Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heller2
aktív tag
válasz dudikpal #9189 üzenetére
Azért aktiv használat mellett nem sok okostelefon van, amit ne kéne naponta tölteni. De ez is kibir három napot ugy, hogy egy nap rendes hasznalat, után töltés, utána, meg csak készenlét es kis telefonálás.
Az akku feltoltottseget mivel nezed?GTA V Online: Lepke77 vagy valami hasonló(k)
-
sickoface
tag
válasz dudikpal #9189 üzenetére
biztos töltődött? ellenőrizd le, hátha szar a töltő vagy nem csatlakozik rendesen stb...ha tölti és utána így lemerül, akkor irány gariztatni. én egész nap használom (folyamatos mobilnet/wifi, netezés) és ha lemerül ilyen 10-20%-ra felteszem tölteni és pár óra alatt 100%-on van. egyébként ha nem nyúlnék hozzá olyan másfél napig bőven menne, legalábbis az akkustatisztika szerint.
-
-
HaZse
őstag
válasz dudikpal #9236 üzenetére
Ha garis, akkor szerintem vidd be szervízbe. Mert nem normális érték, amit írsz.
Anno egy iphone 3GS-nél volt hasonló problémám- Ott bekapcsolva nem is töltött, csak kikapcsolva, de úgy meg nagyon lassan. Töltő IC hiba volt.
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
törölt tag
válasz dudikpal #9351 üzenetére
Ha pc-s módszerrel rakod fel az új romot akkor gyalul mindent. Ez olyan mint mikor droidnál cserélsz romot és recoveryben csinálsz formatot,csak itt a program végzi el helyetted. Ha órán végzed(telefonon frissítést) akkor megmarad minden program és beállítás. De én személy szerint jobban szeretem a tiszta telepítést.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest