Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a OnePlus 13T
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
zsírsámán #20113 üzenetére
Köszi, megtaláltam az idáig telepített programok listáját
S tényleg volt a boltban egy működő Opera, ami már nem elérhető :/
Más: hol lehwt beállítani, hogy skdrive vagy filebox-ra teljes nagyságába töltse fel a telóval készített képeket? Mert nekem kicsinyíti, úgy tölti fel :S -
Daniel Alves
őstag
válasz
zsírsámán #19566 üzenetére
Amúgy tényleg jó elképzelés lett volna ez a WP sőt a mai napig tetszik. Viszont 1-2 olyan apró hiba miatt mint az említett nem lehet egyszerre több képet törölni vagy pl a facebook app de sorolhatnám azokat az appokakat amik a sírba visznek.
1 hónapon belül S3 LTE tulaj leszek mert úgy érzem a legjobb ár/érték arányú telefon manapság. -
StanDoFF
tag
válasz
zsírsámán #19523 üzenetére
Ha jól emlékszem akkor már csak ez a szoftveres garancia él rá (vagy már az se), azzal meg ugye nem megyek semmire.
embe: Ha kell, akkor kaphattok egy használható érintőkijelzőt. Az enyém teljesen használható (kivéve ugye a forgatás nem működik), pár mikrokarc van rajta.
-
karburátor
tag
válasz
zsírsámán #19454 üzenetére
Értem.
De hihetetlen, hogy kap a telefon egy frissítést, amivel előjön egy hiba, ami vélhetően hardveres. Erre visszarakják a régi szoftvert.
Elviszed a kocsidat szervizbe. Olajat cserélnek. A motor kopogni kezd. Visszatöltik a régi olajat.
Kábé ezt csinálja a szerviz...?!?!?!?!
Szégyen...Üdv, Roli.
-
hevizms
addikt
válasz
zsírsámán #19413 üzenetére
Azt még nem tudtam összehozni,mert a telo a sógornőmnél van és csak annyi időm volt hogy azt a billentyű kombinációt próbáltam,aztán elkellett jönnöm.
Most nincs nálam a telo,de holnap itt lesz és azért próbálom összeszedni az infokat hogy mit próbáljak.Ha a Zune esetleg látja,mit tudok tenni? -
HopeckoR
aktív tag
válasz
zsírsámán #19329 üzenetére
Nekem 1* csinálta ezt a fekete képernyős dolgot nyomhattam bármit max a menübe dobott be utána bármit nyomtam csak a fekete képernyő volt. Akkor csak a kikapcsolás segített azóta a menübe megjelentek a betűk abc szerint hiába töröltem le róla minden alkalmazást, gondolom egy teljes vissza állítás segítene csak lusta vagyok
-
mirci18
addikt
válasz
zsírsámán #19324 üzenetére
Köszi a választ megyek új simért.
A fagyások változatosak.
Van hogy kilépek egy programból és fekete képernyő fogad.
Van olyan hogy képernyő feloldás közben nem vagy nagyon nehezen tudom a képernyőzárat feltolni.
Egyenlőre ez jutott eszembe.
Egy reset nem árthat egalább a sok letörölt (de mégis a telefonon maradt) program eltünik róla. -
SPF
senior tag
válasz
zsírsámán #19251 üzenetére
Nem értettem félre. Nem hiszem, hogy Sopronból akart hozatni cserekészüléket.
Azt mondta, hogy ők a szervizben egy hangszórót sem cserélhetnek ki, hanem cserélik az egész telefont (kb. úgy, mint az iphone-okat). De mivel az említett 2 helyen nem volt működő, ezért beküldte a Nokia szervizébe. -
kolosanyi
veterán
-
-
zombinyul
addikt
válasz
zsírsámán #17985 üzenetére
Hááááát, azért egy 920 lehet jobban kellene még egy Z10-nél is... Imádom ha egy telefon nem pillenkönnyű, de nincs is 4,5-nél nagyobb kijelzője. Külső / belső rendbe van nála, szóval nekem legnagyobb álom. MÉg a nyáron be is akarok egyet újítani.
Különben csak függetlenül éri meg újonnan vásárolni, nem csak a Telenor árai parádésak, hanem mindhárom nagy szolgáltatóé... -
@matthew@
őstag
-
-
törölt tag
válasz
zsírsámán #16301 üzenetére
Nem játszák le az fb alkalmazások, pedig van belőle vagy 1 tucat. Egy elég lenne ami működik, vagy legalább böngészőben menne. Illetve a"gyári" igen, de azzal az appel bűntetni lehet.
De már mindegy, megszületett a döntés. Ez egy rövid, de annál feleslegesebb látogatás volt a wp világába. Kár érte, ez egy igazán szép telefon. -
Gerisz
addikt
válasz
zsírsámán #16243 üzenetére
Pont ez a kérdés. Ezt nem írták le. A telenorba ideadták a Jabil javítási jegyzőkönyvet.
Egyébként van rajta két "ütés" ellentétes sarkain, már két hónaposan elszenvedte, de azt mondták a telenorba, hogy ezt nem értik, mert a kijelző sincs sérülve a házból sincs kitörve pl.Eddig soha nem volt garanciális gondom, van 2 800-am, 710 az asszonynak, már egy 620-am is van, meg egy 610 is. De így hiába van két év garancia ha nem oldják meg.
-
evilskati
aktív tag
válasz
zsírsámán #16116 üzenetére
Azt nem ertem csak, hogy akkor az ismerosom, hogy van fent szinte 24/7-ben. Nincs szamitogepe, csak a telefonrol tud fellepni, es nemhiszem hogy folyton aktivalt kijelzovel heverne a telefon.
Termeszetesen koszonom a valaszod.
Akkor nincs is ra mod, hogy zarolt kepernyovel, mobilnet nelkul jelezzen neki, ha irok?
-
ujskodas
tag
-
MATEO6600
őstag
válasz
zsírsámán #15509 üzenetére
Köszönöm, nem tudom, hogy tudtam elsiklani az opció felett.
Még 2 kérdésem lenne:
1. A pénzes játékok kipróbálása akkor ingyenes ugye? (remélem nem azért vont le)
2. Hogyan lehet kilépni teljesen az alkalmazásokból? Task manager ugye nem tud ilyet, most úgy csinálom, hogy addig nyomogatom a vissza gombot míg ki nem lép. (ezzel nincs sok gond, de böngészőnél kényelmetlen 20x-30x nyomogatni) -
MATEO6600
őstag
válasz
zsírsámán #15505 üzenetére
Telefonszámlámról vett le, bankszámlámat meg se adtam.
Nincs mobilnetem, azt hol lehet kikapcsolni?
Egyébként ugye nem a fizetős játék kipróbálásáért vont le?
Végig wi-fin voltam, volt, hogy lezártam a telefont pár percre (ugye addig kikapcsol a wi-fi), lehet, hogy mikor felébresztettem, akkor a mobilnetemet használta a wi-fi helyett? -
depzoo
tag
válasz
zsírsámán #15044 üzenetére
Köszi.
Nem szeretnék még egy szoftvert feltenni ezért, főleg nem hivatalos frissítést nem. Ha jól tudom az NCS nem azt teszi rá amit a Zune, hanem valamilyen más verziót, ami kihagy egy szűrőt.
Erről tudnál nekem mondani valamit (különbség Zune és NCS update között)?
Nem értem miért nem adja be a Zune, ha az új készülékekre már rá lehet tenni, a meglevőekre miért nem lehet kiadni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Lumia 800 személyében a Nokia első Windows Phone 7 alapú készülékét tisztelhetjük. Megnéztük, mit hoztak ki a finnek a Mangóból.
- Gyúrósok ide!
- Horgász topik
- OLED TV topic
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Milyen légkondit a lakásba?
- ZIDOO médialejátszók
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Házimozi haladó szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G5: i7-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest