Hirdetés
- Ulefone Armor X31 Pro - vízálló, de elsüllyed
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Yettel topik
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
xedos
addikt
Néha jelentkezem, hogy zabálja az aksit a teló...
Mindig megoldódik, de általában beragad a levelezés.
Ma pl. közölte, hogy nem beavatkozás kell a Yahoo-s fiókomhoz...
Miért? nem tudja a jelszavát... ELFELEJTETTE???? Nem értem.
Múltkor hasonló volt a GMAIL-el.
Másnak is van ilyen problémája? -
Jégkokó
veterán
Mitől lehet az hogy a 8.1 frissítés után nem fogadja el a telefon a microsoft fiók kódját ami addig működött?
-
AngelH
aktív tag
PfD-vel megy valakinek a biztonsági mentés? Nekem 3 napja azt mondja, hogy próbálkozzon később. HR előtt jó lenne pedig...
-
Az Internet Explorer működése is kisímult. Nem éri még el a nyolcason látott szintet, de határozottan jobb, mint eddig volt.
-
Levwi
aktív tag
válasz
dredd17 #20288 üzenetére
Most már csak recovery tool-al kéne frissíteni igaz az hr-el jár, de azonnal a cyan-t rakná fel és utána mehetne fel a pfd, meg persze újra be kéne lakni a telefont, de szerencsére wp-n gyorsan megvan.nekem kb egy óra volt amiből 50 perc-et az vett el hogy a csempéimet pakolgattam ide-oda meg hátteret keresgéltem.
-
Azie
őstag
válasz
Napfénysüti #20158 üzenetére
Flac player van, de másolt flacot nem játszik, csak cloudból letöltöttet. -> picit pöcsölős, de megy.
-
-
Levwi
aktív tag
-
-
No, jön le egy újabb frissítés PFD-re, kíváncsi leszek, ez mérgező-e. Szerintem nem, ez sokkal inkább az imént bejelentett 8.1.1 lehet.
-
donceleger8
őstag
válasz
bendzso #20267 üzenetére
Korábban is volt rajta pfd, még a 8.1 előtt, akkor sokkal jobban ment. Így értettem. A rendszert pedig nem szidtam, ezt nem tudom hol olvastad. Szerintem a legjobb rendszer ami létezik telefonra. Csak ez az update 1 pfd-vel nem igazán működik. Ezt csak leírhatom nem??
[ Szerkesztve ]
-
Pikkolo^^
addikt
A BP, Váci út 30. alatt lévő Nokia Care-ről van valakinek tapasztalata?
-
dredd17
tag
válasz
donceleger8 #20266 üzenetére
Nekem hivatalos Cyan után ment vissza a Pdf. toltam neki pár nap múlva egymás után 2 HR-t azóta nincs gond vele.
-
bendzso
senior tag
válasz
donceleger8 #20266 üzenetére
Mókás, amikor az emberek egy béta állapotú szoftver tökéletlenségén vannak kiakadva.
Ha leírod a tapasztalataid vele kapcsolatban, az teljesen normális, de ezen felhúzni magad, és emiatt szidni a rendszert eléggé butaság, hiszen te döntöttél úgy, hogy kiteszed magad ennek a rettentő nagy kockázatnak.[ Szerkesztve ]
-
donceleger8
őstag
Soha többé pfd!!!!
Cyan után felraktam a pfd-vel az update-t, hát valami borzalmas lett a telefon. Többször fagyott le szinte ok nélkül egy nap többször is, volt hogy újraindult és sokáig észre se vettem, az Explorer kaotikus volt, több oldal használhatatlan volt, folyton bezáródott vagy lefagyott, a youtube-on a videókat egyáltalán le sem játszotta, mindegyikre azt írta hogy ez a videó telefon nem lejátszható.
4 nap után Recovery tool lett a vége. Pfd soha többé!!!! Inkább kivárom a hivatalosat. -
retroid
senior tag
köszönöm a sok szakmai tudástól duzzadó kommentet
-
Gyufaaa
veterán
válasz
retroid #20259 üzenetére
Erős vihar van kint és jelzi, hogy a villám becsapódásakor sérülhetnek a fogaskerekek, amiket HR közben teker egy elektronika. Ezt lehet orvosolni egy SR funkcióval, melyet villámbiztos helyen gyorsan elvégezhetünk a telefon készülék károsodása avagy meghibásodása nélkül.
-
retroid
senior tag
Magáról a jelenségről kérnék véleményeket !
Megoldódott a probléma, csak érdekelne, hogy akkor ez most mi is volt? Mi történhetett?
-
Simtu
senior tag
Ha már a garinál tartunk:
Szerencsére hibátlan a telóm (kopp-kopp), csak azt szeretném tudni, ha nekem egy GSM bolthoz szól a garim, de a nokia oldalán IMEI alapján ugyanúgy kiírja, hogy garanciaidőn belül vagyok, akkor vihetem hozzájuk, vagy csak, ha a számla/gari papír is oda szól?
-
Lall
veterán
Folyamatos fehér háttérrel használva a telefont (én is, majd utánam a feleségem is), azt vettem ma észre, hogy a kijelző széle besárgult és ha beteszek egy full fehér hátteret a képernyő közepén is látszik sárgásodás. Valaki tapasztalt hasonlót? Mindenesetre megy vissza gariba.
-
Azazael
aktív tag
válasz
ricsip #20237 üzenetére
A battery sense tényleg placebo. Bár őszintén szólva engem nem igazán mozgat, hogy mi meríti az akksit, a lényeg, hogy ha vmi zabál, akkor javítsák ki (bár ettől függetlenül egy jó taskmanager simán elférne a rendszerben). Androidon hiába volt lehetőség nézegetni, hogy mi okozta a 4 órás készenléti időt attól ugyanúgy nem voltam beljebb csak ha toltam egy hard resetet. Így én egy tisztességes tesztelésre szavaznék ha lehetne választani, illetve tőlem küldhetne riportot az energiafogyasztásról az MS-nek is meg az appok fejlesztőinek, mivel nincs olyan nagyon sok készülék remélhetőleg lehetne orvosolni ezeket a gondokat, viszonylag kultúr időn belül.
-
ricsip
addikt
WP8.0 GDR2 óta ez a rendszer se tudja meghazudtolni magát: tényleg windows fut rajta! Megjelenéstől számítva kb. tavaly nyárig (amikor a GDR2 kijött) azért ment kb 1 évig jól, mert akkor még hiányzott belőle a ma elérhető fícsörök nagy része.
Az email (gmail) szinkronizáció GDR2 óta nem annyira stabil nálam, mint GDR2 előtt. Mondjuk a gugöl is aktívan dolgozik rajta a háttérben, h. ahol lehet keresztbe tegyen az MS platformjának. Kézzelfogható bizonyítékom természetesen nincs, mert ahhoz valamelyik bennfentes google alkalmazottnak kellene ezeket kiszivárogtatnia, amiért élve elégetés szokott járni. De az informatika elég egzakt tudomány, tehát ha valami egyik napról a másikra látványosan leromlik (és úgy is marad!), az (szinte) mindig
-
Tomy Yayo
senior tag
válasz
azigazimoris #20239 üzenetére
Köszönöm. És T-nek is elég a számla?
-
Tomy Yayo
senior tag
Biztos volt már erről szó, de hiába keresem nem találok választ, segítség kellene a következőben:
Magyarországi, T-s Nokiákat javít a gyári Nokia szervíz garipapír nélkül? Ha igen, akkor mi alapján azonosítják, mit kell vinni hozzá? Költözésnél elkavarodott asszonyé, szerencsére nincs rá szükség (lekopogom), csak ha ne adj' Isten kellene, akkor tudjam, hogy mehetek a gyári szervízbe, vagy sem? Egész pontosan 625-ösről van szó, nem 920, de gondolom típusban nem tesznek különbséget.
[ Szerkesztve ]
-
-
xedos
addikt
válasz
viewdetails #20233 üzenetére
Köszi! A végén igazad lesz! A Google fiókra azt írja, beavatkozás szükséges...
Pedig reggel még jött levél rá! -
Azazael
aktív tag
válasz
viewdetails #20233 üzenetére
Ha beragad akkor nagyon tud meríteni, bár mobiladat nélkül ritkán szokott erőlködni. (nekem kibír akkor 3 napot) de ha vmelyik app beakad akkor repülőben is tud merülni egy éjszaka alatt 30%-ot.
A fentebb javasolt HR, lehet segít, vagy legalább megnézni az appokat mert ott is lehet, hogy vmelyik frissült, vagy frissülni szeretne, nekem régen rendszeresen a frissítés zabálta le az akksit. Mióta nem kér jóváhagyást, azóta este megcsinálja wifin és semmi gond. Repülőben ugyanúgy beakad, és leránt egy 20-30%-ot.
-
xedos
addikt
válasz
viewdetails #20231 üzenetére
Hogyan tudnám megnézni?
Ja, éjszaka ügye repülő üzemmódben Wifi sem megy... -
Mottie
őstag
válasz
szabonagyur #20222 üzenetére
Szerintem sem normális, gondolkodtam is hoyg mi okozhatta, mivel előző nap vígan kameráztunk.. Illetve restart után is. Bugnak biztosan bug, de szoftveres.
-
Mottie
őstag
válasz
szabonagyur #20218 üzenetére
Nálunk is megvolt ez, kamera sötét, csak az erős fényt látja, azt is zölden. Restart és minden ok.
-
xedos
addikt
1hete megint hülye a 920! Már örülök, ha egy napig kihúzza az akksija...
Mai volt a csúcs: Este feltöltöm, repülési üzemmód bekapcs, reggelre 89%!!!!!
Mit csináljak ezzel? 8.0 alatt 2.5napot tudtam használni... -
CrAck69
senior tag
válasz
szabonagyur #20218 üzenetére
Nekem is volt ilyen és nálam a restart megoldotta
-
szabonagyur
félisten
Hali
2 napja csinál olyat a telóm (8.1+Cyan), hogy a kamerával képet akarok készíteni és az egész zöldes, plusz akkor nincs se vaku, se autófokusz semmi.
-
laktop
tag
Valahogy át lehet varázsolni a Here Maps-ba vagy a Here Drive+ -ba a Google Maps saját helyeket (poi-kat)?
-
Mr. Nimbus
senior tag
válasz
decoati #20215 üzenetére
Szerintem lehet. Ha beakadt, akkor tolj neki egy soft resetet, ami a ki/be kapcsoló gomb és a hangerő le együttes nyomva tartásával érsz el. Addig kell nyomva tartani, amíg rezeg egyet és megjelenik a Nokia felirat a képernyőn. Nekem megoldotta amikor csúnyán beakadt egy program.
-
Khan13
senior tag
válasz
decoati #20212 üzenetére
Beállítások --> Extrák+infó. Ami itt olvasható Lumia x, az van fent. Ha Cyan, akkor szuper, mert a legfrisebb hivatalos kiadásod van, ha Black, akkor frissíteni kell.
Ezek a nevek (Amber, Black, Cyan) a firmware nevei, a WP 8.0, WP 8.1 az oprendszer nevei. Minden telefonnak (de minden más számítógép eszköznek is) van firmware-e és oprendszere is.Szerk.: ha a megfelelő firmware és oprendszer van fent, de mégis eltér a szám, az annyira nem számít, mert főleg az ilyen ismeretlen eredetű telefonoknál lehet kavar velük. Ezek a különböző buildek lényegében adott régiók adott kiadásaira (független vagy valamely szolgáltatótól függő) optimalizáltak némileg.
[ Szerkesztve ]
-
decoati
aktív tag
válasz
hroberto #20211 üzenetére
aha, vágom
szóval a teló egy ki tudja honnan származó, telefonos boltból vásárolt, független(ített?) izé, aszongya:
Core Build ID: 3051.50009.1424.10362 (RM-821_im_south_africa_250), a cyan frissítést a teló kérte.
Ez azért érdekes, mert ha jól látom, a legutolsó független, magyar verzsön .0004-re, a legutolsó afrikai (ha már...) pedig .0001-re végződik.
Lehet ez a probléma? Hogyan tudjuk orvosolni? -
decoati
aktív tag
Sziasztok,
A cimborám 920-a a 8.1 frissítés óta eléggé rosszul kezeli a vakut, leginkább sehogy. (néha azért nagy ritkán működik
Van erről valami infótok?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A finnek első Windows Phone 8-as készüléke király is lehetne, de a nagy igyekezetben túl nehézre sikerült az eszköz.
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával