- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- iOS alkalmazások
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gymnova81
tag
Sziasztok!
Jelenleg a telefonon a 8.10.14219.341 van fent de most jött a telefonomra egy új frissítés. Nem tudjátok mi lehet ebben az új frissítésben? Nem szeretném feltenni mielőtt nem tudok róla semmit.
-
Gymnova81
tag
válasz
MK VII #13085 üzenetére
Talán ez az oldal megoldást nyúthat neked.
[katt ide]
Én itt megadtam a lakhelyem címét, számát, és az oldal geokódolta nekem. Ha a "fok"-nál feltüntetett számsort bepötyögöm a here maps alkalmazásba a következő képpen: N47.5379321(szóköz)E21.6150456, akkor a Here Maps megtalálja a pontos helyet. -
Gymnova81
tag
Sziasztok Srácok!
Lenne "egy-két" kérdésem.
1. Akinek már fent van a DENIM frissítés az hogy tette fel, mert nekem is fent van a telón a pfd, de még a cyan virít rajta. Na nem mintha baj volna a cyannal, sőt, mióta ez van fent a töltöttség tovább bírja mint eddig bármikor.
2. Az elsőből következik.... Milyen a DENIM frissítés? Lett valami változás akksi ügyileg? Tovább bírja, vagy hamarabb lemerül? Lett benne valami új?
3. Hol tudok még venni relatíve olcsó cyan színű akksi hátlapot a telefonra?Kis érdekesség: Valamelyik nap csontra lefagyott a telefonom. Csak az akksi ki-be segített csak rajta. Volt esetleg valakinek ilyen jellegű problémája? Nem sűrűn fordult ez még elő, sőt, ez volt a második mióta megvan, és az nem egy hete volt
(Asszem már 1,5-2 éves körüli)
Egyébként én valami extra szerencsés vagyok, mert nem volt soha kamera lencse konzol problémám sem, se hangszóró, sem mikrofon, az ég világon semmi. Ja nem..... egyszer volt egy hangszóró bajom - nehezen hallottam a másikat - de mint később kiderült szoftveres probléma volt, mert egy frissítés megoldotta.
-
Gymnova81
tag
Ezek mire jók?
Bocsánat, Khan13-nak szólt a kérdés... -
Gymnova81
tag
Nem tudom hogy szerencsés vagyok-e, de nekem eddig még sem a kamera körüli rész sem a kijelző nem vált fel, nem kotyog az akksi, semmilyen problémám nincs vele. Egy dolgot kivéve.... ami másnak is baja: az akksi kapacitása... Amúgy minden frankó vele.
Megcsinálhatnák ezt a telefont egy kb. 2300/2500mAh-ás akksival, meg egy jobb kamerával. Biztos sokan váltanának.... -
Gymnova81
tag
Tudnátok ajánlani valami jó RSS-readert úgy általában a WP- OS-re?
-
Gymnova81
tag
Most már csatlakozni tudok azokhoz az emberekhez akik azt mondják jó a wp 8.1 . Tényleg várni kell a rendszer belakásával. Nekem 1 hét kellett ahhoz hogy elmondhassam kibír 2 napot a teló. Azaz 2 nap 23 órát úgy, hogy telefonáltam, neteztem is rajta (igaz annyira nem sokat), és játszottam is rajta, igaz nem egy durva grafikájú nagy erőforrást igénylő játékkal. Jah, és persze fényképeztem is vele.
Még annyit hozzátennék, hogy mindezt azóta tudja így a "nyóchuszasom", mióta a 4G-ről átállítottam 3G-re a "legnagyobb kapcsolatsebességet" . Nagyon sokat jelent üzemidőben. -
Gymnova81
tag
Ezt az iszonyatos merülést én sem tudom megemészteni... Már mondhatom hogy belaktam a telefont, de eddig semmi változás üzemidőben, az akksi továbbra is villám gyorsan merül. Fagyás nálam eddig még nem volt, viszont sokkal többet gondolkodik egy alkalmazás, vagy egy beállítás menü opció megnyitásán. És ez nekem eddig nem "begyere".
-
Gymnova81
tag
válasz
sz.balazs.95 #11657 üzenetére
Igaz hogy meg tavaj TV-ken teszteltuk, de az AMOLED TV-k fogyasztasa feher es fekete kepnel egyarant kevesebb volt, mint egy IPS-es paneles TV-nek. Ezek persze TV-k, lehet hogy telefonnal maskepp van.
-
Gymnova81
tag
válasz
Plazmacucci #11636 üzenetére
De igen, elvieg az AMOLED fogyaszt kevesebbet, vagyis kellene. Az akksi zörgés nem jó, valami nem okés a hátsó panelednél. Egyébként még annak idején írták sokan hogy levált a kameránál lévő optika védő lencse panel (na ezt jól megaszontam), de nekem még sosem vot bele bajom.
-
Gymnova81
tag
Feltetem a PFD-et, és frisítettem is. Most ez a verzió van fent 8.10.14157.200, de nagyon nem jó, mert még az eddigieknél is jobban merül. Tegnap elmentem dolgozni, 25%-os volt az akksi tölttsége, mire végeztem a melóval az akksi 11%-on állt, pedig még csak hozzá sem értem. Ez azért nem normális főleg ha figyelembe vesszük hogy minden ki volt kapcsolva. 2G, Wifi ki, Bluetooth ki, NFC ki, takarékos üzemmód be.
Eddig sajnos egyáltalán nem vagyok megelégedve a 8.1 egyik verziójával sem. A funkciók nagyon jók, tetszenek az újítások, de inkább élnék nélkülük jó, vagy jobb üzemidővel, minthogy ne tudjak rá számítani ha kell.
-
Gymnova81
tag
Srácok! Akinek fent van a PFD, annak minden frankó a telefonon? Úgy értem nincs semmi hiba? Mert szeretném feltenni hogy lehessen mappákat csinálni a csempék egymásra húzásával.
-
Gymnova81
tag
T-Stark : Persze, adok neki idot, nem szeretnem a kis dragat levaltani, csak legvegso esetben, ha nem fog az akku ido valtozni.
Mas: Nekem most azt a hibat produkalta, hogy ebresztesnel nem adott hangot.... Reggel majdnem el is aludtam miatta... A kis ablak, ahol le lehet allitani az ebresztest az megjelenik, mutatja hogy ebresztene, de nem ad hangot. Ez egyedi, vagy masnak is volt mar ilyen? Igaz egy ujrainditas megoldotta, de na.... Azert remelem nem fogja tobbszor csinalni. Mondjuk az igazsaghoz hozza tartozik az is, hogy meg nem csinaltam hard resetet miota felment ra a Cyan. Talan ma ha hazaertem....
-
Gymnova81
tag
válasz
Khan13 #11584 üzenetére
Azert akartam vissza a Black-et, mert az jobb volt uzemidoben, de ha nem lehet akkor nem lehet, elfogadom es egyutt elek vele. Amugy semmi gond, nem vettem magamra, bar neha elgondolkodok mi ertelme egy forumnak ha az ember nem kerdezhet olyat ami esetleg nehany oldallal visszabb van? Szerintem ezert forum egy forum, es nem azert hogy azt beszeljuk meg milyen ido van odakint.... Nehanyan azert jonnek ide hogy kerdezzenek par dolgot az olyan tapasztaltaktol mint pl. te is. Sajnos nincs annyi idom hogy egesz nap azt furkesszem mi a valasz a kerdesemre. Nem tudom egy forumban miert kell lehurrogni az embert ha kerdez. Csak egy tanacs: nem kotelezo valaszolni ha nem akarsz.
Remelem valtozni fog az uzemido ha normalisan belakom. Ha nem akkor valtok telefont, persze WP-n belul. -
Gymnova81
tag
Old rocker
Akkor így jártam... Kár érte. Volt egy jó rendszerem, már nincs. -
Gymnova81
tag
Hát "gyerekek"! Nem tudom mivel lett ez a 8.1 jobb. Feltettem tegnap este a 8.1-et, beállítottam rajta mindent amit kellett, aztán kis nyomogatás után 95%-ról szépen lezuhant 75%-ra az akksi. Ezalatt a kis nyomogatás alatt kb. fél óra-1 órát értek. Szerintem ez sok. Este miután letettem a telefont, kinyomott Wifi-vel 75%-ról 70%-ra merült. Aztán ma mikor kicsit (vagy 15 percet) belenézegettem a beállításokba, csak úgy szívta lefelé az akksit. Nem hazudok,kb. 2 perc alatt 1%-ot! És meg sem volt nyitva semmilyen alkalmazás sem, wifi kikapcsolva. Elég rossz lett a Cyan.
Más: Mi az a "hirdetéi azonosító" ???
Megint más: Vissza lehet tenni még a Black-et valahogy? -
Gymnova81
tag
Sziasztok!
Szerintem en vissza fogom reset-elni a telefont a legutobbi Black-re, majd onnan fogom befrissiteni a 8.1-re. Ez igy elvileg a legjobb nem? Jah.... Meg egy kerdes. Ha en kint elek angliaban, akkor is a Magyarorszagra ervenyes kiadas a mervado, vagy a United Kingdom-nal levo reszt is figyelhetem mikor erheto el? A telefont egyebkent M.O.-n vettem gyari fuggetlenul.
-
Gymnova81
tag
Sziasztok Kedves 820-as tulajok!
Rajta van már valakinek a telefonján a Cyan frissítés? Ha igen, az mondana tapasztalatot? Mert nekem még a Black van fent, és nem akarok addig frissíteni, míg nem tudom biztosra megéri-e? Nekem ezzel sok gondom nincs, nem dupláz, tripláz sem képeket, sem számokat, nem fagy le, jól hallom a másik félt, és ő is jól hall engem, az akksim az annak megfelelően merűl amennyit használom, a kijelző is tökéletes számomra, (még ha nem is FullHD, aminek igazából ekkora kijelzőnél már értelme nincs), szóval én jól elvagyok így vele, de azért persze érdekelne milyen a Cyan.
Ha befrissítem Cyan-ra és nem tetszik vissza tudom rá hack-elni a Black-et?Előre is köszi a válaszokat
-
Gymnova81
tag
válasz
El Gringo #8917 üzenetére
Kösz a linket, kedves vagy hogy segíteni próbálsz, de meg tudnád esetleg mutatni ezek közt a hozzászólások közt, hogy hol találom a leírását a Black ROM újratelepítéséhez? Mert OK hogy belinkelted, de ezek közt egy olyan hsz-a nincs ruskop kollégának, ami arra utalna hogyan lett az megoldva.
Vagy én vagyok béna és kancsi?
-
Gymnova81
tag
Én végignéztem az összes hozzászólásod visszamenőleg 3 héttel is, de nem találtam sehol a leírásod, pedig végigbogaráztam rendesen.
Nem lehet hogy valakinek privát üziben írtad meg?
Esetleg ha szépen megkérlek, leírnád nekem privátba hogyan is tudom újrahúzni a már rajta lévő Black-et? -
Gymnova81
tag
Nah, elolvastam azt a hozzászólást ami leírja hová kell ellátogatni a kódért, és hogy milyen progi kell a szoft úrjahúzáshoz. DE! Azt is láttam hogy egy-két emberkének, akik próbálkoztak vele, nem sikerült. Ez persze nem azt jelenti hogy nekem sem sikerülne, de én azért mégis ódzkodok ettől az újra telepítéstől. Azt nem tudom felfogni, miért van az hogy az Amber frissítés semmi hülyeséget nem csinált rajta, a Black meg mindjárt annyi gondot csinált , amennyit a legelső WP8 és Amber szoft. együtt nem.
-
Gymnova81
tag
válasz
El Gringo #8901 üzenetére
Úúúúhh, bakker.... Na ez szép kis meló lesz már most érzem. Nem csináltam még ilyet sosem, megkeresem a hsz-t amiről beszélsz. Remélem sikerül. Mondjuk nem értem hogy nem tud egy telefon jól letölteni frissítést. Akkor nem azt jelezné a teló hogy probléma lépett fel a frissítés közben? Vagy akkor nem az lenne hogy le sem töltené a frissítést?
-
Gymnova81
tag
válasz
El Gringo #8897 üzenetére
Nem arra voltam kíváncsi, hogy a Black-et hogy kell visszatenni, hanem az Amber-t. Igen Zsolt_72 kolléga már mondta hogyan kell a Black-et, és én úgy is csináltam."Névjegy->telefon alaphelyzetbe állítása" Ez már megvolt ha figyelmesen végigolvasod az előző hsz-omat, de az sem segített rajta. Azért köszi hogy megpróbáltál segíteni.
Esetleg valami más ötlet?A verziószám egyébként stimmel: 3051.40000.1347.10292 és 8.0.10517.150
-
Gymnova81
tag
Még mindíg fenn áll a problémám, miszerint nem alszanak ki az érintő billentyűk, holott a takarékos üzemmód be van kapcsolva.Most már tényleg nem tudom mit csináljak.... Csináltam a telefonon alaphelyzetbe visszaállítást is és újra lefrissítettem az összes alkalmazást, beállítások menüpontot (extrák + info, kijelző, hang, stb....), de még mindig világít akárhányszor hozzáérek. Ilyen az Ambernél nem volt.
Mióta fent van a Black, csak a baj van vele. Nem tudok a laptophoz Bluetooth-on kapcsolódni, mert ha rá is csatlakozik egy olyan 4-5 másodperc múlva szét kapcsol. Az meg már hab a tortán hogy a Black óta le is fagyott egyszer-kétszer mikor a wifiből kiléptem.
Borzasztó idegesítőek ezek a problémák számomra, főleg hogy javulást vártam több területen is a WP8-ban a Blacktől.
Az Amberrel semmi bajom nem volt, ha valaki tudja hogyan tudom rá visszapakolni az Ambert, kérem ossza meg velem.
Nekem ez a Black eddig egy rakás sz@r. Ha nem lehet megoldani az Amber visszarakását akkor a teló eladó sorba kerül. Nem kínlódok vele.... -
Gymnova81
tag
válasz
#40993792 #8825 üzenetére
Simán újraindítottam a telefont,majd megnéztem a beállításokat,és a Megjelenítés opcióban az akkumulátor kímélő fényerő kapcsoló be volt kapcsolva.Fogtam,kikapcsoltam, majd újra be,és azóta nem világítanak a gombok.A gyorsabb merülést én is tapasztalom.Jah, még egy kérdés. Ha csinálok egy hr-t akkor minden adat veszni fog ugye?Foghatom,és megint egyesével telepíthetem a progikat?
-
Gymnova81
tag
Hát srácok.... Nekem ez a Black frissítés valahogy nem muzsikál valami jól.Sőt tök hülye lett a telóm tőle. Energiatakarékos módban világítanak a gombok,ha témát váltok,akkor a főmenüben átváltha a színt,de SMS írásnál meg az előző téma színe van. Egyelőre Ennyi idegesítő dolog van benne. Szerintem az Amber jobb volt. Vissza lehet azt varázsolni valahogy? Képkészítés minősége nem változott.
-
Gymnova81
tag
Én még most frissítettem a telót Blackre, és annyira nem egy nagy szám egyébként. Azok a dolgok vannak benne amit írtak is meg láthattatok is sok helyen. Akku időben még nincs tapasztalatom, remélem azért nem fog sokkal jobban merülni.
Azt viszont már Amber-nél is megfigyeltem,hogy a teló mindíg 6-7%-on kikapcsolt. Nálatok ez hogy megy? -
Gymnova81
tag
Sziasztok!
Nekem is töltődik lefele a Black!
Független 820. -
Gymnova81
tag
Sziasztok!
Tudtok valami olyan programot ajánlani amivel felszabadíthatok felesleges szemeteket a telefonról?
Egyre kevesebb a hely pedig minden memókarira megy (kép,Zene,videó) -
Gymnova81
tag
Sziasztok!Frissírettem a Nokia Camera-t, és azt tapasztaltam az autómatikus fókusz nem műkxik a legjobban. Másnál esetleg nincs ilyen jelenség,?
-
Gymnova81
tag
A hangminőséggel én sem nagyon vagyok megelégedve beszélgetés közben.Szétkapcsolni viszont sosem kapcsolt szét.Nekem nagyon ritkán olyat csinál hogy 100%-os töltöttség után hirtelen lemerül 50-45%-ra,és érezni,hogy a teló meleg.Furcsa mód ezt úgy csinálta,hogy közben semmilyen alkalmazás nem futott.Egy újraindítás megoldotta...
-
Gymnova81
tag
Upsz, lemaradt a link
[link] -
Gymnova81
tag
Itt találtam a legolcsóbban cián hátlapot ha valakit érdekel
-
Gymnova81
tag
Nnnnnnah... Rájöttem hogy a CC-3040, a CC-3041, és a CC-3058-as tokok,hátlapok azok, amik a 820-nak a gyári kiegészítői. Ezek közül a 3040-es egy a hátlapra pattintható telefon védőtok, a CC-3041 vezetéknélküli töltést lehetővé tevő hátlap, és a 3058 a mezei műanyag hátlap. Legalábbis én ezeket így láttam, de elehet hogy tévedek. Viszont elképesztő, hogy milyen drága egy sima cián hátlap is, még az e-bay-en is. 20-25 euro között ingázik, amiért már vezetéknélkülit is lehet venni. Ha lenne vagy 10-12 euroért, talán annyiért megvenném, de így........
-
Gymnova81
tag
Még annyit szeretnék kérdezni,hogy hol lehet ciánkék hátlapot venni hozzá?
-
Gymnova81
tag
Sziasztok!
Még én is új vagyok itt, egy ideje (2 hónapja) van egy lumia 820-am, és még van pár dolog amit nem tudok.
Ilyen pl. az előttem lévő hozzászóló által leírt system app frissítéses dolog.Nem találom ezt a system appot amin keresztűl frissíteni lehetne a teló minden alkalmazását, rendszeralkalmazást... Hol keressem?Egyébként én is leszedtem most a nokia camera-t, remélem jó, vagy jobb képeket lehet vele lőni.
Én nagyon meg vagyok elégedve ezzel a kis vassal. Gyors, átlátható (kivétel az előbbi problémám), a kijelző hibátlan, a kamera egész jó képeket csinál, és van rá minden jó a Store-on. -
-
Gymnova81
tag
Sziasztok!
Bocsánat előre is ha valakit megbántok, de a 920-as nem csinál jobb képet nappali vagy világosabb környezetben, mint a 820. Tényleg maximum este vagy sötétben,de akkor sem kiemelkedően.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A hatalmasra nőtt Lumia 920 kistestvére kézreálló, formás, jól kezelhető telefon, a siker kulcsa megint az árazás lesz.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen monitort vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest