- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
kinedeck
csendes tag
sziasztok! Akinek sikerült eltüntetnie a betűket a menüsorból, az azóta má indította ujra a telefont? Mert nekem is sikerult a törléssel eltüntetni, de csak addig amíg egyszer nem kapcsoltam ki es vissza
-
Tompo92
senior tag
Sziasztok. Nem tudom mennyire mutatok újat de én feltettem ezt a lumia black-et nokia care suite segitségével és eddig nagyon bejött
-
Phenom X4
csendes tag
üdv mindenkinek.Nekem is megérkezett a Black (telenor).Az lenne a kérdésem, hogy valaki érez gyorsulást a rendszerbe ?(Ezen morfondírozok egy ideje de nem jutok dűlőre
)
-
kuszal
tag
válasz
venczellakp #8490 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek, ez jó hír.
-
kuszal
tag
válasz
mightymo3 #8480 üzenetére
Ezt most nem értem (alatt felett).
Ha jól tudom akkor talán 50 alkalmazás alatt nincs kezdőbetűs keresés, Ha túlléped, akkor a rendszer automatice beteszi a betűket. Ezek után már hiába törlöd a plusz alkalmazásokat, a betűk ott lesznek.De ha jól értettem a "kollégát" akkor most a Black frissítés miatt ez megváltozott és ha az alkalmazások szám lecsökken ismét 50 alá, akkor eltűnnek a betűk a listából.
-
istnag
addikt
válasz
Tompo92 #8454 üzenetére
Neked nem lesz egyszerű frissíteni,de majd itt lesz a megoldás,ha kell
http://answers.microsoft.com/en-us/winphone/forum/wp8-wpupdate/hi-guysi-have-problem-with-nokia-lumia-520-amber/849b625d-bcde-4f04-878d-a0065a2211718441 hoffmann_
a legfontosabb kimaradt a qi s hátlappal tudod pörgetni a telefont az asztalon -
pontyos
senior tag
Letöröltem egy pár felesleges progit, most 41 van összesen, visszaállt a menüsor a régire.
-
Tompo92
senior tag
válasz
hoffman_ #8455 üzenetére
Köszönöm, egyébként független a telefon, hát akkor várom a frissítést..köszi még egyszer .jóéjt
adam014:az csak az alkalmazás letöltést oldotta meg...ha meg ennyire zavar a kérdésem akkor ne válaszolj rá. Moderálva.
------
A kiszedett résszel, ami erősen OFF téma, szép kis folyamat indult el. A jövőben mellőzd az ilyesmit, kérlek! - Zsolt[ Módosította: #40993792 ]
-
-
Alexios
veterán
válasz
Tompo92 #8454 üzenetére
komolyan olyan nehéz használni a keresőt? kb 100 hozzászólásonként merül fel ez a kérdés, nem kell egész nap ezzel foglalkozni, de beírtam google-be hogy glance screen, és egyből kiadta mi az, sőt még itt a fórum keresője is. Persze biztos kényelmesebb ha valaki leírja neked, és mégennyit se kell vele foglalkozni.
A problémádra a válasz amúgy: [link] -
hoffman_
nagyúr
válasz
Tompo92 #8454 üzenetére
pontos számokat nem tudok, ahhoz nekem is guglizni meg keresőzni kéne.
témobilos a telefonod? azok nem kapták még meg, illetve azt hiszem jelenleg még a függetlenek se mind. gdr2 és amber van fent neked, ebben 100%-ig biztos vagyok, és szerintem tés vagy, úgyhogy pár napon belül majd a phone update fül alatt ott lesz, hogy tudsz frissíteni. annyira nem sürgős ám, a telefon így is teljesen jó, ráérsz igazából.
bár az érdekes nekem, hogy azt írja, nem tudok keresni. én ilyet még nem láttam, de én relatíve friss wp8 user vagyok.
-
Tompo92
senior tag
Köszönöm a humorbombát és vele együtt a segítséget is
, sajnos nem egész nap a telefonommal foglalkozom hogy értsek mindent, gondoltam megkérdezem hogy röviden tömören mik is ezek, mert nemrég került hozzám egy 820 és szeretném ha a legfrissebb szoftver lenne rajta. na most konkrétan azt se tudom hogy hogy kell megnézni hogy gdr hány van rajta meg hogy hogyan lehetne a legfrissebbet rátenni, oké! beállitások menüpontban szoftverfrissítés, ami azt írja hogy "most nem tud frissítéseket keresni a telefon (80070570)" na most ezzel kitörölhetem a seggem
Lényeg a lényeg hogy ennél van már újabb? Operációs rendszer verziószáma: 8.0.10211.204 -
hoffman_
nagyúr
válasz
Tompo92 #8450 üzenetére
az amber az egy alapanyag volt a tes 4: shivering isles kiegészítőjében, elég csecse páncélokat lehetett készíteni belőle. de ez hogy jön ide?
a gdr3 a ddr3 memóriák felturbózott változata lesz, gondolom, lumiákba kifejlesztve
a glance screent nem tudjuk. a beamer pedig a beépített lézersugár lövő ketyere, kenyérvágásra+pirításra elsőrangú!
na de, ha már rám jött a mókázás, akkor azért segítek is egy kicsit
az amber a jelenlegi verziója a windows phone 8-as rendszerünknek. a következő, ami épp most érkezik, a lumia black. a gdr3 egy microsoft által kiadott frissítés a wp8 rendszerhez. a lumia black tartalmazza majd, plusz egy pár apró nokiás dolgot még pluszban.
ilyen többek között a glance screen, és azt hiszem a beamer is. hogy ezek mit tudnak, nos, fogalmam sincs, még arra is lusta voltam eleddig, hogy elolvassam, hogy mi lesz a black frissítésben pontosan
-
Tompo92
senior tag
Sziasztok még uj vagyok a windows-ban..
Lenne egy amatőr kérdésem..
mi ez a lumia amber?
Meg mi az a gdr3?
Meg a glance screen és a beamer?
Válaszokat köszi előre is -
mightymo3
tag
Azt hiszem áprilisban eladó lesz egy 820-am.
egy ilyen hírt olvasok twitteren bárcsak valós lenne.
The handset will retain much of the specs which makes the 1520 great. It will have a 4.3 amoled 1080p screen, 2G Ram+32G Rom (without SD Card support),3000mah battery,Pureview 14 megapixel and wireless charging support.It is not known if the handset will retain the quadcore processor, but given the needs of the 1080P screen this seems likely
-
schortens
csendes tag
válasz
SpeedHUNGARY #8446 üzenetére
igen, most mar jelzi, a nem fogadott hivasokat, sms-eket stb. a glance screenen. Meg mintha, gyorsabban indulna ujra a telefon...
A beamer-t is kiprobaltam mar...mukodik
-
schortens
csendes tag
válasz
SpeedHUNGARY #8443 üzenetére
de igen, van...en nemetet hasznalok, rakjam fel magyarul is?
-
schortens
csendes tag
itt a screenshot, nem engedi felrakni mert 8megapixelnel jobb a kep minosege...
-
schortens
csendes tag
válasz
SpeedHUNGARY #8435 üzenetére
nem, tmobile-os&nemet flash
-
schortens
csendes tag
rakerestem, es letoltotte(OTA)...en is lattam, h meg nem engedelyezte a t-mobile. hatha esetleg mas is ir majd, hogy sikerult
-
schortens
csendes tag
sziasztok, nekem ma este sikerult telepiteni a black update-tet. 820 T-Mobile
-
Meghivott
addikt
Ráadásul már 4.000 körül is van fent eredeti nokia qi-s hátlap az ebayen, emlékeim szerint
Csak a teljesség kedvéért.
Véleményem szerint, sokkal jobb, mint az eredeti hátlap. -
-
hoffman_
nagyúr
igen, ezt a tényt tudom én is, de szerintem nem oszt, nem szoroz, mivel a lencse így is, úgy is szabadon van, nem azon a fél milliméteren múlik a baj. ha leejtem a kavicságyba, akkor úgyis mindegy. következésképpen nem kell leejteni
-
hoffman_
nagyúr
igazad lesz, nem olvastam el rendesen a címet. az viszont annyira nem kell. amit linkeltél, az utángyártott, azt szintén nem szeretnék. fehér kéne, de abból meg ha jól látom, csak wireless van, ami nekem felesleges felár. fene...
ruskop:
a case cover akarja a hátlapot jelenteni? kicsit bele vagyok zavarodva
-
hoffman_
nagyúr
válasz
hoffman_ #8412 üzenetére
plusz egy
ez vajon eredeti? szeretnék egy egyedi hátlapot fújni magamnak, és ahhoz egy gyári fehéret néztem ki. még nem ebayeztem, de ez megbízhatónak tűnik, 3 év után lehet, hogy végre befejezem az accomat. 3 ezret lazán megér nekem.
-
hoffman_
nagyúr
pár kérdésem lenne nekem is:
1. a photos-ban beállítottam anno egy bizonyos képet, az volt a háttér, ha beléptem, illetve a csempén is az mozgott. most rányomtam a shuffle-re megint, szépen elkezdte random adni a képeket, de most se jött be. visszaraktam fixre. a photos-on belül működik is, de a csempét továbbra is shuffle alapon váltja. miért? hiába csináltam meg kétszer, hiába indítottam újra a telefont, nem változott...
2. ha az applications fülön a settingsben block alá rakom egy alkalmazás háttérban való futását, akkor az pontosan mit jelent? például az endomondo egy tracking progi, ami folyamatosan kell kövessen, de ritkán használom. ha block alá rakom, és adott esetben elmegyek túrára és elindítom, akkor lelövi, ha kikapcsolom a képernyőt?
3. én ezt a battery appot használtam, szerettem is nagyon, de most próbaképp letöröltem, megnézem, hogy így mire jutok. annyi bajom lenne vele, hogy ha kirakom csempére, akkor a legkisebb és a legnagyobb méret tiszta bug, fekete. valaki járt már így?
köszi előre is, ha tudtok választ adni
-
zsoltip
őstag
Sziasztok!
Lehetséges, hogy a Black frissítéssel nem működik a Nokia Refocus proxy és területátállításos módon történő telepítése? Vagy meg fogjuk kapni mi is, avagy marad "PureView only"? -
alekinho
csendes tag
Sziasztok, tud valaki erősebb akksit? Dögunalmas a munkahelyem és hamar lemerülök.
-
Tompo92
senior tag
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Geri1272 #8401 üzenetére
leszedem, és megnézem nélküle. erre már gondoltam én is, csak úgy voltam vele, hogy á, tuti nem.
tixem:
na igen, azzal számolok is, de most még csak az sem volt, kvázi üresjárásban eltűnt a fél szuflám 15 óra alatt. azért az gáz
Vangelis meg dobálózik itt 4 napokkal, facom...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A hatalmasra nőtt Lumia 920 kistestvére kézreálló, formás, jól kezelhető telefon, a siker kulcsa megint az árazás lesz.
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- Samsung Galaxy S25 Ultra jetblack 512gb CSERE IS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest