Új hozzászólás Aktív témák
-
Rolee87
tag
-
törölt tag
válasz zsírsámán #20113 üzenetére
Köszi, megtaláltam az idáig telepített programok listáját S tényleg volt a boltban egy működő Opera, ami már nem elérhető :/
Más: hol lehwt beállítani, hogy skdrive vagy filebox-ra teljes nagyságába töltse fel a telóval készített képeket? Mert nekem kicsinyíti, úgy tölti fel :S[ Szerkesztve ]
-
Fkris
őstag
válasz zsírsámán #19778 üzenetére
Multkor 710bol 3napot preseltem ki, igaz 3x neztem rajta idot, volt 2perc telefon...
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
Daniel Alves
őstag
válasz zsírsámán #19566 üzenetére
Amúgy tényleg jó elképzelés lett volna ez a WP sőt a mai napig tetszik. Viszont 1-2 olyan apró hiba miatt mint az említett nem lehet egyszerre több képet törölni vagy pl a facebook app de sorolhatnám azokat az appokakat amik a sírba visznek.
1 hónapon belül S3 LTE tulaj leszek mert úgy érzem a legjobb ár/érték arányú telefon manapság.Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
StanDoFF
tag
válasz zsírsámán #19523 üzenetére
Ha jól emlékszem akkor már csak ez a szoftveres garancia él rá (vagy már az se), azzal meg ugye nem megyek semmire.
embe: Ha kell, akkor kaphattok egy használható érintőkijelzőt. Az enyém teljesen használható (kivéve ugye a forgatás nem működik), pár mikrokarc van rajta.
[ Szerkesztve ]
-
karburátor
tag
válasz zsírsámán #19454 üzenetére
Értem.
De hihetetlen, hogy kap a telefon egy frissítést, amivel előjön egy hiba, ami vélhetően hardveres. Erre visszarakják a régi szoftvert.
Elviszed a kocsidat szervizbe. Olajat cserélnek. A motor kopogni kezd. Visszatöltik a régi olajat.
Kábé ezt csinálja a szerviz...?!?!?!?!
Szégyen...Üdv, Roli.
-
hevizms
addikt
válasz zsírsámán #19413 üzenetére
Azt még nem tudtam összehozni,mert a telo a sógornőmnél van és csak annyi időm volt hogy azt a billentyű kombinációt próbáltam,aztán elkellett jönnöm.
Most nincs nálam a telo,de holnap itt lesz és azért próbálom összeszedni az infokat hogy mit próbáljak.Ha a Zune esetleg látja,mit tudok tenni? -
Vangelis
félisten
válasz zsírsámán #19341 üzenetére
baxott jó...
Most jött ki valami viber for wp7 és azóta használhatatlan...
Baxák meg...
Line-t használok egyébként a többi telón leginkább.
Sajnos ezen az is csak üzenni tud.. hívni nemFogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
HopeckoR
aktív tag
válasz zsírsámán #19329 üzenetére
Nekem 1* csinálta ezt a fekete képernyős dolgot nyomhattam bármit max a menübe dobott be utána bármit nyomtam csak a fekete képernyő volt. Akkor csak a kikapcsolás segített azóta a menübe megjelentek a betűk abc szerint hiába töröltem le róla minden alkalmazást, gondolom egy teljes vissza állítás segítene csak lusta vagyok
-
mirci18
addikt
válasz zsírsámán #19324 üzenetére
Köszi a választ megyek új simért.
A fagyások változatosak.
Van hogy kilépek egy programból és fekete képernyő fogad.
Van olyan hogy képernyő feloldás közben nem vagy nagyon nehezen tudom a képernyőzárat feltolni.
Egyenlőre ez jutott eszembe.
Egy reset nem árthat egalább a sok letörölt (de mégis a telefonon maradt) program eltünik róla.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
SPF
senior tag
válasz zsírsámán #19251 üzenetére
Nem értettem félre. Nem hiszem, hogy Sopronból akart hozatni cserekészüléket.
Azt mondta, hogy ők a szervizben egy hangszórót sem cserélhetnek ki, hanem cserélik az egész telefont (kb. úgy, mint az iphone-okat). De mivel az említett 2 helyen nem volt működő, ezért beküldte a Nokia szervizébe. -
kolosanyi
veterán
-
JóGeri.
tag
válasz zsírsámán #18044 üzenetére
Ja neeem, nem szoktam én meg semmit.. Most léptem át a színes kijelzőre..
Eddig siemens c60-al verettem..xD Na a lényeg h ingyenes játéknak jobban örülnék..
(am ez miért van h az androidon ingyenesek egyes játékok,itt wp-on meg fizetni kell? )..ne érezd magad feljebbvalónak, nem tudod kivel beszélsz!
-
zombinyul
addikt
válasz zsírsámán #17985 üzenetére
Hááááát, azért egy 920 lehet jobban kellene még egy Z10-nél is... Imádom ha egy telefon nem pillenkönnyű, de nincs is 4,5-nél nagyobb kijelzője. Külső / belső rendbe van nála, szóval nekem legnagyobb álom. MÉg a nyáron be is akarok egyet újítani.
Különben csak függetlenül éri meg újonnan vásárolni, nem csak a Telenor árai parádésak, hanem mindhárom nagy szolgáltatóé...Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
zombinyul
addikt
válasz zsírsámán #17983 üzenetére
Sokkal a BB sem olcsóbb sajnos, de kétségtelen hogy nagyon jó. Most, hogy tudom milyen az új IOS, az az egyetlen platform, amire ha kéne, váltanék WP-ről. A Z10 veszett jól néz ki (rendszer, telefon egyaránt).
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
@matthew@
őstag
válasz zsírsámán #17616 üzenetére
Nekem az 5 nap kevés használattal megvolt
Sőt most is 4 nap 7 órája megy és még 22% az aksi ha kell fotó, tudom igazolni is van benne 15 perc fb chat, wifizés, telefonálás szép számmal (rovidek) meg fotózás is
Annyi turpisság van benne h csak 2G-n van[ Szerkesztve ]
Matthew 24:42
-
@matthew@
őstag
-
törölt tag
válasz zsírsámán #16301 üzenetére
Nem játszák le az fb alkalmazások, pedig van belőle vagy 1 tucat. Egy elég lenne ami működik, vagy legalább böngészőben menne. Illetve a"gyári" igen, de azzal az appel bűntetni lehet.
De már mindegy, megszületett a döntés. Ez egy rövid, de annál feleslegesebb látogatás volt a wp világába. Kár érte, ez egy igazán szép telefon.[ Szerkesztve ]
-
Gerisz
addikt
válasz zsírsámán #16243 üzenetére
Pont ez a kérdés. Ezt nem írták le. A telenorba ideadták a Jabil javítási jegyzőkönyvet.
Egyébként van rajta két "ütés" ellentétes sarkain, már két hónaposan elszenvedte, de azt mondták a telenorba, hogy ezt nem értik, mert a kijelző sincs sérülve a házból sincs kitörve pl.Eddig soha nem volt garanciális gondom, van 2 800-am, 710 az asszonynak, már egy 620-am is van, meg egy 610 is. De így hiába van két év garancia ha nem oldják meg.
-
evilskati
aktív tag
válasz zsírsámán #16116 üzenetére
Azt nem ertem csak, hogy akkor az ismerosom, hogy van fent szinte 24/7-ben. Nincs szamitogepe, csak a telefonrol tud fellepni, es nemhiszem hogy folyton aktivalt kijelzovel heverne a telefon.
Termeszetesen koszonom a valaszod.
Akkor nincs is ra mod, hogy zarolt kepernyovel, mobilnet nelkul jelezzen neki, ha irok?
-
ujskodas
tag
válasz zsírsámán #15549 üzenetére
Egyébként érdemes még lumia 800-at venni? Telefonálok, néha fényképezek, munkahelyen, egyéb helyen ahol van wifi lekérdezem az emailjaimat, navigációt használok. (mobil net nincs, nem is kell)
Tényleg nem ébreszt kikapcsolt állapotban? A mostani még tudja.Az ostoba hitelt ad a szóbeszédnek.
-
MATEO6600
őstag
válasz zsírsámán #15509 üzenetére
Köszönöm, nem tudom, hogy tudtam elsiklani az opció felett.
Még 2 kérdésem lenne:
1. A pénzes játékok kipróbálása akkor ingyenes ugye? (remélem nem azért vont le)
2. Hogyan lehet kilépni teljesen az alkalmazásokból? Task manager ugye nem tud ilyet, most úgy csinálom, hogy addig nyomogatom a vissza gombot míg ki nem lép. (ezzel nincs sok gond, de böngészőnél kényelmetlen 20x-30x nyomogatni) -
MATEO6600
őstag
válasz zsírsámán #15505 üzenetére
Telefonszámlámról vett le, bankszámlámat meg se adtam.
Nincs mobilnetem, azt hol lehet kikapcsolni?
Egyébként ugye nem a fizetős játék kipróbálásáért vont le?
Végig wi-fin voltam, volt, hogy lezártam a telefont pár percre (ugye addig kikapcsol a wi-fi), lehet, hogy mikor felébresztettem, akkor a mobilnetemet használta a wi-fi helyett? -
depzoo
tag
válasz zsírsámán #15044 üzenetére
Köszi.
Nem szeretnék még egy szoftvert feltenni ezért, főleg nem hivatalos frissítést nem. Ha jól tudom az NCS nem azt teszi rá amit a Zune, hanem valamilyen más verziót, ami kihagy egy szűrőt.
Erről tudnál nekem mondani valamit (különbség Zune és NCS update között)?
Nem értem miért nem adja be a Zune, ha az új készülékekre már rá lehet tenni, a meglevőekre miért nem lehet kiadni?
Ryzen + Vega (?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android szakmai topik
- Óra topik
- Bestbuy játékok
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone-t használók OFF topikja
- Mindent a StreamSharkról!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest