- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Honor Magic V2 - origami
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daywalker
addikt
válasz z123456789 #19074 üzenetére
Egyik fórumos kolléga most vett 520-at és rendkívül elégedett a wp8-cal...persze látja ott is a korlátokat, de ezek java része a gdr3-ban javítva lesz nemsokára. Viszont ami lenyűgözte, az a rendszer sebessége, ami az androidhoz nem hasonlítható - és itt nem kell hozzá csilli-villi 100+ ezres telefon meg 8 magos SoC.
Engem is bosszantott az android bénasága, meg hogy állandóan elfogyott a telefonon a tárhely és nem lehetett mindent sd-re pakolni (olyan mint a régi asztali windows, egyre kevesebb appot tudtam feltenni, mert elpazarolta a helyet, amit csak gyári beállítással lehetett aztán visszanyerni)...emiatt meg nem akartam másik droidos telót venni. A droid sokat fejlődött, szó se róla, de még mindig nem az igazi. Ha egyszer összejön a lé, akkor én is 820-ra váltok...appok nem izgatnak, azt a minimumot amit használok az van ingyenesen is. Bár ha belegondolok, a 800-as is elég..."A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
kolosanyi
veterán
válasz z123456789 #19072 üzenetére
A laggolás az pont az animációkra értendő. A rendszer darabossága meg azt jelenti, hogy bezárogatja az alkalmazásokat, újratöltögeti a homescreent stb. Szerintem senkit se az érdekel, hogy néha megakad egy animáció, az jelen van szifonon is (WP-n nem nagyon fordul elő). Az viszont felettéb idegtépő, hogy a f*s RAM kezelés miatt állandóan újratöltöget mindent a rendszer, rendkívül lassítja a munkafolyamatot. Ez se WP-n, se iOS-en nincs jelen, vagy legalábbis kevésbé, mint droidon.
-
kolosanyi
veterán
válasz z123456789 #19070 üzenetére
2 évig voltam Nexus S user, most meg Nexus 7-em van a Lumia mellett. Hidd el, nem az.
[ Szerkesztve ]
-
Sztif
aktív tag
válasz z123456789 #19059 üzenetére
Jaaa, hogy aaaaz.
Már emlékszem. Áprilisi tréfa volt... Nem! Igazából akkor vettem a telefont és az elején az istennek sem tudtam használni a piacteret, aztán másnapra megjavult. Nem tudom mi volt a bibi.- Kérsz egy rágót? - Milyen ízű? - Formalinos. - Utálom a formalint.
-
Sztif
aktív tag
válasz z123456789 #19056 üzenetére
nem volt gondom. Illetve van, még pár hónapot kell várnom míg lecserélhetem 1020-ra
- Kérsz egy rágót? - Milyen ízű? - Formalinos. - Utálom a formalint.
-
Enzo_86
tag
válasz z123456789 #19049 üzenetére
A regisztráció utáni megerősítést megtetted? (E-mailben jön)
Amíg ezt nem teszed meg, addig tuti küld hibaüzenetet a bejelentkezéskor, bár nem emlékszem már, hogy pontosan mi is... -
lacix76
őstag
válasz z123456789 #19046 üzenetére
Ha új fiókot akarsz,akkor kell regisztrálni.
-
lacix76
őstag
válasz z123456789 #19042 üzenetére
Beállítások-Email+fiókok-fiók hozzáadása-Outlook.
[ Szerkesztve ]
-
Dealer95
őstag
válasz z123456789 #18986 üzenetére
Akkor megveheted.
Egy 20-ast megér -
Dealer95
őstag
válasz z123456789 #18982 üzenetére
Csak nehogy letiltsák
-
zoo8800
veterán
válasz z123456789 #18982 üzenetére
30 alatt alig van, és azok is gari nélküliek.
Szerinted?rip and tear, until it is done
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Politika
- Path of Exile 2
- TCL LCD és LED TV-k
- Stellar Blade
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest