Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tasker
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
inthro
aktív tag
válasz
rgeorge #15683 üzenetére
Igen két fázisban, anno megtanultam N8-on, de hiába használom a gombot, vagy hiába koppintok a kijelzőre akkor is előjön ez a gond, zajosodik a kép. Kitámasztottam a telefont és akkor is előjön ez a gond, ha süt a nap akkor annyira nem észrevehető, de most borús időben már látszik.
-
Blyan
félisten
válasz
rgeorge #14920 üzenetére
Igen, az de elírtam, Electropark
De igazából az sem, mert kiderült, hogy a 2 hét, amit vállaltak igazából 3 hét, szóval mondtam, hogy kapják be. Hülye bolt lett 89-ért.
Remélem több gáz már nem lesz, mert kb az ötödik különböző rendelést kell cancelre tetetnem.Hozza majd a postás, eccercsak.
[ Szerkesztve ]
-
ricsip
addikt
válasz
rgeorge #13327 üzenetére
Kössz a linket, ezt kerestem már régóta, mert február óta elkallódott mikor először olvastam erről az ordas hibáról. Mivel jövő héten lesz pontosan 1 éves az MSDN fórum indító posztja, asszem nyugodtan kijelenthetjük hogy az MS telibeszarja a hibát magasról, és WP8.0-ban ez már soha nem fog működni.
"This issue will be considered for correction in a future version of the phone operating system."
Considered, azaz seggüket vakarásszák még rajta 8-10 hónapig hogy mi legyen a teendő. A future version meg franc se tudja mit jelent ezeknél a dilettánsoknál. GDR-be ezek szerint nem férhet bele, mert az sátánhalál lenne.Reménykedni lehet még hogy a 8.1-ben hajlandóak nekiülni és összegányolni működőre. Vagy inkább a 9-esre, amit viszont mai telefon meg 85% eséllyel nem fog megkapni, mikor 2017-ben az 5. halasztás után végre kijön.
[ Szerkesztve ]
-
Assdak
őstag
válasz
rgeorge #12592 üzenetére
Az enyém szintén "első generációs" és semmi ilyen baja nincs.
Ezért is mondom, hogy itt nem valószínű, hogy arról lenne szó, hogy gyártási technológián változtattak, hanem inkább arról lehet szó, hogy adott sorokhoz tartozó quality processek nem voltak egyformák.
Ház nyekergés egyértelműen az összeszerelés minőségétől, illetve a beépített alkatrészek minőségétől függhet. Nem hiszem, hogy alapanyagot váltottak volna, vagy a fröccsöntő szerszámokat munkálták volna át.
A kijelző vibrálás szintén quality probléma, ami szintén bármikor előfordulhat.
Forrósodás, merülés, térerő eldobás, szerintem inkább szoftveres gond lehet.
Ezért mondom, hogy itt igazából a problémák nagy része nem attól függ, hogy 1st gen vagy 2nd.
Itt a forumon is látszik, hogy van akinek a 1st gen készülék is tökéletes, és van aki most vette és gondjai vannak vele. -
IceCube71
csendes tag
válasz
rgeorge #10675 üzenetére
"Beállítások/takarékos üzemmód" - szerintem ez sem tökéletes.
Nálam több hiba is jelentkezett :
A telefon ki-be kapcsolása után esett 9%-ot az érték a kikapcsolás előtti értékhez képest. Valamint az utolsó töltés óta eltelt időt sem mutatja mindig pontosan. Az egyik alkalommal 4 órát mutatott, holott már több mint 12 óra is eltelt az utolsó töltés óta."jockas" : Az E-digital-ban jelenleg is kapható 109.900 Ft-ért a telefon. (Link) Igaz, hogy néhány hete ez még 106.900Ft volt.
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz
rgeorge #10457 üzenetére
természetesen a mobil ágazatra értettem a dolgot.
nem hinném,hogy nagy előny hosszú távra ha csak a Nokia mint hardver gyártó maradna meg,korábban írtátok,hogy az egyes gyártók nem is erőltetik a Microsoft -Windows phone vonalat mint rendszert a telójukban,tessék-lássék alapon kihoznak egy-egy modellt és passz ,ez az ami nem jó a Micrososft cégnek.
másik kérdés,hogy a nem okos telefonok piacán mint Nokia márka megmarad? Sose volt bajom a Nokia telókkal,mindig is azt vettem,használtam.
[ Szerkesztve ]
-
Azazael
aktív tag
válasz
rgeorge #10074 üzenetére
Igen, van szaggatás, ami amúgy nem durva, csak az eddigiekhez képest észlelhető. Aztán ha nyomkodom, utána "bemelegszik" és minden simán megy... Lehet nem találták el a megfelelő beállításokat...
@Lalll: Köszi, akkor kihagyom a HR-t, bár abból csak a kezdőlap visszarendezése idegörlő, ha az is tárolható lenne felhőben, akkor elég fájdalommentes lenne a költözés/resetelés...
-
jockas
senior tag
válasz
rgeorge #9418 üzenetére
Mondjuk attól, hogy fel raktam a Nokia Suite-ot, rámentem hogy frissítés keresése és ha volt frissítés, akkor már rakta is fel a telefonomra (szolgáltató független tudtommal, vagy csak akkor ha független telefonom van?).
Elméletileg szolgáltató független az OTA...azért látom azt, hogy vártok mikor érkezik meg?Azt pedig tudom, hogy minden a rövidítése az OTA...de az nem válasz arra, hogy mitől jobb, amikor arra vártok, hogy mikor érkezik meg, miközben elvileg már kiadták...
-
sdombi
tag
válasz
rgeorge #4809 üzenetére
Ha összeszorzod a két pixel számot, már ott is látszik, hogy 4.3-ban több az információ... és mivel a kerek felületű lencséről egy téglalapot választunk le, nem mindegy, hogy az a téglalap mekkora területű -> 4.3 nagyobb területről szed le képeket. Ezt nyilván akkor lehetne igazolni, hogyha milliméterben tudnánk a lencse átmérőjét és onnan pedig már könnyű matek a 16.9-es és a 4.3-as téglalap területét kiszámolni .
-
legiaap
félisten
válasz
rgeorge #4113 üzenetére
Nálam kékfog és az nfc ki van kapcsolva. Sosem használom őket. Viszont a wifi, az emailok meg minden más app naprakészre van állítva.
Egyszerűen nem értem mi szívja nálam az akkut.
Jelenleg 44 % van hátra és 10 óra 42 perce vettem le töltőről. Azt ma kb. nyomkodtam összvissz fél órát kb. -
morpheuss12
tag
válasz
rgeorge #4113 üzenetére
Nekem akkor csinálta miután megnyitottam először az angry birds roost-ot- utána 2 napig fél napot bírt de be volt kapcsolva minden 3G , wifi , nfc. Mostanra letöröltem az angryt , kikapcsoltam az nfc-t és újra indítottam a telót. azóta (2 napja) beállt és jónak mondható. Tegnap este 6 órakor vettem le a töltőről azóta csak 40 % ot merült . Folyamatos 3G és wifi bekapcsolva. 3 db telefon hívás és kb 8 email ,eddig.
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz
rgeorge #3863 üzenetére
Titkon bíztam abban, hogy február végére, max. március - mondjuk - első hetére már elérhető lesz! Elég nagy az átfutási idő, sajnos! :\
# 3866 woland_y2k
Elnézést a tudatlanságért, nem tudtam!
Külföldi hírportálon olvastam valahol, erről hogy nemsokára megint lesz rá egy nagyobb volumenű ápdét hamarosan! Nem tudom igazolni azt, hogy a hír igaz-e vagy sem, de valami hasonlót írtak.
[ Szerkesztve ]
-
hcpety
tag
válasz
rgeorge #3768 üzenetére
Gyakorlatilag az első napon megvettem, amint kapható lett (december első vagy második hetében). Nem is tudtam, hogy független. Nekem nem szóltak, én meg nem próbáltam más kártyával... Mindenesetre jó hír, értékét növeli majd az eladásánál. Persze csak ha megérkezik a Catwalk vagy a L1000.
-
zsitvayb
tag
válasz
rgeorge #3094 üzenetére
Sziasztok,
Ebay-en amire azt írják, hogy jó 920, az ugye valószínűleg jó a 820-hoz? Gondolom igen, de szeretnék biztosra menni mielőtt megrendelem.Más, nálatok (920) tulajok, valaki nem találkozott olyannal portico update kapcsán, hogy letölti a frissítést, elkezdi csinálni, majd kiírja, hogy frissítés letöltve, de nem tudja megnyitni és a 8007000d hibakód. Próbáltam neten rákeresni, de nem nagyon találtam semmit.
-
zsoleer
senior tag
válasz
rgeorge #2099 üzenetére
Még egyenlöre nincsen komolyabb SW update itthon csak kint amcsiba PR1.1 elmeéletileg egy hónap múlva jön, de a nokia szoftok fognak frissülni pl a térkép! Gratulálok a készülékhez alapvetöen nagyon jó telefon csak ne lennének ezek a gyerekbetegségek
hát recsegés ropogás jelentkezik?
[ Szerkesztve ]
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz
rgeorge #1997 üzenetére
"SIM nélkül elindul?"
Gond nélkül, igen.
A névjegyen belül ezt írja, amik fontosabbak lehetnek, ezeket gyűjtöttem ki:
Szolgáltató: CV HU Sw variant 434.01
Operációs rendszer verzió: 8.0.9903.10
Belső vezérlőprogram: 1232.2109.1242.1001
Hardver verziószám: 1.0.0.0
Rádiókapcsolati szoftver verziószáma: 1.0.202041.3
Rendszerchip verziószáma: 8960"A kártya eredeti microSIM vagy "vágott" ?"
Origi Telenoros microSIM.
"Más telóban megy?"
Keresztanyám Nokia Lumia 610-ében gond nélkül felismerte a SIM kártyámat.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A finnek első Windows Phone 8-as készüléke király is lehetne, de a nagy igyekezetben túl nehézre sikerült az eszköz.
- Bontatlan, iPhone 16 Pro Max 256gb, natúr titán, 3 év garanciával, eladó!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (289)