- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Barátnőm használja a 800-amat, azon gond nélkül megy a beépített chat. Csak nem használja, mert idegesíti, hogy duplán kap értesítést egy üzenetről. Jelez az app is meg a chat is, aztán az úgy zavarja. Inkább csak appon keresztül chatel.
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
válasz #16695808 #20688 üzenetére
Igen, 7.8-nál régen elég gyakori volt, mára sokkal jobb a helyzet. Az említett módszer megoldja.
A hangerő meg akkor szokott nagyon kevés lenni 10-esen is, ha nem sikerül pont a füledre illeszteni a hangszórót. A 800-nál elég furán van megoldva ez, picit arrébb rakod a telefont és máris halk lesz, meg doboz hangú. A mikrofon dettó ilyen, ha panaszkodnak arra, hogy nem értenek, akkor ez ezért van. Én a legtöbbet headsettel telefonáltam vele, az megoldott minden ilyesmit.
-
kolosanyi
veterán
Én háromszor voltam vele szervizben, de harmadszorra megcsinálták rendesen, addig szoglftvert frissítettek (7.5-re). Holnap egy hete, hogy 630-ra váltottam, a 800 meg kap egy magenta házat és elhasználja barátnőm.
-
kolosanyi
veterán
Nekem még decemberig garanciás. Kéne találnom valami hibát addig, és leadni javíttatni, talán kapnék egy 830-ast helyette.
-
kolosanyi
veterán
válasz GordonSamway #20472 üzenetére
Szia!
Én csak XDA-n láttam, de sok haszna nincs a custom ROM-nak. Kapsz fájlkezelőt, Zune nélküli adatmásolást, meg natív app támogatást, amivel sokra nem mész, kb régi WinMo appokat tudsz telepíteni, azokat meg stylusra tervezték.
-
kolosanyi
veterán
Még jó, hogy strapabíró, nem ilyen üveg vacak. Az már rommá tört volna egy ilyentől, azért 150-160 centiről betonra esni és a sarkára... Meg nyilván szerencsém is volt.
Crytec
A fenét headset, kalimpáltam a kezemmel, miközben a navit néztem. Fenének kellett ennyire magyaráznom a barátnőmnek. -
kolosanyi
veterán
Sikeresen leejtettem szegényt az aszfaltra, a bal felső sarkára esett, a jack csatlakozónál. Benyomódott a műanyag, csúnya lett, de más baja nincs. Én hülye balfasz.
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
Nézegttem az XDA-t és van már unlock meg custom ROM a DLOAD-os Lumia 800-akra is. Csak azt nem tudom, hogy megéri-e ezzel szarakodni, amiket a custom ROM-ok kínálnak, hát... A natív app támogatás hasznos, de a WP7-es appokon kívül mit rakna fel az ember? Régi Win Mobile-os Opera minit? Van még fájlkezelő, meg gyorskapcsolók, aztán kb ennyi a legális előnye. Cserébe nem látja a Zune és instabilabb az egész.
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
Valaki nem tudja, hogy mi van a BT megosztással? Próbálom telepíteni - HR után vagyok - de a kereső nem találja, a QR kódot beolvastatva meg behozza ugyan az appot, de a Marketplace szerint elavult a 7.8 ehhez...
-
kolosanyi
veterán
Na, tegnapelőtt sikeresen átvettem az új készülékemet, tegnap belaktam, ma már csak ezt használom. Másfél év WP használat után visszatértem droidra, a 800-at édesanyám örökli meg (el akartam adni, de inkább mégse). Végülis nem volt rossz ez a másfél év, még ha okozott is bosszúságot néha a telefon. A droidra azért esett a választásom, mert kevés pénzért rendeltem Kínából egy korrekt hardvert, ennyiért csak egy 520-at kaptam volna WP-vel, annál meg sikerült jobbat vennem, a droidra meg nem vagyok finnyás. Aztán ki tudja, lehet, hogy a következő telóm megint WP-s lesz, majd eldől addigra. A rendszert megszerettem, a hülyeségeit elfogadtam, a 8.1 már egész jó, szóval csak azon múlik, hogy lesz-e akkor jó ár/érték arányú készülék.
-
kolosanyi
veterán
Én pont a héten kaptam vissza szervizből az enyém, aksit cseréltek.
Egyébként nem sokára eladósorba kerül, rendeltem egy telefont külföldről. -
kolosanyi
veterán
válasz #14121216 #20115 üzenetére
A pictures hub ilyen, töltsd fel a OneDrive appból, az nem kicsinyíti le.
(#20114) HopeckoR
A T-nél 2 év gari van az aksira is, nekem épp szervizben van, cserélik. Amúgy ez vicces, mert kereken 50 dollárért rendeltem egy telefont barátnőmnek Kínából. Kicsit sokallom ezt az akkumulátor dolgot, ezek alapján meg pláne.[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
válasz ozeviktor92 #19771 üzenetére
Nem, de megtaláltam. Igaz, nem 8, rosszul emlékeztem, de 4-5 között van.
-
kolosanyi
veterán
válasz ozeviktor92 #19768 üzenetére
Láttam róla mérést, csak most nem találom. A legelső szoftverrel pont mélye nem volt, aztán elvileg jött egy mangós firm. frissítés, akkor toltak rá mélykiemelést, azóta ilyen. Én nem vettem észre, hogy a 7.8 frissítéskben állítottak volna és eltűnt a kiemelés.
-
kolosanyi
veterán
válasz ozeviktor92 #19766 üzenetére
Messze van az a lapos frekigörbétől, ~120 Hertztől úgy 8 decibeles kiemelése van, emellett élettelen a közepe és vágja a magasakat, részleteket pedig nagyítóval kell keresni. Egy Clip+ oda-vissza veri zenében, pedig elég olcsó, a telefon meg nem volt az anno. Ellenben a 920 már egész frankó, az már nem annyival rosszabb a Clipnél, hogy megérje még egy külön eszközt cipelni.
-
kolosanyi
veterán
"Viber/Facebook/Messenger(HA van) továbbra is használhatatlan kategória?"
A Facebook nálam már jó, pedig sokat szívtam vele én is, a Messengerrel sincs gond, Vibert nem használok, de szerintem az nem javult. A Facebook app is értesít rendesen.
"Zene továbbra is élvezhetetlenül halk?"
Nem lett hangosabb, de a hangerővel nincs gond. Maxon van olyan hangos, hogy ne legyen gond belőle még nagy forgalomban se. A minőség nem javult, de nyilván nem kapott másik chipet.
"Továbbra sincs 1-2 normálisan megírt (nem egy gagyibb flash játékhoz hasonló valami) játék , hogy amíg a buszon van az ember ne unatkozzon?"
Az eddig is volt, de a normálisak mind fizetősek. Mindenesetre abban egyetértek, hogy WP8-ast vegyél, ez már elavult sajnos.
-
kolosanyi
veterán
válasz mukibuci #19740 üzenetére
Most miért? Végülis csak darabokra kell szedni a telefont, meg forrasztgatni, barkácsolni vele, a hülyének is megéri!
Szerk.: Egyébként minimális előrelépést jelent csak a custom ROM. Egy-két dolog jól jöhet, de ezek miatt nem berhelem szét a telefonom, meg gondolom senki se.
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
Ma megmenekült a telefonom egy kb másfél méterről történő betonra eséstől. Kicsúszott a telefon a kezemből, de be volt dugva a füles és az megfogta, ott himbálózott a térdemnél a kábelen lógva. Kicsit megugrott a pulzusom az eset után.
-
kolosanyi
veterán
válasz csipszikutya #19417 üzenetére
Szerintem jobban jársz ha veszel egy, 520-at viccen kívül.
-
kolosanyi
veterán
válasz csoki46 #19404 üzenetére
Hú, van erre valami egyszerű teszt, XDA-n leírják, de azt mondják, hogy a szolgáltató függő cuccok, kivéve talán az első szériát, mint DLOAD-osak, a független modelleknél van rá esély, de ott se túl nagy. Meg igazából túl sok előnye nincs a custom ROM-nak. Felrakhatsz CE-s programokat asszem, meg egy-két dologban szabadabb lesz a rendszer, cserébe sokkal instabilabb. Mondjuk az Opera Mini meg a mass storage mód az érdekes lehet, de az előbbi még a régi, rezisztív kijelzőkre készült, ennek megfelelő felülettel, a mass storage meg ha jól tudom nem sokkal jobb, mint amit jelenleg is el tudnak érni. Én nem tudom nyitni a bootloadert, de így utólag nem is bánom, csak a vesződség van ezekkel a főzött izékkel.
-
-
kolosanyi
veterán
válasz Intel fan11 #19358 üzenetére
Én is valahogy így vettem tavaly. Kicsit vártam volna, akkor WP8 tulaj lennék, mert a 620 ugyanannyi volt (és most is ez van). Ennek ellenére elégedett vagyok, hozzám nőtt a cucc. Szép kis teló és amire nekem kell, arra tökéletesen megfelel. Nem érzem úgy, hogy okvetlenül cserélnem kéne, vagy elavult lenne, mondjuk azért pár WP8-as app jól jönne.
-
kolosanyi
veterán
válasz btudos #19305 üzenetére
Én is Clip +-szal nyomom, utcán egy occsó Maxell Metallicsot nyúzok (zajban megteszi az is, egyébként megdöbbentően jól szól az áráért), itthon meg E10 + Digitech Pro Monitor (fejhallgató találkozón tetszett az embereknek, 12-ért szintén nagyon jó a hangja, ha nem lennének ilyen csapottak a magasai, talán még azt is mondanám, hogy SRH 440 szint, mondjuk megfelelő erősítővel képes erre). Ha a Lumiáról hallgatok zenét, az sport közben van, a sokadik lefutott kilométerem után pont nem érdekel, hogy nagy mélykiemelése van és mosoda az egész.
Nem sokat? Dehogynem, tudod tölteni az E17-et, meg a Clip +-t.
Egyébként én az ésszerűségi határt az SRH 440-nél húzom meg meg az E17-nél (E10, hogy kicsit hazabeszéljek). Efölött már nem ad annyi pluszt számomra a technika a zenéhez, mint amennyivel drágább, mondom ezt úgy, hogy hallgattam K1000-ret, meg LCD3-mat. Mindkettő jó fejhallgató, de más annyiért kocsit vesz, mint amennyibe ezek kerülnek és akkor még erősítőről nem is beszéltünk.
Szerk.: Jut eszembe, a kis Sansához képest milyen a hangja a 8X-nek?
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
válasz btudos #19301 üzenetére
Akkor neked nem egy cseretelefon kell, hanem egy powerbank.
Egyébként ha az a lényeg, hogy legyen zenéd is, meg telefonod is úgy, hogy ne az legyen a lejátszó, akkor van pár DAP, ami hozzá tud kapcsolódni a telefonhoz és kvázi kihangosítóvá válik. A Sonynak volt asszem valami ilyesmi megoldása, az nem tudom, hogy működik-e WP-vel (ez mikrofonként is funkcionál), illetve pár Cowon lejátszó tud ilyet.A 800-at meg egy az egyben becserélném egy új 520-ra. Kb annyit is érhet, 1 éves, még egy év gari van rá, némi zsebkopás a kijelzőn, de a ház szépen néz ki, nem rég cserélték. Viszont nem válnék meg tőle, még ki se fizettem, fut a törlesztő. Így nem lenne pofám eladni senkinek, no meg elég is nekem ez a telefon. Amióta a szervizben meghegesztették, jóban vagyunk.
(#19303) btudos
Pedig van aki ennyiért képes csatlakozót venni, igaz az nem telefonhoz van. Mondjuk a hifis az fura egy állatfaj...[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
válasz btudos #19299 üzenetére
Ez neked megér annyit?
Ha igen, mit szólsz egy magentáshoz?(#19298) yaksi
Engem egyedül a villanó hiánya zavarna, de végül is lehet anélkül élni. Én simán cserélném az 800-zat egy 520-ra. Mondjuk akkor már inkább 620, strapa hátlappal. Ha meg több pénzem lenne annyival, akkor 820.[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
válasz btudos #19296 üzenetére
A 800 is tükröződik eléggé sajna. Nyáron nem a legjobb, tűző napsütésben szerintem rossz a láthatósága a kijelzőnek. Mindenesetre szerintem - válaszolva a fórumtárs kérdésére - nem nagy visszalépés az 520 kijelzőben és kamerában se. Persze rosszabb, de a 800 új áráért 2 520-at vesz az ember. Annyiért elnézi neki az ember, hogy kicsit rosszabb a kijelzője és a kamera se egy világrengető valami.
-
kolosanyi
veterán
válasz btudos #19294 üzenetére
Mondjuk én nem vagyok oda ezért a kijelzőért, se a kameráért. Sőt, inkább középszerű mind a kettő szerintem. Ilyen képeket a Nexus S-sel is lőttem anno, annak a kijelzője meg jobban tetszett. De múltkor láttam egy makrót, amit valaki 520-assal lőtt. Nem annyira szörnyű az, csak ugye nincs villanó.
-
kolosanyi
veterán
válasz z123456789 #19072 üzenetére
A laggolás az pont az animációkra értendő. A rendszer darabossága meg azt jelenti, hogy bezárogatja az alkalmazásokat, újratöltögeti a homescreent stb. Szerintem senkit se az érdekel, hogy néha megakad egy animáció, az jelen van szifonon is (WP-n nem nagyon fordul elő). Az viszont felettéb idegtépő, hogy a f*s RAM kezelés miatt állandóan újratöltöget mindent a rendszer, rendkívül lassítja a munkafolyamatot. Ez se WP-n, se iOS-en nincs jelen, vagy legalábbis kevésbé, mint droidon.
-
kolosanyi
veterán
válasz z123456789 #19070 üzenetére
2 évig voltam Nexus S user, most meg Nexus 7-em van a Lumia mellett. Hidd el, nem az.
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
válasz Akron99 #19063 üzenetére
Jó kérdés. Talán egy olcsó, használt 520-as. De teszik az új Asha OS is, szívesen kipróbálnám, ha kiadnak egy nem ilyen butított hardverű telefont. A BB10 is jópofa, egy qwertys cuccot is elviselnék, de azok drágák nekem, ahogy az iPhone is. Passz. A droid egyébként a leginkább elérhető alternatíva, meg a WP. Utóbbi elindult most egy pozitív irányba, meglátjuk mi lesz belőle. A droid tuti sose lesz gyors és lagmentes, cserébe minden működik, ami itt nem.
-
kolosanyi
veterán
válasz Aakisan #18997 üzenetére
Dettó ugyanez volt nálam is. Illetve a szar töltőcsatlakozót is cserélték.
Daywalker
Hát nemtom. Nincs csengőhangszerkesztőm, (kb semmire nem jó) BT fájlküldésem, illetve kis csempeméretem (ez hiányzik egyedül), hogy így visszatették a 7.5-öt. Cserébe működik rendesen az összes guglis cucc, illetve nem olyan rohadt halk a készülék (meghallom utcán is). Inkább maradok a 7.5-nél... -
kolosanyi
veterán
Visszaszívom a Nokia szerviz durva fikázását. A csatlakozót kicserélték, sőt, automatikusan házat, kamera körüli fém vackot, lötyögő kameragombot is cseréltek. Még nem volt időm beírni a múltkori agybajom óta. A 7.5 meg még jobb is, legalább van Google szinkron rendesen.
-
kolosanyi
veterán
Visszakaptam a telefont a szervizből. Cseréltek egy csatlakozót, meg frissítették a szoftvert. 7.5-re... Nevetséges ez a banda, komolyan. Többet a büdös életben nem veszek Nokiát (ezt nem is tudnék), se WP telefont. Töketlen szoftvergyártó, meginkább töketlen hardvergyártó, szar szoftveres support, kritikán aluli szervizes szolgáltatás. Kb. így lehet jellemezni őket. Alig várom, hogy leteljen a hűségidő, repülök is a konkurenciához.
-
kolosanyi
veterán
válasz punk17 #18945 üzenetére
Ott ilyenek, én hónapok óta szívok velük. K*rvára nem akarják megcsinálni a telefonom. Kaptam már sms-t, majd honlap utazok vissza, kíváncsi vagyok, hogy most vajon mit nem csináltak úgy, ahogy kértem. Mindegy, játszhatjuk ezt. Hibás, én leadom, ők adnak valamilyen cseretelefont, majd visszakapom megint hibásan, megint leadom... Legalább kipróbálok sok telefont, teszteltek. Tiszta jó.
-
kolosanyi
veterán
válasz zombinyul #18854 üzenetére
Előny a szart, már bocsi. Droidon, ha valami nem működik a gyári ROM-ban, legalább fel tudsz dobni egy Cyanogent, azt akkor az legalább rendesen teszi a dolgát, itt semmilyen lehetőséged nincs javítani akármin. Egyet tudsz, beletörődni, hogy ez ilyen.
Más téma: megint szervizben van, már egy hete a telefon. Most épp töltést nem volt hajlandó felvenni, remélem - ha a telefont nem is - a csatlakozót cserélik. Egyébként egy S Advance-t adtak helyette most (azért a múltkori S3 jobban tetszett ). Nagyon kellemesen csalódtam, sokkal jobb a kis csamcsung, mint amire számítottam.[/ODF]
-
kolosanyi
veterán
Mire érkeztem ma haza? Anyám volt ma a Vidanetnél, mert lejárt a hűségidő. Az ügyintéző rádumálta egy Nexus 7-re, ingyen elhozta és 24 havi 2 ezres törlesztőért elhozta. Nekem vette, mert tudja, hogy szeretem a kütyüket. Én nem vettem volna meg ennyiért a 8 gigásat, de ajándékba kaptam, szeretettel hozta anyám, hát elfogadom örömmel. Szal most megint Nexus tulaj vagyok...
Egyébként 4.3 van rajta, semmi sincs rá telepítve, de így WP szintű a sebesség. Persze majd belakva ez is szét fogja laggolni magát... -
kolosanyi
veterán
válasz zombinyul #18572 üzenetére
Valószínűleg én se fogom. Droiron 5 perc volt egy romolás, de WP alatt nincs ingerenciám hozzá, annak ellenére, hogy megnéznék egy főzött WP-t.
illes0102
Ez király, de én Ubuntu Studiot használok a gépemen jelenleg. Meg ugye félmegoldás sajnos.mukibuci
Ha ennyiben merül csak ki a főzicske előnye, akkor valóban nem sok értelme van. Ez akkor inkább bohóckodás, mint funkcionális javítás. -
kolosanyi
veterán
válasz mukibuci #18557 üzenetére
Azért van pár apróság, amit el tudnék képzelni. Páran írták, hogy CE appokat futtattak custom ROM-on. Pl egy Opera nagyon jól jönne. Aztán gondolom a nyüves Zune is mellőzhető egy olyan ROM-mal, ha már van fájlkezelője, ami megint csak fasza (tárhely bug ugye). Meg úgy alapból szabadabban hozzáférhetsz a dolgokhoz, most nem a homescreenre gondolok, azt pont leszarom. Mondjuk nem tudom a stabilitásra ez milyen hatással van...
-
kolosanyi
veterán
Egy hónapja nem olvastam a topicot, meg úgy PH-t egyáltalán (szakmai gyakorlat, pörgés, szálláson meg nulla internet, mobilnet meg már be volt lassítva). Valaki lenne olyan rendes és elmondaná, hogy volt-e valami említésre méltó WP-s topicokban mostanság? Előre is köszönöm.
-
kolosanyi
veterán
válasz Don't Panic #18150 üzenetére
Elvileg készenlétben a 3G kevesebbet fogyaszt, ha nem cellázik folyton. A beszélgetési idő kevesebb viszont. Én azért rakom EDGE-re, mert fent a hegyen szar a térerő és 5 méterenként atvált 3G-ről EDGE-re, vissza HSPA-ra, majd le GPRS-re... Így kicsit kevesebbet dolgozik a telefon. Egyébként ha fix 3G lefedettség van, akkor célszerűbb azt választani.
-
kolosanyi
veterán
Üzemidő:
• Töltöttség: 87%
• Eltelt idő: 5 óra és ~30 perc (reggel 7:30-kor szedtem le a töltőről, '52-kor néztem meg az adatokat)
• Hátralévő: 10 óra
Nem is rossz. Hozzá kell tenni, hogy nem használtam, a zsebemben volt végig, 3G le van tiltva, hogy ne cellázzon. -
kolosanyi
veterán
Bakker, nemtom mi volt ez, de kb 1,5-2 percig laggtenger volt a telefonom. Leesett az FPS szám és minden darabos lett. Utána elmúlt, ugyanolyan, mint volt. Ilyet sose láttam WP-től, wtf?!
-
kolosanyi
veterán
-
kolosanyi
veterán
válasz mukibuci #17975 üzenetére
"Értem én, hogy gőzgép, de mi hajcsa?"
Szóval azért erre intelligensebb megoldást is kitalálhattak volna.ronson
Ja, néztem én is először, de erre pl nem figyeltem fel. Miért kéne droidra menni, ha nem akarsz? Van droid nélkül is élet. Nekem pl az új iOS nagyon tetszik, szerintem baromi jó lett. Bejön még a BB10 is, meg a Sailfish OS, szerintem lesznek itt még érdekességek. Persze a következő WP frissítés is várós, kíváncsi vagyok, mivel hozakodnak elő.[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
válasz zombinyul #17973 üzenetére
Hát ez k*rva vicces! Ha nem írod le, sose hallottam volna róla, egyrészt mert nem telóról zenélek, másrészt meg mindig a sima "Zene" mappában vannak a zenéim (ahogy az alapértelmezett mappát használom a filneknek, képeknek, dokumentumoknak is). Mindenesetre ezen most jót derültem. Amúgy van valakinek ötlete, hogy ennek mi értelme?
-
kolosanyi
veterán
válasz zombinyul #17940 üzenetére
Nem egy zene okozza, többször előfordult nálam, mondjuk pont nem érdekel, mert nem telefonról hallgatok zenét, kivéve futás közben (akkor nem a hangminőséget nézem), nyilván olyankor meg nem netezek.
5 centiről nem tudom, hogy csináltál képet, amikor a hivatalos specifikáció szerint is 10 centitől lehet makrót csinálni. Egyébként nem vészes a kamera, de nem is kiemelkedő szerintem. Ennyi pénzért bőven jó, ebben az árkategóriában nem szoktak ilyen kamerákat belepakolni a telefonokba, de azért nem ez a csúcs.
Lehet, hogy nálad nem jelentkeztek ezek a hibák, de többször előfordultak már itt is, sokan beszámoltak már róluk, azért írtam le.Mindenesetre azért az árért, amit kérnek érte, nem rossz telefon, ennyiért Kínából lehet rendelni csak értelmes készülékeket, sebességben meg azok nem lesznek jobbak, sőt, ez körberöhögi azokat. Cserébe azokon droid fut, annak minden előnyével és hátrányával együtt. Érdemes elgondolkodni, aki meg tud barátkozni a rendszerrel, nem akar nagyon játszani, annak ajánlott vétel. Ezt írtam az előbb is kb.
-
kolosanyi
veterán
válasz csuszi #17935 üzenetére
Itt vannak a rendszer gyengéi:
http://winmagazin.blog.hu/2013/04/16/semmi_sem_tokeletes_160
Emellett, ami kifejezetten a 800-asra jellemző hiba:
• sok felhasználónál jelentkezik, de nem mindenkinél, hogy az IE és a gyári zenelejátszó együttes futtatása fagyást okoz, másik böngésző vagy lejátszó megoldja
• szar makró képességek, 10 centinél közelebbről nem tud éles képet lőni a telefon
• a gyári toktól pöttyös lesz a ház
• némelyeknél lötyög a kameragomb
• szintén némelyeknél mozog a kijelző, ez súlyosabb hiba, de cserélik a telefont ilyenkor
• csak nálam jelentekezett eddig a topicban, de van egy furcsa telefonálós hiba, itt írtam róla:
http://mobilarena.hu/tema/re_nokia_lumia_800_tamadnak_a_finnek/hsz_16715-16715.html
Egyébként lehet rájöttem, mikor van ez. Ha rossz a térerő, cellázik a telefon és közben gyenge jelerősségű wifin vagy, amire le-föl lépked a rendszer. Eddig csak a koliban csinálta ezt nálam (meg 3 másik 800-as tulajnak), máshol nem, viszont kikapcsolt wifivel nem jelentkezett még. Persze egyáltalán nem biztos, hogy ez az oka, de itt egyedül csak én panaszkodom rá, szóval elég ritka eset (külföldi fórumokon lehet még róla olvasni).Na asszem nem hagytam ki semmit. Mi az amiben viszont verhetetlen? Kurva gyors, az említett zenés netezős dolgon kívül stabil. Alap, hétköznapi feladatokra jó választás lehet, mert olcsón hozzá lehet jutni és azért az árért nem rossz telefon. Ha a rendszer dolgaival együtt tudsz élni, ajánlott vétel, ha nem, akkor kerüld el messzire.
-
kolosanyi
veterán
-
kolosanyi
veterán
válasz AccA88 #17846 üzenetére
Ha fontos a zene, felejtsd el a 800-ast, szarul szól. Nagy a mélykiemelése, részletszegény és dinamimátlan. A tér egész jól átjön vele, de ennyi. 10 rugóért kapsz egy Sansa Clipet, oda-vissza agyonveri bármelyik WP telót hangzásban. Nézegesd a GSMArena méréseit a telefonokról, ott lehet informálódni. Hozzáteszem, a 620 se sokkal jobb ilyen téren, meg úgy a telefonok 90%-a.
-
kolosanyi
veterán
válasz SpongyaBob #17782 üzenetére
Üdv a klubban.
Vangelis
Érdekes amúgy, hogy lassan az Asha széria is annyit tud, mint ez a telefon. Ok, ilyen kamera meg kijelző nem lesz benne, de legalább nem néz ki rosszul és gyors. Ha GPS-t, 3G-t és wifit is tesznek egybe, lehet vevő lennék rá. Az tuti tovább bírná akkuval is, mint a WP-s cuccok...[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
Ennyire zenebuziként tart számon a topic?
Egyébként ez nálam már ott szemöldökráncolást okozott, hogy ez az audio menüpont nyitóképe: "The music player in T2 comes with an equaliser that lets you adjust sound effects. The equaliser features several pre-set options based on music genres like Hip Hop, Jazz or Pop."
És akkor odaraknak hozzá egy képet a stock droid lejátszóról, aminek khm... eléggéf*s, inkább úgy mondom, hogy átlagos hangja van. Ha már über hangminőség, akkor tegyenek bele egy ilyesmi lejátszót. Na ennek jó hangja van.Amúgy nem nagyon foglalkoztat már a mobilok hangminősége. A Nexusé jó volt, de azt a szintet egyik új modell se éri el. Inkább használom a Sansa Clip+-t. A továbbiakra meg a FiiO X3 a terv. Ezt a szintet meg úgyse éri el semmilyen lejátszó a 100 ezres ársávig. Egy az egyben megegyezik a hardver az E17-es USB-s DAC/AMP-jukkal (aminek a kistesóját, az E10-et használom most fő forrásként). Asszem ez odacsap utcára.
(Bocsi, nem akarok senkit untatni a hülyeségeimmel... ) -
kolosanyi
veterán
Nekem se maga az app rántotta a rendszert. Telepítés közben egyszer csak lefagyott, majd újraindult magától. Néztem is, elhiheted.
Mondjuk én Nexusról jövök, nem tudom, ez mennyit számít. Illetve előtte meg GT540-nél csak is teljesen kigyomlált CM ROM-ot használtam, kell a francnak az LG sok sz@ra...
Egyébként ilyen szempontból nagyon tetszik a WP. Sok törődést nem igényel, meg nincs teleszórva az idegesítő, semmit nem érő vackokkal (amiket csak rootolva tudsz törölni).
Illetve érdekes, hogy említed az ismerőseid telefonálós problémáit, én a 800-al szopok emiatt, de csak fent a koliban a Farkasvölgyi úton (XII. kerület). Most itthon vagyok Kaposváron már jó ideje és k*rva megbízhatóan működik a telefon. A fene se érti ezt...Egyébként a nap poénja: jött egy Facebook értesítés, hogy üzenetem jött (JDB Facebook app). Megnéztem, 9 órája küldték el...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest