- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
alekinho
csendes tag
ÜDV! Leakartam frissíteni a telót gondoltam wp10 megy fel de még csak most kaptam denimet rá..... Cyánnal 3 órát simán végig cseteltem aktívan, ezzel meg egy óra alatt leszívódik teljesen. Van ilyen insiderem az meg szerver errort ir. másnak se megy?
-
alekinho
csendes tag
Nektek van fifa az áruházban?
-
alekinho
csendes tag
Nem találom semelyik fifát az áruházban.
-
alekinho
csendes tag
Sziasztok! Van egy wifi adapter nélküli régi laptopom. Hogyan tudnám usb-n keresztül használni a telefont wifi modemként?
-
alekinho
csendes tag
Tud valaki valami jó hívásinfó programot?
-
alekinho
csendes tag
Melyik a jobb? a Microsoft kamera vagy a nokia kamera?
-
alekinho
csendes tag
Flash tartalmat hogy tudok megnézni weboldalon?
-
alekinho
csendes tag
Nekem most microsoft kamera van. Lehet a 8.1-el jött, de szerintem jó, meg a nokia camera is jó.
Van olyan alkalmazás amelyiknél lehet állítani a felbontást, még mikor amber volt akkor keresgéltem. a nevére már nem emlékszem, de van kettő is. -
alekinho
csendes tag
válasz
Pinyo16689 #10501 üzenetére
Igen, igen. Mire ránéztem már itt is a második. tenkjú veri a macskát.
-
alekinho
csendes tag
hogy kell 8.1re frissíteni? tmobil vagyok tmobil függéssel. buherálás nélkül..
-
alekinho
csendes tag
Levettem a töltőről ma a telót. wifin letöltöttem rá 3 játékot, 3 alkalmazást meg 2 csengőhangot. Meghallgattam, kipróbáltam őket. Közben letöltött 2 emailt is. Így ezalatt az idő alatt durván félóra alatt lement a töltés 59 százalékra. 8.0
Idáig is merült de ez most nagyon látványos volt. -
alekinho
csendes tag
Nincs most pénzem ilyesmire sajnos.
A connetctify pro verziója tudja osztani a 3g-t de amiket leszedtem egyik se akart jó lenni.
Mintha a telefon eldobná a wifit. Rácsatlakozik full jellel aztán 1-2 csík és már megis szakad. -
alekinho
csendes tag
válasz
Khan13 #10327 üzenetére
őőő miért wifin is megtudom osztani a mobilnetet?
Jelenleg most nincsen wifi routerem itthon mert lemondtam.
Most mobilstickel megy a laptopon a mobilnet. A laptop tudja a wifit és a blutyúkot is.
Valahogy megkellene osztani, hogy tudjam használni a telón a netet.
Persze abszolút nem értek hozzá... -
alekinho
csendes tag
Üdvözletem!
A laptopomba be van dugva egy mobilinternet. Meglehet valahogyan osztani mondjuk blutuszon, hogy a lumiám tudja használni? -
alekinho
csendes tag
Az nagy Károlyság lenne. Köszönöm a válaszod.
-
alekinho
csendes tag
ja bocsi a facebook üzenet meg az sms keveredik össze. Illetve ugye kint van a telefonos csempe, de az a tárcsázott hívások és szeretném, ha lenne egy közvetlen tárcsázó csempe.
-
alekinho
csendes tag
Sziasztok. Van egy olyan problémám, hogy összekeverednek az emailok meg az sms-ek.
Szeretném, ha külön lennének az sms és az email üzenetek valamint szeretném, ha megmaradna valahogy a kimenő sms is. Illetve szeretném, ha lenne csempe ahhoz, hogy bepötyögjem egyből a számot, ha hívni akarok. - Remélem jól fejeztem ki magam és tudtok segíteni nekem. -
alekinho
csendes tag
Sziasztok, tud valaki erősebb akksit? Dögunalmas a munkahelyem és hamar lemerülök.
-
alekinho
csendes tag
Üdv ! Az asszonnyal mindkettőnknek l820 van. Ő egész nap nyomogatja, játszik, fészbukkozik és alig merül neki. Ezzel ellentétben én alig használom és nagyon gyorsan merül. Ezt úgy kell elképzelni, hogy egyszerre van feltöltve és ő játszik 2 órán keresztül és 80 százalékon van, én ez idő alatt játszom kb 1 órát és 60 százalékig merülök. Ez hogy lehet?
JA és van, hogy este rádugom a töltőre és reggel még mindig tölt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A hatalmasra nőtt Lumia 920 kistestvére kézreálló, formás, jól kezelhető telefon, a siker kulcsa megint az árazás lesz.
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Apple asztali gépek
- One mobilszolgáltatások
- Háztartási gépek
- Google Pixel topik
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest