- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kbali
nagyúr
válasz
He-Nike #10317 üzenetére
Na akkor tökéletes, ha faragni kell? Amit ajánlottam, az a Nokia által a készülékhez ajánlott termék. A 820 S-line (és a Nillkin) tokkal is belefér, csak a tartókarok beállításakor (egyszer) kell megfelelően belepróbálni a telefont, utána már csak bepattintani. Maga a tartó atomstabil, nem potyog ki belőle a készülék és a kamera is kilát belőle akár fekvő, akár álló helyzetben.
Az általad mutatottat én is néztem anno, csak nem akartam rá akár 1 hónapot várni, miután minden nap használom az autóban. Ja és nem akartam minden beszálláskor/kiszálláskor a telefon kivenni/berakni a tokjába.
-
hülyegyerek
addikt
-
kuncsaku
csendes tag
válasz
He-Nike #5583 üzenetére
A PC zenelejátszóra gondoltam, a Windows Media playernél. Azért ott több zene van mint a telefonon. Legalábbis nálam. A telefonon nincsen szükség keresőre, mert rábökök a zenelistában egy betüre, mire kijön az ABC, onnan kezdve megvan a zene amit kerestem. Ez két kattintás, amit droidnál nagyon hiányoltam. A kereső használata pedig annyi időt vesz igénybe, hogy funkcionalitását veszíti. Mármint telefonon és.ez csak az én véleményem.
-
viewdetails
addikt
válasz
He-Nike #3891 üzenetére
Oda is van írva, hogy megnövekedett energiahasználattal jár a duplakopp.
Valaki írta, hogy a kobaltkék csempéi világoskékek lesznek, mióta megAmberelte a telefont. Ha a fényerőt közepesre vagy nagyra állítod, hiába rakod vissza az automatikus kapcsolót, valóban elszínezi. Viszont ma reggel kikapcsoltam az "Olvashatóság napfényben"-t, és azóta tartják a színűket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest