Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Daniel Alves #19831 üzenetére
Akit érdekelt, megtudhatta, hogy mi lesz a 7.8 és az arra épülő modellek sorsa. Máskor körültekintőbben kell választani, nem pedig utólag sírni, hogy a csúnya nokia meg az ms átb@szta a usereket...
[ui.: szerintem még mindig teljesen használható a rendszer, nekem nincs nagyobb problémám vele.. ]Everybody lies.
-
mirci18
addikt
válasz Daniel Alves #19829 üzenetére
Ugyanezt mondom én is becsapva érzem magam a telefonnal kapcsolatban.
Meg is kapta a Nokia a magáét ezért a rendszerért s ha ennyi eszük volt meg is érdemlik.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
MODERÁTOR
válasz Daniel Alves #19829 üzenetére
pontosan egy éve is lehetett már tudni, hogy nem lesz semmi érdemi változás
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
DaveHutt
őstag
válasz Daniel Alves #19597 üzenetére
Facebook betat tedd fel es jönnek az értesítések.
Persze ezsem tökéletes, Microsoft termék.
[ Szerkesztve ]
-
shteer
titán
válasz Daniel Alves #19597 üzenetére
En mar valtanek, de ugy latom csak egy iranyba erdemes, es ott is van nemi kompromisszum sajnos :/
szerintem jónak tűnik..
-
veterán
válasz Daniel Alves #19569 üzenetére
Akkor ezek szerint itt van a különbség, én a gépen szoktam tölteni a telefont, mert az a kézenfekvő számomra, így habár még ilyen alkalomra nem emlékszem, hogy szükségem lett volna több kép egyzerre való törlésére, de ha kell, ott a zune.
Persze én egy elég minimalista igényű felhasználónak számítok, nincs szüksélgem idióta játékokra, meg hasonlókra, de az ilyen apróságok hiányától függetlenül szerintem még mindig egy remek telefon a l800
[Akár még a fagyásokkal együtt is...](#19573) MATEO6600
Gondolom rengeteg alkalommal használtad volna ezt a funkciótA bt fájlküldés nokiás megoldását is úgy várta mindenki, mint a messiást, aztán mikor megérkezett, gondolom rögtön mindenki elkezdte használni.. Aham, mióta kijött a 7.8, azóta 3 alkalommal használtam, abból két alkalom csak teszt volt, hogy megy-e... Persze mindenki más biztosan rengeteget használta
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
StanDoFF
tag
válasz Daniel Alves #19567 üzenetére
Miért nem várod meg míg kijön az s5? Ugyanis akkor az s4 fog (elvileg) annyiba kerülni mint most az s3-as.
-
veterán
válasz Daniel Alves #19567 üzenetére
Nem tudom, ha én több képetszeretnék törölni, akkor egyértelmű, hogy a gépen teszem meg, mert ott normális felbontásban látom őket..
Everybody lies.
-
zsírsámán
senior tag
válasz Daniel Alves #19565 üzenetére
Sajnos ez van, és ez így is marad. Én sem értem hogy miért fájt volna nekik egy két dolgot jobban átgondolni, de érthető hogy mostmár nem is foglalkoznak vele. Ezért sem fogok mostmár wp8-as telefont venni, majd inkább csatlakozok a wp9-nél vagy egy másik verziószámnál.
-
zsírsámán
senior tag
válasz Daniel Alves #19562 üzenetére
Nem lehet.
-
rwu
tag
-
MATEO6600
őstag
válasz Daniel Alves #19547 üzenetére
Nagyon szép képek, az éjszakai felvételeket hogy csináltad, hogy a fekete fekete legyen, és ne kék szemcsés?
-
Aakisan
senior tag
válasz Daniel Alves #19547 üzenetére
Jók lettek nagyon
-
rwu
tag
-
rwu
tag
válasz Daniel Alves #19540 üzenetére
Nézegettem
De félek szétszedni, mert 1 év gari még van ráS22U*hondacivic*
-
rwu
tag
-
rwu
tag
válasz Daniel Alves #19536 üzenetére
Ha a tied vagy Standoff telefonja fehér, a házra vevő lennék
S22U*hondacivic*
-
veterán
-
BrownB
tag
válasz Daniel Alves #19466 üzenetére
Ha BB-n gondolkozol, akkor inkább OS10-esek közül válassz szerintem. Nagyon jól sikerült rendszer és folyamatosan jönnek a frissítések. Nem beszélve a multitaskingról és a gesztusvezérlésről, amit nagyon eltaláltak, de van benne Android runtime is, meg még mennyi minden..., ha érdekel nézz át a Z10 topikba pl.
Mondjuk én mindkét készüléket használom (L800 és Z10). (Z10-re meg 9360-ról váltottam, hatalmas különbségek vannak az OS7 és OS10 között, teljesen más rendszer.)
-
HopeckoR
aktív tag
válasz Daniel Alves #19466 üzenetére
Én váltottam WP8-ra ott nem találkoztam ilyen hibákkal egyenlőre remélem nem is fogok. Nekem meg sem fordult a fejemben hogy az ilyen hibák miatt más rendszerre váltsak . Tény hogy rohadt bosszantó az L800 esetében ez a lefagyós dolog és a Nokia magasról tojik rá gondolom már nem érdeke foglalkoznia vele...
[ Szerkesztve ]
-
HopeckoR
aktív tag
válasz Daniel Alves #19463 üzenetére
Ez a zenehallgatás és netezés közbeni lefagyás szinte mindenkinél jelentkezik kb 10ből 7-szer ha benyomod rajta a netet. Rohadt idegesítő én is tapasztaltam mindig, nem nagyon lehet vele mit csinálni... Főleg akkor bosszantó mikor lefagy újraindítod megint zene be, net be és újra lefagy néha úgy éreztem hogy kiba***m az ablakon
-
zsírsámán
senior tag
válasz Daniel Alves #19461 üzenetére
Ha magadnak csinálod akkor annyiért, amennyi az alkatrész, ha nokia szervízben, akkor vehetsz az árán egy másikat is, ha meg gsm boltban akkor valahol a kettő között
A lefagyások csak úgy jelentkeznek vagy csinálsz valamit előtte?[ Szerkesztve ]
-
zoo8800
veterán
válasz Daniel Alves #19177 üzenetére
A levelezés pont egy nagyon jól sikerült része a rendszernek szvsz.
rip and tear, until it is done
-
Daniel Alves
őstag
válasz Daniel Alves #19162 üzenetére
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
zsírsámán
senior tag
válasz Daniel Alves #19119 üzenetére
Mert megosztani csak mobilnetet lehet. Eddig is csak azt lehetett. Mármint ha nem arról van szó, hogy az ipadod wifijét akarod megosztani, mert akkor viszont másik topic.
[ Szerkesztve ]
-
Mr. Double B
tag
válasz Daniel Alves #15197 üzenetére
Nem írtad, hogy próbáltátok-e, de érdemes a tesód SIM kártyáját belerakni másik telóba (mondjuk a tiédbe, ha a szolgáltató azonos) és kipróbálni úgy.
A telefonon minden beállítás OK, akkor elsőkörben ezt tenném, hogy kiderüljön szolgáltató/beállítás vagy telő gond van-e.
Ha teló probléma van, akkor soft reset, ha még mindig, akkor hard reset. Az utolsó lépés a szervíz.
Mr. Double B
-
catroot
veterán
válasz Daniel Alves #15184 üzenetére
Akkor a szolgáltató oldal lehet a "ludas".
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Daniel Alves
őstag
-
Воланд
titán
válasz Daniel Alves #14757 üzenetére
nem.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
MODERÁTOR
válasz Daniel Alves #14729 üzenetére
Akár másik live is tudja, vagy egy ideig a gmail. Amúgy tényleg fűzd össsze a kontaktokat, és utána a rendszer megjegyzi
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
Daniel Alves
őstag
válasz Daniel Alves #14727 üzenetére
Na még egy kérdés.
Kapcsolatok menüben van lehetőség a szinkronizálásra, viszont nem tudom a live mail címem jelszavát és a telefonszámok azon vannak. Megoldható valamilyen úton ,hogy másik email címen tároljam ezeket a számokat?
Sajnos jelszó emlékeztető nem az igaziOrbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
btudos
nagyúr
válasz Daniel Alves #14727 üzenetére
Egyszer megcsinálod, összefésülöd a kontaktokat, és soha többet nem kell foglalkoznod vele.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
shteer
titán
válasz Daniel Alves #14724 üzenetére
a legésszerűbb amit eddig láttam kapcsolati listákból
szerintem jónak tűnik..
-
zsírsámán
senior tag
válasz Daniel Alves #9978 üzenetére
Sivatagban használod?? Nekem lassan egy éve van meg, de még csak 1 karcot sikerült rátenni, azt is a szervízben
-
Intel fan11
őstag
válasz Daniel Alves #9978 üzenetére
úúúú az hogy? Azt mondják nem karcolódik tuti!
Battletag: hojszi#2983
-
b3Ro
senior tag
válasz Daniel Alves #9701 üzenetére
Ez nem rossz. Androidon is ezt hasznalom.
-
btudos
nagyúr
válasz Daniel Alves #9670 üzenetére
Görgess lejjebb, a csoportok alatt ott lesznek a névjegyek.
-
zsírsámán
senior tag
válasz Daniel Alves #9668 üzenetére
A kapcsolatok nem számít telefonkönyvnek? Ott is megvannak a telefonszámok, és nincs korlátozva, hogy hányan lehetnek.
-
SziberTomi
tag
-
Azie
őstag
válasz Daniel Alves #9374 üzenetére
Connectivity Shortcuts
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
b3Ro
senior tag
válasz Daniel Alves #9305 üzenetére
megerte nagyon a mostani aron.
-
Vangelis
félisten
válasz Daniel Alves #9280 üzenetére
Feleségemnek is holnap jön meg. Remélem örülni fog neki Karácsonyra.
de amúgy a jövőhéten tuti lesz valami extra akció az adveti akcióban
Ezt jól leírtam.
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
oszy
veterán
válasz Daniel Alves #9007 üzenetére
megváltam a Lumiatól és most visszaraktam az E72-be a kártyám.
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
margithid
veterán
válasz Daniel Alves #9007 üzenetére
Az e52 de tetszett nekem annakidején. Amúgy msot is egy nagyon elegáns telefon és kis túlzással ezzel lehet manapság már kitünni a sok érintős telefon közül. Ráadásul annak még volt normális üzemideje is!
-
baluka26
nagyúr
válasz Daniel Alves #8975 üzenetére
Na, akkor jó.
Hirtelen jött az ötlet, bátyám mondta, hogy vehet ő telefont T-nél majd karácsonykor, csak ő most vett használt 4S-t, szóval akkor tudnék én venni az ő számláján. 33-ből el tudnám hozni.
Csak hogy megéri-e Optimus Black-ről...Karácsonyig csak nem vándorol ki T palettájáról, nem?
Lumia 810 mennyibe fog kerülni kb? Az kinézetre nekem etalon.
[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
MODERÁTOR
válasz Daniel Alves #8954 üzenetére
belállítások
kapcsolatok
névjegyalbum szűréseNem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Gabor970
addikt
válasz Daniel Alves #8951 üzenetére
ohh, bocsááánat! Igazából nincs sok tapasztalatom fejhallgatós zenehallgatásban. Itt többen is írták, hogy nem egy világbajnok a hangminősége.
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
Gabor970
addikt
válasz Daniel Alves #8947 üzenetére
milyen fejhallgatóval próbáltad? Nekem a hét elején lett telóm a T-nél, amit adtak hozzá agybadugós fülhallgatót, az max beszélgetni jó. Az headszett, nem fejhallgató. Szerintem. Próbáltam egy másik elég alap philips fejhallgatóval, ég és föld!
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
Vangelis
félisten
válasz Daniel Alves #8896 üzenetére
A rendelésen nekem sem szerepelt a töltő.
Szerintem nekem sem küldték volna ki.. ha lefixálom.
lehet most megvárom a decemberi akciókat.
Hátha lesz valami remek akció!
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
baradi
senior tag
a kezhezvetel napjatol szamit a 8 nap, amit az atvetelivel tudsz igazolni
-
btudos
nagyúr
válasz Daniel Alves #8922 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Daniel Alves #8918 üzenetére
akkor valami másik telefonról kell felhyvni, vagy a honlapon aktiválni a kártyát, de ez szerintem le volt írva, amikor rendelted, vagy valamelyik papírra amit küldtek
-
oszy
veterán
válasz Daniel Alves #8918 üzenetére
ha webshopban vetted, 24 vagy 48 óra is lehet míg aktiválják. legalábbis a Telenornál így van.
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
MODERÁTOR
-
shteer
titán
válasz Daniel Alves #8914 üzenetére
Mi az, hogy nincs terero? Annak kellene lennie szvsz
szerintem jónak tűnik..
-
Daniel Alves
őstag
egy guru tudna válaszolni az aktiválással kapcsolatban?!
-
baradi
senior tag
válasz Daniel Alves #8869 üzenetére
Netes rendeles eseten 8 munkanapon belul elallhatsz a vasarlastol minden indok nelkul (a mobiltelefon ebbe a kategoriaba tartozik), es kotelesek 30 napon belul a teljes osszeget reszedre visszafizetni
-
MODERÁTOR
válasz Daniel Alves #8866 üzenetére
az egy dolog, hogy boltban mennyi, de annyira kínainak néz ki, hogy még egy 1680as nokiát se dugnék rá, nem hogy ezt
-
Enzo_86
tag
Én úgy tudom, hogy ha webshopból rendelsz a T-nél, akkor 10% az alap kedvezmény, erre még időnkénti akciók rájönnek, mint pl kb 1.5-2 hete 20% kedvezmény volt a nokia telefonokra, ha onnan rendelsz!
Amúgy nagyon genya tud lenni ez a T. Oda kell rá rendesen figyelni. Mi annó mikor újrakötöttük a hűséget TV-telefon-netre, kiszámláztak bekötési díjat, közben az meg 0 Ft. Ugyanezt nagyanyámnál is eljátszották a telefon bekötésénél. -
Vangelis
félisten
Akkor te nem részletre vetted?
Én is akkor foglaltam be nekem ennyit írt a webshop:
Teljes ár 49 464 Ft
Kezdő részlet 0 Ft
Fennmaradó hátralék 49 464 Ft
Futamidő 24 hónap
Havi törlésztés 24 × 2061 FtTehát 49464 Ft ez már a 10% al alacsonyabb ár...
-
Vangelis
félisten
válasz Daniel Alves #8860 üzenetére
Nekem pl tablethez nem hozták ki a routert.. és még azóta is levelezek velük.
Csak úgy tudnák kiküldeni ha előtte megrendelném és majd levonják a havi számlámból az árát.
Érdekes... akkor már nem csak én jártam így! Vagyis hasonló képpen.
Azonnal hívd a 1430 at! tegyél panaszt!
-
Sperafico
aktív tag
válasz Daniel Alves #8862 üzenetére
Bakker az elöbb még oda volt irva a napelemes töltő ajándékba, most meg levették onnan!!!!
-
MODERÁTOR
válasz Daniel Alves #8862 üzenetére
igazán nagy kár azért a 100 forintos cuccért
-
Daniel Alves
őstag
na ezt beszoptam... mert nem fogadnak el reklamációt...
legalább is ezt olvasom ost a mailben de azért utánajárok majd tételesen...Annyi pozitívum hogy elsőre nagyon tetszik a teló
[ Szerkesztve ]
-
Sperafico
aktív tag
A T-nél a csomagfeladásban nincsenek toppon!
Én mikor rendeltem tőlük, másik telefont kaptam, viszont a garjegy az én általam kértre...kis huzavona a központal, majd a helyi T központban, panasz beirás a vásárlók könyvébe...aztán megoldódott. -
Barbarics
tag
válasz Daniel Alves #8764 üzenetére
akkor lehet neked azért ment könnyen,ugyanis én most ilyen MIX csomagba vagyok,amiről már lejárt a hűség(2 év)és szeretnék váltani Mozaik XS-re,mert úgy a készülék csak 40k...(mégis jobb mint a 47k,mert nem mindegy.
-
Barbarics
tag
válasz Daniel Alves #8755 üzenetére
nekem úgy lenne 40k, azt néztem én is ki magamnak.De te csomagot váltottál?mert nekem valami olyasmit magyaráztak,hogy majd 47k-ért megvehetem csomagváltással.de miért? miért nem válthatok neten csomagot akkor amikor megveszem a telót?És akkor csak 40k- lenne. áhh
és az a legszomorúbb,hogy ezért nem a vevőszolgálatos meg a eladós a hibás,ha nem a köcsög Tré-mobil..[ Szerkesztve ]
-
joelke HU
senior tag
válasz Daniel Alves #8639 üzenetére
Én kemény tokot vettem hozzá, ebbe szorosan áll a teló, nem mocorog. Semmilyen gumis tokot nem tennék rá.
shteer: én nem vettem le túl sűrűn a gyári tokot, mégis kinyúlott az idő előre haladtával.
Gabesz77: akkor én is, de sajna nem a röhögéstől. :-D
[ Szerkesztve ]
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
gainwardgs
veterán
válasz Daniel Alves #8639 üzenetére
Fólia a hátlapra, majd úgy bele a tokba, foltosodás megoldva.
-
joelke HU
senior tag
válasz Daniel Alves #8637 üzenetére
Pár hónap után beleizzad a telefon a gumi tokba és a háza foltos lesz, főleg a feketén látszik. Fehér, s.p.e.r.m.aszerű foltok jelennek meg rajta. Szóval kerüld a gyári tokot. Nekem egy hónap huzavona után cserélték a házat újra.
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Iphone 11 Pro Max Green, 3db Eredeti Karl Lagerfeld Tokkal.
- Gyönyörű Samsung S22ultra ,független, 8/128gb,, pici eszt.hiba
- Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G 256GB 12GB Dual
- Eladó/cserélhető újszerű iPhone 15 Pro, 128 GB, Apple gari 2026.10.25, fekete titán, független
- Új, bontatlan, Motorola G54 Power edition 12/256GB, 6000mAh, kék 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest