Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Takuun
aktív tag
Az létezik, hogy a rádió csak a gyári headsettel működik?
Csak mert nekem egy Sony MDR EX10-zel nem akar működni!
-
Bogyó bá'
nagyúr
Na, kicsit csalódtam a 920 akkuidejében: teljesen feltöltött állapotról indítva, minden egyéb jellegű használat nélkül, WiFi-hotspotként használva (mobilnet leosztása 1 db notebookra) 6 óra alatt teljesen lemerült. Ez elég durván sz*r, nem?
A 610 sokkal többet bírt... -
Wa2x_
veterán
válasz
bozarjoska
üzenetére
A smart camot használd, ha rövid záridős fotó kell.
-
donceleger8
őstag
válasz
bozarjoska
üzenetére
1/2000-es záridő bőven elég a gyorsan mozgó tárgyakhoz. Mondjuk ehhez is sok fény kell, szép napos időben a legjobb. Közeli tárgyakhoz használd a vakut, vagyis a ledes villanót. De azért ilyen képek készítéséhez baromi kevés bármilyen telefon is. Minimum egy bridge gép kellene.
-
Zoli133
addikt
válasz
bozarjoska
üzenetére
Én nemrég vettem szerintem megérte, bár ahogy nézem egyre nehezebb beszerezni.
1/16000 másodperc elég rövid idő, nem jut kellő fény az érzékelőre, mással se lenne jobb, de minek egyáltalán ilyen rövid záridő?
-
bozarjoska
őstag
Helló!
Megéri most venni Lumia 920-at? Meddig lesz támogatva lehet tudni, 8.1-et megkapja? Vagy várjak valami újabb Lumiára?
A Nokia Camera alkalmazás nektek működik rendesen? Csak mert Öcsémnek a Lumia 820-on amikor leveszi a záridőt 1/16000-re és fényképez vele akkor tök sötét a kép semmit nem látni, csak akkor ha kb 5-10 centiről fényképez! Ez a gagyibb kamera miatt van?
Mennyire kopik a ház, érdemes rá tokot venni? Sárgát lehet még kapni, mert ahogy nézegettem nem igazán volt csak fekete az meg nem tetszik!
KösziZoli133
Nem tudom lefényképezni a gyors dolgokat
Csak kérdezem, hogy ez másnál is ilyen e. -
-
Zoli133
addikt
Nah remek, kevesebbet kellene fogdosnom a telefont..
Sikeresen megtalátam a recsegését a háznak, mlha majd beadom háttérvilágítással szólok emiatt is...
-
bibi55
tag
Úgy döntöttem, hogy Lumia 920 lesz. Viszont, találkoztam a neten egy olyan hibával, hogy az akksi lötyögős lesz a telefonban, és szét kell szedni, és kiékelni, hogy ne lötyögjön... Ez sűrűn előfordul?

Szerintetek sárga vagy a szürke néz ki jobban?
Tudom, ez személyes, de mégis... A sárga tetszik, viszont a szürke matt, és nem hiszem hogy kimenne a szürke szín a divatból, csak úgy mint a fekete. -
Khan13
senior tag
válasz
Statikus
üzenetére
Exchange ActiveSync technológiát használ az is, szóval nincs akadálya a megosztott naptárnak.
A Black, teljes nevén Lumia Black jövő év eleján várható a GDR3 (vagy update 3) néven érkező frissítéssel együtt. A Lumia Black a Nokia által a Lumiákhoz készített firmware, ami plusz funkciókkal is ellátja a Lumiákat, a GDR3 a Microsoft saját frissítőcsomagja, ezek év elején jönnek. A Blue a Windows 8.1 és Windows Phone 8.1 kódneve, ez jövő év második felére várható.
Mi a baj a SkyDriveval?A bármi info elég tág terület, itt a fórumon is van kereső, illetve ott a nagy internet. Amire pedig nem találsz választ, arre most is adtunk

-
Statikus
senior tag
Köszönöm a gyors válaszokat

Szeretném soha nem használni a Skydrive-ot, ezért kellene az ftp-re töltés. Eddig is megvoltam nélküle, de nagy kényelem lenne, ha megoldaná magától.
Synology-hoz is van különféle WP-s app, lehet az feltölti ügyesen.Azt le tudná valaki írni, vagy adnátok egy linket, hogy milyen frissítés várható? Mi az a Blue? Olvastam valahol Black frissítést is

Színekkel jelölik a hivatalos frissítéseket?Az exchange shared calendar dolog még nem nyugtatott meg teljesen, sehol nem találtam rá biztos választ.
Többi tekintetében viszont úgy érzem jó lesz ez a telefon.Köszi
Bármi infó jöhet még róla

-
HopeckoR
aktív tag
6. Egy ideje használok Wp-t de ilyenről még nem is halottam
Pont, hogy a droidot szidják mostanság sokan hogy nem ébreszt nekik vagy ha ébreszt is akkor +- 1-2 óra eltéréssel... -
Pikkolo^^
addikt
válasz
Statikus
üzenetére
4. Én csempén belül bejelentkezés, pozíció alapján felajánlja a lehetőségeket. Egyszerre több helyre is bejelentkezhetsz így.
5. Nekem ezzel sohasem volt gondom, leginkább FB chat-re használtam. A Viber program azonban lassú, ha jön üzenet gondolkodik amíg megnyílik.
6. Nincs ilyen gond. -
celka5
tag
válasz
Statikus
üzenetére
"5. Email, facebook, skype üzenetek érkezéséről késve értesít - Ezt neten olvastam, mennyire igaz?"
Ez sajnos igaz, én is írtam egy appot, ami Push Notificationt használ toast megjelenítésére és van mikor azonnal megkapom az "értesítést", van mikor akár 10 percet is késik.(Tehát a beépített üzenetküldő sem azonnal jelez, meg kb egyik app sem (ha push notiicationról beszélünk).(Ami mellesleg 10 másodpercig látható tehát ha nem hallod meg észre sem veszed vagy nincs időd elolvasni)
(A facebook kliens elég buta rá, a beépített csevegő nálam és barátnőm (Lumia 800 wp7) -én is megbízhatatlanulműködik (ha a partner offline akkor kiírja, hogy offline,írhatsz neki de nem kapja meg a face üzenetet ).Ezeket az "apróságokat" leszámítva jó. Remélem a Blue frissítés ezek nagy részét orvosolja.(Lesz benne Notification center) -
Khan13
senior tag
válasz
Statikus
üzenetére
Szia
Van EAS, így bármilyen naptárat szinkronizálhatsz. Tetszőleges ftp-re a beépített képkezelő nem hiszem, hogy tudna feltölteni, legalábbis nem találtam még ilyet benne (nem is kerestem).
3. Ez olyan, hogy kinek mi. Nincs.
4. Aki használ ilyet, megírja.
5. Neten sok zöldséget összehordanak, illetve sok javítás jött már ezekhez is, azóta én inkább csak jókat hallok.
6. Soha nem olvastam még ilyet, itt is megbízhatónak írták a többiek, én is ezt használom. 3.20-kor is felébresztett hulla fáradtan, amikor még úgy dolgoztam.
Simán megéri megvenni
-
Statikus
senior tag
Sziasztok,
920-at szeretnék venni, egyszerűen nincs jobb, ami megfelelne.

Egy-két fontos kérdésem lenne, amik döntőek lehetnek a vásárlás mellett, vagy ellen.
1. Exchange shared naptárakat kezeli e (pld. céges exchange rendszerben kollégád megosztott naptárát látod e) (Droidok képtelenek rá, IOS kezeli)
2. Megoldható e, hogy a készített fotóimat szinkronizálja, feltölti automatikusan ftp-re, nem felbőhe, hanem egy megadott ftp-re?
3. Van e bármi ismert hibája, hiányossága, idegesítő apróságok stb?
4. Ez nem döntő kérdés, csak számomra megmutatja, hogy mennyire gondolkodva fejlesztenek appot. Facebook check-in hogyan működik? Felkínálja gps alapján a helyeket, vagy nekem kell kézzel bepötyögni, hogy hol vagyok? (N8-am van jelenleg, ott nem kínál semmit, IOS viszont igen)
5. Email, facebook, skype üzenetek érkezéséről késve értesít - Ezt neten olvastam, mennyire igaz?
6. Ébresztő funkció néha nem ébreszt - Ezt is neten olvastam, mennyire igaz?
Gyors válaszokat szeretnék, mert hétfőn, vagy kedden meg kell vennem.

Köszi
Üdv. Norbi -
TomPack
őstag
válasz
btudos
üzenetére
Tesztelgetem a cuccot. Igazából eddig ami nagyon tetszik az, hogy bekapcsoltam a dupla koppra való felébresztést, és nem jön elő vele az a problémám, amit itt pár napja kibeszéltünk. Egyébként meg minden maradt a megszokott. Persze jött plusz pár darab extra beállítási lehetöség, de igazából ennyit veszek észre. Az akksi, és az óra ikon eddig is kinnt volt folyamatosan, vagy csak én nem figyeltem?!
-
btudos
nagyúr
válasz
TomPack
üzenetére
Fel lehet tenni, nincs különbség a végleges verzióhoz képest, de ehhez később még jön a Black update, ami a Lumia specifikus apróságokat hozza.
-
TomPack
őstag
Melyik most a legfrissebb sw a telóhoz? Hogyan lehet frissíteni, ha a telefon nem talál frissítést?
-
celka5
tag
válasz
nbukta77
üzenetére
Az, hogy a Toast 10 mpig látszódik csak,ennyi idő alatt ha észreveszem a zsebemben levő telefonon, hogy kaptam értesítést mire elolvasnám eltűnik

Jaah a telefonnal mi a probléma
Bekapcsoló,hangerő,kamera gomb nem működik,fényérzékelő,közelségérzékelő nem működik,giroszkóp(képernyő elforgatása) nem működik , hang torzít 
-
Tewe013
őstag
Nem tud valaki olyan oldalt ahol mindig fent vannak az Áruházban jelenleg elérhető akciók?
-
Assdak
őstag
Új facebook app, értesítések ki be kapcsolása után, nálam mindent azonnal jelez, plusz eléggé jó lett az új csempe is.
-
vargadavid11
csendes tag
Most vag vacakoltam kb 1 órát, kipróbáltam a gyári és a Creative Camerát is, de a Nokia Cameránál olyat csinál hogy megvan a fókuszálás viszont abban a pillanatban amikor exponálok kilép az alkalmazásból és nem menti el a képet. Valaki tapasztalt hasonlót?? Mitől lehet ez? Csak a NOkia Cameránál, ja és az intelligens felvételnél nem csinál ilyet, csak a sima képnél...Légszi adjatok ötletet!
-
nbukta77
addikt
Hat nem tudom. En sgs3- rol valtottam lumia 520,820,920- ra ebben a sorrendben. En nagyon nem bantam meg. Pedig amikor az sgs3- am volt akkor az volt a csucs hardver es azert most sem gyenge. Szamomra a 920 tudja azt nyujtani sot meg tobbet is. Es nem utolso sorban nem lassul es fagy, mint a droid.
[ Módosította: mukibuci ]
-
TomPack
őstag
válasz
bibi55
üzenetére
Nem zavar, és nem hiányzik. Akartam egy telefont végre, amit telefonnak szeretnék használni, nem pedig naponta romolgatni, és elcseszni azt a kis szabadidőmet. Szerintem kifogunk jönni.
Ugyanúgy ellátja a mindennapi teendőimet, naptár, ébreszt, push gmail és egyéb értesítések, fotóz, stb. Itthonra meg ott a tábla 2 giga rammal ha játszani akarok a DeadTrigger 2-vel.
Kicsit olyan a feeling-je, mintha egy nokia 3210-em lenne szines kijelzővel, és facebook-al.
-
bibi55
tag
hát ami érdekelne, hogy hiányzik e az Android, zavaró e hogy zárt a rendszer, az alkalmazások hiánya. A Lumia 920-ban leginkább a kamera vonz. Van a barátok között nexus4 is és 920 is. tetszik mind a kettő, csak attól félek hogy esetleg megbánnám a Lumiát. jelenleg egy nexus s-em van, és szeretem rom-olgatni. tudom hogy ez WP -nél nem igen végrehajtható.
na meg persze a Nexus 4-ben már 2gb ram van, ami szerintem a jövőbemutatóbb
-
TomPack
őstag
válasz
bibi55
üzenetére
Én csak szimplán a kiváncsiság miatt váltottam. Mert már szétromoltam az agyamat, itt meg nem kerget a tatár. Szuper teló a Nexus 4. Röccenés nélkül jön-megy, ugyanaz a simaság, smoothság jellemzi a 920-at is. De viszont egy feladatot hamarabb megold a nexus. A nokia eltakargatja a gondolkozási időt animációkkal, meg töltögetéssel. Nexuson ha a fejlesztői lehetőségekben leveszed az animáció idejét, és art-futtató környezetre váltasz dalvik helyett (ezt csak nexuson tudod jelenleg), akkor ha valamire rányomtál, az egyszerűen ott volt és pont. Gondolkodás nélkül. De hát dupla akkora hardver, amire optimalizálva is van a rendszer, nem úgy mint asszonka Note 2-je... Kész rémálom a röcögése.
Nexuson pl. ha jött face értesítésem, szempillantás, ott volt az infó a szemem előtt. Itt azért eltart egy ideig. De lehet csak az alkalmazás nem az igazi. Még csak próbálkozok. Akksiban szerintem ugyanazt fogja bírni. A kamerája viszont mérföldekkel jobb a nokiának. Zenét egyiken sem hallgattam... A tárhely meg itt ugye 32 Gb, nem 8/16! Szerintem mellélőni egyikkel sem fogsz, vedd azt amelyik szimpibb. A nokiát ha lehet normális garival. A nexus fórumon egy év alatt egy garis problémával találkoztunk. Dióhéjban ennyi. -
bibi55
tag
van olyan aki Androidról váltott? mármint egy erősebb Android telefonról? mert én telefon és a nexus 4 között vacillálok. aki Androidról jött, milyen véleménnyel van a telefonról?
-
Geri8
tag
SZiasztok!
Valami CaseLogic féle övre rakható tokot használ hozzá valaki?
-
vargadavid11
csendes tag
Sziasztok!
Valamellyikőtök használja a Creative Camera alkalmazást? A Nokia Camera és a Creative Camera elvileg ugyanaz ugye? Csak mert fullra ugyanazok a beállítások jelennek meg. Van különbség?
KöszI!! -
Pikkolo^^
addikt
válasz
Zoli133
üzenetére
Nyisd meg az üzeneteket, lépjél bele egy üzenetbe/beszélgetésbe, win gomb, nyisd meg újra és az üzenetek képe jön be. Tehát nem az előzőt folytatja. Most lépkedjél vissza, majd amikor az először megnyitott üzenetekhez lépsz akkor a megtekintett üzenet lesz megnyitva. Ha megnézed a futó alkalmazásokat akkor is többször lesz megnyitva.
-
vargadavid11
csendes tag
Köszönöm a válaszokat hrobertonak.
Viszont nekem pedig a NOkia Camera az alapértelmezett, és mindig ezt csinálja. Exponálás után nem menti a képet és kilép. Most a Creative kamerát használom, a menüje amúgy is sokkal átláthatóbb nekem, mint a Nokia Cam-é, és ugyanazt tudja elvileg az is ugye??
Ma elpepecselek vele egy kicsit
-
ricsip
addikt
-
nicu71
addikt
válasz
vargadavid11
üzenetére
nekem a nokia camera..és nem záródik be,nem is értem...

esetleg próbáld meg beállitani alapértelmezettként a nokia camerát,és akkor bizti ott lesz a filmtekercsben,nálam igy van,és tök jó. -
vargadavid11
csendes tag
Még annyi, hogy a Creative Camera alkalmazást mennyire ismeritek? Nekem mintha sokkal de sokkal szebb képeket lőne mint a gyári kamera. a Nokia Camera pedig a fényképezés után bezáródik és nem látom a filmtekercsben az elmentett képet...
Tudtok segíteni?
Melyik a legjobb fotós alkalmazás? -
hroberto
veterán
válasz
vargadavid11
üzenetére
Így van ennyi! Vagy akár a vissza nyíllal is kiléphetsz, de ez a lényegen nem változtat.
-
vargadavid11
csendes tag
AMi még nekem fura, hogy akármilyen programban vagyok, nincs kilépés lehetőség...azaz nem kell kilpni, csak simán a főmenü gombbal kilépek és ennyi?
-
hroberto
veterán
válasz
vargadavid11
üzenetére
Csak wifin keresztül lehet. Gondolom a nagy adatmennyiség miatt tiltja a mobilnetes letöltést.
-
vargadavid11
csendes tag
Sziasztok!
A 920-ra csak telefon+wifi párosítással lehet a térképeket letölteni? Mobilnetes kapcsolattal nem engedi letölteni, kéri hogy csatlakozzak wifivel. De miért??
Számítógépen keresztül nem lehet?
Köszi!! -
cranley
csendes tag
válasz
zaurac
üzenetére
Én 920at akartam, de azt mondták, hogy kifutott, így megbarátkoztam a 925-tel és azt vettem. Nekem tetszik a kijelzője a fekete az tényleg fekete és a többi szín is kifogástalan, napfényben tisztán olvasható. Egy hete van használatban és se nem túl nagy, se nem túl nehéz, ideális. A formájára sincs panasz. Zsebben elfér, igaz néha beleakadt a sarka a zsebembe mikor ki akartam venni, de az a farmer miatt volt.

-
Wa2x_
veterán
válasz
zaurac
üzenetére
Az, hogy jobb-e az szubjektív. Sokkal szaturáltabb és élénkebb, sztem kicsit fényesebb is, a fehér az picit piszkos, de a feketéje az jó. Én konkrétan jól megvagyok az IPS-sel is, de az AMOLED is bejön. Jobban szeretem a 920-am a mindennapokban, egyszerűen jobban bejön, pl. a súlya, a fogása és jobban simul a zsebembe, mint a 925 a kockás, éles széleivel. Viszont a fémház bejön, de vagy túl hideg vagy túl meleg. Összességében nem cserélném le rá a 920-am 1:1-be sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A 610 sokkal többet bírt...
Csak kérdezem, hogy ez másnál is ilyen e.