Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Áprilisban várható az iOS 18.4
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Arra tudja valaki a választ, h miként lehet híváscsoportokat kialakítani a telón, h csak azok a személyek tudjanak felhívni akit szeretnék, pl. a család. Azt tudom, h tiltási lehetőség van, de nem tilthatok le 200 számot és 30-at pedig hagyok, valahogy most így fest az én olvasatomban.
THX!!
-
pach-adams
tag
Üdv mindenkinek!
Nem e tud nekem valaki jóárasított érintőpanelt?
Az enyém aszalt mérgezést kapott és már csak az alsó fele érzékel :/
Segítséget előre is köszönöm! -
Z_A_P
addikt
Sziasztok, valami baj van a 920-asom billentyujevel. Ha be van kapcsolva a szoajanlas (suggest text), akkor az elso space utan hiaba irok tovabb, nem veszi be, nem jelenik meg a szoveg. Tehat egy szot tudok begepelni. Korabban egy kepernyo lezaras/felnyitas segitett,de most mar semmi,restart sem. Eltavolitottam nyelvet,ujra hozzaadtam,semmi. Reseteltem a szo adatbazist,semmi. Ha kikapcsolom az automatikus ajanlast (elso opcio a billentyuzetnel), akkor jo. De en szerettem nagyon ezt, igy sokkal rosszabb gepelni. Angol nyelven is ez van, elso space utan nem lehet tobbet gepelni.
Rakerestem,ez nem egyedi problema:http://forums.windowscentral.com/windows-phone-8-1-preview-developers/291079-keyboard-word-flow-not-working-all.html
Megoldas nincs.
Ha bekapcsolom, akkor semmilyen szot nem ajaln fel,ures az a csik ahol a szavaknak kene lenni. Es elso space utan vege.
Nektek volt mar ilyen?[ Szerkesztve ]
-
leeka
tag
válasz
Mr. Nimbus #20980 üzenetére
Minden jó volt eddig
Kicseréltem a fekete hátlapot kékre és valamiért a mikrofon nem működik...
Megnéztem a csatit is, a helyén van, nem sérült a szalagkábel se.Esetleg van aki csinált és tapasztalt hasonlót?
Végső esetben marad a szerviz.Ez is a Denim miatt van
Ne csináljátok utánam !!!
-
Boonen007
őstag
Független 920-ra van már Denim?
-
jockas
senior tag
válasz
simonjoe #20964 üzenetére
Extrák+infó bug... Ha nem vagy PfD-s, akkor nincs fent még neked az Update 1, vagyis ha nincs élőmappa, akkor nincs Denim. Ilyen egyszerű a Denim tesztelése.
Mivel a FW verziója nem változik 920-nál (sem), így valószínűleg ez kavar be az Extrák+infónak.
Hivatalos Denim tudtommal még nem jött ki.
-
inthro
aktív tag
-
-
válasz
Melack #20960 üzenetére
Tré-s. Tegnap reggeltől estig azon dolgoztam, dolgoztunk, h a biztonsági mentést el lehessen küldeni, ami hiába való volt. 1xűen nem volt hajlandó a telefon megcsinálni, majd úgy este kilenc fele berágtam és gyalu az egész teló. Mire visszaállította magát, ami elég sokáig tartott már a Denim jött be rajta. Magam sem értem. A kiírás alapján amit Ti is linkeltetek még a Cyan dolgozna itthon. Több dolgot is tapasztaltam, van biztonsági mentésem! A töltés szép egyenletes és nem meredek karakterisztikával nyomja ami ugye időben hosszabb, de az akku szempontjából nem mind1. Volt vibrálása a kijelzőnek, az is megszűnt. Szóval úgy fest, h nem kell kidobnom a 920-ast!
-
Gyufaaa
veterán
Tré-nél még semmi. Mikorra várható? Dobna valaki egy linket?
-
Frissültem tegnap, felment a Denim.
, és működik minden!!
[ Szerkesztve ]
-
..és a HR után megy a mentésed?
-
Zoli133
addikt
válasz
simonjoe #20956 üzenetére
Ebben nem bíznék, de múltkor én feladtam, de hr után a lehetőségek közt ott volt a friss backup visszaállítása (azé ami hibával elszállt).
Vissza is tett talán mindent (csmpéket talán nem, de az os verzió különbség miatt is lehetett).
Persze nem biztos, hogy bárki másnál is így megy.
Kicsit fura a backu rendszer. -
...na, én már a 10-en is túl vagyok, de semmi! Pedig valami történik, mert az OneDrive méretét (6,29MB) csökkenti még a 96%-os mentéssel is.
-
Bukk900
őstag
válasz
Mr. Nimbus #20953 üzenetére
Egyszer nem elég, nekem a negyedik törlés után futott végig a mentés.
-
Tomy Yayo
senior tag
válasz
simonjoe #20944 üzenetére
Tedd a következőt:
- a már meglévő mentést töröld
- most próbáld újra a backupotA legtöbb esetben ez megoldja. Ha csinálsz egy mentést, aztán kikapcsolod az automatikust, és legközelebb menteni akarsz, akkor azt nem szokta szeretni, és csinál ilyet. A régi mentést törölni kell, és utána nálam nem volt gond. Ha van automatikus időközönként beállítva, akkor nem szokott baja lenni, csak a manuálissal.
-
Bogyó bá'
nagyúr
-
-
....na, de ebbe bele kell nyugodnunk?? Ezek szerint nincs megoldás??
pontosabban van, gyalulni és mindent vissza. Kezdhetek manuálisan leírni, kiírni a telefonszámokat, a programokat, a mentett levelezéseket?? NA EZ A GÁZ!!![ Szerkesztve ]
-
Sziasztok!!
több hónapja szenvedek a kedvenc 920-asommal, nem tudom megcsinálni a biztonsági mentést már vagy öt hónapja. A felhőben van még hely vagy 30GB, eljut 96%-ig, majd kiírja, h nem sikerült a biztonsági mentés, próbáljam meg később. Igazán türelmes vagyok, de öt hónapja próbálom a "később-et" sikertelenül.
Ha lenne valakinek ötlete szívesen venném.
THX!!!!
-
inthro
aktív tag
válasz
Krallure #20941 üzenetére
Szerintem, ha megnézed a kijelző számát ami elvileg rajta van, ha szétkapják, akkor ugyanolyat be lehet rendelni olcsóbban is mint szervizen keresztül és megint lesz egy jó telefonod. Nem feltétlen van jobb most nála, kamera téren van fejlődés több WP mobilhoz képest, de szerintem másban nem nagyon. Bár Te tudod cserélsz-e, de keress itt, mert van olyan akinek 13eFt-ért cserélték, hardveraprón van hirdetés is, Ő is onnan linkelte ide.
-
Krallure
csendes tag
válasz
Blackhawk43 #20939 üzenetére
Köszi a válaszokat! A kijelzőcsere garin kívül elég necces árban...
Megérett a váltás?!
-
Krallure
csendes tag
Valakinél előfordult már hogy csak úgy néha a kijelző elkezd villogni? Amikor automatikusra veszem a fényerőt nem csinálja (persze mert olyan alacsonyra veszi fel sem tűnik). Szervizes gond vagy amivel együtt kéne élni, mert lassan 2 éves lesz?
-
Amacs
aktív tag
válasz
Blackhawk43 #20936 üzenetére
Én már eleve a Black-kel kezdtem, de akkor már tényleg csak az marad hátra, amit te írtál.
Valahol lehet jelezni, hogy ilyen jellegű bugot kérünk a legújabb frissítésbe? -
Blackhawk43
csendes tag
Az Amber-nél előtte villant fel, a Black-nél nem volt semmilyen villanás, a Cyan-nál meg utána villan... A Denim gondolom majd azt hozza, hogy előtte-utána is lesz
Mai napig nem értem. AMOLED kijelzőnél is látható, de csak extra sötétben lehet észrevenni, azt is nagyon halványan.
-
Khan13
senior tag
válasz
Ádám16 #20932 üzenetére
Yezz mondogatja, hogy ő bizony azzal akar kiadni készüléket. Annyira nem feltétlenül kapkodás, mert az asztali jól halad, a telefon már nem sokban fog különbözni, így akár "kész" is lehet, megjelenés után meg kapja majd a DLC-ket
Amúgy az asztalit is és a telefont is nyár/ősz környékére várom én is.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
dredd17 #20928 üzenetére
Mondjuk engem olyan nagyon nem érint, mert ezen a telón pfd-zek, ahhoz képest meg nem sokat hoz a Denim. Érdekes, a listában viszont a magyar 530 nem is szerepel, kíváncsi vagyok, arra mikor fog kijönni a Denim (ez céges, ezért nincs rajta pfd, ezen nem kísérletezgetek).
-
Khan13
senior tag
válasz
Bogyó bá' #20927 üzenetére
Most volt egy újabb hullám, és január végéig ígérik a következőt. Amúgy azt mondom, hogy inkább tartson kicsit tovább, de a végeredmény legyen jó, mint kapkodva kiadni, és sok panasz érkezzen. A PfD alapján azért mindig akadtak, akiknél az adott OS nem volt jó.
Egyre többet hallani, hogy akár már tavasszal jöhet a Windows 10 új készülékekkel. Kíváncsi vagyok, azt mennyi idő lesz a WP 8.x telefonokra kiszórni... (Részemről Phone Insiderrel lesz megoldva)(#20928) dredd17:
Az alsó kategóriában szórták ki először. Oda sem ad semmit, csak az OS frissítést, ide sem, de nem adják. Érti a fene...[ Szerkesztve ]
-
Khan13
senior tag
Szóval szószerint semmit nem ad a Denim ezekre a telefonokra. De ennyi erővel jöhetne kifele mindenkinek kb (a 8.1 Update 1-et kapják meg "vele" a nem PfD-sek).
-
inthro
aktív tag
válasz
dredd17 #20921 üzenetére
Sajnos nem sokat tudtam segíteni, de szivesen. Én 1 éve használom fólia nélkül és eddig egy karc sincs rajta, pedig tengerparton is fényképezek vele, mivel Írországban dolgozom és a homok sem tett eddig kárt benne, szerintem sokkal jobb minőségű ez az üveglap mint más telefoné, és ezt nem csak azért írom, mert 920-am is van. Galaxy S4 simán karcolódik, S5 úgyszintén, Iphone szintén (ismerőseim telefonjai).
De próbálj keresni minél több képet e-bay-en akár, vagy youtube-on videót, hátha találsz egy rávalót. -
inthro
aktív tag
válasz
dredd17 #20919 üzenetére
Hátha lesz aki linkel majd Neked, de anno amikor én kerestem egyet sem találtam. Részben a lekerekített kijelző szélei miatt, részben pedig, hogy nem gyártanak rá megfelelőt. Én sosem teszem semmi mellé zsebben, táskában, ha megyek horgászni beletolom egy cp-600-as tokba és kész.
-
dredd17
tag
Sziasztok!
Tudnátok adni egy linket ahol jó méretű fóliát tudok venni a 920-ra? Rendeltem már 4-et és mindegyik kicsi!
Köszönöm!
-
Bukk900
őstag
válasz
ricsip #20917 üzenetére
Én is úgy tudom, hogy kisebb ohmos hangszórónál nagyobb áram folyik, ami jobban meghajtja és torzíthatja a hangot alacsony hangerőnél is. Ezért szoktak sorbakötni egy ellenállást, de ez fejhallgatónál nehezen megoldható.
A nagyobb ellenállású meg halkabban szól, valahol meg fogok hallgatni egyet. Ez még nem többszáz ohm, hogy ne bírná meghajtani, meg az érzékenysége is jobb, mint a mostaninak, az is számít. -
ricsip
addikt
válasz
nicu71 #20914 üzenetére
Nem értek a hangcuccok lelkivilágához, de pusztán az ált. iskolai fizika tananyag alapján az várható, ha I = U / R képlet alapján az R-et csökkented pl. 33%-al (32 helyett 24 Ohm), akkor az 33%-al nagyobb áramleadással jár, ami már károsíthatja az elektronikáját a telefonnak (gondolatkísérlet: mi történik ha az R lemegy 0 közelébe? Azt is megeszi a telefon erősítője vidáman?)
-
∂яσнυη
senior tag
válasz
Bukk900 #20915 üzenetére
Én sem vagyok profi a szakmában, de az erősítőkön is úgy szokták megadni, hogy pl.: ha RMS 4ohm-on 2x60W, akkor 2ohm-on 2x120W. És szerintem ez logikus, mert ha kisebb az ellenállás akkor könnyebben meg tudja hajtani. Biztosan meg van a nagyobb ellenállású cuccoknak is a funkciója, de hogy egy telefonhoz egy 50-60ohmos jó lenne e!?
A tévedés jogát fenntartom!
-
Bukk900
őstag
válasz
kory24 #20911 üzenetére
Én a másik véglet vagyok, egy 60 ohmos fejhallgatón gondolkodom.
Az aliexpressen 15k egy Takstar Pro 80-as, amiről sok jót olvastam, elvileg meg kellene hajtania, használ valaki 60-80 ohmos fejest a 920-hoz?
-
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Azt olvastam, hogy erősítőnek/végfoknak nem tesz jót, ha kisebb impedenciájú fej/fülhallgatót kötünk rá.
A 920 gyári fülese 32ohmos, ebből gondolom a telefon hangvezérlője 32ohmos.
Az akkor baj lenne, ha 24ohmos fejhallgatót tennék rá? Idővel elromolhatna? Vagy az a 8ohm annyit nem számít?
-
Bukk900
őstag
Most néztem rá a térterületsegédre, rendszerfájlok 4,24GB! Nem sok ez egy kicsit?
Egy Lumia 530, ahol összesen nincs ennyi belső tárhely, hogy működik egyáltalán ugyanezzel a rendszerrel? -
Új hozzászólás Aktív témák
ma A finnek első Windows Phone 8-as készüléke király is lehetne, de a nagy igyekezetben túl nehézre sikerült az eszköz.