Hirdetés
- Android szakmai topik
- Tasker
- Áprilisban várható az iOS 18.4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
Na lassan meg kell válnom ettől a telefontól, pedig 2 hét múlva 4 éves lesz, eddig a legjobb telefonom volt. Az USB port zárlatos lett fél éve, azóta csak Qi töltővel tudom tölteni (akkor lettem volna megb+ ha nem tudja a telefon ezt a wireless charging varázslatot). A rezgőmotor is kimúlt benne vagy 1 hónapja, a touch meg egyre gyakrabban hal meg, akkor pedig csak soft resettel lehet életre kelteni. Eddig még sikerült. Ja, a képernyő hangyásodás 1-2 havonta azóta is bejön, ez tuti FW vagy WP8.1 bug, nyilván javítva sosem lesz már. Akku is alig bírja már 1-2 napig, ha nem használom semmire. Nagyon kívánja már azt a kalapácsot, béke poraira.
Csak hát köszi dilletánsidióta Microsoft, nem tudok jó Windows phone-t venni, ha megdöglik ez a 920.
-
ricsip
addikt
3,5 év után múlt héten megsült az usb csatlakozója a telefonnak (valszeg rövidzár, tűzforró a bedugott kábel pár mp után). Illetve kb 2 hónapja meg heti legalább 1x megdöglik a touch része a kijelzőnek, kikapcsolni se tudom a telefont. Csak a power+ volume down segít. Ilyenkor orulok h nincs rajta 1 db hívás felvesz-letesz gomb se. Lassan érik a csere, de wm10-re biztos nem.
[ Szerkesztve ]
-
ricsip
addikt
válasz
ricsip #21849 üzenetére
Néhány további link, csak az archívum kedvéért:
http://www.extremetech.com/computing/221714-the-windows-10-store-has-a-serious-app-discovery-issue-and-its-developers-arent-pleased
itt meg 3 héttel ezelőtt a MSFT bizonygatja h. istenigazából most már minden tökéletesen rendben..... (KÉNE HOGY LEGYEN):
https://blogs.windows.com/buildingapps/2016/02/22/improvements-to-windows-store-apps-and-games-visibility/[ Szerkesztve ]
-
ricsip
addikt
válasz
kudzso #21808 üzenetére
Azért nem találsz meg semmit a store keresővel, mert a barom MSFT elb@szta a keresőt (is). Figyelem, nem újkeletű a seggfájás, 2012 szeptember óta nem képesek (vagy nem akarják) kijavítani.
Aztán persze valami "érthetetlen" okból a barmok (=MSFT) ezt nem szokták nagy dobra verni sehol mikor promózni kell a store-t, csak a "már 400+ ezer db app-nál járunk" bullshit van mindenhol.Csak néhány cikk a problémáról az elmúlt 3,5 évből:
http://www.digitaltrends.com/computing/5-reasons-why-the-windows-8-store-is-a-complete-mess/
http://www.fixedbyvonnie.com/2014/08/microsoft-windows-store-seriously-sucks/#.Vtw2w0aCuMY
http://betanews.com/2016/01/22/developer-windows-store-is-a-disaster/
http://www.neowin.net/news/microsoft-finally-acknowledges-that-the-windows-store-has-a-bunch-of-crap-appsJah, félreértés ne essék: MINDEN,amit a Windows store-rol írtak, a Windows PHONE store-ra is ugyanúgy vonatkozik.
-
ricsip
addikt
válasz
gyurkikrisz #21758 üzenetére
Amikor kijött a 8.1.2, akkor még 2 éves alig múlt. De mindegy is, sok <1 éves telefonra sincs 8.1.2, szóval bullshit az "elavult" kifogást emlegetni. Főleg mivel trükkel fel lehetett rá erőszakolni, és mit tesz isten működött 6 hónapig hibamentesen. Az h. not supported volt leszarom, ismerem az MSFT hozzáállását a not supported, not tested, not recommended bermudaháromszögben.
[ Szerkesztve ]
-
ricsip
addikt
válasz
btudos #21756 üzenetére
" 8.1 Update 2 megoldasa sokkal jobb, ott is rend van."
Csak hálistennek a fejesek ott a redmondi elmegyógyintézetben úgy döntöttek, kussolás van parasztok, ne kelljen az nektek!
Ha az updateket vesszük, 10 hónapja nem jött ki lóf*sz se 8.1-re: januári volt az utolsó 8.1.1.valami, a 8.1.2-t ugye csak az a pár kiváltságos telefontípus kapta meg, amit jónak láttak odaát. A 8.x Pfd-t meg a szokásos sunyi cinikus hallgatással gyakorlatilag megszüntették azóta.
-
ricsip
addikt
válasz
ricsip #21729 üzenetére
(Ha érdekel rajtam kívül bárkit is: kb. 5 perc volt az egész)
Következő lépésként unregisztráltam magam a PFD app-ban, mielőtt ki tudott volna menni az update szerverre a W10 bétáért. Meglássuk sikerült-e átvernem. Azért hiányzanak a nem részletezett javítások a GDR2-ből, biztos vol olyan bugfix ami érint csak az idióták Redmondban úgy gondolják nem jár a consumer piacra még a changelog lehetősége sem. (Rohadjanak meg)
[ Szerkesztve ]
-
ricsip
addikt
válasz
Tomy Yayo #21716 üzenetére
no megvolt a lagzi, johet megint a telefon:
Kicsit bővebben aruldd mar el h
mire is gondolsz itt 8.1-re való visszavaltas alatt mert tenyleg nem ertem mire utalsz.
Windows Phone recovery mint irtam mar megvolt, most 8.1.1-én van, én errol szeretnek 8.1.2-re eljutni anelkul h. a 10-es megjekenjen az update chain során.[ Szerkesztve ]
-
ricsip
addikt
Tegnap este megtörtént, ami elkerülhetetlen volt: véletlenül rányomtam a naponta
bepofátlankodó w10 update nyaggatós gombra (ugye anno a 8.1.2 után nem voltam elég gyors, és
beakadt neki a lemez h. tovább akar vinni 10-re, amit viszont nem okéztam le a mai napig). Sajnos ez most tényleg végig is ment, hiába lőttem ki a mobilnetet és a wifit lóhalálában, csendben sunyin várt amíg vagyok annyit wifin h csak sikerült lehúznia a teljes csomagot, és képembe tolta h. namostakkor 2 nap múlva mindenképp újraindul csinálhatok amit akarok.
Szerencsére az ápr. elejei fos-bétára upgradelt, ami anno zsákútca volt hard-reset nélkül, szóval 2,5 év után először nekem is muszáj volt.Megpróbáltam megint GDR2-re eljutni, de most már vmi Developer preview config update-t akar nekem felrakni (erre eddig nem emlékeztem).
Ezt nyugodtan engedjem, v. ez már a direkt-w10-re ugrásnak ágyazott meg? -
ricsip
addikt
válasz
tejeskifly #21690 üzenetére
Az akku csere 10 éve volt "divat"
Igen, mert tisztelt tetves gyártók lenyomták az emberek torkán a "szétszedhetetlen" cserélhetetlen javíthatatlan veddmeg-használd1kisideig-majddobdel filozófia alapján gyártott, mérnöki precizitással 2 év +1 kicsi élettartamúra belőtt veszélyeshulladékot. Az meg h. a népek 2 évente telefont cserélnek köszönhető annak is h. a rajta futó szoftvert a központból precízen adagoltan lehet tönkretenni, és 2 év után már ne is számíts javításra, csak lerontásra. Ördögien ki van találva ez a mókuskerék, amibe ha 1x belépsz, többet nem szabadulsz csak ha (szoftver) gyártót váltasz, ott meg kezdődik az egész elölről. Ugyanazt másolja egymásról a Google, Apple, MS, egyik se különbb.
Surface RT 3 éves sincs még, de már nem kap Windows 10-et
Nexus4 3 éves sincs, de már nem kap Android 6-otEzzel szemben internet-szerte meg lakossági fogyasztók istenítik a kapitalista gyártókat akik kikúrnak velük is, csak vmi szürkehályog miatt ők ezt nem látják (kivéve azokat akikről kiderült h. a gyártó alkalmazásában trollkodnak főállásban fizetésért).
[ Szerkesztve ]
-
-
ricsip
addikt
válasz
kory24 #21681 üzenetére
Talán már az 1A töltőáram is sok az akkunak hosszú távon, de hát fél napig nem lehet várni 1 feltöltésre, szóval valahol kompromisszumot kell kötni az akku élettartam és a töltési idő között. A 2A viszont már biztos sok, mondjuk azt nem tudom hogyan működik ezeknek az eszközöknek a töltésvezérlő elektronikája: ha töltés közben használom is intenzíven, vajon az akkut merítik-töltik sűrű egymásutánban, v. neadjisten tudja bypassolni az akkut a töltő és a belső elektronika között ebben az esetben?
-
ricsip
addikt
válasz
gyurkikrisz #21652 üzenetére
Nem akarok HR-t nyomni, hacsak nem jön ki még valami 8.1-re amit a beragadt 10-es béta update miatt már nem tudnék rátenni. Máskülönben meg naponta 1x rányomom az értesítésre a cancel-t, v. csak lehúzom az értesítési listát és így többet már nem látszik az ikonja a fenti sávban.
-
ricsip
addikt
válasz
Воланд #21648 üzenetére
Értem. Akkor nagy hibát nem csináltam a GDR2 ráerőszakolásával, különben gyak.lag 1 éves tetszhalott állapotban lett volna befagyva a 10-esig, a GDR2-ben pedig van jópár olyan dolog amit viszont használok napi szinten.
Csak azt a nyavalyás naponta felugró update-to-10-beta figyelmeztetést tudnám valahogy kiírtani belőle
[ Szerkesztve ]
-
-
ricsip
addikt
válasz
moleculez #21630 üzenetére
legközelebb hasonló vásárláskor nem odaadni a lóvét amíg a helyszínen ki nem próbált és nem teljesen működőképes a termék. Hordozhazó mikroszámítógépről beszélünk, nem egy doboz gyufáról! Kb. 500 féle hibajelenség előfordulhat rajta. Ha boltban lett véve, vissza kell vinni. Ha aluljáróban (az adócsaló, szürkeimportos és lopott telefonok orvgazdája GSM boltok is ezt a színvonalat képviselik a szememben) akkor sok jóra ne számíts. Esetleg kitisztítani a sim kártya csatlakozóit. Vágott micro sim került bele v. gyárilag micro sim?
-
ricsip
addikt
Nfc csak akkor sugaroz ha bekapcsolt a kepernyo es fel is van oldva. Ha a futasido nagy reszeben kikapcsolt kepernyovel megy a telefon, akkor az nfc hatasa közel 0.
Amugy en is letiltottam az egész nfc-t a g€cibe, mert haszontalan az androidhoz kepest, csak az akkut meriti ertelmetlenul. Annyit nem lehet vele megcsinalni h. ki/be kapcsoljam vele a wifit. Nem nagyon van rola visszajelzes nemzetkozi forumon h. a redmondi barmok a wp10-ben hozzanyultak volna a perpill 8.1 alatt eleg kasztrált nfc képességeihez.
[ Szerkesztve ]
-
ricsip
addikt
válasz
btudos #21505 üzenetére
"Egyébként gondolom a feketéről még azt gondolják, el lehet adni annyiért, sokkal többször akciózzák a színes Nokia cuccokat."
Ezt nem tudom megérteni miért félnek a népek 1-2 kevésbbé tarka színtől, én egy ciánkéket vettem tegnap és teljesen pofás egy sima feketéhez képest. Mondjuk a fehér is szép. Rózsaszínt-lilát-vérvöröset-neonzöldet azért már nem vennék...
[ Szerkesztve ]
-
ricsip
addikt
Hogy legyen némi hasznos is: GDR2 tapasztalatok
Először a pozitív:
- szimpatikus a setting-ek csoportosítása. más kérdés h. megint lehet memórizálni az MS melyik beállítást melyik kategóriába sorolta. Egy ABC sorrendezés, mint az appoknál, szerintem egyszerűbb lenne, de mindegy. VISZONT: eltűntek a settings-ben balrahúzásra előjövő 2. oldalon levő lehetőségek, helyette pl. a store settings végre bekerült a store app alá, IE settings mostmár csak IE appból elérhető, a contacts is eltűnt csak app listből érthető el, térképek, pénztárca stb. mind csak a saját app-juk settings-ből elérhető- A BT billentyűzetet még nem tudtam kipróbálni, bár mintha azt írták volna róla, h. nem tűnik el az on-screen keyboard, tehát nem nyerünk vele jobb olvashatóságot.
- Szerkeszthető a telefon neve a névjegy alól. Ideje volt, de nem forradalmi fícsör.
Negatív:
- vártam volna h. legyen vmi előrelépés a háttérben, de a mobil youtube oldalon az IE (mobile mode) továbbra is crashel parancsra, szinte percek után. Illetve már annyira akadozik az UI az m.youtube-nál, mintha még jobban rámentek volna a WP szívatásra: mikor kiválasztok 1 videót lejátszásra, sok-másodpercek kellenek neki az oldal betöltődése után h. kirajzolja az UI-n a videó lejátszó box helyét. Majd további sokmásodpercek után magát a videó kezdőképkockáját is belerakja. Ezután play-re nyomva van h. elkezdi a lejátszást (van hang), kép meg hosszú másodpercekig semmi, nézem az üres fekete box-ot. Olyan élmény mintha a desktop verziót hasznánám, az már 1 éve is borzasztó volt.
Akinek van valami táposabb dualcore/quadcore 830 / 930 / 1520 azoknál is ilyen szar?
Ja, szintén IE bug: a balra szkrollozás bug is megmaradt változatlanul :S
- app permissions: primitív, kezdetleges. Jó h. lett, de a location-t valahogy "véletlenül" pont "kifelejtették" belőle.
Utóírat: ha nem voltál elég gyors, és a GDR2 telepítés utáni restart után hagytad h. megtalálja a sorban következő (esetünkben WP10 béta) update-t is, hiába nem engedted neki letölteni, az új update létezésének tényét többet nem felejti el a telefon, csak hard reset után. Azaz nem tudom van-e rá mód WP8.x alatt hogy lehet lebeszélni róla h. ne akarja minden adandó alkalommal feltenni azt is amint lehetősége lenne rá, anélkül h. factory resetelni kellene a telefont.
[ Szerkesztve ]
-
ricsip
addikt
válasz
lorinser #21411 üzenetére
Jó lenne ha a fórum motor támogatná a hasznos hozzászólások felpontozását, mert akkor a 21 ezer poszt között 1 egyszerű szűrővel ki lehetne szelektálni azt a 2-300at amiben volt értékes információ. A többi 20700-at meg nem kellene végigolvasni (feleslegesen) az új embereknek.
[ Szerkesztve ]
-
-
ricsip
addikt
Nekem is csinálja, szerintem 8.1 legelső béta óta --> azaz saccperkb. tavaly ápr. óta.
Nem fogom tudni megtalálni a linket, de mintha vmi külföldi fórumban írták volna az okát: vmi IE11 CSS bug miatt balra akar weboldalakat igazítani, és amikor nyomod az újaddal a képernyőt, akkor lehetősége van mozgatni a tartalmat, és ezért úszik balra az egész kép. Gondolom már csak WP10-ben lesz javítva, 8.1-ben soha.
[ Szerkesztve ]
-
ricsip
addikt
https://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/apps/dn629255.aspx
Test and troubleshoot apps with the Windows Phone Developer Power Tools
All three Power Tools share the following features.
You can test an app running in the emulator or on a Windows Phone 8.1 connected device.
When you're testing on a device, you can disconnect the device and the tools continue to run. Then you can use your phone and test your app under normal conditions. Later you can reconnect the device and analyze the output.
Ha ezt így idekopizod az 1szem screenshot - 0 szöveg helyett, akkor nem-developer ember is tudná mire gondoltál. Ugyanis ez nem developr fórum, hanem enduser fórum.
[ Szerkesztve ]
-
ricsip
addikt
válasz
jockas #21293 üzenetére
+1
kellett már ez nagyon, mint a falat kenyér! Sötétben kisütötte az ember szemét az a rohadt háttérvilágítás.
Amúgy érdekes, nekem is leszedte (deaktiválni kellett a PFD-t, ami 1 vicc szerintem de mindegy), közben a weboldalon még a régi van kint így tegnap este óta is.
-
ricsip
addikt
WP10 béta terítés margójára 1 vicces-mémes videó, az előbb találtam:
Microsoft Employee recounts Windows 10 for Phones Technical Preview Release Day
http://goo.gl/2HtS9Z[ Szerkesztve ]
-
ricsip
addikt
válasz
Downsampling #21236 üzenetére
Beállítások / Settings --> Érintés/ Touch --> Navigációs sáv: Rezgés navigációs gombok használatakor: ON/OFF ?
-
ricsip
addikt
válasz
Khan13 #21221 üzenetére
"mert amilyen lassan terjedt az előző két frissítés, azt alapul véve, addigra kijön a W10"
Nem azért van a béta program, h. ki lehessen kerülni a tetves szolgáltatót? Engem nem érdekel ha hivatalosan soha nem jön ki WP8.1.2, ha megkapom nemhivatalos bétában már az is elég. A WP10 még 12 hónap szerintem, a WP8.x béta program meg közben szép csendben sunyiban -olyan szokásos gerinctelen Microsoft módon- megszűnt?
-
ricsip
addikt
Akinek már OS version 8.10.14234.375 van, annak még csinálja a notif. center le/fel húzásánál h. a mobile data-t aktívnak írja akkor is ha inaktívnak kellene lennie? Nekem folyton ezt csinálja 1. lehúzáskor, felhúzom majd ismét le és akkor már korrektül nemaktív-nak mutatja.
-
-
ricsip
addikt
válasz
jockas #21007 üzenetére
Jah.. PappI... igazgató az istenadta, azt bullshittel amit akar (pontosabban amit a gazdái adnak a szájába redmondból), 1 szavát nem hiszem el ennek az embernek (sem).
"Kell majd új gépet vennünk a Windows 10-hez?
Nem, ahogy a Windows 8-hoz sem kellett: egy olyan PC-n, ami Windows 7-et futtat, működik a Windows 8 és a 8.1 is. Az az eszköz, ami Windows 8.1-et futtat, a Windows 10-et is futtatni fogja a jelenlegi ismereteink alapján, legyen szó PC-ről, tabletről vagy az úgynevett 2-in-1 eszközökről, amilyen a Acer Aspire Switch vagy a Surface, tehát a billentyűzettel ellátott tablet. A Window 7 óta nem változott a hardverkövetelmény, ez éppen ezért nagyon előnyös a felhasználók szempontjából."Jah, persze! Azt meg gondosan kikerülte h. "csak" a driver-t nem fogják megírni majd a 2 éves hw-hez, szóval ugyanaz lesz mint amit ma is látsz: a gép perfektül elviszi a 7-est, szóval ezzel a logikával a 8-ast is kéne nekie, csak az a fránya driver valahogy nincs fent a gyártó oldalán, így végül mégsem fog menni a gépen a 8-as. Lehet jogászkodni akkor ki is hazudott, PappI-ka.
"Itthon pont a Microsoft legjobb, akár laptopot is kiváltó gépeit, a Surface-eket nem lehet megvenni. Mi ennek az oka?"
---> válasz: 1 bekezdésnyi bullshit. A Surface1/2-t 2012 októberében mutatták be, oszt még ma se lehet kapni (azóta már meg is szűntették).
[ Szerkesztve ]
-
-
ricsip
addikt
válasz
nicu71 #20914 üzenetére
Nem értek a hangcuccok lelkivilágához, de pusztán az ált. iskolai fizika tananyag alapján az várható, ha I = U / R képlet alapján az R-et csökkented pl. 33%-al (32 helyett 24 Ohm), akkor az 33%-al nagyobb áramleadással jár, ami már károsíthatja az elektronikáját a telefonnak (gondolatkísérlet: mi történik ha az R lemegy 0 közelébe? Azt is megeszi a telefon erősítője vidáman?)
-
ricsip
addikt
Rakd fel a legutolsó beta OS-t, abban már rakhatsz mobilnet toggle gombot a quick settings oldalra, egész túrhető megoldás.
Viszont nekem mikor lehúzom a quick settings ablakot, gyakran úgy jelzi h. aktív a mobilnet, de he felhúz-lehúz, már újrarajzolja az ikon státuszát és helyesen mutatja h. deaktivált.
-
ricsip
addikt
-
ricsip
addikt
Kicsit off (az 530-as topikban nem értettek hozzá):
530-as (RM-1019_1028) "CEE Area SW variant"-hoz melyik ország melyik szolgáltatós sora alapján jön majd a denim?
-
ricsip
addikt
válasz
dredd17 #20846 üzenetére
Igazán rakhattak volna egy pici értesítési LED-et a telefonba vagy legalább a Windows gomb pislákolhatna
2 éve (a wp8 piacra dobásának napja óta) ezt üvölti a nép, de a redmondi lunatic-ok nem hallják meg, hiába tolják a "we heard your feedback loud and clear" bullshitet pár havonta, süketek azok ott nagyrészt mint a s€gg.
Felröppent még talán tavaly tavasszal, hogy lesz ilyen villogás a gombokon, vmi kamuvideó is körbejárt youtubeon, aztán csak kiderült h. kacsa az egész, v. vmi engineering sample 925-ös volt talán. De a lényeg h. mai napig semmi nem lett belőle.
[ Szerkesztve ]
-
ricsip
addikt
válasz
gyurkikrisz #20832 üzenetére
Este nem nagyon tudok nézni telefonon semmit mert a sötétben a fehér led-ek bevilágítják az egész hálószobát és ha még engem nem is zavarna (de, amúgy engem is rohadtul zavar) a párom is felébred a fényre azonnal.
Opciókat a népnek, redmondi bunkók, opciókat adjatok!
-
ricsip
addikt
Rosszul emlékszem h. régen, ha takarékos módba tettem ezt az átkozott telefont, akkor kikapcsolta ezeket a sötétben szemkisütő fehéren világító gombokat? Úgy látszik már ez a képesség is a múlté.
-
ricsip
addikt
válasz
Tomy Yayo #20786 üzenetére
+nekem még az is rémlik 8.0-s időkből, h. csak sd kártyáról lehetett a telefonra installni. Mivel pedig a 920-ban nincs SD kártya...
A store-ba ilyen sd kártyáról telepítés elején is beszól, és ha lopott a csomag v. már törölték a store-ból, akkor is elhasal
Ez a letöltött csomag kézzel feltelepítése csak developereknek lehet érdekes, a sok korlátoltság miatt elnem bírom képzelni más mire használhatná. Bájos volt ahogy az MS a 8.0 megjelenésekor promózta ezt a fícsört is, miközben magukban sunnyogtak már akkor mivel tisztában voltak vele mire fogja tudni használni az átlag wp-tulaj (semmire). -
ricsip
addikt
válasz
Bogyó bá' #20763 üzenetére
Idióta Telenoros üzletkötő nálunk múlt héten (céges flotta) mondta:
- 4G-hez kell vadiúj SIM kártya (pár hónapja kaptak újat néhányan.. igen, azt is mind le KÉNE cserélni.. kössz)
- x ezer HUF/hó csak azért h. 4G-enabled legyen a szolgáltatás
- mellesleg a 2 év szerződés lejárta után automatikusan újrakötődött +2 évre. 60 nappal lejárat előtt kellett volna felbontani. Nyilván senki nem olvasta el az apróbetűst, nyilván senki nem tartotta számon a cégben, és nyilván a Telenoros üzletkötő nem jött 61 nappal előtte hozzánk h. emlékeztessen erre. Nyilván ki hibázott, de akkor is.
-+grátisz: és a szokásos gyatra lefedettség az irodaházban marad változatlan.Nagyjából nem erőltette meg magát h. újrakössük náluk, így viszont a T lehet átvesz minket és a bünti egy részét is átvállalják Telenortól. Telenor, idióták.
Ennyt a csúcsszuper 4G-rűl.[ Szerkesztve ]
-
ricsip
addikt
Tudtok ajánlani qi töltőt ami nem 10+ ezer Ft és mégis működik, teszi a dolgát?
Nem látom egy tekercs / transzformátor műanyag házban USB kábellel és 2 dzínes LED-el mióta lett ennyi pénz? Vagy ki kell termelni a licenszdíját ennek a forradalmi innovációnak amit légréses transzformátor néven ismer a világ már 100+ éve?
-
ricsip
addikt
-
ricsip
addikt
válasz
ricsip #20604 üzenetére
Megtaláltam:
http://here.com/help/wp8/drive/all
In which countries is HERE Drive's My Commute feature available?
The My Commute feature is currently available in the countries below:
Australia
Austria
Belgium
Brazil
Canada
Denmark
Finland
France
Germany
India
Ireland
Italy
Luxembourg
Mexico
Netherlands
Norway
Poland
Portugal
Russia
South Africa
Spain
Switzerland
Turkey
UK
Ukraine
United StatesMore countries are added later as over-the-air updates.
Érthetetlen miért nincs nálunk ilyen my commute (SIM kártya országához kötik a menüpont megjelenítését szóval nem elég a country átállítását hazudni), mikor a traffic info már hónapok óta megjelent.
http://here.com/traffic/
itt megintcsak nincs Hungary, holott a térképen már látszik a forgalom Mo.-n is. -
ricsip
addikt
Here Drive+ -ra hol találok "My commute" supported országok listáját?
http://360.here.com/2013/07/31/how-to-use-my-commute-on-windows-phone-8/
ez alapján Mo. természetesen nincs benne, de a poszt kb. 1,5 éves és kíváncsi lennék azóta lett-e előrelépés? Sem a here.com-on, sem a 360.here.com-on nem találtam országlistát My commute-ra.
-
ricsip
addikt
Azon kívül h. megint dolgozott majd' 1 órát az alkalmazások újratelepítésével (az előző ciánosított 8.1 re-updatenél szerencsére nem csinálta meg), azon kívül nem tapasztaltam változást. De valójában nem is ígértek semmi ilyesmit,szóval kb. béka segge magasságú volt az elvárásom.
-
ricsip
addikt
válasz
Khan13 #20390 üzenetére
ON
WP8-on nem tudod IE-ben kezelni a javascript beállításait (azaz mindig ENABLED). Használj alternatív böngészőt, amelyik tudja letiltani/engedélyezni (ha készített ilyet valaki is WP-re egyáltalán..).
Excel-tiltásról sem tudok, szóval esélyes h. megsérült az OS a flash-en.Némileg kapcsolódik.
8.0 GDR2 környékén (kb. 1 éve) kaptam Exchange 2010 Activesync profilt, azóta anyázok h. az Android meg az alma is képes intelligensen és részletesen kiírni, h. a cég milyen korlátozásokat erőltet a saját tulajdonú telefonomra ha elfogadom, miközben pont a fostos saját mobil oprendszerük nem mutat meg 1 rohadt beállítást sem ami alkalmazódni fog ha elfogadom a (saját házon belüli email szoftverük által hozott) EAS aktiválást.
Az IT nálunk a csigazabálóknál van (multi), annyit nem tudtam kiverni 1 év alatt belőlük h. áruljátok már el b+ miket aktiváltok az Exchange mobil policy-ben, de semmi, szarnak az ember fejére. Magamtól annyit vettem észre, hogy lett PIN policy (kötelező lett beállítani, amint nekiálltam az EAS setupnak nem engedett tovább addig), 6 havonta lejár (szintén saját tapasztalat), nem engedi az előző 8-at újrahasználni (szintén saját tapasztalat) szerencsére nincs megkötve a változtatások közöt kötelező minimális időtartam, azaz kb. 2 perc alatt 6 változtatás után visszaállt a rend. Viszont nem tudtam kideríteni még mi más aktiválódott, ez a fos oprendszer pedig nem árulja el sehogyanJah, és a végére: itt a lista h. pl. Exchange2013 mobile device policy-ből mit enged b*sztatni az IT a telefonodon:
http://technet.microsoft.com/en-us/library/bb123756%28v=exchg.150%29.aspx
Ha valami ismeretlen 3rd party cuccot használ az IT, akkor felteszem kezeimet...
[ Szerkesztve ]
-
ricsip
addikt
válasz
Khan13 #20358 üzenetére
Már pont akartam írni mekkora fasság h. nem tudok betenni saját képet a lockscreenre, és mivel a glance nem jelenít meg képet, ahelyett oda meg mehetne az időjárás. De mondjuk ez annyira nem bosszantot fel, mert egyáltalán még van glance, lehet h. wp10ben már nem is lesz (új telefonok nem mind tudják stb. miatt)
-
ricsip
addikt
Simán számolhatsz 2% / órát, és az még pont jónak vehető. Akkura sokkal kevesebb garancia van, látram már 180 napot és 90-wt is, mikor magára az eszközre volt 2 év.
Amugy rányomtam én is most már lesz ami lesz lesz@rom alapon a visszamenőleges updateket, 20 percet karistolt megint, lelki szemem előtt már láttam h. a 8.1.0 jön vissza es megimt ereszthetek rá 5 másikat zsinorban, fél nap minusz. Szerencsére nem ez történt, 8.1.1 legutolso van rajta továbbra is, és most már nem virítanak ott a 6 hónapos régiek.
Kicsit off:
nézni akartam videót egy win8.1-en, erre latom h. ELTŰNT az összes play/pause control, beletekerési lehetőség, és az eltelt idő számláló. WTF ?? Nagyon elvakult MS fanatiknak kell lennem, h. azt tudjam mondani, ezek a barmok tudják mit csinálnak ott Redmondban. Direkt megnéztem, legutolsó store verzió futott. Azt már mondani se merem, h. a szünetelt videóról átváltok másik app-ba, majd vissza, akkor megint a főképernyőn találom magam, és megint megnyitva ua. a videot, természetesen NEM jegyezte meg hol járt, kezdi az elejéről.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A finnek első Windows Phone 8-as készüléke király is lehetne, de a nagy igyekezetben túl nehézre sikerült az eszköz.
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21+ 5g
- iPhone 11 Pro 64 GB, független, Midnight Green karcmentes állapot
- Hibátlan Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Picific Blue ! 1 Hó Jótállás
- Karcmentes 1Hónapos Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarin 1OO% ! 11Hó nemzetközi APPLE GARANCiA
- gyakorlatilag ÚJ Apple iPhone 16 128GB Ultramarin 1OO% ! 11Hó nemzetközi APPLE GARANCiA