Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz stranger28 #16417 üzenetére
Ja értem, sry
A lényeg: az első platform amivel találkozom az elmúlt 10 évből, amin nincs használható Skype. Pedig ezek a nyomorékok vásárolták fel őket.
Milyen krosszplatform üzenetkezelő van erre az ipari műremekre, ami képes lezárt állapotában is üzenetet fogadni?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz stranger28 #16415 üzenetére
Rájuk gondoltam poszt közben.
És puszta kézzel választottam el a fejüket a testüktől
-
kolosanyi
veterán
válasz stranger28 #16146 üzenetére
Nekem is a 4-4, 3" a legjobb. Nexus S-em méretét imádtam. Olyan méretben akarok egy korrekt hardvert, jó DAC/AMP-ot és egy jól működő rendszert. Tudom, i5... Csak annyit nem tudok kiadni egyetemistaként.
-
kolosanyi
veterán
válasz stranger28 #16125 üzenetére
Én is ezt mondtam, de egy délután alatt hozzászoktam. Igazából nem érzem kényelmetlennek. Zsebbe tök jól elfér, meg a kezemben is jó, kényelmes. Élőben szerintem az anyaghasználat se gáz, persze ebben a Lumia lepipálja.
-
SuperMario
tag
válasz stranger28 #15980 üzenetére
Ez a Wordament? Legutóbb mikor néztem még finn is volt(még jó, tudom), szóval lassan csak megmagyarítják. Bár ez microsoft-studios, úgyhogy nem biztos.. Reménykedjünk, már unok angolul játszani
-
baluka26
nagyúr
válasz stranger28 #15961 üzenetére
Volt egy kurva jó piros rókás háttér 7.5 alatt.
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
baluka26
nagyúr
válasz stranger28 #15958 üzenetére
Nekem a rókám hiányzik
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Aakisan
senior tag
válasz stranger28 #15956 üzenetére
Kár érte,nekem bejött.
-
baluka26
nagyúr
válasz stranger28 #15913 üzenetére
Persze, hogy megy, tegnap is ment már, amikor próbáltam téglamentesíteni
Frissítem az általad leírt módon.
Flessel már.Valamiért jobb szerettem ezt androidon csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
baluka26
nagyúr
válasz stranger28 #15910 üzenetére
Ott azt írja Care Suite nem megy Win7 x64-en. De nekem megy.
Akkor az alapján csinálom. Remélem ma nem kúrom elThey said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
kolosanyi
veterán
válasz stranger28 #15894 üzenetére
Azt valószínű nem várom meg.
-
kolosanyi
veterán
válasz stranger28 #15864 üzenetére
Igen, úgy néz ki, hogy a felhasználási szokásaim nem kompatibilisek a WP-vel. Sajnálom, hogy így alakult, de mondjuk ezt csak használat közben tudom kideríteni. Érdekes egyébként, mert ha ezek a bosszantó apróságok nem lennének, egy nagyon jó platform lehetne.
(#15885) MATEO6600
Nekem gond nélkül ment. -
baluka26
nagyúr
válasz stranger28 #15864 üzenetére
Megcsinaltatom Careben
Uton vagyok szervizbe, uton voltam, amikor sikerult megcsinalni.They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Szombó
senior tag
válasz stranger28 #15858 üzenetére
Vagy leteszel 24k-t, vagy részletre viszed.Ha részletre vetted is bármikor kifizetheted.Én már vettem így telefont.
Galaxy S9, S7.iPhone SE.
-
zoo8800
veterán
válasz stranger28 #15853 üzenetére
Eddig egyszer kellett kikapcsolnom a telefont, a töltőkábel a munkahelyemen volt, én meg itthon. Ha bekapcsolva hagytam volna, akkor reggelre lemerül. Ha kikapcsolom, akkor pedig nem ébreszt. Utóbbi történt.
rip and tear, until it is done
-
polonic
félisten
-
polonic
félisten
válasz stranger28 #15844 üzenetére
És ez miért is meglepő bármelyik szolgáltatónál is?
Az a havi 6300-as díj pedig 5400-as.
-
zoo8800
veterán
válasz stranger28 #15844 üzenetére
Ha az adott funkciót nézem, akkor igen. Az ébresztőt pedig nem tudod pótolni 2 másik olyan dologgal, amivel többet tud a telefon.
-
baluka26
nagyúr
válasz stranger28 #15834 üzenetére
Mindegy, van dolgom Pesten, hamarabb felmegyek, Allee Nokia Care-be elmegyek.
-
baluka26
nagyúr
válasz stranger28 #15831 üzenetére
Valamit lát USB-n. Hol Windows Phone, ha hangerő fellel rakom akkor nokia dload.
De ma felviszem szervízbe, egyébként is lenne dolgom Pesten.
Haragszom magamra is, meg programra is, hogy nem volt egy disclaimer, hogy note: innentől visszafordíthatatlan, csak akkor menj tovább, ha fullosan kurvára biztos vagy mindenbe.
[ Szerkesztve ]
-
baluka26
nagyúr
válasz stranger28 #15828 üzenetére
Seveneighter, mondom a nyelv miatt akkor nem azzal csinálom, kiikszeltem a nyelvválasztót utána egyből a programot.
Tudom, hogy user erroros, de azt hittem a nyelv kiikszelésével visszadob választóképernyőre, illetve, hogy ha gyorsan kiikszelem még nem kezd el csinálni semmit.
Ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
baluka26
nagyúr
válasz stranger28 #15814 üzenetére
Akkor Seveneighterrel tegyem fel?
Képlékeny.
-
baluka26
nagyúr
válasz stranger28 #15808 üzenetére
Focis sms-eim vannak csak. Egyébként whatsapp, de az tök mindegy. Zene, képek meg fel vannak szinkronizálva gépre.
-
kopapy
tag
válasz stranger28 #15569 üzenetére
Az enyém december eleji. Nálam nincs foltosodás és azóta a tokban van folyamatosan.
-
kopapy
tag
válasz stranger28 #15567 üzenetére
Nekem pl. három hónap alatt nem foltosodott a gyári tok alatt. Úgy olvastam, hogy volt más is akinél szintén nem volt foltosodás eddig.
[ Szerkesztve ]
-
jack982
aktív tag
válasz stranger28 #15495 üzenetére
aha, nekem olyanom nincs, úgyhogy rohanok marketre.
köszi idegen
-
jack982
aktív tag
válasz stranger28 #15493 üzenetére
Köszi, eddig angol és magyar volt kiválasztva, most töröltem az angolt, és így már tökéletes.
ami a zenét illeti, hol mész rá? :-)
-
mark67
csendes tag
válasz stranger28 #15485 üzenetére
hát igen, ha akarom látom a képen, ha akarom nem, nem tudom, hogy érdemes-e ezzel foglalkozni, ilyen problémával cserélik a telefont?
-
mark67
csendes tag
válasz stranger28 #15457 üzenetére
a kameránál én is észrevettem középen egy kis idegesítő sárgás (pink) foltot, ez hibának számít vagy gyárilag ilyen?
-
Szombó
senior tag
-
Szombó
senior tag
válasz stranger28 #15457 üzenetére
Ez azt jelenti hogy a tok megfogja a házat,vagy koptatja?T-s barátom szerint nagyon jó minőségű a ház.Nem festett hanem agyagában színezett.Na ha már a színeknél tartunk,sajna már csak kékben van.Nekem kicsit ratyi.
Galaxy S9, S7.iPhone SE.
-
Szombó
senior tag
válasz stranger28 #15455 üzenetére
Kamera vagy a ház foltosodására gondolsz?Melyik van jelen masszívan?
Galaxy S9, S7.iPhone SE.
-
gainwardgs
veterán
válasz stranger28 #15452 üzenetére
Jó nem
-
DJosef
őstag
válasz stranger28 #15378 üzenetére
Bocsi, most latom, hogy irtad. Szet vagyok kicsit esve
Forget about it
-
DJosef
őstag
válasz stranger28 #15375 üzenetére
Ertem, de aki mar frissitett annak is ki lesz javitva a bug gondolom!?
[ Szerkesztve ]
Forget about it
-
DJosef
őstag
válasz stranger28 #15371 üzenetére
Ha jol ertem a cikkben leirtakat, akkor valami gebasz miatt felfuggesztik a 7.8 frissiteset addig amig nem javitjak ki, es akik mar letoltottek azok is kapnak egy javito frissitest?
Forget about it
-
szoki007
aktív tag
válasz stranger28 #14812 üzenetére
Leírás alapján csináltam .. :/
-
szoki007
aktív tag
válasz stranger28 #14810 üzenetére
Próbáltam legalább 10x , de mikor letiltom a gépen a netet megy a keresés és kb. fél p. mulva azt irja hogy nem lehet frissítést keresni ...
-
szoki007
aktív tag
válasz stranger28 #14808 üzenetére
Az nem sikerült, próbáltam .
-
ocsesz
aktív tag
válasz stranger28 #14618 üzenetére
Dehogynem
Ha szarul csinálod hamar túl vagy rajta,ha meg jól még jól is kijöhetsz belőle -
rw-ultra
tag
válasz stranger28 #14614 üzenetére
Az a xar a dologban, h lefotóztam és az asszony meglátta a csíkot a telón (eddig titkoltam előtte).
Lebaxott.
Ma az erkélyen alszom vagy talpat maszírozok
Ez is miattatok van*http://www.youtube.com/watch?v=ZTu0yvlI8MA*http://jelvenyem.hu/gar/index.html*
-
Phreetsie
tag
válasz stranger28 #14002 üzenetére
gondolom a 14000. hozzaszolast akarta jelolni vele a topicban
Lumia 710 BLACK | vodafone HU
-
badmad
senior tag
válasz stranger28 #13759 üzenetére
Szia!Dehogynem jópár hsz-el ezelőtt leírtam és ki is próbáltam!!Navifirm és nokia care suite progi kell hozzá..ráadásul olyan romot raksz rá amilyet akarsz!Ha kell priviben segítek!
-
stranger28
addikt
válasz stranger28 #13777 üzenetére
Miért írja azt a Zune a Tango előtti WP-ra, hogy nincs frissítés?
-
J00hnny
aktív tag
válasz stranger28 #13788 üzenetére
A lényeg: After the next update is available, you will be able to restore your phone again.
"There are 10 types of people in this world. Those that understand binary and those that don't."
-
J00hnny
aktív tag
válasz stranger28 #13788 üzenetére
"There are 10 types of people in this world. Those that understand binary and those that don't."
-
J00hnny
aktív tag
válasz stranger28 #13781 üzenetére
Nekem ilyen nem rémlik
-
stranger28
addikt
válasz stranger28 #13777 üzenetére
Offlineban egy kis mókolás után megkajálta a régit.
(#13780) J00hnny: Nekem az rémlik, hogy "zúnosoknak" is van olyan, amiben van Google.
[ Szerkesztve ]
-
J00hnny
aktív tag
válasz stranger28 #13779 üzenetére
Nyilván nem ugyanaz, pont ez a bökkenő. Alapvető különbségek vannak benne. Pl: Zune-os frissítésben nincs benne a Kereső választó funkció.
-
J00hnny
aktív tag
válasz stranger28 #13769 üzenetére
De visszatud, de a probléma nálad ott van, hogy Nem Zune-val telepített ROMra akarod visszatenni a Zune mentést.
-
rw-ultra
tag
válasz stranger28 #13774 üzenetére
Ha szabad kérdezni, hogyan oldottad meg?
*http://www.youtube.com/watch?v=ZTu0yvlI8MA*http://jelvenyem.hu/gar/index.html*
-
stranger28
addikt
válasz stranger28 #13769 üzenetére
Mindegy, megoldottam.
-
J00hnny
aktív tag
válasz stranger28 #13765 üzenetére
Zune-val csak a zune-val történt frissítés után tudsz visszaállni. Tehát te hiába mentetted el Zune-al ha NCS vel ráfrissítettél. A kettő sajnos nem kompatibilis egymással.
-
zoo8800
veterán
Miért akarod visszarakni?
Aki már felrakta a 7.8-at, milyen hátrányokat tapasztalt a 7.5-höz képest? ( a hangerő csökkenésről tudok, de pl a lejátszógomb tényleg eltűnik a zárolási képernyőről?)rip and tear, until it is done
-
Intel fan11
őstag
Elvileg én zune-al frissítettem a telót és ott a telefon beállítások frissítésbe nekem felkinálja h vissza rakja a 7.5-t vagyis azt az állapotot mikor frissítettem 7.8ra.
Nem lehetséges h live.id-nk régiója miatt?
[ Szerkesztve ]
Battletag: hojszi#2983
-
Intel fan11
őstag
válasz stranger28 #13757 üzenetére
ja nekem sem engedi! Amúgy ez mitől van h bizonyos alkalmazásokat 1eseknek leenged szedni másoknak nem pedig ugyanaza a telefonunk van elvileg??
-
Intel fan11
őstag
válasz stranger28 #13683 üzenetére
nekem olyan a nokia mint igaz szurkolonak a csapata. Szarban is mellette vagyok!
-
mazsi70
senior tag
válasz stranger28 #13557 üzenetére
Akkor most örülünk ,Vincent ?
Nyilván akinek a szenzorméret a fontos, az fullframet vesz. (igazából az apsc létét nem tudom értelmezni)
-
mazsi70
senior tag
válasz stranger28 #13555 üzenetére
Alapértelmezett keresési szolgáltató :
1. Bing
2. GoogleEz volt a kérdésetek ?
Bocsi ,de még ismerkedek magával a wp rendszerrel is .Nyilván akinek a szenzorméret a fontos, az fullframet vesz. (igazából az apsc létét nem tudom értelmezni)
-
cerb
tag
válasz stranger28 #13545 üzenetére
sajnos ha minden igaz, a mostani hivatalos, ZUNE-on keresztüli frissítéssel nem lehet átállítani a keresőt. Ez a korábbi mókolós/hardresetelős frissítés sajátja volt csak úgy néz ki. Kicsit nevetséges, de ebben a 7.8ban csak esztétikai dolgok változtak, számszerint 3: Több szín, új kezdőképernyő, és a bing háttér. semmi egyéb.
-
stranger28
addikt
válasz stranger28 #13523 üzenetére
Mégsem.
Aki volt olyan naiv, hogy úgy gondolta majd visszafrissít a mentésére 7.8 próba után, ha jön Zunera, az biz' megjárta. De remélem megoldják szoftveresen... 1-2 éven belül.
-
Kofetto
tag
válasz stranger28 #12687 üzenetére
Ahogy utánad @polonic is írta, egységes design jóvolna.....és hozzáteszem barátságosabb is.
-
polonic
félisten
válasz stranger28 #12687 üzenetére
Csak azért mert az összes többi oldalt az új dizájnnyelv alapján átszabták, akkor ezt már miért nem tudták?
-
Intel fan11
őstag
-
Lall
veterán
válasz stranger28 #12523 üzenetére
Istenem, pedig hogy pofára fog vágódni 2-3 éven belül szerintem a gugli (android). És akkor a wannabe gyökerek a WP10-et meg a BB12 fogják isteníteni, mert az a jó. Persze fogalmuk sincs miért az a jó, de az a jó!
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Lall
veterán
válasz stranger28 #12519 üzenetére
Én csak ezt nem értem (sokaknál), hogy mire garancia az android és az x mag?
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
banderasz77
addikt
válasz stranger28 #12395 üzenetére
A kártyafüggetlenség nem száll el esetleg?
-
Intel fan11
őstag
válasz stranger28 #12375 üzenetére
Igen. Teljes verzió lett 1ből mind2 játék!
-
stranger28
addikt
válasz stranger28 #12353 üzenetére
Vicc amúgy, hogy ott csücsül már mióta a trémobilos verzió. Még a product code is egyezik, nem csak ilyen majdnem megoldás...
Itt van egyébként a tutorial, leírásban a linkek.
-
catroot
veterán
válasz stranger28 #12349 üzenetére
Ilyenkor törlődik minden.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
zoo8800
veterán
válasz stranger28 #12321 üzenetére
hmmm szerintem a netet eddig is meg lehetett osztani wifin.
-
catroot
veterán
válasz stranger28 #12326 üzenetére
Az a baj, hogy már párszor "ráfáztunk" ez ügyben. Szóval majd, ha "jelez a Zune"
-
catroot
veterán
válasz stranger28 #12323 üzenetére
Asszem a Windows Phone Italy nyilatkozta azt még tavaly, hogy
Karácsony előtt tuti kijön a 7.8.Kb. ennyire hivatalos.
[ Szerkesztve ]
-
HofiZoli
senior tag
Komoly ország lehet az a távoli Kolumbia, ha a MS ott tesz bejelentéseket.
A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!
-
MODERÁTOR
khmm, aham, hivatalos
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
pomponka
csendes tag
válasz stranger28 #12144 üzenetére
ennél sokkal jobban elő fogom magamat adni
-
pomponka
csendes tag
válasz stranger28 #12100 üzenetére
de idáig normálisan működött,nehogy már 2 hónap után derüljön ez ki nálam is,meg más embereknél is és kicserélni sem képesek
-
pomponka
csendes tag
válasz stranger28 #12097 üzenetére
csupán annyi a problémám h nem tudnak utolérni telefonon,mert nincs térerő,de a sim nem mozdult el,továbbá,míg el is tudtak érni engem akkor is többször nem tudtam letenni a telefont,mert lefagyott,kikapcsolni alig akart és ez nem széria hiba,mert csak azoknál jelentkezik rendszerint akik októbertől vették a telefont
-
pomponka
csendes tag
válasz stranger28 #12089 üzenetére
nem én vagyok a hülye,henem a rendkívül okos telefonom az!!!!de igazad van,mikor megvettem akkor voltam hülye!!!már inkább szabadulnék tőle,de h még a csere készülékek is ezt a hibát produkálják,az dúrva,örülj neki,h nálad még nem jelentkeztek gondok,nem vet fel a pénz engem,h a semmire fizessek még 2 évig
-
sanyi0627
senior tag
válasz stranger28 #12070 üzenetére
Nekem a ciánkékről a feketedés nem jön le sima vizzel...És van hozzá egy fehér mintás tokom is,azt befogta a farmer és az is piszkosodik,arról se jön le sima vizze.
Sőt,a kék már mosógépben is járt és úgy se lett tisztább.http://logout.hu/bejegyzes/sanyi0627/uzleti_szabalyzat.html
-
Ricsi141
csendes tag
válasz stranger28 #11900 üzenetére
Pedig a csiszolópapírral szerettem volna ://
-
baluka26
nagyúr
válasz stranger28 #11844 üzenetére
Neked is L800-ad van bakker?
-
Gabesz77
senior tag
-
SpongyaBob
veterán
válasz stranger28 #9325 üzenetére
Így jó, csak szerettem volna ha nem kell mindenkihez beállítani egyesével
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
Vangelis
félisten
válasz stranger28 #9320 üzenetére
olyan rossz ez a teló
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
DJosef
őstag
válasz stranger28 #9325 üzenetére
Igy jo minosegu a kep, de mas megoldas nincs ra? Ha mondjuk mind az 50 kontaktomhoz szeretnek kepet akkor csak a telon tudom ugy megoldani,hogy jo minosegu is legyen? Es ha mondjuk utanna szinkronizalom a liveid fiokommal akkor hozza adja oda is a kepeket ,vagy mivel ott nincs senkinel ezert a telefonrol is eltunnek ujra?
Thx.Forget about it
-
SpongyaBob
veterán
válasz stranger28 #9322 üzenetére
Nem, pl. a páromnak is kiváló minőségű a fényképe mégis teljesen kockás, homályos amikor hív. De ez egytől-egyig mindenkinél így van.
[ Szerkesztve ]
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
Vangelis
félisten
válasz stranger28 #9317 üzenetére
De tetszik neki.. csak nekem furcsa, hogy olyan fix minden
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
Vangelis
félisten
válasz stranger28 #9312 üzenetére
Az nem a fényképező ?
-
Vangelis
félisten
válasz stranger28 #9310 üzenetére
Nah de hol van a bekapcsológomb
-
jookomak
őstag
válasz stranger28 #9302 üzenetére
Csak ha időre van beállítva a szinkronizálás, és nem push-ra.
-
DJosef
őstag
-
Sofian
őstag
válasz stranger28 #9278 üzenetére
Vagy csak 2-3 hétig nem hajlandó keresni sem...
-
cerb
tag
válasz stranger28 #8684 üzenetére
szerintem ha pár napig nem használod a tokot, és a zsebedben hordod, lekopik magától. fel van fújva az egész
-
stranger28
addikt
válasz stranger28 #8684 üzenetére
Valaki?
-
maki12
senior tag
válasz stranger28 #7105 üzenetére
Én csak 1 fórrásból halottam ezt fél fülel,simán megeshet hogy tévedhet....
Neked mi az infód?Akkár privárban is folytathatjuk az eszmecserét
HTC U11 & Nikon D5300
-
csab2
veterán
válasz stranger28 #7097 üzenetére
Fogalmam sincs, miért 11-e. Nem én kértem az biztos.
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
MODERÁTOR
válasz stranger28 #7097 üzenetére
szolgáltatótól függ. a vodánál pl 6 13 19 25 a számlazárás napja , feltöltőkártyánál pedig az aktiválástól számítva 30 nap
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Iphone 11 Pro Max Green, 3db Eredeti Karl Lagerfeld Tokkal.
- Gyönyörű Samsung S22ultra ,független, 8/128gb,, pici eszt.hiba
- Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G 256GB 12GB Dual
- Eladó/cserélhető újszerű iPhone 15 Pro, 128 GB, Apple gari 2026.10.25, fekete titán, független
- Új, bontatlan, Motorola G54 Power edition 12/256GB, 6000mAh, kék 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest