Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Áprilisban várható az iOS 18.4
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lall
veterán
Ahogy én is anno. Írd fel egy papírra az összes hibajelenséget, hogy próbáltál HR-t, de az sem segített. Ha pesti vagy vidd az Arany János utcai Nokia Care-be, azt mondják itt a fórumon, hogy ők normálisak és értenek is a telefonhoz. Nem baj, ha azt is mondod, hogy ne szoftverfrissítéssel próbálják elodázni a hibát, mert az láthatóan nem segít. Szvsz neked alaplapot kellene cserélni és nem, nem a melegedés miatt, mert mint írták ez a SOC hajlamos rá, hanem mert extrém módon melegszik és fagy!
Én igaz kínkeservesen, de új telefont kaptam. Már leírtam párszor többeközt itt is, olyan mintha egy teljesen más cég gyártotta volna az előzőt, ég és föld. Csapkodd az asztalt módszeresen, mert hajlamosak hülyének nézni a vásárlót (sajnos nem csak ők).
[ Szerkesztve ]
-
Geri8
tag
válasz
szabonagyur #19091 üzenetére
Melyikbe?
Akadni nekem sem akad, csak a melegedés miatt, gondolom én, biztonsági okokból kilép a játékból. -
Geri8
tag
Alapból gyorsan merül ha pl. mobilnet vagy wifi be van lőve.
Ha mondjuk éjszaka rajtahagyom a wifi-t, reggelre lemerül 100%-ról 40%-ra. Ha nincs internet kapcsolat, lazán elvan.
Nem nagyon nyúltam semmibe, gyári beállításokkal megy. Szinkronizáláshoz sem nyúltam /gmail van bent csak/.
Mondjuk Fatboy-t használok, de a melegedést úgy emlékszem nem az aksi okozza.Továbbra is az a gondom, hogy egy nyilvánvalóan melegedő telefont, miként szervizeltessek le ilyen problémával
-
Geri8
tag
A többivel is, ha huzamosabb ideig szórakozom velük, ez kb. utazás közben fél óra játékidőt jelent. Legutóbb a "Hill climb Racing"-nél tapasztaltam ugyanezt, kidob a játékmappába.
Örülnék a hw hibának, de ezt hogy tudnám bizonyítani, hogy az okozza?
Szerencsére még 1,5 év gari van, addig csak kibukik valami.[ Szerkesztve ]
-
Geri8
tag
válasz
szabonagyur #19079 üzenetére
A probléma nekem sem a melegedéssel van, természetesnek veszem. Az sem zavar, hogy kevés a játék.
De az már igen, hogy az a kevés sem működik a telefonon rendesen. Akkor kérem minek vannak.
Milyen WP készüléken működnek a mostani "csúcsjátékok" rendesen, mert a 920-on biztosan nem, 925-ös már egy fokkal jobb vagy az 1020-as? Mert akkor elfogadom, hogy a régi hardver, szoftver stb.[ Szerkesztve ]
-
-
Blyan
félisten
válasz
szabonagyur #19083 üzenetére
Ez tény, de hidd el az MSM8960 nagyon is forrósodik, bármilyen telefonban is van.
Mondom az 520-ban lévő MSM8227 nem süti ennyire a hátlapot. -
Blyan
félisten
válasz
Az iPhone 4S is forrósodott mint állat egy kis játéktól. De alapvetően a 920-ban lévő SoC elég szopóka ilyen szempontból szvsz (nem játék, hanem melegés ügyben).
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz
a 920-ban egyebkent is egy melegedos soc van, de ez is csak reszletkerdes...
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
jah, sak az a vicc az egeszben, hogy a jatekfejlezstest tekintve tul sok kulonbseg nincs a platformok kozott (ilyeneknek kozsonhetoen), de gondolom ez az aprosag nem hatja meg.
-
Geri8
tag
Üdv.
Ha egy játékkal huzamosabb ideig játszok vagy gondolkodásra kényszerítem a telefont forrósodik, eddig oké.
De egy 10-20 perces játék során egyszerűen kilép belőle, és kidob a játék mappába.
Kicsit zavar, hogy egy 100-ezres telefonnal egy mecset nem tudok letolni a Heroes of Order & Chaos-ban.Nem tudtam, hogy a forrósodás komolyabban kihat a hardverre, mert akkor ez is nagyon, de nagyon gáz.
[ Szerkesztve ]
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
Notredamus #19071 üzenetére
Nem lehetséges.
-
Régóta nem jártam erre, de visszaolvasva úgy fest, örülnöm kellene, hogy a hátlap 0 napos kortól kezdődő recsegésén felül semmi gondom a 920-szal, olyannyira, hogy két droidos f_stalicska után még most is meglepődök néha, mennyire gyors és stabil a cucc.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
LizzyHalding #19066 üzenetére
HR.
-
LizzyHalding
csendes tag
válasz
MAGUS7 #19044 üzenetére
Énis tapasztalom a képernyő fakulast a 8.1 frissítésem óta,és nem erős napfénynél. Sot a legnagyobb problémám jelenleg ,hogy egy eddig ismeretlen jelzo hang minden ok nelkul megszólal szaggatva vagy végig de indokolatlan esetekben! Probaltam MINDEN jelzohangot kikapcsolni de akkoris jelentkezett. Irreális szamomra kisse. Valaki tud valami megoldást?
[ Szerkesztve ]
-
Pikkolo^^
addikt
8.0 alatt GPS és töltés alatt melegedett a telefon. Ugyanez 8.1 alatt sokkal durvább melegedést eredményez, az autóban lévő hőmérséklet ugyanolyannak mondható. Más is tapasztalt már ilyet?
-
StLui
veterán
Na most kipróbáltam, mert van normál, "vonalas" net is az irodában, amire kábellel szoktam csatlakozni, routerhez persze. De most kihúztam a lan kábelt, csatlakoztam az irodai wifihez, kipróbáltam, tudtam netezni. Átkapcsoltam a telefon wifijére, és anélkül hogy bármit csináltam volna összeomlott, és újra indult.
-
donceleger8
őstag
Nekem ma reggel olyan volt, hogy elszállt a mobil adatkommunikació. Otthon még wifin minden működött, aztán elmentem otthonról, próbáltam böngészni de azt írta ki, hogy nem jeleníthető meg a lap, valamilyen dns hibára hivatkozva. Újraindítottam és Megoldódott a probléma. Aztán hirtelen jött két email is meg we chat üzenet is amit már 5perccel korábban meg kellett volna kapnom.
-
Napfénysüti
nagyúr
Nálam még sose volt gond a netmegosztással (se tablettel se laptoppal).
-
Teo.
aktív tag
Sziasztok. Lehet tudni mikor adja ki a végleges 8.1-es verziót az MS. ?
-
ricsip
addikt
Még hálás lehetsz h. egyáltalán a szolgáltatód nem követel sarc-ot az internetmegosztós fícsörért. Érted, fiezeted az előfizetést, az internetet, de ha nem a telefonodon forgalmazol hanem egy másik eszközön, az a szolgáltató szerint jogtalan felhasználás, a sátán műve és plusz pénz fejében használhatod ugyanazt az előfizetést külső eszközön. Az idiótáknál a nagy vízen túl (fordítás: USA AT&T szolgáltató) már a firmware-ből van tiltva az internet sharing, és plusz pénzt kell perkálniuk az AT&T-nek h. feloldja a korlátozást.
Most járunk ott a mobil internettel, ahol a 2000-es évek elején jártunk idehaza a vezetékes szélessávvaé és a kapzsi UPC-vel: MAC cím korlátozás, rúter jelenlétének felderítése, 1 háztartásban 1 gép használatának engedélyezése, több gép 1 háztartásban vegyen annyi előfizetést ahány gépen akarják használni stb. témakör. Majd ha már nem lesz előfizetőjük akiről le tudnának nyúzni több bőrt, mindenki otthagyja a tetves rablóbandát, lazulnak a szabályok (maga mellé köp egyet).
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
Ma először próbáltam meg az internetmegosztás a laptopom felé, és pár másodpercen belül összeomlik a 64 bites windows7, kék képernyő, egy rakat kiírással és már indul is újra, ha hagyom a netmegosztást akkor megint összeomlik és kezdi előről, más wifiről minden rendben. Telefon SR-t próbáltam.
[ Szerkesztve ]
-
ricsip
addikt
Mostanában változó mennyi idő után, de van h. 20 mp van hogy 3-4 perc navigálás után, de a m.youtube.com oldal IE-ben WP8.1 DP alatt rendszeresen elcrashel. Be vagyok lépve gugli accounttal, van h. a "what to view" szekciót brózolom, van h. a playlistjeim között keresgélek, van h. csak simán rábökök 1 videóra, és mindig kidob a start screen-re. 8.0 alatt nem volt ilyen gondom 6 hónappal ezelőtt.
-
-
-
MAGUS7
tag
válasz
Statikus #19043 üzenetére
Sziasztok most jött vissza a szervizből a 920-am,elvileg az akkumulátort cserélték meg a hangszórókat meg még valamit,pontos választ nem kaptam,viszont most hogy ha telefonálok a másik fél arra panaszkodik hogy nagyon rossz a vétel alig hallani,már 2-szer volt szervizben különböző hibákkal, ha megint szervizre kerülne sor kérhetek készülék cserét ? van itt olyan akinek cserélték ? T-mobilos vagyok, 8.1 preview for developers van most fent a telón,amúgy még az tűnt fel hogy néha a kijelzőn a színek mintha kifakulnának ilyet tapasztalt esetleg valaki ?
-
Statikus
senior tag
válasz
Notredamus #19036 üzenetére
http://www.windowsphone.com/hu-hu/store/app/akkumul%C3%A1tor/5dceaa39-8477-43f2-8499-91e816767517
-
hroberto
veterán
válasz
Notredamus #19037 üzenetére
Némi olvasnivaló: [link]
-
Notredamus
csendes tag
válasz
Notredamus #19038 üzenetére
A hívás utánit nem találom
-
Notredamus
csendes tag
válasz
Notredamus #19037 üzenetére
A csempe összejött, csak hosszan kellett volna nyomnom
-
Notredamus
csendes tag
válasz
Notredamus #19035 üzenetére
Rányomtam a csempére ki is jött a nyilacska ( törlés vagy áthelyezés ) de ha megnyomtam az alsó nyilat akkor csak a képernyő ment össze, de a csempe nem,,,, szerintem valamit nem jól csinálok.
-
Notredamus
csendes tag
válasz
Notredamus #19035 üzenetére
Melyik a jó alkalmazás ami biztos állapotot mutat ?
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
Notredamus #19033 üzenetére
A beszélgetés során írja az időt ahogyan a hívás végén még pár másodpercig.
Akkumulátor alkalmazást kell letölteni aminek ki tudod rakni a csempéjét.
A csempék szerkesztésénél az alsó nyíllal tudod változtatni a méretet.
-
Notredamus
csendes tag
Sziasztok ! Elérkezett az idő hogy lecseréljem a nokia n95-t egy okos telefonra ( sajnos ??! ) így most vettem egy lumia 925-t, s ha már megvan szeretném a segítségeteket kérni pár okosságban ami segíthetné a dolgot hogy megszeressem eme telefont
Várok hasznos tippeket,ötleteket amivel felturbózhatmám a telót
de nekem is lenne pár kérdésem
- hogyan lehet ha lehet azt beállítani hogy hívás után legyen jelentés ?? az-az hogy mennyit beszéltél épp.
- hogyan lehet ha lehet azt beállítani hogy lássam azt hogy az aksi mennyi van épp lemerülve ( mert nem rakja ki az aksi képét )
- hogyan lehet ha lehet a csempe méretét állítani ?? ( mert amit kiteszek csak nagy méret... én sok kicsit szeretnék )
Köszönöm a segítséget előre is -
CrAck69
senior tag
Hali.
Srácok nektek nem volt soha olyan, hogy a videózás közben megakad a videó?
A hang az megy meg minden frankó de a videó megáll, szaggat lassú
aztán egyszer csak minden megy frankón tovább...
Pl voltunk tegnap a BP parkban Majkáék koncertjén és videóztam haveromékat
aztán a kép megáll de ezt akkor is látom amikor rögzítem.
Tehát ha látom, hogy megakad a videó akkor már tudom h rossz lesz a felvétel.
Ti tudjátok ennek az okát?Én pl nem jöttem rá. És nem tudom előidézni ha akarom.
Nokia Camera Pro app azon belül a videó.
Gondoltam arra h a képstabilizátor miatt akad meg
de ha rángatom felvétel közben semmi.
1080p/30fps - 100hz tehát alap -
kory24
őstag
Sziasztok!
Nokia WH-510 Coloud Pop-ot (kék) cserélnék Nokia WH-208-re.
Van valaki, akit érdekelne?
A head-set új, semmi baja 1 hónapos, csak nekem nem jött be....
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
Mr. Nimbus #19023 üzenetére
Nekem is csinálta. Egy hete Cortana miatt mindent átváltottqm, azóta nem találom azt a menüpontot.
-
Flyme
senior tag
Sziasztok,
valahol lehet még kapni a készüléket 100K környékén függetlenül újonnan, vagy a vodánál (honlapjukon nem tudom megnézni, karbantartás van).
Illetve lehet tudni, hogy még mennyi ideig lesz támogatva a 920?
Köszi! -
Mr. Nimbus
senior tag
-
Statikus
senior tag
válasz
Mr. Nimbus #19019 üzenetére
Nekem minden fogaskerekes frissítéskor megcsinálja automatikusan, eddig nem volt semmi adatvesztés, kinézetbeli módosulás, semmi.
-
Воланд
titán
válasz
Mr. Nimbus #19019 üzenetére
mukodik.
-
Mr. Nimbus
senior tag
Mindenkinek akinek 8.1-e van működik a bizronsági mentés? Nekem nem akar menteni mostanában a felhőbe.
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz
gyurkikrisz #19014 üzenetére
a fulesnel lehet, hogy megoldotta volna ideig-oraig, de jobb, hogy kicsereltek. a mikrofon meg koszos volt, azert felesleges lett volna hr. meg nem is hr-eznek, hanem ujrahuzzak a softvert. lehet, hogy a 8.1 miatt nem tudtak vele mit kezdeni, mert nem ismerte fel a keszuleket.
-
Воланд
titán
válasz
Воланд #19008 üzenetére
megjott a tuzvillam, jack csati cserelve lett, mikrofon ki lett takaritva (es persze megint normalisan van osszerakva). szoftverhez nem nyultak, ami ket dolog miatt is furcsa. egyreszt most ismet elmondtak, hogy kotelezo szoftverezni a telefont es a mikrofon eseteben elofordul az, hogy megbolondul az elektronika es igy lehet javitani. masreszt kod van a telefonom igy sokmindent nem lehet vele kezdeni teszteles cimszo alatt (hivaslistaban van egy tegnapi fel kettes kimenohivas a segelyhivonak, gondolom jol elcsevegtek az operatorral
). na mindegy, a lenyeg, hogy most ok minden.
-
StLui
veterán
válasz
peti931 #19009 üzenetére
Eddig egy valaki mondta, hogy ismer olyat aki látott olyat aki hallott róla, hogy ez jó, amúgy érintő cserénél egyszerűbb, majdnem olcsóbb kidobni a telefont, és venni egy másik használat
Ugyanaz a szervízes aki almához adja az utángyártott érintőt, nokiához csak gyárit vállal (fagyallo a HA-ról) ha megvenném beszerlné kis pénzért, de én ennyit már nem kockáztatok ezért a telefonért. Szóval én is csak addig használom a telót amíg ki nem potyog belőle az "üveg" vagy micsoda -
peti931
csendes tag
Az alábbi kijelző, érintőpanel kombó mennyire lehet jó vétel? Van egy használt 920-asom és nem világítanak az alsó gombok, hívásnál nem megy a közelségérzéklő, és ha nem talál hálózatot a telefon akkor random szerűen megnyomódnak az alsó kapacitív gombok. Ezért szeretném kicserélni. De a nokia szervízben horror áron cserélik (47000).
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
leadtam ma a tuzvillamot, mert megint elojott, hogy a headset nem szol az egyik felen (ez fel eve lett cserelve), es nincs kedvem allandoan ujrainditgatni. plusz meg hozzajott most az is, hogy a masik felnel ugy hallatszik, mintha a sirbol beszelnek, es korulbelul minden masodik szo ertheto. remelem, hogy ez csak azert van igy, mert koszos a mikrofon, mert ha mas gondja van, akkor kozponto szerviz, ami minimum egy het meg jabil.....
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Napfénysüti #18990 üzenetére
Ne viccelj. Simán! Repülő modban körbetekertem vele a balcsit, illetve rögzített egy 50km gyalog túrát. Natúr használatnál 80km-t simán rögzíthetsz vele úgy, hogy nem kell lebutítanod. Elindítod az Endo-t és lezárod a képernyőt. Sőt, megnyomod a win gombot és használhatod másra is közben a telót. Tekerés közben szoktam telefonálni is kihangosítva, ha nagyon eget rengető. A bicómon van kiépítve telefon töltő is a bizti kedvéért, de ritkán van rá szükség.
[ Szerkesztve ]
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
Napfénysüti #19000 üzenetére
50 km-t simán kibír, én mentem már vele többet is.
-
dredd17
tag
válasz
gyurkikrisz #18987 üzenetére
Reinstall megtörtént, kíváncsi leszek, hogy most már fog-e jelezni!
-
babo91
csendes tag
Sziasztok!
Lehetőségem lenne egy használt 920 as vásárlására. Azt írta róla a srác, hogy főpanelcseréje volt garanciával. Szerintetek okozhat számomra problémát a jövőben, ha esetleg megvenném, vagy eleve a R.I.P. kategóriába tartozik?
Ja és persze mire érdemes odafigyelnem/megvizsgálnom, ha elmegyek személyesen is megnézni?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A finnek első Windows Phone 8-as készüléke király is lehetne, de a nagy igyekezetben túl nehézre sikerült az eszköz.
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Okos Otthon / Smart Home
- Politikai mémek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Opel topik
- További aktív témák...