- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- iPhone topik
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- iOS alkalmazások
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BarNeE9
tag
Srácok, a duplázódásra(zene, képek) van már valami megoldás? black nálam nem oldotta meg
-
-
hoffman_
nagyúr
btw ez most gáz lesz... de hol van ez a beépített fb chat? sose használtam még
-
Lall
veterán
-
jeni
félisten
-
hoffman_
nagyúr
válasz
hülyegyerek #9486 üzenetére
engem a tény bosszant, hogy ilyet nem tud gyárilag. miért nem? hát eskü még én is meg tudnám írni...
-
hoffman_
nagyúr
na de nekem semmi nem kerül ki. honnan szedi az előadóhoz tartozó képet egyáltalán? az id3 tag szerkesztő progik is nyilván csak egy képet rendelnek hozzá egy számhoz/albumhoz.
nekem ez a gyári music app használata során lévő csont szürke háttér nem tetszik, oda miért nem képes behúzni az album art-ot? már az első színes kijelzős mp3 lejátszók is tudták...
-
tkesy
őstag
Hmmm... Ez érdekes, mert nálam nem így működik...
Ha a Music + Videos ban lévő lejátszót használom, akkor nálam is szürke a háttér, feloldáskor a lockscreen is és a lejátszon belül csak az albumborítót mutatja.
Ha a Mixradio-t használom, akkor a lockscreen-en mindig az általam beállított kép látható mindig, de ha wifi-s kapcsolat van, akkor behúz az előadóról vmi képet a netről (elég ritkán, de megteszi) ha meg nincs wifi-s netkapcsolat vagy nem talál semmit, akkor kirakja háttérbe (felnagyítva) az albumborítót.... -
hoffman_
nagyúr
kérdés:
ha van beállítva az mp3 fájlhoz jó kis album borító, akkor nem kéne kiraknia lock screenre, ha megy a lejátszó? nekem csak szürkeség az egész, minden albumomnál. ez ilyen?
-
hoffman_
nagyúr
-
csabi94
őstag
Nekem folyamatosan megy, ha nincs rá szükség, hogy lássam az időt meg az értesítéseket, akkor fordítva teszem le a telót. Nem meríti számottevően a telefont, legalábbis annyira nem, mert az egy nap stabilan így is megvan, pedig most már bejöttek a napi 2 órás edzések, szóval 2 óra gps használat (kijelző nélkül mondjuk).
-
joysefke
veterán
Nekem is gyors pillantásra van állítva és nagyon bejön. Előveszem a telcsit a zsebemből/tokjából és azonnal mutatja az időt, stb nem kell feloldani, hogy megnézzem jött-e SMS, email. Nagyon hasznos és
szerintem sebességproblémák sincsenek vele.A kétkoppos felébresztés az, aminek semmi értelmét sem látom jelenleg..
J.
-
hoffman_
nagyúr
megjegyzés:
ez a glance szerintem is egy felesleges cucc sajnos, pont rohadtul nem jó semmire, ha nem always on van. mire behozza zsebből elővéve a képet(mert az faszán műxik tényleg), addig én 3x feloldottam, megnéztem, és lezártam a kijelzőt...
-
batai15
félisten
Konkrétan ez a gondom: Pillanatra van beállítva, le is zárom a telefont. Szupi minden. na de ha lekapcsol a kijelző, akkor meg ujra fel kell éleszteni a telefont, ilyenkor meg a lock screen látszik.
Ergo nincs értelme a glancenek, pedig ez lenne az értelme hogy rá lesek, és látom azt. -
hoffman_
nagyúr
most rántottam le én is a blacket, plafonig felb*szott, hogy beleintegrálták a tmobilos intrót a kezdésbe, nem hiszem el, hogy szakadnának meg, b*zik. nem vagyok rá kíváncsi
mostanában rendre kiírja újraindítás vagy bekapcsolás esetén, hogy something wrong with this sd card, pls insert into pc and try to fix it, valami ilyesmit. nem tudom hova tenni a dolgot, mert működik rendesen az sd kártya...
-
batai15
félisten
Glance screenen mi a legjobb beállítás? Időköz,pillantás stb?
-
burasu4
senior tag
Az mitől lehet, hogy töltök le térképeket, és egy idő után már nem enged újjabbakat letölteni, pedig a memórikártyán van még 2,5 GB. ??
Üdv. -
Geri1272
csendes tag
válasz
joysefke #9451 üzenetére
Határozottan a Nokia Camera alkalmazást ajánlanám.
Nokia Smartcam és a Pro Cam már nincs tudtommal mert azokat gyúrták egybe és ezekből lett a Nokia Camera.
A gyári programban meg alig lehet állítani valamit.A keresés gombot tudtommal nem lehet kikapcsolni.
Mit értesz az elforgatás tiltásának "konfigolása" alatt? -
joysefke
veterán
Sziasztok!
némi bíztatás után felkerült a Black a telefonomra (Lumia 820), nos eddig nem bántam meg, a T-s bootlogó szerencsére nem túl zavaró.
Azt szeretném kérdezni, hogy melyik kameraalkalmazást érdemes használni? Annyi nevet hallottam, hogy kisség kavarodás van a fejemben (Nokia Smartcam, Nokia Pro Cam, Nokia Camera, meg a gyári kamera)
Azt szeretném, ha:
-csupán egyetlen kameraalkalmazásom lenne
-fotó és videó között eggyetlen váltással
-OneDrive szinkronizációval
-Jól működjön autómat is (képek 80%-a), de ha akarom akkor manuálisan tudjam állítani (képek 20%-a)
-Legyen viszonylag gyorsMásik kérdés ez lenne:
-ki tudom a rendkívül idegesítő keresés gombot kapcsolni?
-Hol tudom konfigolni az elfordítás tiltását?üdv
J. -
SpeedHUNGARY
aktív tag
Frissült a glance, így már saját szöveget is ki lehet rakni az óra és az értesítések fölé!
-
Kube
senior tag
válasz
karl_fischer #9447 üzenetére
Az nekem is megvolt, ez más miatt tűnt el. Most megcsináltam a hard resetet, egyetlen problémám hogy az outlookomon lévő kapcsolatoknak csak a töredékét syncelte.
Néha ezt is bedobja:
Probléma lépett fel a kiszolgálóval történő szinkronizálás közben
Hibakód: 86000C0A -
Kube
senior tag
Kaptam 2 gyári frissítésről értesítést, telepítettem őket... Aztán eltűnt a skydrive ikon majd a beállításokban kutatva hirtelen feltűnt valami nem oda illő. Hard reset lett a vége
-
tisti1965
aktív tag
nem működik az oldal,vagy nálam van valami gebasz?
kipróbálom
működik!!!
-
jeni
félisten
Üdv
Tud valaki trükköt,hogy miképpen lehet a böngészőben az almenübe belépni?
pl.:ipon/számítógép periferia/optikai meghajtókha az optikaira húzom az újamat akkor rögtön bontja a menüt.
-
burasu4
senior tag
Frissült az "érintés" funkció, így már ki lehet kapcsolni a gombok rezgését is (ha valakit zavar)!
-
karl_fischer
aktív tag
Én is frissítettem a Trés 820-at, de talán még jobb is lett az akkuidő. Viszont a legbosszantóbb tulajdonsága teljesen megszűnt. Eddig ha levettem a töltőről, egyből leugrott a töltöttség 70-80%-ra, ezen csak az újraindítás segített, akkor visszaállt 100%-ra. Tehát minden töltés után újra kellett indítani. Mióta Black-ra frissítettem, ez teljesen megszűnt, azóta nem is volt újraindítva. Én a Tré logót csak egyszer láttam!
-
joysefke
veterán
Sziasztok!
-(1)fel szabad tennem a T mobilos Lumia 820 telefonomra a blacket? nem lesz lassabb, nem fog hamarabb merülni?
-(2)mennyire idegesítő a T-s bootlogó? eddig kifejezetten élveztem, hogy semmi sallang nem volt a telefonomra rakva, úgy tűnik vége a jóvilágnak...
-(3) Ha felraknám a a szolgáltatófüggetlen blacket a T-s telómra, akkor ugrik a gari?
A telefon egy vállalati flottaelőfizetésbe tartozik és a jótállási jegyet a T állította ki, illetve a jótállási jegyen forgalmazónak is a T van megjelölve.-(4) Mi az az "OTA frissítés", és mi értelme van?
üdv
J. -
Heffi
őstag
Habár már 925-t használok, de van egy hírem, ami szerintem ugyanúgy működik a black-es 820-n:
Jó hír azoknak, akiet zavar a windows gombok rezgése. Az imént frissített pár alkalmazást a telefon, az érintés beállítási lehetőség gazdagodott a "windows phone gombok rezgése" ki-be kapcsolóval.
-
Frenk
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődöm, hogy a zenelejátszónál hogyan lehetne megoldani, hogy 2 cd-ből álló albumot sorrendben játsza le?
Mp3tag-gal beállítottam a "lemez sorszám"-ot is de így sem akarja sorrendben játszani a számokat. Esetleg a fájlok sorszámozása / a CD1 ill. a CD2 -ben lévő fájlok 1-től vannak sorszámozva / magasabb prioritású mint a lemezsorszám? -
kiscsáko
tag
válasz
hülyegyerek #9422 üzenetére
T-s rommal gyorsabban merült. Habár akkor OTA-s frissítés volt, szóval lehet, hogy a flashelés miatt javult az akkuidő
-
tkesy
őstag
Találkozott már valaki olyan buggal, hogy:
- a Mixradio rossz albumborítót húz be, de csak egy előadó egy bizonyos albumához? És ezt a meggyőződését semmivel sem lehet megváltoztatni... Ha meg ugyanazt a számokat megnyitom pc-ről, vagy a Music+Videos-ban lévő lejátszóval, akkor meg jó az a bizonyos albumborító?
- szintén Mixrádió alatt egyszerűen nem működik a hangerőszabályzás, és csak restart oldja meg?
-
válasz
hülyegyerek #9422 üzenetére
nem küldi el minden mozdulatod a T-nek, így nem merül annyira
-
Kube
senior tag
A trés blacknél kellett ám a logo meg a csengőhang istenem... Sony Ericsson P990i-vel voltam úgy hogy ráraktam a független szoftvert és bootnál szépen jött is a gyári animált logo, marha jól nézett ki
-
Sabre
őstag
Itt is fent van a trés black, reméljük a legjobbakat.
A családban lévő független 820-on rajta van már január közepe óta, állítólag kevésbé eszi az aksit a teló és a glancere is igaz ez.
-
Clemi
veterán
válasz
johndoes #9413 üzenetére
Háááát ha tök üres volt a kártya, mikor lekapcsoltad a telefont és kivetted, akkor passz. Ha nem akarsz HR-t, akkor manuálisan törölj mindent (nem a PC felől kiadva a törlés parancsot) a telefonon belül a Zene részben és utána másold vissza. Ha úgyis duplázza egyből, akkor nem marad más hátra mint a HR. Legalábbis szerintem, mivel nekem mint írtam nem oldotta meg a belső memóriában a music mappa rejtett fájljainak a törlése.
-
johndoes
újonc
nekem is volt ilyen problémám, hogy a legtöbb szám minimum háromszor vagy négyszer volt fent... most kipróbáltam amit írtál, viszont nekem még így is duplázódnak a számok...
mindent 2x is megcsináltam pontról pontra, de nem jó. mondjuk a dupla már kevesebb mint a 3v4xes
nagyon érdekelne mi lehet a gond, hogy lehetne megoldani másképp hátha sikerülne...
-
BMS
őstag
Sziasztok
Én is ilyen készülék vásárlásán gondolkodok csak nem találok egy üzletet sem ahol megvehetem. partnerogsm-nél elég jó áran van csak nem tudom,hogy megbízható-e?! Meg olvastam,hogy nincs már sok belőle,ilyen rossz a telefon,hogy már nem árulják?
-
Clemi
veterán
Mielőtt ráfutnál te is a duplázós meg triplázós bugra, a javaslatom a következő. A lecserélni kívánt kártyáról a PC-ről vezérelve törölj le mindent, (illetve mozgasd be a PC-re egy mappába) majd csinálj egy telefon újraindítást. Ezután vedd ki a kártyát, és indítsd úgyis egyszer újra, majd lakpcsolás új kártya bele, telefon indítás és beállítani, hogy a kártyán akarod a média tartalmakat tárolni, majd USB-n mehet minden vissza immáron az új kártyára, de nem mappástól, hanem a mappába belépve külön minden könyvtárat megtölteni.
Mondom mindezt úgy, hogy belefutottam én is a többszörözős bugba. Nálam is kártya csere volt, de én simán egy kártyaolvasóban tükröztem át mindent az új kártyára. Miután elkezdődött a duplázódás, bemásztam a telefon belső memóriájába, és onnan kitöröltem a rejtett fájlokkal együtt mindent. Na ekkor meg nem el tűnt minden a kártyáról is. Gondoltam mindegy, és visszamásoltam ami rajta volt, viszont majdnem minden kétszer volt. Letöröltem megint mindent, erre elkezdte a három meg négyszerezést. Természetesen HR lett a vége, de megtanultam, hogy a telefon valahol máshol is nyilvántartja mi van a kártyán és persze a kártyának is valami azonosítóját, úgyhogy az a cserebere nem annyira egyszerű, mint gondolnánk.
-
Jofi81
őstag
Ha memóriakártyát cserélek a telefonban, hogy helyezzem át a fájlokat? Csak simán PC-n keresztül, vagy van valami más megoldás is?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A hatalmasra nőtt Lumia 920 kistestvére kézreálló, formás, jól kezelhető telefon, a siker kulcsa megint az árazás lesz.
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- HP notebook topic
- Háztartási gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Ukrajnai háború
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- Iphone 12 Black 64Gb független 87% akku
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest