Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
Új hozzászólás Aktív témák
-
albiosz
őstag
Lemaradtam megint, mint a borravaló... Van olyan táblázat valahol Nokia oldalán, mint ami Amber/Black-nél volt, hogy mikor érkezik a 8.1?
-
hoffman_
nagyúr
köszi a két tippet, holnap megpróbálom őket!
-
fr91
újonc
helló mindenki!!!! Olyan kérdésem lenne, hogy a 820-as telefonommal telefonálok és ahogy a fülemhez emelem rendesen elmegy a kép, de nem jön vissza . Megnyomom a billentyűzár gombot akkor néha visszajön de valamikor csak egy pillanatra. Ezért nem bírom lerakni a telefont.
-
Clemi
veterán
válasz
hoffman_
üzenetére
Akkor próbáld azt, hogy kártya nélkül indítod el a telefont és a telefon menüjében törölsz ki mindent ami ott mutat (képek, zenék), majd kikapcs, üres kártya be és induláskor elfogadni, hogy a kártyára akarod a zenéket és a fotókat, majd kezd el feltölteni. Ha elkezd duplázni, akkor sajna az HR lesz.
-
csabi94
őstag
Megjött már egy ideje, elégedetten használom.
Volt, hogy rádugtam az elemes töltőmre, az nem tetszett neki, nem csipogott, hanem mindenféle hangot adott ki egyszerre, meg is ijedtem, hogy tönkretettem, de azóta is működik, annyi, hogy van, hogy elfelejt csipogni. 
-
-
hoffman_
nagyúr
sziasztok!
letöröltem pc alól az sd kártyáról az összes fényképem, és csak azokat tettem vissza, amik maradtak. ez kb 700 --> 500 redukálás volt. természetesen nem úsztam meg, ezután előjött nekem is a duplázós bug. érdekes, mert nem minden képet dupláz meg, számokat viszont simán kétszerez, háromszoroz, ahogy érzi. megnéztem a keresőt, megcsináltam a varázs gyógymódokat, de nem múlt el.
mi a biztos megoldás, amivel el tudom takarítani? nincs más, csak a hr? az tuti megszünteti?
-
PofaJenö
senior tag
válasz
this is life
üzenetére
Én őt kerestem [link]
-
Sziasztok nokia lumia 820 hoz nem tudtok toch screen lelohelyet , es ha otlet is lenne aki debrecenben vagy kornyeken beepiteni halas lennek neki ...elore is koszonom a valaszokat , otleteket.
-
GABESZ1974
csendes tag
válasz
spiderpig820
üzenetére
köszi a segítséget
-
Wieder12
tag
válasz
karl_fischer
üzenetére
Én is feldobtam még tegnap este ma kicsi mobilnet+beszélgetés 86% van lehet jobb lesz mint volt

-
Heller2
aktív tag
válasz
karl_fischer
üzenetére
Nekem, a telepítés után, kicsit fürgébbnek tűnik...
-
karl_fischer
aktív tag
válasz
Sh@dowMAN007
üzenetére
Telepítettem, de nem tudom, hogy mi változott.
-
spiderpig820
aktív tag
válasz
GABESZ1974
üzenetére
a kapcsolatokban vagy a telefon/telefonkönyvben ráállsz arra, amit törölnél, majd a ...-ot választva ott a törlés lehetősége.
-
Sh@dowMAN007
tag
-
GABESZ1974
csendes tag
sziasztok! amióta fent van a 8.1 azóta nem tudok névjegyet törölni! tud valaki segíteni?
-
MeSKA
aktív tag
válasz
Khan13
üzenetére
Igen, duplázza a zenéket és a képeket is. Mindegy, volt-e már rajta olyan zene vagy sem, illetve az újonnan készült képek is 2x-3x de valamikor 4x jelennek meg. HR-t azért nem nagyon szeretnék, mert a telepített játékok mentéseit akkor elveszíteném!
Meg hát ugye az utána való beállítások stb stb. De akkor azt mondod, ezen a 8.1 sem fog segíteni? 
-
Khan13
senior tag
Duplázódás alatt arra gondolsz, hogy a zenéidet kétszer jeleníti meg? Azt A GDR2-vel javították. Ha restart után új zenét teszel fel, és azt is duplázza, akkor HR, a 8.1 telepítésével nem leszel előrébb. A listából magától nem fogja kiszedni a duplákat.
A segédfény adott körülények között kell, másmilyeneknél nem. Mi 820-on és 920-on sem használjuk párommal, bár nem is fényképezünk sokat, és nem nevezzük őket profi fotós versenyre
Többnyire az automata beállítás elég szokott lenni nekünk, ami a többi lehetőséget illeti.(#10565) alekinho:
Mivel csak developer regisztrációval lehet, és segéd programmal, így vagy tudod, hogy azt csináltad, vagy biztos, hogy nem. Lehet, hogy valamit összekeversz. Nem a 8.1 Developer Preview-hoz szükséges lépéseket alkalmaztad? Mert az nem ugyanaz. -
MeSKA
aktív tag
válasz
hoffman_
üzenetére
Nekem is csalódás volt a képek minősége. Egyszerűen nem tudom hova tenni: elvileg a 920-al jött időbe, nem is kellene sokkal rosszabb lennie nála, de még a 720 is jobb a RAM és CPU-n kívül (előlapi kamera, akku, hátlapi kamera minősége). Eléggé megnyirbálták ezt a 820-at a 920-hoz képest is. Többet vártam, no... De túlléptem rajta, most ami idegesít az a duplázódás, de remélem a 8.1-el eltűnik, nem akarok HR-t!

Ez a segédfény OFF beállítás jobb képeket eredményez?? -
Khan13
senior tag
válasz
venczellakp
üzenetére
Lehet, hogy a giroszkóp meghalt a telefonodban. Szervíz gyanús a dolog.
-
venczellakp
csendes tag
válasz
venczellakp
üzenetére
Sőőőőt a legdúrvábbat még nem is írtam

Ha képet készítek, a telefon által mutatott aktív kép elhelyezkedése nem stimmel a ,,lőtt" kép elhelyeszkedésével!!!
tehát hiába állítom én normál szögbe a telefont, a kép lehet, hogy 90fokba eltolódik....dehogy ez mitől van??
-
(Bundás)
addikt
válasz
venczellakp
üzenetére
Főmenüben a képernyő tetejére tap és húzod le az ujjad, lejön egy csúszka > elforgatásgátló nem aktiv?

-
venczellakp
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy nagy problémám lenne! Minap vettem észre, hogy a képernyő elforgatás funkció nem működik a telefonomon (820), és hiába indítottam már újra, semmi....
A közelség senzor működik, nem tudom,mi lehet a probléma!?
Esetleg valaki tud valami tippet, mit tegyek? Windowsphone 8.1 van rajtVárom a segítségeteket!
-
tkesy
őstag
Térképet frissitett már valaki?
Pl.: Here Drive+-ban Settings / Map options / Manage maps / Update current maps, kiválasztom aztán jön a Checking for updates... és ennyi, semmit sem csinál...
-
Khan13
senior tag
válasz
ecology_83
üzenetére
Ezzel készítették

-
csabi94
őstag
válasz
ecology_83
üzenetére
Még 8.1 sem kell hozzá szerintem, csak ilyen időjárás alkalmazás.
-
Воланд
titán
válasz
ecology_83
üzenetére
milyet?
-
-
Kbali
nagyúr
válasz
Gulyopapa
üzenetére
Ha a PCS nem látja, akkor nemigen fogsz tudni menteni róla. Amikor elmegy a kép, akkor ki is kapcsol vagy csak a kijelzője kuka? Magát a telefont lehet nyomkodni?
Nekem volt 3110classic, azt normál esetben minden gond nélkül lehetett PCS-sel menteni. Persze kell hozzá, hogyha USB-n csatlakozol, akkor PCS módot is ki kell választani a telefonon az USB kapcsolatra vonatkozóan. -
Gulyopapa
addikt
Üdv !
Nem tudom hogy hova írjam be, így ide írom be a kérdésemet.
Adott egy Nokia 3310 vagy valami hasonló telefon és ideadták hogy csináljak róla egy adatmentést, de a Nokia PC Suite nem látja a telefont. Szinkronizál percekig. Nem történik semmi.
Nem jutok el a menüig. A telefon bekapcsol, de elmegy a kijelző. Nem látok semmit.
Van erre megoldás ?
Köszönöm !
-
hülyegyerek
addikt
válasz
ecology_83
üzenetére
2017 júliusig szól a terméktámogatás, szóval igen, biztos, hogy lesz.életciklus
A 8.1-et néztem, wp8-ra ellenőrzési megjegyzésig van támogatás
A wp8-ra 2015 decemberig van, szóval csak lesz még erre is. -
-
Sabre
őstag
válasz
btudos
üzenetére
Azért annyira ne temessük már, majd ha az 520 / 620 / 720 nem kap több frissítést, akkor kezdjünk el szerintem a 820-al foglalkozni hogy meddig támogatott, elvégre a vasa mindenre elég amit a 8.0 vagy a 8.1 megkíván..

apropó, gondolom júni végén a függetlenekre megjön a 8.1, trémobil meg pöcsöl rajta még 1 hónapot ahogy szokott...

-
btudos
nagyúr
válasz
ecology_83
üzenetére
Nem tudni, de valószínűleg a 8.1 update-eket még megkapja.
-
ecology_83
tag
válasz
hülyegyerek
üzenetére
Azt nem csodalom, hogy nem bantad meg a droidrol valo valtast

Amugy 8.1 utan lesz meg frissites vajon 820ra? -
Peti755
csendes tag
Sziasztok!
Kicsit off jellegű kérdés, de remélem tudtok segíteni.
Családban valaki megpróbálta bekapcsolni a telefonomat és már csak a PUK kódot tudom használni (T-mobile). Miután ezt beírtam utána kéri az Új SIM PIN kódot, amire bármit megadok ( pin 1,2; puk 1,2) mindenre azt írja, hogy helytelen. Tudnátok segíteni?

Előre is köszönöm a segítségeteket.
-
Wieder12
tag
válasz
hülyegyerek
üzenetére
Szerintem sincs rossz anyagból, ha karcolódik akkor is színében van meg ez könnyen cserélhető
akár minden színből vehet az ember! 
WP 8.0-nak vannak kisebb betegségei, de 8.1 nagyon jó, és ez a jövőben remélhetőleg csak még jobb lesz
android rendszerhez képest gördülékenyebb egyszerűen jobb használni! De a támogatottság még mindig androidra és ios-re nagyobb, de azért nem olyan rossz a helyzet -
hülyegyerek
addikt
válasz
ecology_83
üzenetére
Ne félj váltani, én droidról jöttem, de vissza nem mennék semmi pénzért. A hátlapja elég strapabíró, egyáltalán nem gagyi.
-
ecology_83
tag
Most egy 3GS-t nyuzok. Kb hasznalhatatlanra lassult a 6os iOS miatt. Gondolom ez lesz a 4S-sel is ket ev mulva. Emiatt is a 820ra voksolok, viszont i4s-re meg tobb minden van az appstoreban. A 820 hatlapja mennyire karcolodik? Gagyi muanyag vagy azert szivosabb?
Egyebkent a platform tetszik meg mar uncsi iphone, csak felek valtani
-
-
peterk
senior tag
válasz
ecology_83
üzenetére
Nézd, szerintem ez nem kérdés. Használtan, ennyi pénzért, gari nélkül vett telefonnál harmadrangú kérdés, hogy mekkora a felbontása, vagy milyen apróságokban jobb van nem jobb az egyik mint a másik. Persze, ha klasszis különbség van, akkor talán nem, de itt szó nincs erről, netezésre, olvasgatásra csak nüansznyi különbségeket találnál. Akkor pedig nem kérdés a kérdés, én biztosan nem vennék meg egy olyan telefont 65 ezerért gari nélkül, amit aranyárban javítanak, ha valami baja lesz. Ha használtan veszel telefont, akkor azt nyilván azért teszed, mert a pénztárcád nem korlátlan. Akkor meg nincs annál fontosabb szempont, mint, hogy ne bukjál el minimum több tízezret egy potenciális meghibásodáson.
-
dudikpal
senior tag
válasz
ecology_83
üzenetére
Iphonet ajánlanám gondolkodás nélkül, de netezésre, olvasgatásra inkább ezt, a kijelző miatt.
-
Kbali
nagyúr
válasz
ecology_83
üzenetére
Biztosan nem vennék 4S-t. Nagyon jó állapotban kellene lennie egy 16 gigásnak, hogy megérje. Sajnos nagyon rizikós manapság Iphone-t venni használtan.
-
alekinho
csendes tag
Nekem most microsoft kamera van. Lehet a 8.1-el jött, de szerintem jó, meg a nokia camera is jó.
Van olyan alkalmazás amelyiknél lehet állítani a felbontást, még mikor amber volt akkor keresgéltem. a nevére már nem emlékszem, de van kettő is. -
Kbali
nagyúr
válasz
ecology_83
üzenetére
Újonnan uygebár nemigen fogsz már 820-at kapni, 4S-t viszont igen, 100e Ft körül. Ennyiért viszont nem éri meg. Ki lehet fogni 925-öt is már 80-e Ft körül garanciálisan (2 év Nokia garanciával), míg a 4S használtan nagyon lutri, eleve csak 1 év gari van rajta.
Ahogy írták, a 4S-nek hamarosan lejár az Apple támogatása (mégicsak vagy 3 éves vas), míg a 820-ra elvileg van még 1-2 év (ha tartják a 36 hónapos ígéretet).
Nehéz döntés, de ha nem vagy OS fetisiszta, nézz meg egy BB Z10-et is (elég jó és olcsón beszerezhető alternatíva). -
Pinyo16689
senior tag
válasz
ecology_83
üzenetére
Én wp-s vagyok, de szerintem 4S. Az iOS szerintem kifinomultabb op rendszer, a telefon pedig minőségibb anyagokból készült (szerintem, bár a 820 is minőségi telefon). Jó a kamera is. Viszont nem bővíthető, zártabb az op rendszer, mint a wp, és lassan vége a támogatásának. Bár a wp 8.1-el kezd oda érni, ahol az iOS tart. Nekem az IPS kijelző is előnyt jelent az i4S felé az amoleddel szemben.
-
ecology_83
tag
Hallo!
Ilyen telefon vasarlasa elott allok, vagyis vacilalok ez es az iphone 4s kozott. 820elonye az 1gb ram, az i4s-é meg a nagyobb felbontasu kijelzo. Ki mit mond?
tudni lehet vmit h kb meddig lesz frissitve rajta a wp?
Köszi!
-
Wieder12
tag
Köszönöm szépen a segítségeteket! Háttérben való lejátszás most megfogott

-
Wieder12
tag
8.1-től nem téma elfér
kell egy 32gb-os micro sd aztán kész
Nekem egy olyan nagy kérdésem van mi a legjobb youtube alkalmazás WP-re, mert már jópárat leszedtem, de egyik se 100% -
Peathee
senior tag
válasz
hülyegyerek
üzenetére
Annyira nem lehet nagy relytély. A válasz szó szerint a részletekben van. Másnéven a tömörítési algoritmusban.
-
hülyegyerek
addikt
válasz
hoffman_
üzenetére
Szöget ütött a fejembe ez a képméret-dolog, és megnéztem, hogy mekkora képeket csináltak az előző telefonjaim.
A Lumiák tényleg nagy méretű képeket csinálnak. Ekkorák az előző képeim:
Nokia 3110c 1,3mp: 4-500 kb, Nokia 5800 3,2mp: 7-800 kb, Galaxy S 5mp: 800-1000kb, Htc Sensation 8mp: 1-1,2 mb.
Rejtély, hogy a mostani képek miért duplaakkorák.... -
hoffman_
nagyúr
válasz
hülyegyerek
üzenetére
pár hónapja használtam, aztán úgy rémlett, hogy nem tudom kikapcsolni, most meg már nem is néztem. köszi

-
hoffman_
nagyúr
válasz
hülyegyerek
üzenetére
arról felesleges vitát nyitni, hogy nem csinál elit képeket. a főnökömnek 1020 van, na arra már azt mondom, hogy fasza. egyáltalán nem érdekel a fényképezés ilyen szinten, csak elég mozgalmas életet élek, rengeteg dolgot örökítek meg, viszont nincs se helyem, se kedvem egy dslr-t hurcolni magammal. általában elegendő, amit a mai telefonok nyújtanak, a pillanatokhoz legalábbis mindenképp.
alapvetően azonban nem a fényképek minőségét akartam ekézni, mert elvagyok velük, hanem a méret cseszi fel az agyam, mert a 2-3MB-ot figyelembe véve már botrányosak a képek. mondom még egyszer, a Desire X-em, amit szerettem anno a hibáival együtt, jobb képeket tudott, ennek az 1/5 méretigényével.
a telefont másrészről imádom, mindenben ideális, nem cserélném le jelenleg semmire. esetleg egy 925-re, de arra nem futja most.
ui.:
szerintem a Nokia féle app is messze van a csodától, nem estem hasra tőle, ellenben zavar, hogy minden körülmények közötti vakus fényrásegítést nem lehet kikapcsolni.
-
hülyegyerek
addikt
válasz
hoffman_
üzenetére
Ha szerinted ennyire borzasztó a képek minősége, vagy ne fényképezz annyit, vagy vegyél másik telefont. Átlagos felhasználói szemmel nézve bőven jók a képei, sőt szerintem simán benne van a középmezőnyben (mondom ezt úgy, hogy sgs-ről, aztán htc sensationról váltottam).
Amúgy ha annyire érdekel a fotózás, miért nem váltottál még a Nokia-féle alkalmazásra ? -
hoffman_
nagyúr
azt konstatáltam, de minőségi ugrást se vettem észre, mikor használtam. dehogynem használok, nem az a probléma, hogy a telefonon nincs helyem, hanem úgy alleszusammen a gépen is fogy a hely, luxusnak tartok egy 20 gigás telefonos fényképező mappát fenntartani sz*r képeknek. a OneDrive-ot meg nem képek szinkronjára használom, hanem fontosabbakra. szóval akkor ez ennyi sajnos

-
Kbali
nagyúr
válasz
hoffman_
üzenetére
1. Nokia Camera sem engedi állítani a felbontást
2. Nem használsz benne microSD-t? Már egy ideje lehet azon is tárolni a képeket
3. Én beállítottam a OneDrive-ot, így wifi-n felszinkronizálja a képeket automatikusan - nekem most a Lumia tárterület ellenőrző mond 7,7 MB-ot. -
hoffman_
nagyúr
sziasztok,
kezd meggyűlni bajom a képekkel. iszonyat módon foglalják a helyet, átlagosan 2,5MB egy kép, pedig minőségben messze nem indokolt ez a szám... a Desire X-em is lőtt ilyen képeket, sőt szebbeket, 5 megapixelen, 700kB átlagméret mellett. nem találtam megoldást arra, hogy kisebb legyen, nem is tudom állítani a beállításokban a kép méretét(miért nem?). két kérdésem lenne:
1. a gyári app-nál jobb képeket csinál a Nokia Camera szoftver? méretben hogy viszonyulnak egymáshoz?
2. lehet esetleg a felbontást csökkenteni valahol, vagy bármi megoldás, hogy kisebb méretű képek készüljenek? egy fél éves etap alatt csináltam egy 7 gigás Lumia kép mappát, ami indokolatlan a képek és videók minőségét figyelembe véve...
köszi előre is!

-
Clemi
veterán
válasz
Wieder12
üzenetére
Azt amit ajánlottál, már próbáltam korábban. Helyette nekem az InsiderPro vált be. Mindenféle rémhír ellenére semmi köze nincs az akku merüléshez, cserébe tényleg egy nagy rakás kitűzhető csempét ad. Nem kezdem el felsorolni, nézzétek meg az áruházban.
Visszatérve az akkura, a 4G/LTE kapcsolattal az éjszakai merülés 2,3-2,7% óránként, legalábbis nálam. Most rállítottam magam arra, hogy a GPS kikapcsolva (ha kell valamelyik programnak, csak lehúzom a "redőnyt" és már be is kapcsoltam) és folyamatos 2G-re van kapcsolva az adatforgalom (nem kell a HD hangminőség telefonálás közben). Így masszívan 0,7-1,3% közötti az éjszakai merülés, ami szerintem teljesen jó.
Igaz, használat közben nagyon tud merülni (a GPS a Runastic-al 9% óránként) de ez van, ezt kell szeretni. 930-ra nincs keret
-
Wieder12
tag
Ezt már én is kipróbáltam! 2G-re visszadobtam a telót, és normál használat mellett: 2nap 15 órát bírt nekem a végén fél óra videóbeszélgetés skype-on, de ez nem rossz! 4G-n van akkor naponta töltöm! 3G-n meg mindig újraindult a telóm, nem tudom hogy miért csinálja, de mióta 2G és 4G között váltok nincs újraindulás

Tehát aki nem nyomatja a mobilnetet ezerrel annak érdemes 2G-n használni a telefont úgy gondolom!
Figyelmetekbe ajánlom ezt a programot: link
Jó kilehet rakni kezdőképernyőre ezeket a csempéket: Wifit, adatkapcsolatot, repülőmodot, blutuszt, gps-t stb... az ikonok színét megszabhatja az ember, és még magyar is a program! Hibának azt tudom mondani, hogy néha lassan frissül az akku állapota, rá kell tapizni akku csempére aztán utána már vágja mi a pálya

-
alekinho
csendes tag
válasz
Pinyo16689
üzenetére
Igen, igen. Mire ránéztem már itt is a második. tenkjú veri a macskát.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Volt, hogy rádugtam az