- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi21
senior tag
válasz zoo8800 #20806 üzenetére
Igen, nem is olyan apró szembeköpés ez. Az érdekesség az, hogy ezután megpróbáltuk egy lumia 520-on is, és ott is csont ugyanezt az útvonalat adta ki, mint a régi 800-amon. Ezt már azért furcsállom egy kicsit. És akkor szedtük le rá a térképeket. Legfeljebb marad a kézi térkép
-
Norbi21
senior tag
-
-
tailor
őstag
válasz zoo8800 #20595 üzenetére
Én is itt vagyok Nekem is 2012 márciusa óta van meg, és csak az utóbbi fél évben kezdett el igazán rakoncátlankodni - de nem annyira, hogy szervizbe kellett volna vinnem. Érdekes, mert néha belassul, aztán néha olyan - de olyan! - gyors lesz a működése, hogy csak lesek... Gondolom, ilyenkor kipucolja a memóriáját, vagy nem tudom
Mindenesetre nagyon szeretnék már egy 8.1-es Lumiát, de egyelőre még nem tudom megfizetni azt a szintet, ami alá nem adom (830/930)
-
shteer
titán
válasz zoo8800 #20595 üzenetére
Az en vagyok 2012 marcius ota van meg a L800 (HR nelkul) es csak a sw-es hianyossagok/korlatozasok miatt fogom cserelni.
Azt is tudom, hogy nem lesz meg egy ilyen telom ami igy fogja birni a strapat.Nalam melto utodja lett a 6310i, 6230, 6230i, 6303c elodoknek.
[ Szerkesztve ]
szerintem jónak tűnik..
-
Svájcinéger
őstag
válasz zoo8800 #20449 üzenetére
Ti még csak tudhatnátok.
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
Gabor970
addikt
-
StanDoFF
tag
válasz zoo8800 #19715 üzenetére
Pl amikor feltettem a 7.8-at, akkor az volt a legfeltűnőbb, hogy már nem volt annyira smoot a rendszer mint azelőtt. Aztán jöttek a fagyások, a programok sem indulnak olyan gyorsan. Vissza s lett állítva a készülék, de nem segített rajta semmit, beküldtem szervizbe is a fagyások miatt, azt mondták, hogy nem tudnak mit tenni, viszont sokan panaszkodtak a frissítés utáni fagyásokra náluk.
-
robesz25
csendes tag
válasz zoo8800 #19666 üzenetére
Hát igen ..
Én azt mondom az L800 megfontolt telefon ,mivel első lumia így anyait apait beleraktak már mint anyagát nézve . Csak-csak 3 éves mohikán és megállja a helyét . A Lumia 520 nem rossz barátnőmnek van ,de igen Win8 azt annyit amúgy teljesen látszik hogy olcsóbb anyagból van ,de ezzel nincs baj ez egy ilyen kategória ..Azt mondják minden filmnek az első része a legjobb ,hát sztem telefonokra is igaz az első széria első telefonja a legjobb úgy mint a l800
Nekem annyi bajom van a lumia 800 ,hogy lehetett volna nagyobb az aksija
Más!!!
Munkahelyen fikázzák az a telefonom milyen a menü rendszere , sztem teljesen jó a csempe és látni 1 magos proci eltudja pörgetni ..
Mint sógornak Galaxy S3 4 magos meg úgy általában dobálják 4-8 magos telefonokat ,de nem azért mert annyira gyors lesz a telefon ,hanem játékok miatt meg hogy az Android elfusson rajt ,ennyi!Ha játszani akarok nem veszek 190 ezerért telefont hanem abból egy ps3 vagy xboxot olcsobban és élvezetesebb a játék ..
meg jönnek azzal hogy mekkora aksival adják ki a telefont biztos sokáig bírja ,csak a bibi ott van ha aksit növelik ,azzal a kijelzőt is szal adtam egy pofont a sz*rnak ..[ Szerkesztve ]
-
sasNAXO
aktív tag
válasz zoo8800 #18373 üzenetére
A kérdéses teló csak nem egy samsung volt?
Anno azokkal volt gond mindig ha bluetoothon küldeni kellett valamit.Egyébként valóban nem reprezentatív amit írtam, mert két Nokiával próbáltuk a fájlküldést és csak egyszer. Igaz, 4-5 db. képet küldtünk a telómra.
Dzsosy: Ha jól értelmezem, akkor a notificationök, meg a háttérben futás másképp működnek Wp7.x alatt, mint WP8 alatt, elméletileg az utóbbinak kellene jobban mennie, pl. skype / viber / ilyesmik. Valamint tudtommal WP7-re még mindig csapnivaló mind a skype, mind a facebook. Bár WP8-ra sem az igaziak még.
Eladó cuccok: Bq! Pure Rock LP, Sangoma A108E
-
xeqe
csendes tag
válasz zoo8800 #18331 üzenetére
Már hogy a fenébe lihegném túl? Engem rohadtul zavar az alacsony hangerő, és nincs semmi probléma a hallásommal. Ezen felül be is csaptak (és főleg ez az ami idegesít), mert utólagosan, a beleegyezésem nélkül elvettek tőlem funkciókat. (Még egyszer hangsúlyoznám, hogy ez a dolog nem volt említve a kiadási megjegyzésekben. Tehát kártékony frissítést terjesztettek, és ez tény.) Szerinted ők mit szólnának ha besétálnék valamelyik tetszőleges Nokia márkakereskedésbe, kivennék a kasszából X eurót, és megmondanám nekik, hogy bocs, meggondoltam magam, mégis inkább kevesebbet fizetek a készülékért? Gondolom nem örülnének, pedig ők pontosan ezt csinálták.
Vagy megpróbálom máshogy szemléltetni a dolgot, mert van, akinek nem olyan fontos a hangerő: nem tudom ki örülne annak, ha holnap kihoznának egy frissítést a telefonjára, amely teszem azt a grafikus felületet, és az összes alkalmazást mondjuk 4 bitesre (16 szín) fogná vissza, persze mindenféle figyelmeztetés nélkül. Ez esetben nagyon hasonló dolog történt. Funkciók utólagos (és figyelmeztetés nélküli) elvétele, a telefon vásárlás utáni, gyártó általi lebutítása az én szememben elfogadhatatlan, mindegy hogy azt a Nokia, a Samsung, vagy bármelyik utolsó kínai gyártó lépi meg. És ehhez jön a terelés és a hazudozás.
-
@matthew@
őstag
válasz zoo8800 #16163 üzenetére
Thx mindenkinek, már várom h megkapjam, de az a baj h üzleti ügyfelek vagyunk és várni kell szinte mindig akár 1-2 hetet is mire vmit megkapunk, pedig van saját üzletkötő, meg ilyenek, de inkább mondanák azt h hol van készleten, hova menjek érte, mert ez így nevetséges
[ Szerkesztve ]
Matthew 24:42
-
stranger28
addikt
válasz zoo8800 #15846 üzenetére
Ez így olyan, mintha nem lenne benne ébresztő. Pedig van benne, egyszerűen nem kell kikapcsolni. Ha azt akarod, hogy ne hívjanak este, akkor 1.) normális embereknek add meg a számod 2.) repülő üzemmód, 10 sec az egész.
(#15849) polonic: Telefonért is fizetni kell majdnem egy ezrest, nem? Az úgy ~6300.
(#15850) kolosanyi: Nálad nem jó 1, 1-nél több embernél pedig jó. Többi dolgot meg elvileg tudtad, amikor megvetted; bár fogalmam sincs, mi az, ami ennyire zavarhat. (Nyilván a térerős-telefonálós dolgon kívül.)
[ Szerkesztve ]
-
ujskodas
tag
válasz zoo8800 #15822 üzenetére
Olvasom egy ideje a topicot. Tulajdonképpen ez mitől okostelefon, ha semmit nem tud amit az elődök? Kicsit még olvasgatom, aztán teljesen elmegy tőle a kedvem. (pedig nagyon tetszik) Nem tud rezegni, csengeni egyszerre, nem tud bluetooth-on kommunikálni másik telefonnal (csak külön progival), nincsenek rajta előre állítható csengetési profilok, állítólag nehezen szinkronizálható, kikapcsolt állapotból nem ébreszt, csak bizonyos hosszúságú, megvágott zenéket lehet csngőhangnak beállítani, stb. stb.
A gyári leírásában szuper jónak tüntetik fel, mobilarénás, telefongurus tesztben is jó, itt meg csupa sz@rul működő telefonról olvasok.[ Szerkesztve ]
Az ostoba hitelt ad a szóbeszédnek.
-
baluka26
nagyúr
válasz zoo8800 #15577 üzenetére
IGen, február közepén frissült, de ma reggel is üdvözölt, meg hogy állítsam be, hogy mennyi legyen kvóta.
Szerencse, hogy 2 napja néztem, és tudom, hogy kb. mennyin állok.They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
kolosanyi
veterán
válasz zoo8800 #15277 üzenetére
Igen, de ezzel nem jutok előrébb. Ha már csak ez megoldódna, nagyot változtatna a keserű szájízen. Azért az elég jelentős hiba egy telefonnál, hogy nem lehet vele telefonálni.
xxman
Van, amikor jól működik. Olyannak kéne lenni mindig, vagy ne tegyék be a feature listába.Sofian
Valószínű, hogy pont nem láttam a véleményed akkor, mert nem rémlik a negatív kritika sajnos.. -
mazsi70
senior tag
válasz zoo8800 #14747 üzenetére
Egy észrevétel :
Beállítások - terület + nyelv - A böngésző és a keresés nyelve = Magyar
A dedikált kereső gomb a google-t hozza elő .Beállítások - terület + nyelv - A böngésző és a keresés nyelve = Angol
A dedikált kereső gomb a Binget hozza elő .Gyári 7.8 (Dominós) Lumia800
Hátha segít valakin .
Nyilván akinek a szenzorméret a fontos, az fullframet vesz. (igazából az apsc létét nem tudom értelmezni)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest