- Google Pixel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sabre
őstag
Másnak is kifingott a ma érkezett frissítéssel a whatsapp?
Frissítette magát, majd nem bírt elindulni, leszedni újrarakni sem lehet...
ezek szerint nem volt sikeres a verzió frissítés... -
Sabre
őstag
sziasztok!
másnak is volt már problémája az automatikus dátum beállítással, illetve h manuálisan nem jó?
nekem kb 2 hónapja 1x befagyott totál, reset ( bekapcs gomb + lefelé volume ) és utána május 22-vel indult ujra a telefon, aztán ujra aztán június és azóta csak ugy volt helyes a dátum, ha manuálisan belőttem és utána bepipáltam h automatikus és ment... nem értettem.
aztán tegnap egy nagyon fontos sms-re rögtön megjött a kézbesítő, erre ma reggel jött a válasz h csak most jött meg..nyomtam a fenti módon resetet, erre megint május 22,.e amire beállt, csak manuálisan tudtam javítani...
szervíz?
-
Sabre
őstag
Sziasztok!
A 8.1 bejövetelével nekem is drasztikusan lement az aksi idő, de már javulóban h alig fut vmi a háttérben...
Viszont kiakasztó, hogy újratelepítés után is iszonyat lassú a viber: elindítom és percekig vár mire bejönnek az üzenetek, contactok,stb..akkor is ha csak a microsoft fiókban lévő kb 1-200 kontakt amit kezel, minden mást kikapcsolok.. -
Sabre
őstag
válasz
Plazmacucci #11739 üzenetére
nincsen wp-re szerintem...
de másnak is is csinálja ezt a viber?
-
Sabre
őstag
Kikapcsoltam az aksi kimélést a háttérben, elvégre minek elég ha bekapcsol ha kell...továbbra is merül erősen...
Viszont ami kiakasztó és baromi lassúnál is lassabb lett, az a viber.
Hiába fut a háttérben, van hogy fél percig mennek a kis kockák mire bejön bármi - pedig már csak a privát számokat tartalmazó fiókból táplálkozik, se céges se fb se gmail, tehát kb 2-300 kontakt amiből dolgozik és nem 15 beszélgetést kell betöltenie hanem kb 2-3at... -
Sabre
őstag
válasz
Gymnova81 #11671 üzenetére
Ez nálam kedv függő a telefonnál, van hogy matekolgat néha és van hogy csettintésre minden mint korábban...remélem a merülésen már dolgoznak.. anno amikor a 7.8 kijött akkor is hirtelen merült vele durván a mozart, majd kijött egy frissítés és visszaállt a rend, ebben reménykedem.
-
Sabre
őstag
ma nincs jó napja a telefonomnak..
délután kifagyott, reset után meg elveszette az időt, kibekapcs után hol május hol június volt a dátum amire beállt...majd beállítottam hogy ne autó idő hanem manuál, úgy beállítom és vissza autó és nem tudom, megy de nem győzött meg. most meg lte hálózaton vagyok mindig, mail megjött de se fb alkalmazás se böngésző nem bírt forgalmaznai, megint kibekapcs...
És persze jobban merül, hiába van ugyanaz csak a háttérben futó, mint eddig...
-
Sabre
őstag
válasz
BarNeE9 #11590 üzenetére
ahogy nézem itt az a bibi, hogy külön hátlap van a mugenhez és akkor a vezetéknélküli töltésnek búcsút mondhat mindenki...
én még pár napot várok mi lesz, de itt is csurog le az aksi százalék szépen, keresem mi eszi ennyire... notification center hangolása sem utolsó.
-
Sabre
őstag
válasz
Воланд #11505 üzenetére
Fent van és beléptem és van a beállításoknál egy ilyen opció, hogy connect with my phone...ezt viszont adathálózaton nem csinálja meg, mármint a sync részt így ez amit betettél meg sem jelenik. Mindjárt leszaladok az IT-ra a belső wifi jelszóért. utána csak menni fog...
-
Sabre
őstag
Na fent van, reset után ahogy írtam jó hogy a memkártyára mentek alkalmazásokat és a belső memória nem fogy vagy telik be és okoz lassulást.
Az explorer végre életképesebb, lehet benne mindent rendesen beállítani.
Naptárkezelésnél a gombot viszont nem találom a facebook-nál, hogy csak azokat az eseményeket mutassa amikre rányomtam hogy attending.. így egy rakás request figyel benne, tudom ki lehet kapcsolni de mégis, eddig ez jó volt így...
szerk.: és a szokásos reggeli terhelésnél jobban merült, 35-40 perc alatt waze / youtube 50:50 százalékban és már csak 75% volt mire beértem az irodában.
-
Sabre
őstag
válasz
Plazmacucci #11487 üzenetére
Igen, mert az ilyeneknél gigákat nyersz, van is 4GB szabad helyem a belső memóriában úgy hogy minden fent van...
(#11490) egykori : fentebb írtam hogy nekem is ennyi volt..
Csak győzze mindenki beállítani, lesz 1-2 nap teszt az tuti... -
Sabre
őstag
válasz
Plazmacucci #11484 üzenetére
Az a 8.1 install előkészítője az a pici. Az fel és utána indulhat a 8.1 install, nem lesz rövid.
Közben a 8.1 install után megvolt a reset, restore.
2 helyett 4.7GB free a 8-ból, de erre még rájönnek az appok mert azokat ugye lehúzza most egyenként.Viszont lehet választani, hogy appok is mehessenek az sd kártyára.
Ez az jelenti, hogy ha 2-3 gb helyed van és egy 5-800mb / 1GB körüli játékot le akarsz tölteni, végre nem az lesz hogy bocs nincs hely miközben 25GB helyem van még az SD kártyán? -
Sabre
őstag
és röpke 1.5 óra alatt fel is ment...
60%-ot megevett az aksiból.Beállítottam mindent, központosított backup van amit tud ellenőrízni is mi volt, nyomtam egy resetet mert maradt 2 giga és az ilyen major update mindig marad valami kitörölhetetlen, forog a fogaskerék újra. Meglátjuk mennyi hely szabadul így frissen fel ebből.
-
-
Sabre
őstag
válasz
Plazmacucci #11343 üzenetére
akkor ezért csökkent le mostanában drasztikusan az aksi idő...
-
Sabre
őstag
Az utóbbi idők szinte napi viber frissítése feltűnt másnak is?
Nekem az tűnt fel, hogy mint a pióca szopja le az aksit a viber azóta... és baromi zavaró, hogy hiába engedem hogy fusson a háttérben és jönnek a toast üzik, elindításkor vagy fél percig matekol mire behozza a conversation oldalt.. és utána is ha jön valami újabb, nem mutatja hanem vissza és megint conversation és akkor megint fél perc...
-
Sabre
őstag
válasz
Axl Rose #11124 üzenetére
Eleve már év eleje óta nincs a vendoroknál már a siker miatt elfogyott, nyilván van egy last ship amiről egy 1-1 dobozt levesznek hetente és eladják secpecc, ha úgy nézzük megállja a helyét a mai napig, én sem érzem hogy bármi gond lenne vele teljesítményben. Persze várom a 830-at ettől függetlenül...
-
Sabre
őstag
válasz
btudos #10537 üzenetére
Azért annyira ne temessük már, majd ha az 520 / 620 / 720 nem kap több frissítést, akkor kezdjünk el szerintem a 820-al foglalkozni hogy meddig támogatott, elvégre a vasa mindenre elég amit a 8.0 vagy a 8.1 megkíván..
apropó, gondolom júni végén a függetlenekre megjön a 8.1, trémobil meg pöcsöl rajta még 1 hónapot ahogy szokott...
-
Sabre
őstag
válasz
hülyegyerek #9783 üzenetére
ezt felejttem el, thx!
-
Sabre
őstag
Sziasztok!
Lehetséges, hogy kikerült a térképek menedzselhetősége, hogy az sd kártyára lehessen menteni?
Mert nem találom, illetve nem dobja fel sehol beállításnál, mintha eltűnt volna...
-
Sabre
őstag
Itt is fent van a trés black, reméljük a legjobbakat.
A családban lévő független 820-on rajta van már január közepe óta, állítólag kevésbé eszi az aksit a teló és a glancere is igaz ez.
-
Sabre
őstag
-
Sabre
őstag
válasz
batai15 #7891 üzenetére
Van rá biztosítás, szóval nekem nem kerül szerencsére ez pénzbe.
Másrészt remek videók vannak a kijelző cseréről a neten - egyről nem szól, hogy milyen minőségű digitizer meg panel kerül bele utána! Mert vannak sztorik, hogy a fényereje egy kakik a szintén nokiának tűnő utólag beépítetteknek...
-
Sabre
őstag
Úgy néz ki, a leejtést nem nagyon díjazza a 820.
Körülbelül egy boltban a futószalagjának magassága ahonnan leejtettem.
A kijelző vagy / és a digitizernek annyi, mert vékony csíkos az egész, a külső üveg sértetlen, de belül látszik hogy alatta vannak pókhálók a felső harmadában.Legalább meg tudom mondani mennyi a T-nél egy kijelző csere...
-
Sabre
őstag
válasz
#40993792 #7424 üzenetére
Ha valaki nem használ indukciós töltőt, akkor is megéri a hátlap hozzá - masszívabb, a kamera rész nem emelkedik ki, jobb fogni, stb. Szerintem.
És sokkal jobban illeszkedik mint a gyári, csurig volt porral folyton, most meg alig bírom leszedni egy fing nem jut be alá -
Sabre
őstag
Nekem ezt nem produkálja, ami van az outlook.com-on az van bent a hotmail-es címemmel felszinkronizálva, ugyanez a rendes outlookkal és a céges közel 2000-es névlistával. A facebookról már ne is beszéljünk, működik sokezer kontakttal hibátlanul.
Vannak akiknek nem való a wp, maradj a droidnál szerintem
Másrészt egy google egy google közelibb - droid lesz 100% nem az ősellenségnél,bár szintén ezt sem tapasztaltam a sajátomon...Vonzod az egyedi hibákat!
Bár volt olyan kollégám, aki esküdött hogy nem jelzi ki a telefon a hívás időpontját, pedig hogy a fenébe nem...No offense, mindenkinek kellemes ünnepeket!
-
Sabre
őstag
Jó már a gyári youtube kliens vagy még mindig nem érdemes feltenni?
Csak mert szívesen hallgatnék a kedvencekből, ha betudnék loginolni... -
-
Sabre
őstag
Minek tok?
A hátlap cserélhető, előre meg fólia és tökéletesen védett a telefon.
Persze van ami ellen semmi nem véd... -
Sabre
őstag
Közben megoldódott a miért nem jön le az amber a független 820-ra wifin keresztül -> amíg nem raksz bele sim kártyát, utána OTA működésbe lép. Addig nem!
(#6767) kuszal : mennyit használtad? Mert akkor szaladok ilyenért, régóta keresek olyat ami nem nyom semmit... a kihangosítómhoz meg van beszerelt kábel aminek van kivezetése, szóval mintha szivargyújtóról ( de mégis valamiért jobban tölt mintha sima 5V lenne ) lenne kábel felvezetve, lehet tölteni is közben nem zavaróan, gondolom.
-
Sabre
őstag
Ki kéne bővíteni a leírást az elején, mert napi 1x van miért vegyek 820at, ráadásul vissza sem olvasnak...
-
Sabre
őstag
de nincsenek benne az amberrel jött alkalmazások, beállítások, tehát sem extras+info a végén, sem glance sem, call+sms filter nincs...
rakjam fel a lumia pushert és az lehúz pár frissítést? Nem értem, azzal csak a fontosabb alkalmazásokat tudom egybe szedni és frissíteni amik nokiások, legalábbis nekem ez jött le eddig belőle mióta az enyémen van.
-
Sabre
őstag
Érdeklődni szeretnék hogy mi lehet a gond, mert már nem emlékszem hogy az én telekom függő 820amra hogy jött meg az amber...
Független új 820as, még nincs benne sim majd csak hétfőn mert kell kérni microsimet.
Accountok belőve rajta, minden szép és jó csak nem jön meg az amber... mivel gyári független, ezért már előbb jött rá mint a szolgáltató függőkre. Amíg nincs benne sim nincs amber, vagy rá kell dugni a gépre és majd akkor? -
Sabre
őstag
kezd betelni a memória és nem értem miért, minden kép és video az sd kártyára megy... ráadásul ha letörlöm a mapokat, akkor is 640mb-ot ír rá
ha resetelem és a cloud mentés be van állírva mindenre kivéve képek, mire számítsak mit kell majd feltenni, visszaállítani?
-
Sabre
őstag
válasz
fabiandaniel #6357 üzenetére
Pont ennyi ha megveszed webes 10% kedvezménnyel a Telekom honlapról, kicsit egyszerűbb...
-
Sabre
őstag
Na úgy néz ki még egy 820 csatlakozik a családhoz
Gyárilag független, 2 év nokia garancia - minden klappol e téren.A kérdés csak az, hogy fóliában van és nem bontottam le róla és nem tettem be sim kártyát, mert valamiért ha bekapcsolom és a gyors talpalóval belövöm hogy menjen, nem engedi frissíteni...
Mi lehet a gond? Hogy nincs az alap ms fiók beállítva vagy h nincs benne sim? -
Sabre
őstag
Hali!
Nálam is fogy a memória vészesen, kitörölhetem a 32gb memkártyával ha az appok nem férnek fel a telefonra...
Ha leszedem a térképeket, akkor is 684mb-ot számol rá ez a hülye tárhely csekkoló, továbbá az hogy a systems és az other 4gb-ot foglaljon el együtt, az hihetetlen.
Nem akarom újrahúzni, mert ez nem csak olyan restore mint 7.5-7.8nál a zuneból, nem?
-
Sabre
őstag
válasz
dr.dre bike #5225 üzenetére
Próbálom nem elviccelni, de microsdhc került bele - a sima sd kártya bele sem fér..
Mit jelent pontosan hogy egy sem megy, miket próbáltál?
Ilyen jellegű hibára nem emlékszem itt a fórumban..maximum inkompatibilitás volt bizonyos kártyákkal, de az szoftveres frissítéssel megjavult.
-
Sabre
őstag
válasz
riki5511 #5179 üzenetére
Olvass vissza máskor...
1. SysApp Pusher program letöltése.
2. Belépsz a beállításokba, a "nyelv + terület" menüben az "Ország/terület"-et átállítod Egyesült Államokra. Nem kell újraindítani!
3. Wi-Fi bekapcsolás, majd a proxy beállítása: 117.135.139.179, PORT: 8888
4. A SysApp Pusher-t elindítod, itt kiválasztod a ProCam-et, telepítés
5. Letöltési hibaüzenet után a vissza gombot nyomva tartva a feladatlistából visszalapozol a Wi-FI beállításokhoz, proxy kikapcsol.
6. Ugyanúgy a vissza gombbal vissza a feladatlistához, a letöltős oldalra visszagörgetsz, majd a letöltésre nyomsz.
7. Telepít, örül, letöltés után régiót visszaállít. -
Sabre
őstag
válasz
batai15 #5173 üzenetére
"tehát az oktatásod és okoskodást másnak osztogasd."
Tudsz kevésbé paraszt módon beszélni a fórumtársakkal?
Az látszik hogy szalonnával kened be az arcod miután a bicskával meg borotváltad, de a fórumtársnak ne fogalmazz otthoni nyelven, pláne ha segítő szándékkal írt nem is keveset... -
Sabre
őstag
Én sem vagyok elégedett. Volt beakadó alkalmazás ami szívta az aksit, ma random újraindult.
Tegnap az endomondo annyira kifingott, hogy ha workout-ot akartál indítani, eldobta a programot a telefon és csak újratelepítés segített...Hiába volt baromi korlátolt a 7.0 / 7.5 / 7.8, sokkal stabilabb volt mindegyik
-
Sabre
őstag
-
Sabre
őstag
válasz
GEPESZ66 #5026 üzenetére
Ki kell próbálni előtte, ha van lehetőség rá.
WP zárt rendszer mint az ios vagy a bb, tehát nem tetszőlegesen hekkelhető -ezt a legnehezebb megszokni a droid tulajok szerint. A youtube amit kidobtak bugos, szóval még mindig várni kell rá..
Ha van rá lehetőség, pár napig - hétig próbálj egyet ki, mert volt több ember aki megnyomogatta és kell, majd pár nap múlva atyaég..én 2011 óta használok wp-t ( 7.0 - 7.5 - 7.8 - 8.0 ), én elfogult vagyok..A skype tűrhető, a viber viszont csapnivaló mert még mindig beta van...
-
Sabre
őstag
válasz
batai15 #5014 üzenetére
Gyakorolj még, hogy ilyen jókat csinálj
-
Sabre
őstag
Elnézést, befejezem a flémet - csak már nem bírtam ki..
ON topik: továbbra sem tudom megszokni a változtatott értesítés hangokat, különösen az outlook naptárbejegyzésre figyelmeztető hangot, nem is értem mire gondolt az aki kitalálta hogy legyen más.
-
Sabre
őstag
Fura, de más hang szól az outlook naptáresemény figyelmeztetésénél mint eddig és azt meg nem találom, mi lehet és hol..mert nem változott semmi a beállításoknál az amber óta...
-
Sabre
őstag
válasz
viewdetails #4706 üzenetére
végre sikerült, azzal hogy a proxy-t lelöttem majd át 3g-re és valahogy beadta a letöltést végül.. -
Sabre
őstag
A hibát megoldottam, ha rossz wifire megy föl rögtön utána csatlakozhatok másikra proxyn,már elbuktam.
De a gond, hogy feljön a pro cam - install előtt visszamegyek és kikapcsolom a wifit, vissza és rnyomok hogy install, kérdezi hogy akkor locationshöz hozzáfér majd ( le van kapcsolva ), majd downloading és utána error code-al lerakja az alkalmazásokhoz és 8000fff hibakód...
-
Sabre
őstag
válasz
danilla #4692 üzenetére
Na kiderült hogy a belső wifi nem enged proxy-n ki, ezért egy másik telefon megosztott netjén keresztül eljutottam oda hogy install, de ha ekkor megszakítom a wifit és 3g-ről nyomok rá az installra vagy ha wifin, ugyanúgy 000fff error code van és nem tudom letölteni...
szerk.: restartoltam, azóta meg meginta not available az app...
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen videókártyát?
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Battlefield 6
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel topik
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- iKing.Hu OnePlus 13 Brutális teljesítmény, elegáns külső 12/256 GB Black Eclipse 3
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3108, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest