- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoldierL
senior tag
válasz
karl_fischer #13546 üzenetére
Igen komoly mert külön szint szeretnék adni a csempéknek.
-
Heller2
aktív tag
válasz
karl_fischer #13319 üzenetére
Nekem megáll a dolog a telepítés utáni első újraindításnál. A pin beírása után semmi. csak áll, áll.
Vissza tenném a Nokia Recovery cuccal, de azt meg nem tudom telepíteni. Valami hülye hibákat ír ki a végén.
Próbáltam a hirtelen fellelhető összes gépen itthon (Win 10, 8.1, xp) de nem települ.
Egy régebbi verziót lehet telepíteni, de az ugye aztán frissítené magát és a frissítés végén sikertelenségre hivatkozva kipurcan.
Más lehetőség van a telefon visszaállítására? -
hülyegyerek
addikt
válasz
karl_fischer #13266 üzenetére
Előnézet....
-
válasz
karl_fischer #13266 üzenetére
Hat azert meg varni fogok a w10 felrakassal, az elso verziot azert nem magasztaljak a vegletekig, elegge gyerekipoben jar meg a fejlesztes.
T shark
Mennyit kinzod egy nap ? Mert en vettem bele uj akksit , 8000 ft azota kicsit jobban birja kb 4 ora kijelzo ido...
-
Clemi
veterán
válasz
karl_fischer #12548 üzenetére
Amúgy meg jó áron el tudod adni, ha szép állapotban van, és a harmadáért kapsz akár egy E52 nokiát, ami már kicsit okostelefon, de ha működik mint butafon is úgy (kikapcsolt adatforgalom és kikapcsolt WiFi és BT mellett) simán 5-6 naponta kell csak tölteni. Tudom, nekem olyan volt a Lumia előtt
-
Clemi
veterán
válasz
karl_fischer #12544 üzenetére
Ez tök állat, csak ezzel meg az a bibi, hogy ilyen üzemmódra minek is az okostelefon? Erre pont elég a 10e forintos butafon.
-
törölt tag
válasz
karl_fischer #12544 üzenetére
Ha a takarékos üzemmód helyett repülő üzemmódra állítod, még jobb eredmény érhetsz el vele.
Komolyra fordítva a szót, ez igen jó, mert nekem másfél évig volt 820, és hasonló használatot is kipróbáltam, de ilyen szuper eredmény nem jött össze.
-
PofaJenö
senior tag
válasz
karl_fischer #12194 üzenetére
-
Khan13
senior tag
válasz
karl_fischer #12191 üzenetére
Mindenkie Cyan, a PfD frissítésekkel az OS verziószáma változik.
-
csabi94
őstag
válasz
karl_fischer #11980 üzenetére
Tapasztalatok, első benyomások?
Én most teszem fel, de csak ha lejön előadás végéig, mert utána nem lesz wifim.
-
Clemi
veterán
válasz
karl_fischer #11992 üzenetére
Köszi!
-
Clemi
veterán
válasz
karl_fischer #11982 üzenetére
Neked LTE előfizetés van a telefonhoz? Vagy sima 3G előfizetéssel adott az LTE-t bekapcsolva olyan sebességet? Csak azért kérdezem, mert én is LTE-n használom mert ahogy megfigyeltem mintha kevesebbet fogyasztana (BP-en) de mérni nem akarok, mert a havi 200MB-os csomagomból nem akarok erre fogyasztani.
(#11967) Kbali: Nagyon állat az a sárga hátlap, főleg az ára! De nekem kicsit sántít hogy ha gyári akkor hogy lehet több 60%-al olcsóbb, mint bárhol másutt
Persze a lényeg, hogy ne csússzon, ne gyűjtse a kézről az izzadtságot zsírt és működjön a vezeték nélküli töltés
Mindezt csak azért írtam, mert az Angol ebay-ről rendeltem anno egy fekete "refurbihsed" gyári hátlapot ami ennél a sárgánál drágább volt, majdnem 4e forint. Gyári Nokia (legalábbis úgy nézett ki) csomagolásban érkezett, a feliratai mondhatni tökéletesen megegyeznek azzal mint amivel a telefont vettem, viszont az anyagával valami nem stimmel. Egyrészt szerintem csúszós, másrészt ha kézben fogom a telefont, elkezd izzadni a tenyerem és a hátlap olyan feltűnően zsíros csúszós lesz, hogy nem győzöm törölgetni. Ezért vettem rá anno Nilkin burkolatot. Aztán befigyelt egy fehér hátlap (sajna lövésem nincs hol vettem) és az nem csúszik, nem zsírosodik.
-
Kbali
nagyúr
válasz
karl_fischer #11985 üzenetére
Akkor próba cseresznye
-
Kbali
nagyúr
válasz
karl_fischer #11982 üzenetére
Elvileg stabil LTE kapcsolat mellett kevesebbet eszik, mint 3G-n. Ha innen osztod a netet úgyis etetni kell közben a telefont, mert pár óra alatt lemerül.
-
Khan13
senior tag
válasz
karl_fischer #11860 üzenetére
Tegnap kezdték teríteni, de az is PfD, ami OS frissítés, ami továbbra is független a firmwaretől. A firmware majd jön, amikor a szolgáltató is engedi (függetlennél pedig a Microsoft Lumiáknál, de akkor sem PfD frissítéssel fog jönni).
-
leslie23
tag
válasz
karl_fischer #11829 üzenetére
PC-ről feltöltött, HD képekről van szó. ha szintén PC-n letöltöm őket, tökéletes a minőség, fájlméret klappol. de ha telefonról nézem a képeket onedrive-val és belenagyítok, hót' pixel az egész. letöltve pedig 100-200 KB-os képeket kapok. elképesztően zavar, mi lehet a probléma? beállításokban semmit nem találtam.
-
old rocker
veterán
válasz
karl_fischer #11830 üzenetére
igen... de azzal a lev. címeket is törli....
-
old rocker
veterán
válasz
karl_fischer #11825 üzenetére
Azért nem használom csak a Google névjegyzéket, mert már tele van szemetelve. Hogy lehet a netről kitörölni az egészet, majd a telefonról frissíteni?
-
PofaJenö
senior tag
válasz
karl_fischer #11093 üzenetére
Nekem már le is jött és most rakja a áttelepítést
-
newwave0507
aktív tag
válasz
karl_fischer #10762 üzenetére
Nekem nagyon hamar merült , egyszer leejtettem az ölemből végig csúszott a parkettán --> neki telibe a falnak
. Baja nem lett , majd leesett 20 centiről a telefon , keresztbe átrepedt belül a panel . Viszlát 820 !
-
zsoltip
őstag
válasz
karl_fischer #10676 üzenetére
WiFi, adatkapcsolat, GPS, Bluetooth hogyan áll nektek?
Nálam: GPS és Bluetooth ki, Adatkapcsolat folyton bekapcs, WiFi-t mostanság már kapcsolgatom. Hálózati módot is próbáltam már 2/3/4G-n. De nem tudok 1 nap 8 óra kiírás fölé menni.
Ha gyalogos navigálok vele, netezek mellette, van, hogy kb. 6 óra alatt lemerül.
Az akksi 2 hetes.Háttérben futhat:
Facebook, HERE Drive+, Időjárás (Bing), Insider
(Facebook engedélyének visszavonása sem segít a merülés kérdésében.) -
Burki
aktív tag
válasz
karl_fischer #10617 üzenetére
Kb. 2.000 Ft-os mediamarktban vásárolt autós töltővel Budapest - Kecskemét távolságon feltölt a telefon 100%-ra. Hozzáteszem én navigáltatni csak addig szoktam vele amíg kiérek Pestről,utánna csak azért marad benyomva,hogy csipogjon a sebességtúllépésre.
-
Wieder12
tag
válasz
karl_fischer #10581 üzenetére
Én is feldobtam még tegnap este ma kicsi mobilnet+beszélgetés 86% van lehet jobb lesz mint volt
-
Heller2
aktív tag
válasz
karl_fischer #10579 üzenetére
Nekem, a telepítés után, kicsit fürgébbnek tűnik...
-
cellpeti
nagyúr
válasz
karl_fischer #10256 üzenetére
Köszönöm szpen
-
El Gringo
senior tag
válasz
karl_fischer #10132 üzenetére
szerintem elkiabáltad. 6órája lent van és használtad, az téves 100%. Ergó mindig rosszul jelzi ki.
+ nekem be van kapcsolva és nem merül -
freaghill
őstag
válasz
karl_fischer #9979 üzenetére
Fontos, hogy ne legyen ugye ugyanabban a zsebedben apró, kulcs, ilyesmi.
De gondolom ezzel nem mondtam sok újat
-
Kube
senior tag
válasz
karl_fischer #9447 üzenetére
Az nekem is megvolt, ez más miatt tűnt el. Most megcsináltam a hard resetet, egyetlen problémám hogy az outlookomon lévő kapcsolatoknak csak a töredékét syncelte.
Néha ezt is bedobja:
Probléma lépett fel a kiszolgálóval történő szinkronizálás közben
Hibakód: 86000C0A -
tisti1965
aktív tag
válasz
karl_fischer #7183 üzenetére
ok,megírod?
-
tisti1965
aktív tag
válasz
karl_fischer #7181 üzenetére
Szia!
ezt nem tudom,még rendelés előtt állok.nekem gyári a hátlap,tehát kipróbálni sem tudom vastag hátlapon. -
kuszal
tag
válasz
karl_fischer #6646 üzenetére
Szia,
sikeresen feltelepítettem a Nokia Camera alkalmazást :-D Van ilyen leírás/leírásod a Refocus-ra is vagy azt is hasonlóan kell, csak más a link a programhoz? Egyáltalán van értelme azt (is) feltelepíteni vagy nincs?
A másik kérdésen lenne, hogy ezek után letöröljem/letörölhetem a sima Nokia smart cam appot? Ha jól értem, akkor ez a Nokia camera a smart cam nagy testvére, azaz többet tud. Ha így van valóban, akkor letörlöm, hogy ne legyen feleslegesen a telefonon.
Előre is köszönöm és gratula az íráshoz.
Üdv:
Szabolcs -
nbukta77
addikt
válasz
karl_fischer #5890 üzenetére
Udv. Egy gyenge android utan foleg. De meg s3 utan is.😃
-
kbyte1024
veterán
válasz
karl_fischer #5893 üzenetére
Üdv köztünk
-
batai15
félisten
válasz
ÜDv-
-
Arkhalon
tag
válasz
Üdv a klubban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Parfüm topik
- World of Tanks - MMO
- Robogó, kismotor
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Steam topic
- iPhone topik
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged