- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Mobil flották
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
spiderpig820 #13752 üzenetére
Nagyjából egy éve van meg a Lumia 820. Fel szokott merülni, hogy váltsak, de igazából nincs rá okom a megszokott "telefont kéne váltani"-viszketésen kívül, mert az akkuidőn kívül nincsen vele gondom, az akkut meg cserélni fogom új gyárira. A gondom az, hogy ha WP-vonalon maradok, nem szeretnék lemondani az LTE-ről és a Glance-ről, jó lenne a Qi is, valamint mindezt 5" alatt, ha lehet (plusz nyilván árérzékeny is vagyok, 60-70k-t már nem szívesen adok ki egy telefonért). Valamint jó lenne dual sim is, hogy egy készülékben tudjam használni a "normál", telefonálós és a mobilnetes sim-emet is, ezzel kiváltva egy TP-Link M5250-et.
Amik nálam fel szoktak merülni, azok WP vonalon a Lumia 640 DS LTE (Qi-t még meg tudom oldani home-made módon, egy tok és egy univerzális receiver felhasználásával), vagy a Lumia 532 DS (de ez már elég sok kompromisszummal járna).
Android-vonalon a Meizu M2 Note-tal szemezgetek, de tartok attól, hogy az túl nagy lenne.
-
old rocker
veterán
válasz
spiderpig820 #13767 üzenetére
-
old rocker
veterán
válasz
spiderpig820 #13758 üzenetére
A kameragomb hiánya nem hiba, legfeljebb kellemetlen annak, aki megszokta; én jobban örülnék, ha lenne, de kirakod a parancsikont a kezdőre és kész.
A navigációs sávot én jobban szeretem, mint a kijelző alatti fix virtuális billentyűzetet.
Előnye a nagyobb kijelző is. A lockmixel minden vackot ki lehet rakni a záróra, szóval, ha választanom kellene, melyikről mondok le, igen-igen nehéz lenne döntenem.
A 640 afféle best buy. Ja, a 820-hoz képest előre lépés a beállítások menü új elrendezése, ill. annak menüpontjait ki lehet nyomni csempének.
Az a baj, hogy van egy nagy hibája a 640 családnak: vigyázni kell vele, mert sajnos qrwajó teló. -
Heller2
aktív tag
válasz
Én a 930-assal szemeztem, Mire rendelni akartam, kiderült, hogy addig tököltem, hogy kifogyott a T a készletekből és nem lesz nekik egy darabig. Kell a hely a 950-esnek. Így szerintem én is "kénytelen" leszek erre menni. Csak annyira nyomaszt, hogy ennyit kiadjak egy telefonért...Még akkor is, ha részletes, hűséges konstrukcióban nem is feltűnő ez a sok pénzkidobás..
-
old rocker
veterán
válasz
A 820 mellett van egy 640 LTE - m. Kicsivel nagyobb és kicsit érzéketlenebb kijelző és nincs kamera gomb. A virtuális kezelőszervek... nekem azért jön be a 640-en, mert a 820-on nappal qrvára nem lehet látni.
Gyorsaság: forma-forma. -
anorche1
őstag
válasz
Én is gondolkodtam a váltáson, de nincs mire.
A 930 drága, gyakori a hibás darab, és nincs glance.
A többibe meg s400 -as proci van 305 -ös gpu -val, amik nem erősebbek a 820-ban lévőnél (csak többszálas folyamatokban, illetve jóval energiatakarékosabbak).
A 830 nálam egyébként is kiesett a fos kijelző miatt.
A lumia 730/735 a kamera miatt.
Tényleg csak a 640/640xl maradt. 640 volt már a kezemben, és bal felül nagyon szépen nyikorgott, mozgott a hátlap. Az ips kijelzővel megbarátkoznék, de az amuledet megszoktam.
Szóval én még várok.
Ez az új xiaomi note 2 majdnem elcsábított ennyi pénzért, de a 4g hiányozna, és valószínűleg az android nagyon rövid időn belül felidegesíteneSzerk.: Ja igen, ott az iPhone, de ennyit nincs szívem telefonra költeni. Inkább ölöm bele a bicóba, vagy veszek belőle futáshoz kiegészítőket, ruhákat.
-
csabi94
őstag
válasz
IPhone 6, nagyon jó, szinte alig fogyaszt készenlétben, ha nagyon használom, akkor is kibírja nap végéig, 7-8 órás használati időm szokott lenni, és 16-24 óra készenlétem. Az appok nagyon jók, elképesztő minőségű alkalmazások vannak, emiatt már megérte váltani, a rendszer meg szerintem kb. annyira stabil, mint a WP (azt is nagyon szerettem).
Hopp, bocsi, mos nézem, hogy Lumia vonalra vagy csak kíváncsi.
-
skroy
senior tag
válasz
spiderpig820 #12810 üzenetére
Igen, be lehet, kell hozzá Glance Background
-
garambe
tag
válasz
spiderpig820 #11065 üzenetére
8.0-ban? Nem találom sehol.
-
GABESZ1974
csendes tag
válasz
spiderpig820 #10578 üzenetére
köszi a segítséget
-
zozor76
tag
válasz
spiderpig820 #10088 üzenetére
Idő és dátum: Beállítások-könnyű kezelés-Szövegméret.
-
Wieder12
tag
válasz
spiderpig820 #10090 üzenetére
Ha feldobom a 8.1-et, és utána kijön a végleges, akkor a végleges felül írja ezt a verziót?
-
Воланд
titán
válasz
spiderpig820 #10088 üzenetére
nem. max valami battery app-al, ami ki tudja rakni lock screen-re a toltottseget, de az meg nem valos ideju adatot mutat.
sehol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo Switch 2
- Gaming notebook topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Tenisz topic
- Microsoft Outlook topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged