény hogy hihetetlen. Inkább egy kicsit rosszabb üzemidő, mint ez. Jelenleg azért nincs 10-es, mert nincs gépem, amivel biztonságosan vissza tudnám állítani, amúgy simán az lenne fent. Plusz hozzászoktam a nagyon jó üzemidőhöz, reggel 7-től este 8-ig simán kibírja sok netezéssel, folyamatosan bekapcsolt LTE-vel.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
Mr. Nimbus #21522 üzenetére
Milyen körülmények közt sikerült cseréltetned?
-
gyurkikrisz
őstag
Használ valaki kijelző védő fóliát a telefonhoz? Jól fel lehet rakni?
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
pushalias #20638 üzenetére
Rajta vagyok az ügyön
Vaterán venni akartam egyet, csak az az aukció kiírt vége előtt 40 másodperccel úgy döntött, hogy akkor én most nem licitálhatok, és elvitte a mádik. Pedig olyan áron lett volna mint egyenesen Kínából.
Estére mindenképp arra tenném fel, ha lenne, mert úgyis feltölt. Meg mert király.
[ Szerkesztve ]
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
losilee1337 #20618 üzenetére
Flashelj fel egy magyar romot nsu-val
-
gyurkikrisz
őstag
Ha szalagkábel probléma van, az is megoldható 6 dolcsiból (leglábbis ennyi az alkatrész. Beszerelése szerintem gyerekjáték, nem kell szétszedni a fél telót) Ha viszont kisebb a probléma, akkor egy szétszedés us megoldhatja. Szerintem vedd meg. Főleg jutányos áron. Ha van 2 darab vegyél nekem is
-
gyurkikrisz
őstag
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
hroberto #19882 üzenetére
Nokia Careban ilyet is csinálnak?
Más: Az összes Nokia Care a Jabil kezében van? Mert azt hallottam róluk hogy "nem annyira jók", és vannak üzletek ahol esetleg nem kell annyit szopni, és nem utasítják el a kérelmet mindjuk egy horpadt sarok miatt?
Kijelzőcsere témához: Ebayen vannak 17e Forint körül, én azokbol probalkoznek. Vannak jo darabok, de egyik sem lesz mint az uj.
[ Szerkesztve ]
-
gyurkikrisz
őstag
Mi ez a nagy porges a cyanra? Miert jobb mint egy sima pfd?
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
Napfénysüti #19699 üzenetére
Engem meglepett hogy ilyen keveset merült az akksi Endomondoval, 45 perc alatt nekem 8% ment le. Mindigis az élt bennem, hogy egy nagyon akkuszipkázó dolog a GPS.
-
gyurkikrisz
őstag
Cyan magyar függetlenre mikorra jön ki kb? 1-2 hét? Szervízbe akarom vinni, rögeszmém hogy szar a töltőelektronikám, és nem akarok kifogni egy barmot aki elkezd szopózni a pfd miatt...
-
gyurkikrisz
őstag
Baromi lassan tölt a teló, 10 percenként kb 4 százalékot, illetve töltés közben merül (most éppen 30 perc böngészés és pici messengerrel 8%-ot). Lehet ezen segíteni? Nyomjak HR-t? Vagy csak simán a nyári hőség teszi ezt? Konstansan 27 fokban tartom a telót, és szinte egész nap használom.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
Oppenheimer #18675 üzenetére
Miért, van amit hoznak?
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
alansmithee #18518 üzenetére
Ha játêkra kell, akkor 920, ha nem fontos az 1GB RAM akkor 625. 630 egy rakás hulladêk, ne várj rá.
-
gyurkikrisz
őstag
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
StreetBizTO #18357 üzenetére
Nekem megy, csak az a fontos hogy a régió magyar legyen (a telefone)
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
bakosadams #18246 üzenetére
Regelni egy normalis e-mail szolgaltatohoz.
Sarlon App Studioval is regeltel?
-
gyurkikrisz
őstag
A Nokia CC-1043-as tok egy csalódás számomra. Felraktam rá, és alig férek hozzá a telefon kezelőszerveihez, folyton a körmömmel kell keresgetnem őket. 1 óráig használtam. El is adom gyorsan lehetőleg kevés veszteséggel.
-
gyurkikrisz
őstag
Ma reggel óta nincs térérőm, alig hajlandó fecsatlakozni, néha simán elmegy a net, és nem érzékeli a simet. Javítják ez a nokiánál?
-
gyurkikrisz
őstag
Ha üveget akarok cserélni, akkor érdemes eredetit venni, vagy elég egy olcsót venni? Az eredeti biztos illeszkedne, de drágább is...
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
Mr. Nimbus #17464 üzenetére
Meg egy android eszközt...
-
gyurkikrisz
őstag
Az már warez ha valaki ki akarja használni hogy sdrol is lehet telepiten gigas appokat, amiket szivesebben toltesz le geprol mint wifirol? En is rakerdeztem egyszer, erre budos warezos
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
tomboy0013 #17383 üzenetére
Én csak grafittal firkálok rá, az lejön
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
mediumgecso #17200 üzenetére
Minek kell ehhez ujrainditani a telot? En mar tokre hozzaszoktam a rezgeshez, ki nem kapcsolnam
Új hozzászólás Aktív témák
ma A finnek első Windows Phone 8-as készüléke király is lehetne, de a nagy igyekezetben túl nehézre sikerült az eszköz.
- iPhone 13 Midnight 256 GB - 60 nap garancia - szép állapotban
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával