- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
válasz
Wieder12 #10503 üzenetére
Azt amit ajánlottál, már próbáltam korábban. Helyette nekem az InsiderPro vált be. Mindenféle rémhír ellenére semmi köze nincs az akku merüléshez, cserébe tényleg egy nagy rakás kitűzhető csempét ad. Nem kezdem el felsorolni, nézzétek meg az áruházban.
Visszatérve az akkura, a 4G/LTE kapcsolattal az éjszakai merülés 2,3-2,7% óránként, legalábbis nálam. Most rállítottam magam arra, hogy a GPS kikapcsolva (ha kell valamelyik programnak, csak lehúzom a "redőnyt" és már be is kapcsoltam) és folyamatos 2G-re van kapcsolva az adatforgalom (nem kell a HD hangminőség telefonálás közben). Így masszívan 0,7-1,3% közötti az éjszakai merülés, ami szerintem teljesen jó.
Igaz, használat közben nagyon tud merülni (a GPS a Runastic-al 9% óránként) de ez van, ezt kell szeretni. 930-ra nincs keret -
-
jeni
félisten
válasz
Wieder12 #10356 üzenetére
hello
a 8.1 kiadás szerintem még mindig jobb a hibáival együtt,holott ez csak kezdetleges 8.1 amit majd később javítanak. azt is vedd figyelembe mi mindent kapott a 8.1 verzió!
véleményem szerint még így is jobb 8.1 kisebb megbocsátható bugjai mellett mint aSIMA FAPADOS 8.0 VERZIÓ.
amúgy ha jól tudom alapból vissza lehet tenni a korábbi kiadásra és nem kel hozzá valami Nokia Software Recovery Tool progi -
btudos
nagyúr
-
-
Khan13
senior tag
válasz
Wieder12 #10078 üzenetére
HR lehet, hogy kéne annak a telefonnak, mert ennyi újraindulás nem normális. Nálunk 520, 820 és 920 is van és mind prímán működik. Kedd óta már mind 8.1 Previewt futtat. Skype accountot és a Microsoftost olvaszd össze, egyszerűbb úgy az élet.
(#10082) zozor76:
Wifi kikapcsolás szerintem azért van így megoldva, mert lehet, hogy nem kikapcsolni szeretnéd, hanem másikra felmenni (nálam ez előfordul hetente akár többször is). A játékok benne vannak a Games hubban is, csak valami elborult ötlet folytán kikerültek a listába is, ez utóbbi szerintem sem jó, meglátjuk a véglegesben hogy lesz. (Szerintem már kaptak rá annyi visszajelzést, hogy nem így)
Extráknál Blacket ír ki, ezen majd a Cyan változtat megjelenéskor. A több oszlop megszokás kérdése, illetve kinek mi kényelmes, de legalább már adott a lehetőség. Nekem 920-on eddig beválik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest