Hirdetés
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung topic
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pushalias #20696 üzenetére
Felreertes.
Ha a CA-100 kabellel tudom tolteni a headsetet, akkor a headset tolteset atkoltoztetem a gep egyik usb portjara, ezzel felszabadul az agyam melletti konnektor es oda mehet a vezetek nelkuli tolto rendes 230-as csatlkozassal. Ha minden igaz, ez lesz a megoldas. -
pushalias
addikt
válasz
Pttypang #20695 üzenetére
Ha előlapiba dugod, akkor ennél még kevesebb is a minimum, nem emlékszem fejből, ilyen 300 mA körül van.
Az a helyzet, így nem érdemes számolni, mert ez így nem számolás, hanem pesszimista hasraütés. Lemeríted nullára, rádugod, méred az időt, utána legalább saccolni tudsz. Ha 2-3 óra alatt feltölt, akkor a vezeték nélkülivel meg a headsettel sem lesz probléma. Ha viszont több, mint 5-6 óra, akkor a headset talán még csak-csak, a vezeték nélküli töltő viszont felejtős.
-
Visszaterve Push, a kinai ebayes Qi toltore 2A van irva max aramfelvetelnek, tegyuk fel, hogy stimmel a rairt ertek.
Most nezem, hogy a dt-903 pl 2,5A, a dt-601 meg 1,7A aramfelvetellel rendelkezik max a nokia honlapja szerint. Nem tudom, milyen merteku kulonbseg lehet a hatasfokban, de gondolkozom, hogy mennyire hasznos ez a dolog. Egyaltalan egy sima usb aramaval elindul a draga vajon? (tegyuk fel, pl az elolapi portrol 500mA jon le, inkabb pesszimista tippnek)[ Szerkesztve ]
-
Simtu
senior tag
válasz
Pikkolo^^ #20684 üzenetére
Dehogy kell. Nem igazán érdekli őket, csak ne legyen negatív értékelésük. Én idén már többször kaptam vissza pénzt és az árut sem kellett visszaküldeni, pedig volt, hogy pár ezer forintos cuccról volt szó.
Szerk.: hidd el, nem te leszel az első, aki reklamál náluk. Nem fog bennük felmerülni, hogy biztos csak átverés.
[ Szerkesztve ]
-
pushalias
addikt
-
pushalias
addikt
válasz
Pikkolo^^ #20678 üzenetére
Én nem veszek fóliát, mert felesleges pénzkidobásnak tartom.
Figyelni kell a többi vevő visszajelzéseit, ha nem adnak meg pontos mértetet akkor nem veszed meg, szóval ha eléggé akar, akkor az ember tud ám saját magán segíteni.
Egyébként azt írtad, négyből háromszor nem stimmelt a méret. No, akkor rendeld a negyediket. Ha meg ugyanaz a termék: amikor először jött nem megfelelő méretben, én azonnal kerestem volna másikat.
[ Szerkesztve ]
-
woolwich
tag
Üdv.
Tudtok ajánlani valami használható fóliát 920-ra?
Most szedtem le az előzőt, igaz nem érte be teljesen a kijelzőt, de legalább rendesen rajta volt majd egy évig. Múlt héten vettem egyet ami szélesebb, csak hát a domború üveg miatt mindkét szélén bemegy alá minden kosz.
Előre is köszönöm! -
Amacs
aktív tag
Sziasztok!
Szoftverfrissítéssel egybekötött kijelzőcsere óta tapasztalom, merre keressem a problémát a készülékben?
RM-820 ATT-ről lett RM-821-re frissítve, ez okozhat ehhez hasonlót?Üdv,
Amacs -
válasz
dredd17 #20664 üzenetére
Erre a mobilra szerintem már semmi olyat, amit az ember szívesen használ majd. Ne értsetek félre, imádom a 920-ast, nem is cserélem le még nagyjából 1 évig, de szerintem az új rendszer érkeztével óhatatlanul visszaesik majd a teljesítménye, így nagyon remélem, hogy nem lesz majd kötelező frissíteni.
Ha androidos telefon lenne, már vélhetően a 8.1-nél is akadna a szíj, de rendesen. Szerencsére ezen a platformon (mostanában) nem kell félévente telefont cserélni.
[ Szerkesztve ]
-
Zoli133
addikt
Visszakaptam a telefont szervizből. (cseréltek házat)
Szinte el is felejtettem milyen szép volt új korában. -
Khan13
senior tag
válasz
pushalias #20659 üzenetére
Azt az év végét hol hallottad? Nagyon jó esetben PfD csatornán jön idén, mert az Update 1 és Denim is a legtöbb készülékre decemberre, de inkább januárra várható (WCentral, wmpowerusers).
A korábbi terv valóban az volt, hogy még idén lesz Update 2, de ott az Update 1 is korábbra volt dátumozva. -
Khan13
senior tag
válasz
ricsip #20655 üzenetére
Most az az aktuális pletyka, hogy januárban kijön a többi készülékre (aztán még a régió és szolgáltató beleszól ebbe). Az Update 2 simán jöhet tavasszal, a Windows 10 nyár végén (már firmware is lesz elvileg a PfD-ben).
Aztán a majd kiderül, ez hogy fog kinézni a gyakorlatban. -
ricsip
addikt
-
pushalias
addikt
válasz
Bogyó bá' #20648 üzenetére
„Additionally, there is a Battery Charging Specification (Version 1.2 – December 2010), which increases the power handling capability to 1.5 A but does not allow concurrent data transmission. The Battery Charging Specification requires that the physical ports themselves be capable of handling 5 A of current but the specification limits the maximum current drawn to 1.5 A.”
Ez az USB 2.0-hoz volt kiegészítés.
Ha akarod, letöltheted a specifikációt.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Pttypang #20645 üzenetére
Két hónapja rendeltem ilyet, ettől az eladótól, teljesen jól megy vele a 920. Kettőt is rendeltem azonnal, legyen vésztartalék. USB2.0-ról hajtom alapesetben, ráadásul előlapi portról, szóval semmi extra táp, lazán elbírja. A telefon mellé adott microUSB-s fali töltővel is műxik.
A két darab ingyen postával együtt került 3600 forintba. Ráadásul még jól is néz ki; szubjektív, de nekem jobban bejön, mint a klasszikus téglalap forma. Viszonylag el is lehet találni elsőre, hogy hol tölt, de egy kis LED is tájékoztat a telefon csippanásán túl arról, hogy megindult-e a töltés.
Amii a töltés sebességét illeti, valamelyest lassabb, mint a kábeles megoldás, de bőven vállalható. Ha a piros/kéd LED fehér lenne a cucc elején, és nem vakítana, mint a vadállat, még jobb lenne.
[ Szerkesztve ]
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
pushalias #20638 üzenetére
Rajta vagyok az ügyön
Vaterán venni akartam egyet, csak az az aukció kiírt vége előtt 40 másodperccel úgy döntött, hogy akkor én most nem licitálhatok, és elvitte a mádik. Pedig olyan áron lett volna mint egyenesen Kínából.
Estére mindenképp arra tenném fel, ha lenne, mert úgyis feltölt. Meg mert király.
[ Szerkesztve ]
-
pushalias
addikt
Hát gyerekek, mindenki vegyen csí töltőt. Jó, jó, lassabban tölt, de cserébe sokkal kényelmesebb és nincs tipródás sötétben, hogy hogy is forgassam az USB-t.
-
jockas
senior tag
válasz
Khan13 #20631 üzenetére
Én is mindenképpen számítok új kínálatra (kellenek a Nokia név nélküli Lumiák és az x30-as széria sem lett túl nagy szám...és akkor még finoman fejeztem ki magam
).
A 1020 utódját (ha jól tudom az lett volna a McLaren) nem adják ki (legalábbis amit a Nokia utódnak szánt)...talán a MS kitalál egy másik utódot. Már ha ők is szándékoznak ilyen speciális Lumiát tartani a kínálatban...
-
∂яσнυη
senior tag
Üdv!
Kérdezném azokat, akik mostanában cseréltek aksit, hogy javult e az üzemidő? És ha igen mennyivel? -
jockas
senior tag
válasz
dredd17 #20625 üzenetére
Ha jövőre és hosszabb távra tervezel készüléket venni, akkor egyiket sem.
1020: Már most megvontak pár újdonságot
830: 920 utódként nem jöhet számításba, szerintem (kicsit jobb kamera)Jelenleg a 930 lehetne a legjobb választás, ha nem probléma, hogy AMOLED és/vagy nincs benne Glance. Jövőre jön a Windows 10, amihez jönnek új készülékek (már ha lehet hinni a jelenlegi "pletykáknak", illetve jövőre kellene már hozni valami újat). Idén a 930-ra szavaznék, ha a fent említett dolgok nem problémásak neked. Egyébként meg ne a jelenlegi készülékkínálatból keress utódot!
Egy 1020 utód már eléggé szükséges lesz a MS-nak, ha továbbra is szeretnének ilyen speciális készüléket a kínálatukba.
-
Bukk900
őstag
válasz
dredd17 #20625 üzenetére
Én is hasonló helyzetben vagyok. Nekem szinte tökéletes a 920, gyors, megbízható, nem kellett még egy nap kétszer töltenem, egyedül a kamerája gyenge. Emiatt tervben van a cseréje jövőre.
A 830-at kizárnám a kis szenzor miatt, hasonlóan grízes, szemcsés képeket lő, jobb vonalélességgel.
A 1020-nak mostanra baráti ára lett, a legjobb fotók ezzel készíthetőek, de lassú a képfeldolgozása, kérdéses, hogy a gyengébb hardvere miatt milyen lesz a szoftveres támogatása a jövőben. Talán a következő hónapokban kiderül.
A 930 tűnik hosszú távra jó választásnak, kamerája megfelelő, jövő nyárra ennek is 90k köré megy az ára. Az idő majd segít választani. És megvan az esélye, ha nem is sok, hogy jövőre kiad a MS egy 4,3"-os középkategóriás, nagyszenzoros pureviewet! -
dredd17
tag
Sziasztok! Jövőre szeretném lecserélni a 920-amat, de nem tudom, hogy mit lenne érdemes venni! Gondolkoztam 1020-on 830-on 930-on! Szerintetek? Nem gerjedek a procira vagy a RAM nagyságára, inkább csak az a lényeg, hogy jó képeket készítsen és az akkumulátor kibírja kb. másfél napot! Minden észrevételt örömmel fogadok!
-
losilee1337
aktív tag
válasz
gyurkikrisz #20619 üzenetére
Van valahol le irás droidos voltam meg iphon winmobil most van csak
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
losilee1337 #20618 üzenetére
Flashelj fel egy magyar romot nsu-val
-
losilee1337
aktív tag
Üdv érdeklödnék hogy lehete magyarositani egy att-és lumia 920 ast,eladni szeretném és igény lenne a magyar nyelvre.
-
werttzui
addikt
Lesz mostanság valami frissítés 920-ra?
-
ricsip
addikt
válasz
ricsip #20604 üzenetére
Megtaláltam:
http://here.com/help/wp8/drive/all
In which countries is HERE Drive's My Commute feature available?
The My Commute feature is currently available in the countries below:
Australia
Austria
Belgium
Brazil
Canada
Denmark
Finland
France
Germany
India
Ireland
Italy
Luxembourg
Mexico
Netherlands
Norway
Poland
Portugal
Russia
South Africa
Spain
Switzerland
Turkey
UK
Ukraine
United StatesMore countries are added later as over-the-air updates.
Érthetetlen miért nincs nálunk ilyen my commute (SIM kártya országához kötik a menüpont megjelenítését szóval nem elég a country átállítását hazudni), mikor a traffic info már hónapok óta megjelent.
http://here.com/traffic/
itt megintcsak nincs Hungary, holott a térképen már látszik a forgalom Mo.-n is. -
donceleger8
őstag
Üdv.
Tegnapi nappal elváltunk egymástól. Jött az utód egy fehér 930-assal.
Ha esetleg valakit érdekel egy sárga 920 kissé karcos állapotban akkor az írjon privátban a részletekért. -
ricsip
addikt
Here Drive+ -ra hol találok "My commute" supported országok listáját?
http://360.here.com/2013/07/31/how-to-use-my-commute-on-windows-phone-8/
ez alapján Mo. természetesen nincs benne, de a poszt kb. 1,5 éves és kíváncsi lennék azóta lett-e előrelépés? Sem a here.com-on, sem a 360.here.com-on nem találtam országlistát My commute-ra.
-
XFishboneHUN
senior tag
Srácok a Játékoknál, hogy van az, hogy a rendszer kidobta a profilomat és nem látom az avatarom, meg semmit sem, ha meg be akarok jelentkezni, azt írja, hogy hiba?
-
Bukk900
őstag
Már valahol elérhető a Denim 920-ra? [link]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A finnek első Windows Phone 8-as készüléke király is lehetne, de a nagy igyekezetben túl nehézre sikerült az eszköz.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Automata kávégépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21+ 5g
- iPhone 11 Pro 64 GB, független, Midnight Green karcmentes állapot
- Hibátlan Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Picific Blue ! 1 Hó Jótállás
- Karcmentes 1Hónapos Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarin 1OO% ! 11Hó nemzetközi APPLE GARANCiA
- gyakorlatilag ÚJ Apple iPhone 16 128GB Ultramarin 1OO% ! 11Hó nemzetközi APPLE GARANCiA