- Mobil flották
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi21
senior tag
Sziasztok!
Múlt pénteken én is egy Lumia 800 boldog tulaja lettem, eddig nem csalódtam, minden tökéletes. Telenor függő, és már gyárilag a 7.8-al jött ki, csodálkoztam is
-
Norbi21
senior tag
Ébresztőórával kapcsolatban: lemerült állapotban is ébreszt a teló? Illetve repülős üzemmód esetén? Próbáltam nyomozni ezügyben, de nem sok mindenre jutottam.
-
Norbi21
senior tag
Uh, pörgött a topik rendesen tegnap óta . A következő problémám van, remélem valaki tud segíteni: céges gépre is szeretném felpakolni a zune-t, azonban a kicsomagolás után, a zune indításakor a következő hibaüzenet fogad: nem érhető el a Microsoft Update webhely. Nem sikerült kapcsolatot létesíteni a Microsoft Update szolgáltatással. Próbálkozzon újra később. A következő hibakódot adja: 0x80070424. Illetve egy linket, de azt meg be se tölti a böngésző. Oprendszer xp professional sp3. Valakinek volt hasonló gondja?
-
Norbi21
senior tag
válasz SpongyaBob #13229 üzenetére
Ilyen szempontból nekem jó, mert gyári 7.8-al jött ki, friss vétel lévén. Mivel ugye mass storage-ként nem ismeri fel a gép, kell a zune hozzá, ha képeket szeretnék átpakolni. Márpedig muszáj pakolnom. Akkor próbálkozom tovább, hátha.
Közben rájöttem a hibára, update-ről manuálisan le kellett szednem a frissítéseket, mert nem volt bekapcsolva, mostmár minden ok szerencsére
[ Szerkesztve ]
-
Norbi21
senior tag
Három hét használat után nálam is megvolt az első fagyás,nem bírta a wifi,böngészés,zenehallgatás,gyári fb chat használatot. Meglepően sokáig kellett nyomnom a kikapcsoló gombot míg reagált,azóta bírja szerencsére:-)
-
Norbi21
senior tag
Olvasgattam elég sokat az fb-s szülinapok naptárba szinkronizálásáról. Viszont én sehol nem találtam a naptár beállításai között olyat, hogy születésnapok. Csak azt, hogy milyen fiókokkal kívánom szinkronizálni. Sok más emberhez hasonlóan nekem is csak az eseményeket jelzi. Ez lehetséges?
-
Norbi21
senior tag
Sziasztok!
A következő óriási gondom van a telefonnal: idén januári, telenoros vásárlás. Rátettem a hálózati töltőre, kb. 20 perccel ezelőtt kifogástalanul telefonáltam vele. Most is szeretnék, se kép se hang, akkor se ha leveszem, illetve visszadugok a töltőre. Újra sem tudom indítani. Valaki járt már így? Vagy irány a szervíz?
-
Norbi21
senior tag
-
Norbi21
senior tag
Valaki tud valami tuti módszert arra a jelenségre, hogy a tok alá beszállingózott por, mely nyomot hagy a telefon hátulján,eltüntethető legyen? Az enyém tele van pöttyel, gondolom nem vagyok egyedül. Elnézést, ha már volt ez a kérdés, csak sos-ben kellene a segítség. Köszi szépen.
-
Norbi21
senior tag
Sziasztok! Amennyire olvasgattam, speciális problémám van: Lumia 800-ról szeretném az összes kontaktot másodtelefonomra, egy Nokia C5-00-ra átvinni. Most ott tartok, hogy megvan az outlook csv. fájlom az összes kapcsolattal. Már importáltam a google címtárba is, azonban innen csak egyesével engedi a vcard formátumba való mentést, 700 névnél ez kicsit sok. A csv-t feltöltöttem outlookba, de a pc suite-en keresztül nem akarja a telefonra szinkronizálni. Valaki ismer erre a helyzetre jó megoldást?
-
Norbi21
senior tag
Sajnos nem találtam meg sehol a telefonban a névjegymásolót, majd guglizok kicsit, hátha ad segítséget. Igen, jól értetted, ennyi van hátra amit te is leírtál. Az az érdekes, hogy a suite-en keresztül be tudnám imortálni a .csv fájlt, azonban mindig hibára hivatkozik, mintha nem lenne megfelelő számára a fájl. Még a végén marad a kézzel beírkálós, bár annál már az is jobb megoldás ha egyesével kimentem vcardként a gmailről...
-
Norbi21
senior tag
Sziasztok! Nyáron szeretnék Görögországba menni autóval (Makrygialos ha jól írom). Le is töltöttem hozzá a szükséges térképeket: szerbia, Macedónia és Görögország. Azonban offline állapotba állítva a telefont nem tudja betervezni az utat, csak ha aktív a netkapcsolat. Valaki tudna segíteni benne, mi lehet a hiba oka? Utána már megtalálja hibátlanul, de azért külföldön nem szerettem volna netezgetni.
-
Norbi21
senior tag
A térképeket csak és kizárólag wifin engedi letölteni? Erre nem találtam utalást, de laikusként úgy gondoltam hogy zune-belépés esetén a géppel összedugva lerántja a kívánt térképeket, egyenlőre nem úgy tűnik.
-
Norbi21
senior tag
-
Norbi21
senior tag
válasz zoo8800 #20806 üzenetére
Igen, nem is olyan apró szembeköpés ez. Az érdekesség az, hogy ezután megpróbáltuk egy lumia 520-on is, és ott is csont ugyanezt az útvonalat adta ki, mint a régi 800-amon. Ezt már azért furcsállom egy kicsit. És akkor szedtük le rá a térképeket. Legfeljebb marad a kézi térkép
-
Norbi21
senior tag
válasz 2thletme2day #20836 üzenetére
Szia!
Majd nézzétek meg a kijelző felső részét, hogy esetleg kijjebb van-e a szintje mint a háznak. Nekem ez a jelenség van, magától egy fél centire simán ki tud jönni, nem tudom van-e köze az érzékelőhöz, de gondolom igen. Az általad említett módszerrel tudom én is lerakni a hívást.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest