- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Google Pixel topik
- Magisk
- Korrekt belépőt hozott az Infinix
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
liquidgold
tag
válasz
ecology_83 #13427 üzenetére
Én letőlteni nem bírtam ezt a játékot ugyan ez volt a "tünet". Kb 5. próbálkozásnál viszont sikerült
-
Heller2
aktív tag
válasz
ecology_83 #13427 üzenetére
Melyik rendszer van fent? Egy kicsivel feljebb írtam én is, hogy van vagy 3 alkalmazás, ami csak töltöget, de semmi. Nálam W10 nél csinálja
-
Clemi
veterán
válasz
ecology_83 #12816 üzenetére
Szvsz csináld azt, hogy minden lehetséges paramétert ami konkrétan a hardvert befolyásolja, visszaállítod alapértelmezettre, majd egy full feltöltés után elkezdesz rajta játszani, filmet nézni, a lényeg hogy folyamatosan használd amíg ki nem kapcsol, majd ismét töltsd fel teljesen. Ezzel szinkronba kell jönni az akkunak és a rendszerben lévő akku információnak.
-
Clemi
veterán
válasz
ecology_83 #12813 üzenetére
Amit leírtál az nagyon nem valószínű, hogy szoftveres probléma. Talán, de csak talán, ha csak úgy lekapcsol (az én logikám szerint például az energia gazdálkodásért felelős modul úgy érzékeli, hogy ideje lekapcsolni a telefont, mert már lemerült egy bizonyos szintre az energia) de akkor el kellene indulnia a bekapcsoló gombbal, vagy az akku ki/be után egy teljes töltés és kikapcsolásig merítéssel összhangba kellene kerülni az akkunak a rendszer monitorozó szoftverrel, de ezt egy soft resetnek helyre kellene tennie az tuti.
Mindezektől függetlenül viszont a dátum automata vagy nem automata beállításának végképp semmi köze ahhoz, hogy a telefon magától lekapcsol. Az enyém mióta megvan, (több mint egy éve) soha egyszer sem csinált ilyet és természetesen a dátum idő beállítás automatán van 24H módban. -
zsoltip
őstag
válasz
ecology_83 #12624 üzenetére
Ez nem hiba. Ez egy funkció, ami a gyengén látók érdekében került beépítésre.
Beállítások-->Könnyű kezelés-->Képernyőnagyító-->Ezt kapcsold ki.
Ha be van kapcsolva, akkor a képernyőre két ujjal duplán a képernyőre koppintva megtörténik az általad említett nagyítás. Ilyenkor nem egy, hanem két ujjal tudsz navigálni a kijelzőn. -
Rob700
senior tag
válasz
ecology_83 #12537 üzenetére
Az is be van kapcsolva...
Milyen időközönként frissül a csempe? Sokszor azt Írja, hogy borús 1 fok, Bemegyek az alkalmazásba és többnyire felhős 4fok-ot mutat...
-
old rocker
veterán
válasz
ecology_83 #12427 üzenetére
csak fekete, sima van cserére.
-
Drag77
senior tag
válasz
ecology_83 #12427 üzenetére
Szia,
El nem adod?:-) -
old rocker
veterán
válasz
ecology_83 #12397 üzenetére
A szerelde
-
Kbali
nagyúr
válasz
ecology_83 #12397 üzenetére
Szerviz.
-
tkesy
addikt
válasz
ecology_83 #12346 üzenetére
-
brickm
őstag
válasz
ecology_83 #12328 üzenetére
Valamelyik frissítés hozta be annó.
Egy ideig nem mutogatta, utána elkezdte, pedig nincs és sose volt fb-om.
Én nem találtam rá megoldást, hogy kikapcsoljam, de ha valaki mégis tudja hogy kell, az engem is érdekel. -
bibalint
csendes tag
válasz
ecology_83 #12283 üzenetére
Helló!
Nekem is hasonló projektem lesz a közeljövőben (kijelző beégés miatt csere), az a kérdés, hogy ott kellett hagyni, vagy a helyszínen megcsinálják?
És egyébként nem kérhetem, hogy szoftveresen hagyják békén
? Enyémnek pl. semmi baja, de rohadtul nincs kedvem mindent újratelepíteni, kitűzögetni stb... Kontaktokat összekötögetni...
b
-
Clemi
veterán
válasz
ecology_83 #12283 üzenetére
Szerintem úgy akarták kérdezni, hogy tudod-e a jelszavad, mert törölnek mindent, és vissza tudod-e majd állítani a telefon tartalmát. Nem hinném, hogy a szervizesek akarnák a telefonod visszaállítani.
-
válasz
ecology_83 #12279 üzenetére
Ja húzzák újra... ha már one drive van rajta gondolom felhőben vannak a cuccaid. ki nem adnám a jelszavam.
-
Kbali
nagyúr
válasz
Igen, azt - nekem viszont nem kérdezték - miért is adnám meg, senkinek semmi köze hozzá.
Nem az volt a kérdés, hogy tudod-e a jelszavad, mert minden hardverjavításkor saját szervizszoftverrel újrahúzzák nullára a készüléket. Mondjuk, amikor én leadtam szervizre (szintén beégés miatt), akkor én eleve nyomtam rajta egy gyári beállítások visszaállítását (előtte szigorúan egy biztonsági mentést is csináltam), kivettem a SIM-et és a microSD-t.
Amikor visszakaptam, akkor pedig visszaállítottam. -
MK VII
veterán
válasz
Szerintem alapvetően a fiókjaid jelszavát tudod-e.. Arra irányul a kérdésük..
-
Kbali
nagyúr
válasz
ecology_83 #12139 üzenetére
Az nekem alap volt, nem gondoltam, hogy még ez is kell.
-
old rocker
veterán
válasz
ecology_83 #12105 üzenetére
Az, hogy állandóan figyelje a telefon, van-e elérhető wifi hálózat, az valóban nagyon eszi a naftát.
-
válasz
ecology_83 #12035 üzenetére
Nekem ez jott be legjobban [link]
-
Enzo_86
tag
válasz
ecology_83 #12032 üzenetére
8.1 van fent? Mert akkor belépve Zene alkalmazásban csak simán a gyűjteménynél van egy jel alul azt megnyomva egyből elkezdi véletlenszerűen játszani.
-
Kbali
nagyúr
válasz
ecology_83 #11988 üzenetére
Beállítások/billentyűzet - a magyarra hosszan nyomva feljön egy opciós lista, ott vedd ki a pipát a "Hibásan beírt szavak javítása" opció elől - ekkor nem fog javítani, de a javaslatok megmaradnak. Ezeréves telefonhasználatom során a WP az első, ahol nagyon jól ki tudod használni a prediktív bevitelt, mert értelmezi is a szókapcsolatokat. Pl.: egy "boldog születésnapot" szöveg beírása asszem 3 vagy 4 kattintás: "bo" + ajánlatokból a "boldog", majd rögvest az ajánlatokból a "születésnapot"
-
Khan13
senior tag
válasz
ecology_83 #11944 üzenetére
USA régió, angol (USA) nyelv és van Cortana, nem kell semmit törölni.
-
tkesy
addikt
válasz
ecology_83 #11934 üzenetére
Azt nem írtad, hogy mi van rajta jelenleg... Black vagy Cyan?
-
Heller2
aktív tag
válasz
Mi a jó ebben a Cortana-ban? Beszélgetni akartok a telefonnal?
Már itt tart az emberi faj?
-
hülyegyerek
addikt
válasz
A nyelvet is át kell állítani.
-
btudos
nagyúr
válasz
ecology_83 #10869 üzenetére
3GS-ről váltanék. Ennyi pénzt bőven megér.
-
hülyegyerek
addikt
válasz
ecology_83 #10700 üzenetére
Semmi kopás nincs. Ha neked van, és zavar, akkor szerezz be kb. 3000-ért egy új hátlapot, azon a gombok is újak lesznek.
-
tkesy
addikt
válasz
1 éves teló gombjain semmi kopás sincs, pedig van amikor kulcs vagy érmék között van...
-
Jofi81
őstag
válasz
Nálam egyáltalán nem kopott, november óta használom.
-
Khan13
senior tag
válasz
ecology_83 #10546 üzenetére
Ezzel készítették
-
csabi94
őstag
válasz
Még 8.1 sem kell hozzá szerintem, csak ilyen időjárás alkalmazás.
-
Воланд
titán
válasz
milyet?
-
hülyegyerek
addikt
válasz
ecology_83 #10536 üzenetére
2017 júliusig szól a terméktámogatás, szóval igen, biztos, hogy lesz.életciklus
A 8.1-et néztem, wp8-ra ellenőrzési megjegyzésig van támogatás
A wp8-ra 2015 decemberig van, szóval csak lesz még erre is. -
btudos
nagyúr
válasz
ecology_83 #10536 üzenetére
Nem tudni, de valószínűleg a 8.1 update-eket még megkapja.
-
hülyegyerek
addikt
válasz
ecology_83 #10531 üzenetére
Ne félj váltani, én droidról jöttem, de vissza nem mennék semmi pénzért. A hátlapja elég strapabíró, egyáltalán nem gagyi.
-
peterk
senior tag
válasz
ecology_83 #10525 üzenetére
Nézd, szerintem ez nem kérdés. Használtan, ennyi pénzért, gari nélkül vett telefonnál harmadrangú kérdés, hogy mekkora a felbontása, vagy milyen apróságokban jobb van nem jobb az egyik mint a másik. Persze, ha klasszis különbség van, akkor talán nem, de itt szó nincs erről, netezésre, olvasgatásra csak nüansznyi különbségeket találnál. Akkor pedig nem kérdés a kérdés, én biztosan nem vennék meg egy olyan telefont 65 ezerért gari nélkül, amit aranyárban javítanak, ha valami baja lesz. Ha használtan veszel telefont, akkor azt nyilván azért teszed, mert a pénztárcád nem korlátlan. Akkor meg nincs annál fontosabb szempont, mint, hogy ne bukjál el minimum több tízezret egy potenciális meghibásodáson.
-
dudikpal
senior tag
válasz
Iphonet ajánlanám gondolkodás nélkül, de netezésre, olvasgatásra inkább ezt, a kijelző miatt.
-
Kbali
nagyúr
válasz
Biztosan nem vennék 4S-t. Nagyon jó állapotban kellene lennie egy 16 gigásnak, hogy megérje. Sajnos nagyon rizikós manapság Iphone-t venni használtan.
-
Kbali
nagyúr
válasz
ecology_83 #10522 üzenetére
Újonnan uygebár nemigen fogsz már 820-at kapni, 4S-t viszont igen, 100e Ft körül. Ennyiért viszont nem éri meg. Ki lehet fogni 925-öt is már 80-e Ft körül garanciálisan (2 év Nokia garanciával), míg a 4S használtan nagyon lutri, eleve csak 1 év gari van rajta.
Ahogy írták, a 4S-nek hamarosan lejár az Apple támogatása (mégicsak vagy 3 éves vas), míg a 820-ra elvileg van még 1-2 év (ha tartják a 36 hónapos ígéretet).
Nehéz döntés, de ha nem vagy OS fetisiszta, nézz meg egy BB Z10-et is (elég jó és olcsón beszerezhető alternatíva). -
Pinyo16689
senior tag
válasz
ecology_83 #10522 üzenetére
Én wp-s vagyok, de szerintem 4S. Az iOS szerintem kifinomultabb op rendszer, a telefon pedig minőségibb anyagokból készült (szerintem, bár a 820 is minőségi telefon). Jó a kamera is. Viszont nem bővíthető, zártabb az op rendszer, mint a wp, és lassan vége a támogatásának. Bár a wp 8.1-el kezd oda érni, ahol az iOS tart. Nekem az IPS kijelző is előnyt jelent az i4S felé az amoleddel szemben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+8GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest