Új hozzászólás Aktív témák

• robesz25

csendes tag

válasz zoo8800 #19666 üzenetére

:K :DD
    Hát igen ..
    Én azt mondom az L800 megfontolt telefon ,mivel első lumia így anyait apait beleraktak már mint anyagát nézve . Csak-csak 3 éves mohikán és megállja a helyét . A Lumia 520 nem rossz barátnőmnek van ,de igen Win8 azt annyit amúgy teljesen látszik hogy olcsóbb anyagból van ,de ezzel nincs baj ez egy ilyen kategória ..

Azt mondják minden filmnek az első része a legjobb ,hát sztem telefonokra is igaz az első széria első telefonja a legjobb úgy mint a l800

Nekem annyi bajom van a lumia 800 ,hogy lehetett volna nagyobb az aksija

Más!!!
    Munkahelyen fikázzák az a telefonom milyen a menü rendszere , sztem teljesen jó a csempe és látni 1 magos proci eltudja pörgetni ..
    Mint sógornak Galaxy S3 4 magos meg úgy általában dobálják 4-8 magos telefonokat ,de nem azért mert annyira gyors lesz a telefon ,hanem játékok miatt meg hogy az Android elfusson rajt ,ennyi!

Ha játszani akarok nem veszek 190 ezerért telefont hanem abból egy ps3 vagy xboxot olcsobban és élvezetesebb a játék ..
    meg jönnek azzal hogy mekkora aksival adják ki a telefont biztos sokáig bírja ,csak a bibi ott van ha aksit növelik ,azzal a kijelzőt is szal adtam egy pofont a sz*rnak ..

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák