- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MeSKA
aktív tag
válasz
this is life #13477 üzenetére
Köszi srácok, megfogadom a tanácsot!
-
MeSKA
aktív tag
No elérkezett a pillanat, hogy én is cseréljem szeretett 820-at. Helyette a 640 LTE-n és a 735-ön gondolkodok... Szerintetek melyik jobb? Szempont az akku, a kamera és az általános összeszerelés.
-
MeSKA
aktív tag
Nektek szokott olyat csinálni, hogy a Youtube teljes képernyős módban lefagy? Sokszor csinálta már nekem is és egyik ismerősömnek is. A kijelzőn ilyen fekete-fehér pöttyök lesznek és csak akku ki/be segít. Van valami megoldás? (több telepítésen is túl van)
-
MeSKA
aktív tag
Volt szó arról, hogy elkezdett hamar merülni a telefon. Nekem egy akku ki/be úgy néz ki bevált! Más: Most melyik Lumia modellekre elérhető a Glance?
-
MeSKA
aktív tag
válasz
Lackooo84 #13106 üzenetére
Dehogynincs! Ma megjött arra is. Van néhány változás (azon kívül amit már tudtunk):
-Takarékos üzemmód csempén mutatja %-os töltöttséget
-Zenelejátszó csempe lejátszás közben kiírja az előadót
-Explorer néha magtól kilép
Van valakinek még valami észrevétele? Akku? Fénykép minőség? -
MeSKA
aktív tag
A Denim frissítéssel jön a lehúzható állapotsávból ki-bekapcsolható adatforgalom? Ellentmondásos infókat találtam...
-
MeSKA
aktív tag
Srácok! Hogy lehet kikapcsolni, hogy ne jelezzen hangal a facebook-os naptárbejegyzés? Idegesítő, hogy csörög az emlékeztető és xy szülinapja van... Ezenkívül nektek jelzi az időjárást?
-
MeSKA
aktív tag
Azt nem tudja valaki, hogy mit ad konkrétan a cyan a 8.1-hez?
-
MeSKA
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #11194 üzenetére
Nem, ők szerintem év vége vagy január-február körül fogják/fogjuk. Sajnos.
-
MeSKA
aktív tag
Nem hallják? Próbáltad 2G-re tenni? A 820 támogatja a HD hangot és ha hálózaton belül telefonálsz olyan emberrel akinek megintcsak támogatja a HD hangot, akkor sokkal jobb minőségben beszélhettek. De ehhez kell a 3/4G hálózat. Kérdés, van ilyen ismerősöd? Ott is produkálja? Skype-on? Így valamennyire kizárható a microphone hiba.
-
MeSKA
aktív tag
-
MeSKA
aktív tag
Tud valaki valami infót a hivatalos 8.1 érkezéséről? Jöhetne már!
-
MeSKA
aktív tag
válasz
Khan13 #10568 üzenetére
Igen, duplázza a zenéket és a képeket is. Mindegy, volt-e már rajta olyan zene vagy sem, illetve az újonnan készült képek is 2x-3x de valamikor 4x jelennek meg. HR-t azért nem nagyon szeretnék, mert a telepített játékok mentéseit akkor elveszíteném!
Meg hát ugye az utána való beállítások stb stb. De akkor azt mondod, ezen a 8.1 sem fog segíteni?
-
MeSKA
aktív tag
válasz
hoffman_ #10513 üzenetére
Nekem is csalódás volt a képek minősége. Egyszerűen nem tudom hova tenni: elvileg a 920-al jött időbe, nem is kellene sokkal rosszabb lennie nála, de még a 720 is jobb a RAM és CPU-n kívül (előlapi kamera, akku, hátlapi kamera minősége). Eléggé megnyirbálták ezt a 820-at a 920-hoz képest is. Többet vártam, no... De túlléptem rajta, most ami idegesít az a duplázódás, de remélem a 8.1-el eltűnik, nem akarok HR-t!
Ez a segédfény OFF beállítás jobb képeket eredményez?? -
MeSKA
aktív tag
Fontos kérdésem lenne: ezt a zene/kép duplázós dolgot a 8.1 már nem csinálja? HR-en kívül lehet már valahogy gyógyítani, mert nagyon fárasztó! Előre is köszi a segítséget!
-
MeSKA
aktív tag
Fontos kérdésem lenne: 8.1 alatt vett már valaki észre zene/kép duplázódást, triplázódást? És a másik fontos kérdés, javult valamennyire a kamera minősége?
-
MeSKA
aktív tag
Tudom, hogy volt már szó a médiatartalmak duplázásának megoldásáról, de le írjatok mégegyszer?
Eddig csak a zenét duplázta. Most meg már a képeket is... Nagyon zavaró! A win8.1 is ilyen lesz vajon?
-
MeSKA
aktív tag
Valaki észrevett némi minőségjavulást a fényképező terén, mert én nem nagyon... A 720-as még mindig jobb képet lő vajon?
-
MeSKA
aktív tag
válasz
SpeedHUNGARY #8312 üzenetére
Nem engedi törölni sajnos a Music mappában lévő almappákat mert írásvédettek...
-
MeSKA
aktív tag
Kérlek segítsetek! Egy új SD-t tettem a telefonba és visszamásoltam ugyan azokat a zenéket, amik rajta voltak. Most meg duplázza! Nagyon idegesítő, formázással nem oldódik meg (telefonnal formáztam). Mit lehet tenni? Előre is köszi a segítséget!
-
MeSKA
aktív tag
A-Data 16Gb-os, class 10-es memóriakártyával működik? Kérlek segítsetek!
-
MeSKA
aktív tag
A saját fülessel egész jó, de összehasonlítva egy jobb fajta mp3 lejátszóval azért érezni a különbséget. Sajnos.
Más: valahogy az az érzésem, hogy ez a Nokia felvásárlás ránk nézve hátrányos lesz. Decemberre ígértek a Black frissítést, de se híre se hamva. És a 8.1-et is elvileg meg kellene kapnunk. Erre viszont már kevés esélyt látok. Azért reménykedjünk! -
MeSKA
aktív tag
Mivel jobb egy gyári Nokia vezeték nélküli töltő az olcsóbb kínai verziókhoz képest? Mennyivel töltenek fel később mint a vezetékes töltők?
-
MeSKA
aktív tag
Kaptam a páromtól egy piros qi hátlapot. Kérdésem, hogy ez létezik fényes kivitelben is vagy csak mattban? És hogy ki milyen tokot használ ilyen hátlappal, mert ugye a vastagság miatt a szilikon tok kilőve, és rendkívül csúszik! Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
-
MeSKA
aktív tag
Sajnálom!
És végül megcsinálták?
-
MeSKA
aktív tag
Az a térerő eldobás hogy jelentkezik? Néha elmegy, majd pár másodperc múlva talál megint? Vagy csak a reset segít? Nekem volt vagy 2x, hogy egy pillanatra Elment...
-
MeSKA
aktív tag
Kérlek segítsetek, lenne egy pár kérdésem!
Először is szükséges leválasztani, ha lehúzom a szgépről (hogy)? Lehet valahogy szinkronizálni régi Symbian-os telefonnal (E66). És végül ha vezeték nélküli töltésre alkalmas hátlapot veszek, akkor nem lesznek kompatibilisek a szilikon tokok (vastagabb lesz jóval)? Előre is köszönöm a válaszokat!
-
MeSKA
aktív tag
Kérlek segítsetek, lenne egy pár kérdésem!
Először is szükséges leválasztani, ha lehúzom a szgépről (hogy)? Lehet valahogy szinkronizálni régi Symbian-os telefonnal (E66). És végül ha vezeték nélküli töltésre alkalmas hátlapot veszek, akkor nem lesznek kompatibilisek a szilikon tokok (vastagabb lesz jóval)? Előre is köszönöm a válaszokat!
-
MeSKA
aktív tag
válasz
viewdetails #5526 üzenetére
És naptár bejegyzéseket hogy lehet átvinni symbian-ról?
-
MeSKA
aktív tag
Szükségem lenne egy olyan diktafon alkalmazásra amivel hangos zenét (zenekari próbát) fel lehetne venni! Van esetleg ezzel valakinek valamilyen tapasztalata?
-
MeSKA
aktív tag
Egy kérdésem lenne: milyen spéci alkalmazások vannak csak Samsung és HTC telókra? Gondolom semmi komolyabb, mint a Nokia-kon...
-
MeSKA
aktív tag
Ti nem féltek attól, hogy mivel felvásárolta a Microsoft a Nokiát, nem lesz érdekük foglalkozni a "régi" modellekkel és nem lesz GDR3? Esetleg 8.1...
-
MeSKA
aktív tag
Felraktam a Camera Pro-t én is, de még nincs Amber...
Ha felteszem, le fogja szedni ugyan úgy? És minden HR-nél fel fog menni? (mentésem természetesen van)
-
MeSKA
aktív tag
válasz
viewdetails #3510 üzenetére
Mi a benyomásod az elkészült képekkel 925 vs 820. Sokkal jobb a 925?
-
MeSKA
aktív tag
válasz
viewdetails #3508 üzenetére
Ez nem csak a 920, 925, 1020 lumia-hoz van? Amber után a kép élesebb lett? Vagy a dinamika tartomány javult?
-
MeSKA
aktív tag
Egy láma kérdésem lenne:
Ha netezek és ki akarok lépni a böngészőből, akkor csak a vissza gomb nyomogatásával tudok kilépni? Tehát ha sok oldalt néztem, akkor lehet meg kell nyomni vagy 10x, hogy kilépjen? Vagy be lehet zárni egyből?És lenne még egy: aki feltette már az Amber frissítést, annak bővültek a kamera szoftver funkciói? Gondolok itt ilyenre, hogy kontraszt állítás, színtónus állítás, arc/mosoly felismerés, élesség állítás... Szerintetek meg fogjuk megkapni a Pro Camera alkalmazást 820-ra valamikor?
-
MeSKA
aktív tag
Srácok! Fejlődött valamit a kameraszoftver az Amber rendszernél? Esetleg beállítható lett a kontraszt stb? Fényképek minősége javult valamit?
-
MeSKA
aktív tag
Melyik is volt az a program, amivel kafa videót lehet konvertálni a telóra? Beállításnál a felbontás 800x480 legyen?
-
MeSKA
aktív tag
Egy kérdés: régi Symbian készülékről elvileg áthozhatók az sms-ek is? Mert amikor szinkronizáltam csak a névjegyeket vitte át. De azóta jelent meg valami frissítés... Azzal az sms-ek is átmennek? A naptár bejegyzéseket symbian-os telóról hogy tudom athúzni?
-
MeSKA
aktív tag
Az mit jelent, hogy az Extrák + infó menüben ott van, hogy sim unlock 1.0.0.5? Kártyafüggetlen a telefonom? A szoft verzió 0001 végű...
-
MeSKA
aktív tag
Lenne két kérdésem: az egyik, hogy az Áruházban vannak néha akciók? Olcsóbban vagy ingyen játékok stb. Értesülni hogy lehet róluk?
A másik kérdésem, hogy az LTE hálózatot miért nem lehet kiválasztani? Oké, Telenoros ahol még csak tesztelik az LTE-t, de ha kiépül, akkor megjelenik a beállítások között?Jah és az normális, hogy sima 2G-n tripla akkora a készenléti idő?
-
MeSKA
aktív tag
Hogy lehet hack-elni a telót, hogy rezegjen és csörögjön egyszerre? Valami útmutatót tudtok hozzá? Ez esetleg gari vesztéssel járhat?
-
MeSKA
aktív tag
Valakinek kiáll, valakinek nem. Én tegnap néztem pont 2 ilyen telót. Az egyik kiállt a másik (és az enyém) pedig nem.
Én ezt a CC-3041-CC-3040 "problémát" egy 1000Ft-os gumitokkal oldattam meg. A hátlap is védve van és a kijelző is egy vékony peremmel. Olyan hátlap nincs, amibe benne van vezeték nélküli töltés is és extra védelmet is nyújt? (kettő az egyben) -
MeSKA
aktív tag
válasz
fabiandaniel #2438 üzenetére
Nekem is volt hasonló: reggel levettem feltöltve, napközben játszottam egy kicsit, este lefekvés előtt még 55% volt, reggelre pedig már nem is ébresztet!
Hát ha nem használja az ember csak telefonálásra, mail szinkronizálásra stb, akkor 2 nap, de ha valami komolyat indítok el, akkor 1. Ez ilyen, le kell nyelni!
Csak fura, mintha nem használná ki a maximális kapacitását az akkunak. (hozzáteszem, nekem nincsenek extra programok, csak ami feltétlenül szükséges)
-
MeSKA
aktív tag
válasz
marcusa #2432 üzenetére
És ha a hang 5.1-es, akkor is viszi? A múltkor próbáltam átmásolni egy .avi filmet, de nem játszotta le. Viszont mikor másoltam előugrott egy ablak hogy átkonvertálja, hogy lejátszható legyen a telefonon. Vagy 15 percig csinálta és úgy jó volt. De most akkor minden egyes filmet így tudok ráhúzni? Vagy csak pont ennél az .avi-nál volt gondom? MKV-val megbírkózik?
-
MeSKA
aktív tag
Egy kérdés: Ha a kijelző lezárásakor kikapcsolja a wifit, akkor átvált mobilnetre, vagy egyszerűen nem szinkronizál sehogy?
Más: Volt néhány problémám a telefonnal, kiderült mi volt az oka... Nem hotmail-os mail címmel regisztráltam be a telefont, hanem régi msn (citromail-os) címmel. Ezért nem tudtam venni semmi alkalmazást és nem működött rendesen a telefon. De már minden rendben van!
-
MeSKA
aktív tag
válasz
8manymom5 #2247 üzenetére
Citromail beállítása a következő:
Ha a POP3 letöltést választod:
POP3 szerver: pop3.citromail.hu
Ha az IMAP letöltést választod:
IMAP szerver: imap.citromail.hu
Küldéshez a telenor smtp szerverét kell beállítani:
SMTP szerver: mail.telenor.hu
Ha más a szolgáltató, akkor azt az ő oldalán megtalálod!
Üdv -
MeSKA
aktív tag
Valaki tudna mutatni egy képet, amit a gyári szoftverrel fotózott? Szerintem az enyémnek van egy kis fókusz gondja... Összehasonlítás kedvéért a téma lehetne valami füves-fás táj?
Előre is köszi! -
MeSKA
aktív tag
Ezek a problémák nem csak az enyémmel vannak így! A kamerája szerintem az összes 820-nak fakó... A Samsung Galaxy S3 képe mellé téve is hát hmm... Ezenkívül a videó felvétel hogy akadozhat? Energiatakarékos módban nem bírja? (egyébként ha nem akadozna akkor ez még jó is lenne)
Nekem picit csalódás!Remélem jönnek majd a frissítések a kamerához is és csiszolódik, mert ezzel a részével nem vagyok megelégedve.
-
MeSKA
aktív tag
És ezen kívül még a kamera se olyan amire számítottam... Fakók a képek. És nagyon kevés beállítási lehetőség van. Nincs kontraszt, témamotívumok is alig vannak. A régi Nokia E6-om, ami nem a kamerára volt kihegyezve mégis jobb képet csinált. Ok, azon nem volt autófókusz.
Nemrég csináltam vele full-HD videót és mikor visszanéztem annyira akadozott... Így lett rögzítve, mert a PC-n is ilyen volt több lejátszóval... Ment a videó, aztán a kép megállt, a hang ment tovább és aztán felgyorsúlva behozta magát a kép is. (ok, energiatakarékos módba voltam, de ezt akkor se lenne szabad csinálnia) Erre van megoldás?
Még annyi, hogy 1-2 óra nyomogatás után eléggé fel tud forrósodni, pedig nem játszok, csak a telefonkönybe szerkesztgetek... -
MeSKA
aktív tag
Háááát srácok... stabil nem stabil... Nekem egy hete van meg, azóta 2x kellett újraindítani. Elsőnek nem tudtam belépni a hívásinfóba meg a telefonkönyvbe. (gondolom ez azért volt, mert a facebook és a régi telóm szinkronizálása után nem indítottam újra és sok lehetett az adat) De kellemetlen volt, mert pont fontos hívás lett volna.
Másodjára feltettem a frissítéseket, amit kidobott az áruház. Volt ott minden féle frissítés, hálózati beállítások stb stb. Aztán tettem volna át 2G-ről 3G-re és meg is fagyott. (a frissítés után sem indítottam újra) De itt már csak az akku kivétele segített... Van esetleg valami reset bill kombináció? Ne kelljen kivenni ilyenkor az akkut?
Szóval jó-jó, de vannak idegesítő dolgok. Arra tud valaki megoldást, hogy hívás után ha le akarom rakni ne kelljen megvárni míg a kijelző "feléled"? Ezért rossz hogy nincs fizikai bill, mert kb 2 másodpercel később tudom letenni...
Ezenkívül az Angry Bird jáékot nem engedi megvenni az Áruházból, mindig hibaüzit ír ki. Nektek volt ilyen? gond? -
MeSKA
aktív tag
Hát végre én is beálltam a 820-asok táborába!
Így elsőre nagyon tetszik! Viszont egy pár programra szükségem lenne (sajnos az áruházba sok van belőlük). Tudnátok segíteni?:
1. Egyszerű fájlkezelő
2. Egyszerű zseblámpa
3. Egyszerű diktafonMindegyikből reklámmentes kellene és nembaj ha fizetős!
Illetve tudja valaki hogy kell beállítani külső csengőhangot és ébresztőt?
Köszi a segítséget előre is! -
MeSKA
aktív tag
Szerintem meg van annak az értelme, hogy az ember kikapcsolva töltse a telefonját. Amíg ki van kapcsolva, addig gyakorlatilag töltés közben kb 500mA-t vehet fel, míg ha be van kapcsolva akkor leugrik olyan 350mA körülire. Tehát kikapcsolva hamarabb feltölt. Néha ez is szempont... Bár abban is van logika, hogy ha fel akarod tölteni, akkor nyilván használni is akarod.
Lenne még egy kérdésem... Az E6-nál kicsit fájó volt hogy nagyon gyengén rezgett. A 820-nál erős, határozott? És a legfontosabb: csörgés közben rezeg? -
MeSKA
aktív tag
Húú köszönöm mindenkinek a gyors válaszokat!
Szimpatikus nekem a Nokia és ezt a Windows se tudta megváltoztatni. Igazából ezelőtt szinte csak E szériás telóim voltak (E50-E65-E66), legutóbb pedig egy E6. Remélem nem fogok csalódni a 820-ban!
adm: Gyárilag nincs időjárás előrejelző? A weather flow-t le kell tölteni? Mi az a nokia breath?
Jeni: Rádió elvileg egy szoftverfrissítés után lesz... Úgy érted, ha kikapcsolva töltöm, akkor bekapcsol magától?
zse01: Mindenkinek volt már, hogy eldobja a hálózatot? Vagy ez csak néhány telónál van?
Olvastam olyasmit is, hogy ha elmegy a kijelző háttérvilágítása, akkor wifin-n nem frissít semmit. És hogy ez egy szoft frissítés alkalmával "javult". Nekem mégis hasznos lenne ez a funkció. Bekapcsolható?
-
MeSKA
aktív tag
Sziasztok!
Kérlek segítsetek! A jövőhéten tervezek ilyen telefont venni a Telenor-nál, de lenne egy pár kérdésem:1. Kikapcsolva ébreszt?
2. Az új szoftverfrissítés kijött már hozzá (Telenor függő)?
3. Ettől az új szoftverfrissítéstől stabilabb lett a rendszer? Fényképeket jobbat csinál?
4. Nekem csak az e-mail-eket kell hogy frissítse, a többi frissítést (facebook, skype stb) ki lehet kapcsolni? Tehát felesleges, hogy a háttérbe be legyek jelentkezve a skype-on és a facebook-on. Majd ha kell, elindítom. Ilyen lehetőség van?
5. Diktafon szoftver gyárilag van?
6. HAAC mikrofon van benne?
7. A Skype program stabilan működik? Előlapi kamerával stabilan lehet videó hívást kezdeményezni?
8. Azt olvastam nem lehet programokat telepíteni, csakis az Áruházból. Ott sok ingyenes (de értelmes) program van?
9. Összeszerelési minősége milyen? Recseg? A hátlap nem hajlamos a kopásra?
10. Ti meg vagytok elégedve vele? Számotokra milyen idegesítő tulajdonsága van?Előre is köszönöm hogy válaszoltok!
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A hatalmasra nőtt Lumia 920 kistestvére kézreálló, formás, jól kezelhető telefon, a siker kulcsa megint az árazás lesz.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest