- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kbali
nagyúr
válasz
old rocker #11796 üzenetére
Minek használod az Insidert? Az értesítő sáv megjeleníti az akku százalékát, ill. a megtett és hátralévő akkuidő is megnézhető a gyári beállításokban - amúgy meg csak fogyasztja a háttérben az akksit
-
old rocker
veterán
Akksi téma: amióta éjszakára Luftwaffe üzemmódba kapcsolom, a telefon 2 napig bírja 8.1-el. Most 57 %-ON VAN, 31 órája töltöttem és még 21 órát jósol az Insider...
-
Spinmaster
csendes tag
Sziasztok! Lehet már tudni, hogy mikor jön ki a Cyan a Preview for Developerer-es 8.1re? köszi!
-
schortens
csendes tag
válasz
Khan13 #11792 üzenetére
Arra gondoltam azzal, hogy a programok a hatterben futhatnak, hogy a kulonfele ertesitok megjelennek.(Facebook, Messenger, Weather stb.)
Napkozben is be van kapcsolva a mobilnet, es kibirja egesz nap. 1-2 hetente viszont 80-90%-os toltottsegrol 2 ora alatt lemerul(visszaneztem a Battery logjat). -
geared
tag
válasz
old rocker #11788 üzenetére
az ár még nincs meg
-
Kbali
nagyúr
válasz
geared #11787 üzenetére
Ezt nem feltétlenül értem, mert gond esetén távolról ugyanúgy törölhető akár a telefon teljes tartalma. A mi cégünknél elég vegyesfelvágott a mobilflotta symbian s60-tól, android, iOS, WP 7.8, 8, 8.1 és eddig még nem volt semmi bibi.
Legfeljebb nem értenek a WP-hez vagy nem akarnak vele foglalkozni. -
geared
tag
Lehet lesz egy eladó 820-am.
nem azért mert bármi bajom van vele, hanem a cég nem támogatja a windows phone-t."nem támogatott rajta a levelezés a kevés számú biztonsági beállítási lehetőség miatt"
ezt az infot kaptam. sajnos.
úgyhogy csere lesz. muszájból.
-
schortens
csendes tag
Sziasztok! Hogy tudom a legkönnyebben kideríteni, hogy melyik program miatt merül le a telefonom pár óra alatt az éjszaka folyamán? A "Takarékos üzemmód" programmal nem egyértelmű.
Biztos, hogy nem az akkumulátor problémája, mert csak bekapcsolt mobilinternettel merül.(Kikapcsolni nem szeretném)
Szoftver és/vagy hardware visszaállítása segíthet?(Nokia és Windows oldalról is a legfrissebb elérhető szoftver van telepítve; Cyan és 8.1 Update1 előtt is volt ez a problémám)
Eddig a FB-Messengerre gyanakodtam, de törlés után is merül. Minden program le van tiltva, hogy a háttérben futhasson.
Köszi szepen a segítséget!
-
csabi94
őstag
Tudom, de mivel ezt a telómat (kivételesen) még soha nem szedtem szét, ezért nem fektettem bele akkora energiát, mivel szinte el sem hittem, hogy ennyitől baja lehet.
Azóta azt nem csinálja, csak néha az érintéseket furán észleli, de pár nap alatt javul, úgy veszem észre.
Öngyógyító telefon.
-
csabi94
őstag
Van valakinek olyan gondja, hogy villognak közepes fényben az alsó gombok?
Egyik nap edzés után közvetlenül telefonáltam, tiszta víz lett a telefon (kameránál még be is párásodott, de utána pillanatok alatt kiszáradt), és azért bele szerintem nem nagyon ment. Utána vettem észre, hogy villognak az alsó gombok. Ha sötét van, folyamatosan szépen égnek, ha világos van, akkor nem, és a kettő közti állapotkor, amikor csak kicsit világítana, akkor össze-vissza villog. -
-
Clemi
veterán
válasz
holodp #11775 üzenetére
Nálam megy hibátlanul, mármint elindul.
A OneDrive-al csak egy bajom van, hogy én ugyan megcsináltam a családi szobát, viszont oda menteni dokumentumot a telefonról csak én tudok(#11767) whirus
Nekem is T-s 820 Cyan, bár a szoftver amit feltettem az független
viszont a takarékos mód eddig mindig elindult.
-
holodp
aktív tag
Nektek működik a OneDrive?
Megnyitom telefonról a programot, és állandóan azt írja ki, hogy nem jeleníthetők meg fájlok, ellenőrizzem, hogy van-e wifi vagy mobil adatkapcsolat (természetesen van).
Böngészőből viszont működik, de azon nem annyira kényelmes. Megpróbáltam volna újrarakni, de nem lehet letörölni a telóról.
Van valami tippetek, hogy mit lehetne csinálni? -
BarNeE9
tag
válasz
old rocker #11773 üzenetére
így pár hét használat után azt kel hogy mondjam, szignifikáns különbség nincs de azért többet bír pár órával..
és amúgy igen, nem ár érte és van 2 akksid. -
gy.sziszi
újonc
Sziasztok! Ha zárolási képernyő háttérképének a Bing-et állítom be, akkor miért nem vált automatikusan?
Köszi! -
-
whirus
tag
Sziasztok!
Járt már valaki úgy hogy a "takarékos üzemmód" app nem indul, illetve elindul és egyből kilép??
Törölni és újratenni nem lehet, az akksi pedig csak merül és merül (mondjuk már megszoktam).
T-s 820 cyan
THX!
Szép estét!
-
hoffman_
nagyúr
köszi urak!
már csak azt nem tudom, hogy miért nincs ilyen opsön a here maps-emen belül
-
hoffman_
nagyúr
válasz
hülyegyerek #11761 üzenetére
ez most ciki lesz, de az hol van? egyszerűen nem találom.
mod:
köszi!
sz.balazs.95:
no no. ahogy írtam, nem akarok 3rd party appot, ha tudja a nokia is. otp-t meg nagyon nem szeretem.
-
-
BarNeE9
tag
Találkozott már valaki olyannal, hogy egyik nap kaptam egy mms-t, kiírta a telefon, hogy "Get media content now" rámegyek semmi és utána minden nap ugyan abban az időpontban kapom továbbra is.
-
hoffman_
nagyúr
üdv,
kéne nekem egy ATM kereső, ami vágja a magyar automatákat, vagy amilyen országban épp vagyok. android alatt volt built-in. itt nincs valami jó opció erre? nem akarok 3rd party appokkal vacakolni.
illetőleg próbálgattam most este a voice-t, hát elég ramaty : D mármint jól ismeri fel a szavakat többnyire - bár a magyar nevek neccesek - de semmi értelme nincs. weblabokra meg konkrétabb dolgokra nem terjed ki, az app és contact megnyitás elég satnya fícsör.
-
sz.balazs.95
veterán
eredetileg én is sárgát akartam, de elgondolkodtam a piroson, és végül azt vettem meg. Egyáltalán nem bántam meg, imádom ezt a színt.
szerintem annyira nem durva ár érte. Nem olcsó, nyilván, de nekem megért ennyit.
mondjuk nekem így is megvolt ~52k-ból az egész, telóval, hátlappal és egy 16 GB-os microSD-vel.
-
tixem
addikt
válasz
sz.balazs.95 #11750 üzenetére
én a sárgát szemeltem ki, passzolna mind a háttérképemhez és a lock screen-hez is.
5 ezer, az igen. Asszem szétnézek ebay-en... egy nyomorult hátlapért ennyit kérni, bakker... magyarisztan banana republic.
szerk.: bár ha azt nézem, hogy ez qi-s már nem is annyira sok, máshol a sima kerül ennyibe.
-
sz.balazs.95
veterán
én mikor vettem hozzá qi-s hátlapot semmi különbséget nem tapasztaltam méretben.
súlyban is olyan <0,5 grammot.nem próbáltam még tokot, (feleslegesnek tartom a tokozást és világ életemben nem kedveltem őket) szóval nem tudom biztosra megmondani, hogy jó lesz e a tok, de szerintem igen.
Én qi hátlapot a telekomban vettem. amikor vettem nem volt még csak a „kifutóban” felirat sem. nem tudom, hogy még árulnak-e.
szerk.: ha jól látom, piros és kék most is van nekik, fekete és fehér később lesz, sárga meg már nem lesz.
onlány ár: 5391 huff
nekem pirosban van. élőben sokkal szebb, mint képeken. olyannyira, hogy beleszerettem a hátlap színébe.
-
tixem
addikt
válasz
sz.balazs.95 #11748 üzenetére
-
sz.balazs.95
veterán
-
tixem
addikt
Hali!
Sima nem qi-s hátlapra vett hard case rámegy egy qi töltős hátlapra
Másik opció egy komplett új hátlap, nem muszáj gyárinak lennie, de ne legyen kínai papucs minőségű, hol lehet a legolcsóbban beszerezni? Szín mindegy, fekete, fehér és sárga is jó lenne.
más: egy jack dugó csere mennyi lehet Nokia pontban? Sufni gsm-es és ugyan ingyér cserélik mert még garis, de nem hiszem, hogy tudok rá várni egy hónapot.
Danke
-
leslie23
tag
válasz
sz.balazs.95 #11743 üzenetére
erre gondolok, elvileg ez hivatalos app: [link]
-
leslie23
tag
a beépített glance screen (gyorsnézet) és a WP store-os Glance app között van valami difi?
-
Sabre
őstag
válasz
Plazmacucci #11739 üzenetére
nincsen wp-re szerintem...
de másnak is is csinálja ezt a viber?
-
-
Sabre
őstag
Kikapcsoltam az aksi kimélést a háttérben, elvégre minek elég ha bekapcsol ha kell...továbbra is merül erősen...
Viszont ami kiakasztó és baromi lassúnál is lassabb lett, az a viber.
Hiába fut a háttérben, van hogy fél percig mennek a kis kockák mire bejön bármi - pedig már csak a privát számokat tartalmazó fiókból táplálkozik, se céges se fb se gmail, tehát kb 2-300 kontakt amiből dolgozik és nem 15 beszélgetést kell betöltenie hanem kb 2-3at... -
Gymnova81
tag
Most már csatlakozni tudok azokhoz az emberekhez akik azt mondják jó a wp 8.1 . Tényleg várni kell a rendszer belakásával. Nekem 1 hét kellett ahhoz hogy elmondhassam kibír 2 napot a teló. Azaz 2 nap 23 órát úgy, hogy telefonáltam, neteztem is rajta (igaz annyira nem sokat), és játszottam is rajta, igaz nem egy durva grafikájú nagy erőforrást igénylő játékkal. Jah, és persze fényképeztem is vele.
Még annyit hozzátennék, hogy mindezt azóta tudja így a "nyóchuszasom", mióta a 4G-ről átállítottam 3G-re a "legnagyobb kapcsolatsebességet" . Nagyon sokat jelent üzemidőben. -
válasz
mightymo3 #11725 üzenetére
A 820,920 eseteben nem volt soc amibol nagyon valogathattak volna, most mar van es elnek is vele sajnos. Igaz a 830 a joval nagyobb akksival es a kameraval melto utod a 820-nak. Bar az is igaz hogy nagyon messze kerult a 930-tol . Amugy a 820 kameraja se rossz , igaz nem pw , de lehet vele jo kepeket kesziteni. En csak az akksit atkozom. A 625 alom uzemidovel birt nem ugy mint a l820, igaz a kamera abban csak disznek volt, jo kepet szinte csak napos idoben lehetett kesziteni vele.
Amugy mar a 930 is egy batar, egy szol mellette , a nagyon porgos mukodes ... -
mightymo3
tag
válasz
this is life #11722 üzenetére
Igen 820-m van, a váltás nagyon is ajánlott, az akku méret a kijelző szebb nem is kicsit a support lejár/t a 820-nak, a kameráról nem is beszélve az más tészta hogy ami engem zavar a 830-ban az mást nem biztos.
Ami engem zavar az az hogy a 820-920 vonalon nem volt ekkora a különbség mint most a 830-930-s között. Viszont ez árban érzem hogy nem fog megjelenni, a pletykák alapján mást vártam.
Ráadásul a bilincsek a szolgáltató felé lassan lejár, amit viszont nem fogok kihasználni mivel valószinüleg független 830-t veszek. Remélem decemberben meg kapom már 110-120 körül -
válasz
mightymo3 #11721 üzenetére
A 830 jobb valasztasnak tunik, de ha 820 van neked akkor nem eri meg cserelni, annyival nem nyujt tobbet. Ha azonban most veszel wp mobilt akkor a 830 mindenkepp. Nagyobb akksi,erosebb kamera, hosszabb uzemido...csak meg kell varni mig konszolidalodik az ara ...Ha most keszulnek venni akkor a 830, amugy symbian s3 belle fp2-rol valtottam. 5 nap alatt megszoktam a csempeket, a wp8.1 meg potolt egy ket alapveto hianyossagot, a gdr2 az ev vege fele megint csak jobbit a rendszeren. Aztan hogy a 820 kap e wp9-t az mar sanszos...a 830 a Ms frissitesi,tamogatasi strategiaja miatt meg fogja kapni. Most latom 820 van neked is , hat akkor felejtsd el a 830-at...amugy a 830 nem csalodas , legalabb nem mokus vakitasra valo hw van benne...akkora a vas alatta
ami a rendszernek kell.. A droid mas teszta, ahoz nincs az a hw amin ne tudna doccenni. De mas a ket oprendszer , az egyik wp nativan fut a procin , a droid virtualis gep alatt futkoraszik.Droidbol csak a nexus ami emlitest erdemel, a tobbi az OEM-ek miatt felejtos. -
mightymo3
tag
válasz
Heller2 #11718 üzenetére
this is life:
Jó hirek ezek amiket irtatok, így már nem annyira ockodok tőle!
Soha nem volt még droidom....Meg van az utód a 830as személyésben, viszont kicsit csalodott voltam miatta, de még így is messzemenően annál kell a legkevesebb kompromisszumot kötnőm.
Most hogy meg emelték a fizetésem még a IPhone 6 is gondolkodtam , viszont most ott meg maga a rendszer kinézete nagyon nem tetszik...
Egy két droidra megcsillan a szemem , de azok is mind inkább a premium vagy a kompaktok. 5" felett semmiképp nem akarok telót. -
BarNeE9
tag
válasz
old rocker #11699 üzenetére
elnézést rosszul fejeztem ki magam.
telefon fájlok kezelése PC ről és fordítva. adatok küldése online egyik platformról a másikra.
van már erre valami megoldás? -
-
Heller2
aktív tag
válasz
mightymo3 #11716 üzenetére
Én közvetlen a hard reset előtt csináltam egy biztonsági mentést. Aztán mindent visszatett nekem, csempéket, alkalmazásokat, mindent. Nem sok dolgom volt aztán vele. Egy-két apróság. Lehet, hogy ez a Cyan hozta magával, de eddig újra be kellett lakni a telefont, kirakni a csempéket, stb. De már nem...
Pont ma délután csináltam a HR-t kamerám hülyesége miatt.... -
mightymo3
tag
válasz
this is life #11715 üzenetére
Már akkor volt egy kis előre lépés a backup részről, annyi hogy nagyon nem vagyok játékos telon még lapin sem nagyon, szóval ha majdnem minden visszajön ami volt az már félsiker
szerk: Én arról frissitettem Ota-n keresztűl kb egy 1 éve van rajta így rendszer
Egy picikét javult a készenléti helyzet... Remélem tovább fog -
válasz
mightymo3 #11707 üzenetére
Hat nalad hr kell majd sajnos, a telefonod ugy merul mint egy tengeralattjaro . A biztonsagi mentessel sms,kepek, videok es amely appok tamogatjak azoknak a beallitasait kapod vissza, illetve a homescreen is nagyjabol vissza kerul, nalam csak nagyjabol mert transparens tile van kint third appal es azt nem allitja vissza. A jatek allasok nalam mentek a levesbe.
Olyan backup nincs mint az ios-en .... Az appok visszamasznak , a homescreen hattere is , a kirakott csempek jo resze is.
Amugynalam cyan + gdr1. -
mightymo3
tag
válasz
joysefke #11713 üzenetére
Az IOS- anno 3Gnél már olyan volt hogy még az ikonok és az ugymond belakott rendszer beállításokat is visszatette.Tavaly év elején a Wp még csak a applist meg a sms + kontaktokat adta vissza, de minden a rendszeren belül alapértelmezett volt stb stb. A Hard reset nem akksi ki-be-ről szól! Az azt jelenti hogy a OS teljesen újra rakom, ami azt jelenti mintha újonnan kapod meg a telefont.. 0 adat van rajta, na ehez viszont kell nekem a felhő backup, mert különben földhöz vágom!
-
mightymo3
tag
-
Heller2
aktív tag
-
mightymo3
tag
válasz
this is life #11706 üzenetére
hát várok egyelőre, viszont készenlétben is 10 percenként esik 1-2-3%. Internetézés kőzben pedig percenként 1% és totál mind1 hogy wifi vagy 3G-LTE-n vagyok
-
-
old rocker
veterán
Most dugtam fel tölteni, 18% töltöttséggel, 2 nap 14 óra után
-
Csapataim
csendes tag
válasz
old rocker #11702 üzenetére
hello, olyan gps app-ot tudtok, mondani, amely kezeli az eov koordinátákat?
illetve olyat, ami csak arra jó, hogy mutatja koordinátát és simán eltárolja, mindenféle térképes funkció nélkül
-
egykori
őstag
Sziasztok, akinek volt már Nokia Care szervizbe leadva javításra (térerő, telefonálási gondok, fényképező kiáll stb.) telefon, megkaptátok két héten belül?
Hétfőn adtam be, viszont a következő pénteken már nagyon kellene. Van esély, hogy visszakapjam addig a tapasztalatotok szerint?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A hatalmasra nőtt Lumia 920 kistestvére kézreálló, formás, jól kezelhető telefon, a siker kulcsa megint az árazás lesz.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest