Új hozzászólás Aktív témák
-
gidion90
tag
Nektek volt olyan hogy az internet explorer nem indult? Mert rakattintok es nem reagal semmit :S nehogy mar a skype utan ez is szepen leall :S
-
gidion90
tag
Sziasztok! Csak velem fordul elo, hogy olyan appok tunnek el a piacrol mint a skype.es nem talalom megint? Nem engedett be a kodommal.se ,hasonloan omlanak ossze a programok, youtube pro meg stb, lehet tudatosan hogy valtsunk mar vegre wp8-ra?
-
-
gidion90
tag
Sziasztok! Lehet fura , de lehet erre a 800-asra WP8-at rakni ha feltörjük az oprendszert? vagy WP-ket nem lehet jailbreakelni mint az iphoneokat?
-
gidion90
tag
Hogyan tudom róla törölni az adatokat ha nem tudom a kijelzőjét használni? valami gombkombináció, vagy zune-on keresztül? Zunon még programokat, facebook accountokat is tudok törölni?
-
gidion90
tag
Sziasztok! Sajnos betört a lumiám digitizere! Azt szeretném kérdezni hasonszőrűektől, hogy próbáltátok-e home made megcsinálni, hogy ebayen vettetek 2-5ezer forint között digitizert kínából vagy uk- ból, szóval azok jó minőségűek? Illetve a ragasztót amivel a digitizert az lcd-hez rögzítjük, azt tartalmazza az ùj digitizer is? Köszönöm előre a segítséget
-
gidion90
tag
megjavult!
-
gidion90
tag
válasz kolosanyi #19914 üzenetére
Köszönöm az érdeklődéseket! Nos amit tudni kell: USB kábel az tölti testéverem másik nokiáját, E52, mindegy, tölti és kész viszont ha az IPAD 3 töltőfejét megint csatlakoztatom és falról akarom tölteni akkor nem megy, Testvéremét se töltötte, viszont szerintem az az effektus áll fenn, hogy annyira lemerült az akksi, hogy ki is kapcsolt, hogy már túl gyenge ahhoz, hogy elég legyen neki laptopról felvenni az erőt, szóval most kérek kölcsön egy telefonhoz való USB töltőfejet, utána hátha jó lesz...
-
gidion90
tag
Lenne eegy problémám :S lemerült nullára a telefon, kikapcsolt, rátettem a töltőre és nem veszi az áramot fel... múltkor is csinált ilyet, akkor 2 órába kerüét hazaérnem, addigra megjavult... de most semmi..hasonló probléma másnak?
-
gidion90
tag
Szerintetek mi a baja a telefonnak, hogy totál lassan tölt? Illetve HAMA márkájú USB kábel van és ipad connector fej... ezeknek lehet köze hozzá? Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 3D nyomtatás
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest